Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

büyük bir emekle elde edilen şeyler daha kıymet bilinir.
bizde bu emeklerimizin karşılığını alacağız inşallah..
emeksiz hani derler ya kazayla hamile kaldım diye onlar çocuklarına kızar bağırır belkide döver aama biz kıyabilirmiyiz ki.
düşünüyorum acaba bende dayanamayıp kızarmıyım filan diye
ama gözünün içine bakarım sürekli heralde gelmesini o kadar bekledik çaba sarfettik.
asla kıyamayız heralde.

Çok doğru söylüyorsun canım bizler çok daha fazla değer vereceğiz gözümüzden kıskanacağız, nasıl kıyabilirizki... Rabbim yeterki nasip etsin bu mutluluğu...

günaydınnn
bahar cım diğer topiğe ben giremiyorum bende mi bir sorun var?bakabilirmisin.
eseslim,hmtnzl,vck,masal özel mailimden bana ulaşırmısınız.
eseslim de var adresim..burada mesaj sayım dolmadığından yazamıyorum.
sevgilerimle

Günaydın kızlar
Şimdi kalktım ne kadar uyumuşum akşamda 11 de uyudum sabah eşimi gönderdim yine uyumuşum 10 a
kadar havada çok güzel
bende bugün bi arkadaşıma gidicem bizim siteden..
eseslim doktora gidicekmişsin iyi geçer inş. sonuçlar iyi çıkar cnm kurtulursun bir an önce ..

tamam canımcım mail gönderiyorum şimdi

günaydın diyelim o zaman sana canımcım
inşallah canım iyi çıkar birazdan gidicem canım.

Bende sana çok katalıyorum hayatım.Şunu farkettimki hayatımda hiçbir şeye hemen kavuşmadım ben.Aşkım için bile bedel ödedim.Hiç bir şey altın tepsiyle verilmedi bana.Ama eninde sonunda oldu ve mutlluluğu çok daha fazla oldu.Bebeklerimizede kavuşucaz ve o anki mutlluluk duygumuz herkezden 10.000 kat daha çok olucak arkadaşlar.

canım benim doğum günün kutlu olsunbirtanem yeni yaşına buruk girmene gerek yok belki mucizen seni bırakıp gitti ama yeni gelecek kardeşlerine yolu tarif edecektir.inşallah onlarda bu tedavinde göbişine sıkı sıkı sarılacak seni bu sefer terk etmeyecekler.rabbim yüzünü güldürsün doğum günün sana sağlık sıhhat huzur ve istemediğin kadar çok mutluluk getirsin

eseslim canım geçmiş olsun inşallah bugün yaptıracağın testlerin güzel çıkar guatır azo derken çok yıprandın umarım şimdide kendi derdinle dertlenmezsin

eseslim canım geçmiş olsun inşallah bugün yaptıracağın testlerin güzel çıkar guatır azo derken çok yıprandın umarım şimdide kendi derdinle dertlenmezsin

sağol canım benim
3 de belli olacak bakalım canım. gerçekten çok yıprandık hakkımızda hayırlısı inşallah.
mükafatlarını alırız inşallah bu hastalıkların.
herşey allahtan. bunlardada bir hayır vardır değilmi...

aynen canım zaten zor elde ettiğimiz şeylerin kıymetini daha çok iyi biliyoruz.
ne bilim ufacık bir örnek çok beğendiğimiz bi elbiseyi paramız yok alamadık sonradan aldık ne kadar değerli olur kıyamayız dimi.
kolay elde edilen şeylerin mutluluğu üzün sürmüyor malesef.
bizde çok bekleidğimiz evlatlarımızı uğraşarak emek sarfederek gelmelerini bekliyoruz.
gelince bizden mutlusu olamayacak

çok yakın sayılmaz kociş geldi götürdü canım test verdim geldim bile
saat 3 de sonuçlar çıkacak bakalım.

Hmm anladım
Hayırlısı olsun cnm iyi çıkar inş.sonuçlar...
yinede rabbim daha büyük dert vermesin zaten başımızda bu azo var o yetiyo

Hmm anladım
Hayırlısı olsun cnm iyi çıkar inş.sonuçlar...
yinede rabbim daha büyük dert vermesin zaten başımızda bu azo var o yetiyo

kansızlık çıkacak yüzde yüz canım ?
tsh filanda bakacak çünkü çarpıntım oluyor dedim. kansızlık büyük etken dedi. ama hormonlardanda olabilir dedi onlarada bakalım dedi.
bakalım neler çıkacak:44:

Canımcım ben çıkıyorum arkadaşa gidicem beni bekler sonra görüşürüz
öpüyorum seni

canım benim düşünceme göre çocuğumu sıkıntısız bile kucağıma alsaydım benim için çok değerli olacaktı.ben bekarkende çocuğu çok severdim çingene çocuğunu bile sever kucağıma alırdım hiç tiksinmezdim.eşimde keza öyle biz nişanlıyken herkes bize sizin çocuğunuz çok şanslı olacak derdi .çünkü hem ben hem eşim çocukları çok seviyoruz.buradaki çoğu arkadaşta aynı şekildedir diye düşünüyorum.bence rabbim bizi en çok istediğimiz şeyle sınıyor.bilmem sizde benimle aynı düşüncede misiniz.benim için hep çocuk çok değerli oldu.

Son düzenleme:

keisnlikle canım dünyanın en masum insanları çocuklarıdır.
bende hastayım çocukları eşimde öyle.
herkesin çocuğunu çok severiz. sevdiğimiz şeyler için işte bekliyoruz sabrediyoruz.
hani bazı vicdansızlar varya. kazayla oldu istemiyorum bu çocuğu diyip isyan etmesi.çocuklarını öldürmeleri.
ay ne bilim o kadar haber duyuyoruz biliyorsun bizler evlat için yanarken onları görmek bize ne kadar acı veriyor değilmi?
canım face' gelirmisin bişey söyleyeceğim sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…