eseslim baharım netteki problemi çözülmedimi özledik canım arkadaşımızı
Canımcım ben çıkıyorum arkadaşa gidicem beni bekler sonra görüşürüz
öpüyorum seni
canım benim doğum günün kutlu olsunbirtanem yeni yaşına buruk girmene gerek yok belki mucizen seni bırakıp gitti ama yeni gelecek kardeşlerine yolu tarif edecektir.inşallah onlarda bu tedavinde göbişine sıkı sıkı sarılacak seni bu sefer terk etmeyecekler.rabbim yüzünü güldürsün doğum günün sana sağlık sıhhat huzur ve istemediğin kadar çok mutluluk getirsin
merhaba Arkadaşlar,
Benim de eşim azospermi 4 ay önce ögrendik ilk öğrendiğimizde araştırdım tüp bebek merkezleri vs. gittik muayne oldu eşim çok fazla umutlayın %50'nin altında çocuk olma ihtimali mikrotese yapılması gerekiyor dedi. Tamam dedim eşime yaptıralım bu sefer önümüze ssk engeli çıktı. 5 yıl sigortalı olmamız gerekiyormuş 4 yılda tıkandık eşime dedim ücretli yaptıralım o da ben bir yıl beklerim ssk dan yararlanır o şekilde özel de yaptırırım dedi ikna edemedim bir türlü şimdi 10 ay kaldı.ama bu süreçte de oturup o zamanı beklemek çok zor geliyor.birşeyler yapmak istiyoorum ne yapabilirm bilmiyorum keçi bozynuzunu duydum denedim hiç bir faydası olmadı eşime sadece cinsel isteği arttırıyor.Ne yapabilirm bitkisel ilaçlar vs. lütfen bana birşeyler önerin:18:
merhaba Arkadaşlar,
Benim de eşim azospermi 4 ay önce ögrendik ilk öğrendiğimizde araştırdım tüp bebek merkezleri vs. gittik muayne oldu eşim çok fazla umutlayın %50'nin altında çocuk olma ihtimali mikrotese yapılması gerekiyor dedi. Tamam dedim eşime yaptıralım bu sefer önümüze ssk engeli çıktı. 5 yıl sigortalı olmamız gerekiyormuş 4 yılda tıkandık eşime dedim ücretli yaptıralım o da ben bir yıl beklerim ssk dan yararlanır o şekilde özel de yaptırırım dedi ikna edemedim bir türlü şimdi 10 ay kaldı.ama bu süreçte de oturup o zamanı beklemek çok zor geliyor.birşeyler yapmak istiyoorum ne yapabilirm bilmiyorum keçi bozynuzunu duydum denedim hiç bir faydası olmadı eşime sadece cinsel isteği arttırıyor.Ne yapabilirm bitkisel ilaçlar vs. lütfen bana birşeyler önerin:18:
canım çok sıkıntı yapma ne kadar çabalasanda iş olacagına varıyor bazen 10 ay dedigin neki geçer çabucak evet bu arada boş durmayın zeytin yagının içine incir koy sabah akşam yesin balın içine polen arı sütü propolis koy sabah akşam bir tatlı kaşıgı yesin e vitamini kullandır gnseg kapsülde kullanabilir bunları çoğumuzun eşi kullanıyor faydası olduguna inanıyorum en azından boş durmaktan iyidir isterseniz önce azosperm sebebini araştırın ona yönelik tedavi uygulanır direk tüp bebege başlamak bazen iyi olmuyor ..
kızlar şimdi dr dan geldim.sonuçlarım çıkmış
demir depolarım boşalmış
sınırın çok çok altına düşmüş.
b12 sınırdaymış ilaç verdi bide iğnee:18:
dr dediki sen nasıl durdun bu zamana kadar dedi biraz daha geç kalsan hastanede yatman gerekirdi dedi.:18:
zamanından geç kalmışım yinede ama ilaçlarla düzeltmeye çalışcaz dedi.
bunuda atlatırız allhın izniyle inşallah.
bide bana hergün et ye dedi ben etiağzıma sürmüyorum ne olacak bilmem :26:
merhaba canım .
çok geçmiş olsun allah eşine şifa versin tez zamanda bu dertten kurtulun inşallah.
olsun canım 10 ay dediğin nedir yaşınız gençse 10 ayda m.teseye gerek bile kalmadan belki sperminiz çıkar.
ameliyatsız sperm çıkması daha iyi değilmi.
bir sürü kullanılan faydası olan şeyler var sperm arttırıcılar bitkisel ürünler bunları kullanıp sperm çıkışı sağlarsınız inşallah.
azosperm sebebiniz bellimi ki canım ?
üzüm çekirdeği tozu
ballı karışımlar
omega3 vitaminler
zeytinyağında incir
arısütü bal polen karışımları
keçiboynuzu tozu
bunlar aklıma gelenler burda biçok şeyler kullanan arkadaşlar var onlarda sana yardımcı olacaktır canım.
vitamin takviyesi yapıp ameliyat olmak en iyisi.
en kısa zamnda bebişine kavuşursun inşallah canım.
allah şifa versin..
merhaba bizde oldu bu ama en sonki testimizde yine 0 dı.kızlar merhaba
aranızda eşinde canlı-ölü spermi olmayıp, sonradan sperm oluşan var mı:26:
demir depolarım boşalmış
dr dediki sen nasıl durdun bu zamana kadar dedi biraz daha geç kalsan hastanede yatman gerekirdi dedi.:18:
geçmiş olsun canım tabi et yemezsen olacagı bu gerçi ben yiyorumda noluyor bendede var kansızlık buğün bende verdim kan tahlili yarın çıkıcak sonucu aşırı üşütme tutuyor akşamları bakalım benimki ne çıkıcak düzeltirsin ilaçlarını güzel kullanırsın bayanların çogunda var kansızlık adette gidittiği için galiba allahın izniyle buda geçer allah çaresiz dert vermesin ..
demir depolarım boşalmış
Birde sizlere bu gece rüyamı anlatmak istiyorum.benim gördügüm rüyanın anlamı" ikiz erkek çocugum olacagına dairmiş" anlamını okuduktan sonra içim bir tuaf olduö bir anda kendimi hamile elbiseleri satan sitelerde buldum.Olucak ama inşaalh hepimizin çocugu. alıcaz koynumuza cennet kokulu yavrularımızı
Yemin ederim o kadar zor ki beni en iyi siz anlarsınız.Böyle sanki hiç birşey yokmuş gibi davranıyorum. Güçlü olmak zorundayım biliyorum. İkimizinde yaşı çok genç eşim daha 27 yaşında o yüzden bir yıl beklemeyi kabul ettim.Rabbim bizlere evlatlarımızı versin tez zaman da inşallah.hepimizin yüzünü güldürsün.Bu arada kürler için çok teşekkür ederim.:)
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bak doktorun ne dediyse hepsine uy canım
canım peki et ağzıma sürmüyorum demişsin ya miden mi bulanıyo yerken yani için almıyo mu yoksa hani pek sevmiyorum o yüzden yemiyorum mu diyosun?
ah yavrum ah hep ihmal ettin doktora gitmeyi sonuç bu.neyse bunada şükür.iyileşmeyecek bişey değil.az daha sabıret ne gelir ki elden.
Birde sizlere bu gece rüyamı anlatmak istiyorum.benim gördügüm rüyanın anlamı" ikiz erkek çocugum olacagına dairmiş" anlamını okuduktan sonra içim bir tuaf olduö bir anda kendimi hamile elbiseleri satan sitelerde buldum.Olucak ama inşaalh hepimizin çocugu. alıcaz koynumuza cennet kokulu yavrularımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?