ben geldim kızlar cinlerimde tepemde ya bu evin derdi hiç bitmiyor geçen ay dogalgaz tesisatı bozuldu bu günde gayet normal markte gittim geldim evin elektirik tesisatı pat diye bozuldu şuan sadece salonun lambası yanıyor geri yerlerde elektrik yok kombide çalışmıyor dogal olarak uf ya neoluyor anlamadım amannnnn
selam kızlar nasılsınız
ayy çok uzakmış eczaneniz canım yaasağol canım benim.
haplarımı kullanıcam inşallah.daha almadımda evimin altında eczane var bide. şimdiden başladım ertelemeye
canım et kokusundan yiyemiyorum midem bulanıyor. içim almıyor zorluyor eşim bazen ama çıkarıyorum yutamıyorum. köfte 1-2 yiyebiliyorum ama o kadar fazlası mide bulantısı yapıyor.
ben geldim kızlar cinlerimde tepemde ya bu evin derdi hiç bitmiyor geçen ay dogalgaz tesisatı bozuldu bu günde gayet normal markte gittim geldim evin elektirik tesisatı pat diye bozuldu şuan sadece salonun lambası yanıyor geri yerlerde elektrik yok kombide çalışmıyor dogal olarak uf ya neoluyor anlamadım amannnnn
kızlar şimdi dr dan geldim.sonuçlarım çıkmış
demir depolarım boşalmış
sınırın çok çok altına düşmüş.
b12 sınırdaymış ilaç verdi bide iğnee:18:
dr dediki sen nasıl durdun bu zamana kadar dedi biraz daha geç kalsan hastanede yatman gerekirdi dedi.:18:
zamanından geç kalmışım yinede ama ilaçlarla düzeltmeye çalışcaz dedi.
bunuda atlatırız allhın izniyle inşallah.
bide bana hergün et ye dedi ben etiağzıma sürmüyorum ne olacak bilmem :26:
selam kızlar nasılsınız
Kızlar merhaba moralim çok bozuk
geçen hafta patoloji sonucunu ve eşimin tahlillerini emre bakırcıoğluna mail göndermiştim herhangi bir cavp yazmamıştı
şimdi beni aradı ameliyatı kimin yaptığını sordu
ameliyatta elonge hücrelerin olduğunu söylemiştim
patoloji raporunda elonge hücrelerinin olmadığı söyledi
sertoli denilen şeyler varmış(
şimdi bu nedemek oluyor kafam allak bullak oldu
herşeyi kessin dedi
hiç birşey kullanmasın dedi
yeni ameliyat olmuş mayıs haziran gibi
ben göreyim dedi
y delasyon yapıldımı diye sordu
yapıldığını normal olduğunu söyledim
hiç iç açıcı konuşmadı
geçen hafta yapılan testlerde
testosteronun yüksek olduğunu söyledi
ooooffffffff
içim kanıyor bunlar ne demek
kaan beye çok güveniyordum kafam karıştı
sperm oluşumu sağlayacak hiç birşey yok dedi:.(((
şimdi hergün kıyamadığıma zehir gibi şeyler yedirip içiriyorum hepsi boşmu bunların allahım banba sabır ver
çok kötü oldum halada işteyim çıkamadım
eşime hiç birşey söylememem lazım yoksa o herşeyi bırakır allahım sen yanımızda yardımcımız ol nolursun(((
geçen hafta patoloji sonucunu ve eşimin tahlillerini emre bakırcıoğluna mail göndermiştim herhangi bir cavp yazmamıştı
herşeyi kessin dedi
ben göreyim dedi
hiç iç açıcı konuşmadı
ooooffffffff
şimdi hergün kıyamadığıma zehir gibi şeyler yedirip içiriyorum hepsi boşmu bunların allahım banba sabır ver
eşime hiç birşey söylememem lazım yoksa o herşeyi bırakır allahım sen yanımızda yardımcımız ol nolursun(((
selam canım hoşgeldin
çok şükür iyiz canım sen nasılsın ?
ayy çok uzakmış eczaneniz canım yaa
canım anlıyorum seni zaten yediğini çıkardıktan sonra hiç bi faydası olmaz onun ama bak köfte yiyebiliyomuşsun
1-2 tane de olsa onu yemeye çalış dikkat et kendine canım sen iyi ol ki eşin de iyi olsun dimi
yaa arkadaşlar bu kıskançlık mı nee ya çok sevdigim kankim hamile ve aglıyorum
bu kansızlık beni bitirdi sen nediyon ben adet olmam olmam nye vücutda kan sıfır ölü gibiyim çayı çok severdim 2 gündür çay içmem bol bol bekmez kuru üzüm kuru dut ceviz fındık bol bol ye
herşeyi kessin dedi
ben göreyim dedi
hiç iç açıcı konuşmadı
ooooffffffff
çok moralim bozuk canım..usandım bıktım..4 senedir hergünüm tedaviye başlayalım demekle geçti..kayınpederde ne oluyosa ve eşim niye onun ağzına bakıyosa 4 sene oldu yok buğdaylar biçildikten sonra gidersiniz yok ayçiçekleri biçildikten sonra gidersiniz hep savmaca..hep o paralarla arabasını yeniledi yok yeni traktörler aldı..biz kisenin umuru değiliz..yazın eltimin hamileleiğini duyunca sinirlerim boşandı kavga etmiştik kayınpeder bi kaç ay sonra göndericem dedi dün gece konuşmuşlar 1 2 ay sonra buğdaylar satıldığında gidersiniz demiş.bende eşime tamam ya 4 senedir buğday biçilsin ayçiçek biçilsin tamam ya 1 ay sonrasıda gelcek o zaman bakalım ne bahane çıkacak ağzını açıp tek kelime etmeyeceksin biz gidicez dedim 4 sene oldu eğer ki doktor bu zamana kadar niye gelmediniz desin o zaman hepinize tek tek sorucam dedim.ya bide çocuk gibi bana şantaj yapıyor işte şunu yapmazsan şu işi yapmazsan bak macun yemem bak o çayı içmem inanın çok usandım canımdan zaten elti yakında doğuracak onun stresi yetiyo nası dayanıcam diye kıskanmak değil de gözüm de götürmüyo aynı apartmanda kapı kapansa duyuluyor bebek sesi bebek eşyası ya hepimiz aynı dertteniz beni anlarsınız..inanın tek başıma mücadele etmekten usandım..ve ben çok umutsuzum..ve doktorda olamaycak derse o zaman ne yaparım nasıl yaşarım..kayınpeder kayınvalide eltimin kızı için deli oluyor hele doktor madem sorunu biliyodunuz 4 5 senedir nerdesiniz desin o zöan hepsine tek tek sorucam varlık içinde yokluk çektirdiniz dicem çok doldum kusura bakmayın
benimde adetlerimde az kan geliyordu canım normalden çok çok azdı.
valla ben çaydan vazgeçemem canım ya
bakalım kociş benim için liste hazırlayacakmış onları yicekmişim
çok moralim bozuk canım..usandım bıktım..4 senedir hergünüm tedaviye başlayalım demekle geçti..kayınpederde ne oluyosa ve eşim niye onun ağzına bakıyosa 4 sene oldu yok buğdaylar biçildikten sonra gidersiniz yok ayçiçekleri biçildikten sonra gidersiniz hep savmaca..hep o paralarla arabasını yeniledi yok yeni traktörler aldı..biz kisenin umuru değiliz..yazın eltimin hamileleiğini duyunca sinirlerim boşandı kavga etmiştik kayınpeder bi kaç ay sonra göndericem dedi dün gece konuşmuşlar 1 2 ay sonra buğdaylar satıldığında gidersiniz demiş.bende eşime tamam ya 4 senedir buğday biçilsin ayçiçek biçilsin tamam ya 1 ay sonrasıda gelcek o zaman bakalım ne bahane çıkacak ağzını açıp tek kelime etmeyeceksin biz gidicez dedim 4 sene oldu eğer ki doktor bu zamana kadar niye gelmediniz desin o zaman hepinize tek tek sorucam dedim.ya bide çocuk gibi bana şantaj yapıyor işte şunu yapmazsan şu işi yapmazsan bak macun yemem bak o çayı içmem inanın çok usandım canımdan zaten elti yakında doğuracak onun stresi yetiyo nası dayanıcam diye kıskanmak değil de gözüm de götürmüyo aynı apartmanda kapı kapansa duyuluyor bebek sesi bebek eşyası ya hepimiz aynı dertteniz beni anlarsınız..inanın tek başıma mücadele etmekten usandım..ve ben çok umutsuzum..ve doktorda olamaycak derse o zaman ne yaparım nasıl yaşarım..kayınpeder kayınvalide eltimin kızı için deli oluyor hele doktor madem sorunu biliyodunuz 4 5 senedir nerdesiniz desin o zöan hepsine tek tek sorucam varlık içinde yokluk çektirdiniz dicem çok doldum kusura bakmayın
evet ya sorma kaç otobüs değiştirip gidicem
evet canım çalışcam canım.
ilerde bebiş oluncada sorun yaşıycam bunu biliyordum şimdiden başlayacam inşallah..
canım bence onun için seviniyosun ama kendin için üzüldüğünden ağlıyosun.yaa arkadaşlar bu kıskançlık mı nee ya çok sevdigim kankim hamile ve aglıyorum
canım yaşadıkların böyle yıpratmış seni eşinin ailesinin umursamaz tavırları vs...ama kendine zarar verme bu kadar canım Allaha sığın ona dua et.ben 4 senedir her hamileye her doğurana ağladım.insan benim niye olmuyor yada ben o benden ne kadar zaman sonra evlendi daha gecen sene evlendi onun bile oldu yada benimle evlenenlerin çocukları büyüdü die hep ağlarım..geçen ay gözü fazla yormaktan zorlamaktan gözdamarım çatladı kan doldu ..ve doktor 10 günde geçer demişti geçmedi bu aya gün vermişti ameliyat için ameliyatla temizlencekti gözümdeki kanlar ama çok korktum gitmedim kendi kendine yeni yeni geçti..insan bütün yük omuzuna binince ve kimse onu anlamıyosa dayanamıyor ağlıyor ağlıyor ama ille sonra bu ağlamalar ona zarar olarak dönüyor
benimde adetlerimde az kan geliyordu canım normalden çok çok azdı.
valla ben çaydan vazgeçemem canım ya
bakalım kociş benim için liste hazırlayacakmış onları yicekmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?