Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım sinirlenme sakin ol cana geleceğine mala gelsin. sağlık olsun.
herşey düzelir canım .
sinirlenme lütfenn

Kızlar merhaba moralim çok bozuk

geçen hafta patoloji sonucunu ve eşimin tahlillerini emre bakırcıoğluna mail göndermiştim herhangi bir cavp yazmamıştı
şimdi beni aradı ameliyatı kimin yaptığını sordu

ameliyatta elonge hücrelerin olduğunu söylemiştim
patoloji raporunda elonge hücrelerinin olmadığı söyledi
sertoli denilen şeyler varmış(
şimdi bu nedemek oluyor kafam allak bullak oldu
herşeyi kessin dedi
hiç birşey kullanmasın dedi
yeni ameliyat olmuş mayıs haziran gibi
ben göreyim dedi
y delasyon yapıldımı diye sordu
yapıldığını normal olduğunu söyledim
hiç iç açıcı konuşmadı
geçen hafta yapılan testlerde
testosteronun yüksek olduğunu söyledi
hiç birşey kullanmasın dedi
ooooffffffff
içim kanıyor bunlar ne demek
kaan beye çok güveniyordum kafam karıştı
sperm oluşumu sağlayacak hiç birşey yok dedi:.(((
şimdi hergün kıyamadığıma zehir gibi şeyler yedirip içiriyorum hepsi boşmu bunların allahım banba sabır ver
çok kötü oldum halada işteyim çıkamadım
eşime hiç birşey söylememem lazım yoksa o herşeyi bırakır allahım sen yanımızda yardımcımız ol nolursun(((

ayy çok uzakmış eczaneniz canım yaa
canım anlıyorum seni zaten yediğini çıkardıktan sonra hiç bi faydası olmaz onun ama bak köfte yiyebiliyomuşsun
1-2 tane de olsa onu yemeye çalış dikkat et kendine canım sen iyi ol ki eşin de iyi olsun dimi

hoşgeldin canım
hep üstüste gelmiş yaa
ama düzelir canım sıkma canını

bu kansızlık beni bitirdi sen nediyon ben adet olmam olmam nye vücutda kan sıfır ölü gibiyim çayı çok severdim 2 gündür çay içmem bol bol bekmez kuru üzüm kuru dut ceviz fındık bol bol ye

canım siz kaan hocada tese oldunuz mu?

canım öncelikle sakin ol.
sertoli cell mi çıkmış acaba bunumu söyledi ?
sertoli cell only bizimde patoloji raporunda çıkmıştı.
yani sperm üreten hücremiz yoktu bizimde.
biz kaan hocada tedaviye başladık ama düzenli bir tedavi uygulamadık buna rağmen. bizde sperm kuyrugu görüldü. ve yuvarlak hücre çıktı buna bizde çok sevinmiştik bundan sonrada test filan yaptırmadık birdaha.
bende emre beye mail atım banada olumsuz konuştu ama bende eşime söylemedim.
son kes m.tese olun dedi sonrada uğraşmayın gibi şeyler söyledi.
bitkisel filandan bahsetmiyor. emre beyi tanıyan kişiler biliyor sırf m.tese de başarılı bir dr muş.
takılma buna boşver canım. sen allahın izniyle ilaçlara devam et ne olacağını bilemeyiz. herşeyi evren allah.
olmaz denilen şeyi biranda allah verir.
çünkü ne kaan hoca ne emre hoca sperm yaratamayacak spermi verende allah canım.
sen sakin ol. allaha sığınarak yola devam canım.
yılmadan bu yolda yürüyeceğiz.
allah ne zamn nasip eder bilemiyoruz. ama biz elimzden geleni yapmalıyız canım.
moralini hiç bozma her dr farklı işte...
kaç tane dr lara gittik hepsi moralimizi bozmadımı hep yıkılmadık mı ama kaan hoca umut vererek bizi azimlendirdi inanarak yola devam etmemizi sağlıyor...
bozma moralini hayatım tamam mı

selam canım hoşgeldin
çok şükür iyiz canım sen nasılsın ?

çok moralim bozuk canım..usandım bıktım..4 senedir hergünüm tedaviye başlayalım demekle geçti..kayınpederde ne oluyosa ve eşim niye onun ağzına bakıyosa 4 sene oldu yok buğdaylar biçildikten sonra gidersiniz yok ayçiçekleri biçildikten sonra gidersiniz hep savmaca..hep o paralarla arabasını yeniledi yok yeni traktörler aldı..biz kisenin umuru değiliz..yazın eltimin hamileleiğini duyunca sinirlerim boşandı kavga etmiştik kayınpeder bi kaç ay sonra göndericem dedi dün gece konuşmuşlar 1 2 ay sonra buğdaylar satıldığında gidersiniz demiş.bende eşime tamam ya 4 senedir buğday biçilsin ayçiçek biçilsin tamam ya 1 ay sonrasıda gelcek o zaman bakalım ne bahane çıkacak ağzını açıp tek kelime etmeyeceksin biz gidicez dedim 4 sene oldu eğer ki doktor bu zamana kadar niye gelmediniz desin o zaman hepinize tek tek sorucam dedim.ya bide çocuk gibi bana şantaj yapıyor işte şunu yapmazsan şu işi yapmazsan bak macun yemem bak o çayı içmem inanın çok usandım canımdan zaten elti yakında doğuracak onun stresi yetiyo nası dayanıcam diye kıskanmak değil de gözüm de götürmüyo aynı apartmanda kapı kapansa duyuluyor bebek sesi bebek eşyası ya hepimiz aynı dertteniz beni anlarsınız..inanın tek başıma mücadele etmekten usandım..ve ben çok umutsuzum..ve doktorda olamaycak derse o zaman ne yaparım nasıl yaşarım..kayınpeder kayınvalide eltimin kızı için deli oluyor hele doktor madem sorunu biliyodunuz 4 5 senedir nerdesiniz desin o zöan hepsine tek tek sorucam varlık içinde yokluk çektirdiniz dicem çok doldum kusura bakmayın

evet ya sorma kaç otobüs değiştirip gidicem
evet canım çalışcam canım.
ilerde bebiş oluncada sorun yaşıycam bunu biliyordum şimdiden başlayacam inşallah..

yaa arkadaşlar bu kıskançlık mı nee ya çok sevdigim kankim hamile ve aglıyorum

ben 4 senedir her hamileye her doğurana ağladım.insan benim niye olmuyor yada ben o benden ne kadar zaman sonra evlendi daha gecen sene evlendi onun bile oldu yada benimle evlenenlerin çocukları büyüdü die hep ağlarım..geçen ay gözü fazla yormaktan zorlamaktan gözdamarım çatladı kan doldu ..ve doktor 10 günde geçer demişti geçmedi bu aya gün vermişti ameliyat için ameliyatla temizlencekti gözümdeki kanlar ama çok korktum gitmedim kendi kendine yeni yeni geçti..insan bütün yük omuzuna binince ve kimse onu anlamıyosa dayanamıyor ağlıyor ağlıyor ama ille sonra bu ağlamalar ona zarar olarak dönüyor

bu kansızlık beni bitirdi sen nediyon ben adet olmam olmam nye vücutda kan sıfır ölü gibiyim çayı çok severdim 2 gündür çay içmem bol bol bekmez kuru üzüm kuru dut ceviz fındık bol bol ye

benimde adetlerimde az kan geliyordu canım normalden çok çok azdı.
valla ben çaydan vazgeçemem canım ya
bakalım kociş benim için liste hazırlayacakmış onları yicekmişim

Hayatım b ozma moralini.emre beyin tarzı bu çok iyibir doktor ama m.tesede çok güveniyor kendiniBiz emre Beyde m.tese olduk ama sonuç olumsuz çıktı ve bizm sonucuda patolojiye göndermemişler.sonra kaan aydosa gittik hemen ilaç tedavisine başladık.Hatta emre beyin bir hastasında hiç umut vermediği hastasında balla polenle sperm çıkışı oldu.Emre bey bile çok şaşırdı.Ona demişki ne yaptıysanız devam edin.Yani arkadaşım herşey allahtan.Allahın ol demisini beklicez.Mücadeye savaşa devam edicez.Sıkma canını .

ah canım yaa ne denir ki bu durumda ya sabır işte ne yaparsın
eşinin ailesi biliyo demi durumunuzu?

aman haytaım sende kocanın dediklerinden çıkma.Onun tedavisi devam ederken kan değerlerini iyice toparla.Sonra hamile kalınca şöyle kanlı canlı pembe yanaklı bir bebişin olsun.

ahhh ahh canım bunlarda geçicek inan.
onlarda yaptıklaırnda çook pişman olacaklar tabi vicdanları varsa.
hadi sen el kızısın ama insan kendi evladının çocuğu olmasını istemezmi elinden geleni yapmazmı varını yokunu vermesi lazım.
böyle insanlarda vicdan görmüyorum ben.
sen öbür dünyada yakasına yapışacaksın o siizn hakkınızı yiyor şuan. kul hakkı yiyorlar yani.
kul hakkı herşeyden beter bilmiyorlar mı bunları. bu kadar yaşa gelmişler baba olmuşlar ama vicdanı olmamış...
çok yazık valla çoookk
kendini soyutla diycem ama aynı apartmanda oturuyormuşsunuz eltinde göüzünün içine sokacaklar herşeyi.
ama allah senin yüreğini senin ne için gözyaşı döktüğünü görüyor.
allaha havale et onları canım.
elbet hak yerini bulacak. kazanan sen olacaksın bunu unutma...

evet ya sorma kaç otobüs değiştirip gidicem
evet canım çalışcam canım.
ilerde bebiş oluncada sorun yaşıycam bunu biliyordum şimdiden başlayacam inşallah..

canım bence onun için seviniyosun ama kendin için üzüldüğünden ağlıyosun.
canım yaşadıkların böyle yıpratmış seni eşinin ailesinin umursamaz tavırları vs...ama kendine zarar verme bu kadar canım Allaha sığın ona dua et.

ben de çayı çok severim canım
hadi bakalım şimdi sıra kocişte ha
biraz da o baksın sana dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…