Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Ah cnm ya bu zamana kadar nasıl durdun keşke daha önce gitseydin tatlım.
inş. ilaçlarla düzelir ..biran önce cnm ...düzenli kullan bari.. et yemen lazım sevmiyomuşsun ne yapıcaksın acaba etten başka bişey onun yerine yesen olurmu baklagiller filan
cnm dikkat et kendine
halsizde olursun şimdi

aman haytaım sende kocanın dediklerinden çıkma.Onun tedavisi devam ederken kan değerlerini iyice toparla.Sonra hamile kalınca şöyle kanlı canlı pembe yanaklı bir bebişin olsun.

dinliycem dinliycem o benim sözümü ne kadar dinlediyse bende onunkini o kadar dinliycem
inşallah canım ya geçer bu durum çünkü senelrdir hep başımda benim bu kansızlık ilaçlarla toparlıyorum.
sonra biraz kendime dikkat etmezsem tekrarlıyor bu sefer dikkat edicem bırakmıycam kendimi..

valla canım bana kalsa ben erteleyip duracaktım eltim gaza getirdi onun bahanesiyle bi gittim dr sonrasıda kociş tetikledi.
bana kalsaa ooo hiç gitmeden dururdum heralde
valla canım et dedi sadece baklagil sebzede olan etten azmış et yemem şart dedi.
zaten bende halsizlik had safhadaydı bide başım dönüp duruyordu hep. meğer hepsi bundanmış:26:
artık bundan sonra dikkat edicem kendime...

valla canım vazgeçemem ben çaydan açık içiyorum ama ben zaten zararı olmaz dimi ama
dimi ama sıra ona geldi azcıkta o bana baksın.

açık olursa zarar etmez heralda canım ya fazla içmezsin herşey kararında olunca güzel canım.

ben çıkıyorum canımcım
kociş gelir birazdan
öpüyorum kocaman
inşallah yarın görüşmek üzere

canım benim çok geçmiş olsun bak şimdi kocişinin hazırladığı listeye uy .sonra hamile kalınca bebek tutunamaz Allah korusun ben sana bol bol et yediririm gel yanıma
doktorun verdiği ilçalarıda eczane kapanmadan al.cadı yoksa kocandan öcünü mü alıyorsun naz yapma sırası sanamı geldi.eşin mi artık senin ilaçlarını içirmek için peşinden koşacak

sağol bitanem
azcık naz yapıyım kız olmazmı
ilaçlarımı aldım canım ayy iğnede verdi ya onu yaptırmıycam ama
azcıkda peşimden kociş koşsun bakalım nasıl oluyor azcık ders vereyim olmazmı ?

tabi ki naz yapacaksın
seni üzdüğü aç bıraktığı günleri unutmadık daha
şimdi sıra onda
canım iğnelerini bence yaptırmak zorundasın tüpbebek yaptırınca iğne yaptırmam diyebiliyormusun?
bence bu tedavinide bebek için yapacaksın.
çaydanda vazgeç bir süre kanlanıp canlanınca içersin tekrar

ya benim eşim azospermiymiş ama onda spermler bulunmuş nasıl diye sorarsanız hormon yenileme ilacı kullanıyor spermler 9.2 milyon olmuş doktor degerler 20 milyon olursa normal yollardan da bebek sahibi olabilirsiniz dedi böle bişeyle karşılaşan var mı

biri cvp versin bana ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…