tatlım gecmıs olsun bugun bende gıttım test sonuclarını aldımkızlar şimdi dr dan geldim.sonuçlarım çıkmış
demir depolarım boşalmış
sınırın çok çok altına düşmüş.
b12 sınırdaymış ilaç verdi bide iğnee:18:
dr dediki sen nasıl durdun bu zamana kadar dedi biraz daha geç kalsan hastanede yatman gerekirdi dedi.:18:
zamanından geç kalmışım yinede ama ilaçlarla düzeltmeye çalışcaz dedi.
bunuda atlatırız allhın izniyle inşallah.
bide bana hergün et ye dedi ben etiağzıma sürmüyorum ne olacak bilmem :26:
cnm allh sana sabırlar versınçok moralim bozuk canım..usandım bıktım..4 senedir hergünüm tedaviye başlayalım demekle geçti..kayınpederde ne oluyosa ve eşim niye onun ağzına bakıyosa 4 sene oldu yok buğdaylar biçildikten sonra gidersiniz yok ayçiçekleri biçildikten sonra gidersiniz hep savmaca..hep o paralarla arabasını yeniledi yok yeni traktörler aldı..biz kisenin umuru değiliz..yazın eltimin hamileleiğini duyunca sinirlerim boşandı kavga etmiştik kayınpeder bi kaç ay sonra göndericem dedi dün gece konuşmuşlar 1 2 ay sonra buğdaylar satıldığında gidersiniz demiş.bende eşime tamam ya 4 senedir buğday biçilsin ayçiçek biçilsin tamam ya 1 ay sonrasıda gelcek o zaman bakalım ne bahane çıkacak ağzını açıp tek kelime etmeyeceksin biz gidicez dedim 4 sene oldu eğer ki doktor bu zamana kadar niye gelmediniz desin o zaman hepinize tek tek sorucam dedim.ya bide çocuk gibi bana şantaj yapıyor işte şunu yapmazsan şu işi yapmazsan bak macun yemem bak o çayı içmem inanın çok usandım canımdan zaten elti yakında doğuracak onun stresi yetiyo nası dayanıcam diye kıskanmak değil de gözüm de götürmüyo aynı apartmanda kapı kapansa duyuluyor bebek sesi bebek eşyası ya hepimiz aynı dertteniz beni anlarsınız..inanın tek başıma mücadele etmekten usandım..ve ben çok umutsuzum..ve doktorda olamaycak derse o zaman ne yaparım nasıl yaşarım..kayınpeder kayınvalide eltimin kızı için deli oluyor hele doktor madem sorunu biliyodunuz 4 5 senedir nerdesiniz desin o zöan hepsine tek tek sorucam varlık içinde yokluk çektirdiniz dicem çok doldum kusura bakmayın
slm kızlar nasılsınız
herkese ıyı aksamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tatlım gecmıs olsun bugun bende gıttım test sonuclarını aldım
bana genetık test yaptı kansızlık aıleden mı dıye eger ırsı cıkarsa benım bebegımde kansız olarak dogacakmıs
neyse ben korka korka gıttım sonuc ırsı degılmıs cok şükür
bende demıre baglı kansızlık var banada ılac verdı o sınır kılo yapan kan ılacları
ya sen ben BETÜLÜMMMMMMM
ne oluyo bıze ufffffffffffff
en sevdıgım cayı demsız ıcıyorum ıgrenc oluyoallhtan et cok severım
baharım betulum ben denedım cok ıse yaradı sızde yapın sunu
SABAH KAHVALTIDA DANA CIGERI PISIRIP YIYIN TAVUK CIGERI DEGIL AMA
ınanın cok ıse yarıyo benım degerlerım onunla duzelme gostermıstı
ben gene yemege baslıcam tavsıye ederım eseslım bılıyorum kırmızı etle aran yok ama bı dene olurmu tatlım
betulum sende dene kan yapar
slm canım
iyiz çok şükür sen nasılsın ?
hoşggeldınnnn
sanada geçmiş olsun canım benim.
Ferrosanal mı verdi sanada canım ?
Bide bana b12 vitamin iğnesi verdi.
Ayy ben hayatta yiyemem ciğer filan ben etin kokusundan tiksiniyorum. Asla onu yiyeme canım ya.
Bana kaçar kilo alcaz ilaçlardan
hoşggeldınnnn
HOSBULDUK CNM SEN NASILSIN IYIMISIN HAYAT NASIL
TEDAVIN NASIL TATLIM
bana oreferon verdı benexol b 12 verdı
ah keske et yesen genede bıraz et yıyınce degerlerde fark oluyo o zaman sende
sebzelerle al demırı canm
evet ya benzaten balık etlı bı kadınım
yandık sen zayıfsın dımı
olsun bebıslerımız olunca bız kansızlar olarak cok zor gecermıs
bızde ne kansızmısız cnmmmmmmmm
tabi ki naz yapacaksın
seni üzdüğü aç bıraktığı günleri unutmadık daha
şimdi sıra onda
canım iğnelerini bence yaptırmak zorundasın tüpbebek yaptırınca iğne yaptırmam diyebiliyormusun?
bence bu tedavinide bebek için yapacaksın.
çaydanda vazgeç bir süre kanlanıp canlanınca içersin tekrar
çok şükür bende ıyıyım canım ben ınanıyorum hepımızın bebışlerı olacak hıç uzulmeyelım
eseslim canım napıyosun....hayırdır ne iğnesi bu?geçmiş olsun demirin mi düşük((((
çok geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine..önce kendine bakacaksın ki eşine bakasın,evladına bakasın...iyim canım sen napıyorsun?
evet canım yani demir depolarım boşalmış iğne ve hap verdi dr .
ben önce kadın doğumcuya gitmiştim o kanında mantar var dedi kaşıntı yanma filan vardı bide mantar tedavisine başlıycam kocişi iiyi ederken bende boyladım hastaneyi canım
böyle işte canım benim sen napıyorsun?
çok geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine..önce kendine bakacaksın ki eşine bakasın,evladına bakasın...
hoş sana diyorum da ben de farksızım yani.valla işten geldim ütü yaptım falan nasıl yoruldum anlatamam....
tedavi işini de iyice saldık...testte sıfırı görünce bi tuhaf duygulara büründük
İskender Paydaş Ft. Mustafa Ceceli - Sensiz Olmaz Ki Orjinal Video Klip 2011 - YouTube
bu şarkıyı dinleyince aklıma nedense annelik daha bi düşüyor...neden bilmem?
iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?