- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
cnm benim inan öyle bir süreç yasadımki ne nered kim ne dedi ben nerdeyim oldu resmen doktorun verdiği ilaçları bulamadık.özele gitti eşim beni götürmüyo yanında onun anlattığıda beni tatmin etmedi sonra kendimi buralara attım bişeyler okudum bişeyler yazdım ama cokta sağlıklı değildi sanırım.bugun hipo diye sayfa dikkatimi çekti daha önce görmemiştim okuyunca paylaşmak istedim valla ne olacak bilmiyorum ama kafam çokk karısıyo yaptığım hiç bişeye konsantre olamıyorum sabır lazım dimi rabbim bol bol sabır ihsan eylesin inş
kızlar ben geldim
nihayet kavuştum size çok mutluyum
inş bidaha gitmez sizden ayrı kalmak çok zor
neyse açığı kapatırım ben artık
merhabalarrrrrrrrrrr..........
canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmm.......
nasılsınız?
özlemişim valla.
ne var ne yok
ben örgü yapıyorım
ders çalışıyorum
pc ye bakıyorum ::126:
HOŞGELDİN CANIM BİR EKSİĞİN AYAĞINDA BEBEĞİNİ SALLAMAKMIŞ ODA YAKINDA OLUR İNŞALLAH
nasılsınız kızlar ben soğuktan donuyorum eliktirik tesisatı hala bozuk belki yarın yapılır safer ayı girdi kızlar bu ay musibetler sağnak olup yagarmış allah yardımcımız olsun
merhabalarrrrrrrrrrr..........
canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmm.......
nasılsınız?
özlemişim valla.
ne var ne yok
ben örgü yapıyorım
ders çalışıyorum
pc ye bakıyorum ::126:
ağzından balmı damlıyo senn ya...
Canımmmmmmmmmm..
Allah razı olsun..
Bugün hepinize dua ettimmmm
nasılsınız kızlar ben soğuktan donuyorum eliktirik tesisatı hala bozuk belki yarın yapılır safer ayı girdi kızlar bu ay musibetler sağnak olup yagarmış Allah yardımcımız olsun
bebekimmmm benimmmm
nasılsınız kızlar ben soğuktan donuyorum eliktirik tesisatı hala bozuk belki yarın yapılır safer ayı girdi kızlar bu ay musibetler sağnak olup yagarmış Allah yardımcımız olsun
bebekimm benim
seninle konuşurken kapı çalıp kapatmıştım ya kociş gelmiş...
yemek faslı derken anca başına oturdum yeni bitirdim öğleden sonraki sohbetinizi okumayı
yokk yokkk ben bidaha sizden ayrı kalmam ne zormuş böyle sohbete dahil olamamak
sen ne yaptın bebekimm geldi mi kocişin ??
hoşgeldin canım özlettin kendini kapatırsın açığı hatta yenersin bizleri
benimde netim gitmişti şimdi geldi seni çok iyi anladım deliriyorum şu pc olmayınca
ne yaptın bizsiz anlat bakalım
eşinle başbaşa kalmışsındır
amin canım rabbim hepimize sabır ve eşlerimize şifa versin inşallah.bizler o kadar çok şey okuyoruz ki artık kafamız allak bullak oluyor inan bazen ne yediğimi bile hatırlamıyorum.bol bol araştırma yapıp öğrendiğim şeyleri eşimde denemeye çalışıyorum.okuduğum yazıyı bazen bir kaç kere okuduktan sonra anlıyorum .bu azo bizim aklımızıda almadan inşallah bebişlerimize kavuşuruz
s,a nasılsın bende kaç gündür açamadım bi bakayım müjde veren varmı diye ama sanırım kimsede yokeşim hipo hastası oraya baktım biraz tedavinin 10.ayında normal yolla hamile kalan varmış ve genel olarak tedavisi olan ve doğal yolla bebek olan bi hastalık yazmışlar bende mutlu oldum ve seninle paylaşıyım dedim burda kimseyi tanımıyorum ama sanki çok yakınımsınız gibi bi yerde bişey görsem bu hastalıkla ilgili aklıma geliyorsunuz komik belkide ama kader bizim yollarımızı kucağımıza alamadığımız yavrularımızda birleştirdi sanırım.sende varmı bir değişiklik
sağol canım bizlerinde duaya çok ihtiyacımız var cumartesi günü eşim sperm testi yaptıracak nedense çooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk mutluyum belki sperm çıkar.
hoşgeldin canımcım bizi sensiz bırakmahoşbulduk canım ne yapayım sizsiz pcye bakıp bakıp çıldırdım
4 günde bu hale geldim biraz daha uzasaydı kmbilir ne olurdum
Valla kocişle dün baya bi tartıştık diğer günler iyiydik...
Sen nasılsın kocişin sperm testi yaptıracakmış cumartesi günü...
Inş bol bol bulunurda dondurulur canım çok dua edicem senin için
safer ayı bela ve müsibetlerin yer yüzüne indiği bir ay bu ay insanlarun başına çok olay gelir onun için çok sadaka ve dua etmek gerekiriyiz çok şükür canım sen naıslsın ?
aman dikkat kendine sıkı sıkı giyin canım benim.
biran önce yapsınlar bu soğukta ısınmak zor olur.
safer ayı ne demek canım ben hiç duymadım da beni aydınlatırmısın ?
ne güzel mutlu olman benim bugünüm çok kötü geçti yeni açılan bir yer var dedim orda yaptırim ağda evede yakın neyse gittim ama masada kaldım kadın alamıyor canımın acımasınamı yanayım dondugumamı paramamı en sonunda kızdım ama çok kötüydü ya ufff aklıma geldikçe sinirleniyorumiyiyim canım ben..
bomba gibiyim...
nedenini bilmiyorum ama mutluyum bugün...
hepimizi Allah korusun..
belalar musibetler uzak olsun hepimizden
zaman hoşgeldin sana yazdım ama görmemişsin tenkürü geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?