- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
aminn canımcım aminnn.
alah kimseyi evlat hasreti çektirmesin.
bizi evlatlarımız ile sınamasın inşallah..
bezelye kuskus pilavı yaptım bende
banada gelebilirsin
he valla benım kocıs bıraz gıcık
ya ne guzel olur gorsek bırbırımızı ama kafaya koydum havalar ısınmaya baslayınca ben bı gorusme planlıcam ıst bullularla
ışllh o zaman gorusuruz benım oraya gelmem zor oluyo
hormon değerleriniz falan nasıl.size yüzde kaç ümit verdi.
hotmailindemi yok kocişin olmayınca görüntülü konuşurduk
söylediklerim doğru değilmi canım hamile görmek farklı insan ne kadarda olsa imreniyor ama bebek dünyaya gelince insanın içi bir hoş oluyor.seninde eltin şimdi hamile olsaydı belki kıskanacaktın .ama şimdi çocuğunu çok seviyorsun değilmi.yani o masum bebişleri görünce yelkenlerimiz suya iniyor
ben bazen canım sıkılınca bır suru yemek yapıyorum allhtan kocıs bogazlıda yemekler bıtıyo
tabıı bende az degılım yemekte
iyi aksamlar kader arkadaslarım nasılsınız....
sağol canım benim kız ben bugün yine et diye tutturdum benimde kıymalı makarnam balığım salatam var ama şöyle güzel bir kuzu güveç olsaydı hayır demezdim.
kızlar ben geldim
nihayet kavuştum size çok mutluyum
inş bidaha gitmez sizden ayrı kalmak çok zor
neyse açığı kapatırım ben artık
kızlar ben geldim
nihayet kavuştum size çok mutluyum
inş bidaha gitmez sizden ayrı kalmak çok zor
neyse açığı kapatırım ben artık
s,a nasılsın bende kaç gündür açamadım bi bakayım müjde veren varmı diye ama sanırım kimsede yokeşim hipo hastası oraya baktım biraz tedavinin 10.ayında normal yolla hamile kalan varmış ve genel olarak tedavisi olan ve doğal yolla bebek olan bi hastalık yazmışlar bende mutlu oldum ve seninle paylaşıyım dedim burda kimseyi tanımıyorum ama sanki çok yakınımsınız gibi bi yerde bişey görsem bu hastalıkla ilgili aklıma geliyorsunuz komik belkide ama kader bizim yollarımızı kucağımıza alamadığımız yavrularımızda birleştirdi sanırım.sende varmı bir değişiklik
canım ben sana yazmıştım hatırlamadın mı;? Tedavi olan tek azo diye hormonlar ilaç tedavisiyle düzene girdikten sonra sperm oluşuyor demiştim.tabi insan kendisi araştırıp okuduğu zaman daha inandırıcı geliyor değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?