Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aminn canımcım aminnn.
alah kimseyi evlat hasreti çektirmesin.
bizi evlatlarımız ile sınamasın inşallah..

bezelye kuskus pilavı yaptım bende
banada gelebilirsin

sağol canım benim kız ben bugün yine et diye tutturdum benimde kıymalı makarnam balığım salatam var ama şöyle güzel bir kuzu güveç olsaydı hayır demezdim.

hotmailindemi yok kocişin olmayınca görüntülü konuşurduk

hormon değerleriniz falan nasıl.size yüzde kaç ümit verdi.

bizim fsh yüksek en son 19du yanlış hatırlamıyorsam.bize yüzdelik bişey söylemedi olabilirde olmayabilirde dedi.yalnız ekim ayında tese yapmak istedi biz kabul etmemiştik.iyimi ettik kötü e ttik bilmiyorum.
size ne dedi?

aynen canım çook katılıyorum sana.
hamile görmek farklı bende hamile olabilirim diye düşünüyorsun ama o bebişin kokusunu duyunca çok farklı oluyor.
benim eltimde hamile olsa bende aynı duyguları yaşarım belki ama bebeği görünce farklı duygular alır yerini..
ama çook tatlı oluyorlar ya bebişler onları kokusu insanın içini yumuşatıyor.

sağol canım benim kız ben bugün yine et diye tutturdum benimde kıymalı makarnam balığım salatam var ama şöyle güzel bir kuzu güveç olsaydı hayır demezdim.

etci seni
balık var kıymalı makarna var bide kuzu güveçmi istedin
hep et yani.. valla canım ye tabi ama fazla yeme sende biliyorsun kırmızı et damar sertliği yaparmış fazlası.

bugun ıkı duyguyu aynı anda yasıyorum arkadaslar cocukluk arkadasım aradı gecen sene evlendi bu hafta dogum yapmıs cok heyecanlıydı ayrıntısına kadar herseyi anlattı aglamamak ıcın kendımı zor tuttum cocugu oldugu ıcın cok mutlu oldum ama anne olamamak cok uzuyor beni

kızlar ben geldim
nihayet kavuştum size çok mutluyum
inş bidaha gitmez sizden ayrı kalmak çok zor
neyse açığı kapatırım ben artık

kızlar ben geldim

hoşgeldin canım özlettin kendini kapatırsın açığı hatta yenersin bizleri
benimde netim gitmişti şimdi geldi seni çok iyi anladım deliriyorum şu pc olmayınca

ne yaptın bizsiz anlat bakalım
eşinle başbaşa kalmışsındır

kızlar ben geldim

s,a nasılsın bende kaç gündür açamadım bi bakayım müjde veren varmı diye ama sanırım kimsede yok eşim hipo hastası oraya baktım biraz tedavinin 10.ayında normal yolla hamile kalan varmış ve genel olarak tedavisi olan ve doğal yolla bebek olan bi hastalık yazmışlar bende mutlu oldum ve seninle paylaşıyım dedim burda kimseyi tanımıyorum ama sanki çok yakınımsınız gibi bi yerde bişey görsem bu hastalıkla ilgili aklıma geliyorsunuz komik belkide ama kader bizim yollarımızı kucağımıza alamadığımız yavrularımızda birleştirdi sanırım.sende varmı bir değişiklik

canım ben sana yazmıştım hatırlamadın mı;? Tedavi olan tek azo diye hormonlar ilaç tedavisiyle düzene girdikten sonra sperm oluşuyor demiştim.tabi insan kendisi araştırıp okuduğu zaman daha inandırıcı geliyor değil mi?

cnm benim inan öyle bir süreç yasadımki ne nered kim ne dedi ben nerdeyim oldu resmen doktorun verdiği ilaçları bulamadık.özele gitti eşim beni götürmüyo yanında onun anlattığıda beni tatmin etmedi sonra kendimi buralara attım bişeyler okudum bişeyler yazdım ama cokta sağlıklı değildi sanırım.bugun hipo diye sayfa dikkatimi çekti daha önce görmemiştim okuyunca paylaşmak istedim valla ne olacak bilmiyorum ama kafam çokk karısıyo yaptığım hiç bişeye konsantre olamıyorum sabır lazım dimi rabbim bol bol sabır ihsan eylesin inş

merhabalarrrrrrrrrrr..........
canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmm.......
nasılsınız?
özlemişim valla.
ne var ne yok
ben örgü yapıyorım
ders çalışıyorum
pc ye bakıyorum ::126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…