nasılsınız kızlar ben soğuktan donuyorum eliktirik tesisatı hala bozuk belki yarın yapılır safer ayı girdi kızlar bu ay musibetler sağnak olup yagarmış Allah yardımcımız olsun
kızlar yarın evlilik yıl dömnümümüz:123: bugünde kına gecemin yıl dönümü sanki dün gibi ne çabuk geçiyor zaman herif bana bir tek ilk evlilik yıl dönümünde hediye almıştı dedim bu sene kesin bekliyorum bakalım napcak ne alcak gerci bende süslenip püslenip finali muhteşem kapatim :89:diye düşünüyordum ama nerde ev buzhane iki yorgan altında titriyoruz :78:
merhaba canımcım
çok yoğunsun maşallahh
ne örüyorsun canım?
merhabalarrrrrrrrrrr..........
canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmm.......
nasılsınız?
özlemişim valla.
ne var ne yok
ben örgü yapıyorım
ders çalışıyorum
pc ye bakıyorum ::126:
iyiyim canım allaha şükür 4 gündür net yoktu çok sinirliydim ama şimdi iyiyim
biz geçen cuma sperm testi yaptırdık 1 canlı sperm bulundu ve donduruldu inş devamda gelir
canım negüzel bak hormonlar normale dönünce herşey düzeliyor işte...
kendin bulup okuman daha iyi olmuştur...
inş sizin tedaviniz de böyle tamamlanır ve hayırlısıyla gelir bebeişleriniz
canım biz kader arkadaşıyız bizi bizden iyi anlayan kimse yok.
valla doğru söze ne denir:)inş tedavinizin devamı gelir kucağınız bebişlerle dolar nedense burda ikiz bebek haberi okuycam diye hissediyorum hep inş olur allah sabredenleri sever bide bende dualara katılmayı çok isterim ama maalesef kuran-ı kerim okuyamıyorum tam.ama bulduğum her fırsatta ayetel kürs-i okuyorum tesbih çekiyorum ve ettğim dualarımda bebek isteyen herkesi içimden geçiriyorum inş dualarımız kabul olur......2012 ikizlerimizin senesi olur inş:)
merhaba canım benim dikkat et bide hasta olma...
rabbim hepimizi korusun kazalardan belalardan inş...
amiiinnnn
canım benim tebrik ederim nice mutlu seneler geçirirsiniz biarada inş...
inş seneye yıldönümünüze bebişlerinizle girersiniz
merhaba canım benim hoşgeldin
bende çok özledim sizi 4 gün 4 hafta gibi geldi valla
ooo hamarat bayan seni hem örgühem ders hem pc hem ev işi süpersin valla
kızlar yarın evlilik yıl dömnümümüz:123: bugünde kına gecemin yıl dönümü sanki dün gibi ne çabuk geçiyor zaman herif bana bir tek ilk evlilik yıl dönümünde hediye almıştı dedim bu sene kesin bekliyorum bakalım napcak ne alcak gerci bende süslenip püslenip finali muhteşem kapatim :89:diye düşünüyordum ama nerde ev buzhane iki yorgan altında titriyoruz :78:
safer ayı bela ve müsibetlerin yer yüzüne indiği bir ay bu ay insanlarun başına çok olay gelir onun için çok sadaka ve dua etmek gerekir
allah yardımcınız olsun..
Dualarım sizinle
tiftik ipten hırka örüyorum ...
napim..canım sıkılıyo..
iple uğraşmayı çok seviyorum..
benimde kociş geldi yemek yedik traş olmaya gitti canım bende hemen sizinle konuşayım dedim.
yarın yolculuk var bavul haızrlamadım daha..
kalma tabi bebekim benim
bende ayrı kaldımda kafayı yedim biliyorsun
inernetsiz bir hayat düşünemiyorum
merhaba canım benim hoşgeldin
bende çok özledim sizi 4 gün 4 hafta gibi geldi valla
ooo hamarat bayan seni hem örgühem ders hem pc hem ev işi süpersin valla
iyi etmişsin bebekim benim
hazırlarsın bavulu canım 1 günlük zaten hemen halledersin sen onu
bilmez miyim bebekim en son kocişin sana hediye almakta bulmuştu çareyi
benimkide aynı yöntemi denemek istedi ama ben sinirden evden dışarı çıkmadım...
belki net gelir diye bekledim durdum
ilk ikiz benden olsun kızlar kuyruga girelim lütfen hem bizim tarafta ikiz çoktur anam bende hep ikiz hayali kurarım ayyy inşallahhvalla doğru söze ne denir:)inş tedavinizin devamı gelir kucağınız bebişlerle dolar nedense burda ikiz bebek haberi okuycam diye hissediyorum hep inş olur allah sabredenleri sever bide bende dualara katılmayı çok isterim ama maalesef kuran-ı kerim okuyamıyorum tam.ama bulduğum her fırsatta ayetel kürs-i okuyorum tesbih çekiyorum ve ettğim dualarımda bebek isteyen herkesi içimden geçiriyorum inş dualarımız kabul olur......2012 ikizlerimizin senesi olur inş:)
evlilik yıldönümüz kutlu olsun canım benim.
nice uzun mutlu huzurlu ve bebişli yıllar geçirirsiniz inşallah.
vayyy finali sonunu güzel kapat soğuğa aldırış etme
anladım canım inşallah allah bziikazalardan belalardan korusun inşallahh
hoşgeldin canımcım bizi sensiz bırakma
eşinle neden kavga ettin bence pc siz kalınca sinirlerin tavan yaptı değilmi
Baharcığım dualrınıza çok ihtiyacım var allah razı olsun benim en büyük destekçilerimsiniz.
Nedense içimde çok büyük bir mutluluk var sanki bu sefer herşey çok iyi olacakmış gibi.inşallah duygularım beni yanıltmaz
amiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....sağol canım benim allah razı olsun benim kader arkadaşlarım inşallah hepimizin yüzü gülecek allah'ın izniyle
aslında çok kolay örmek.ay ne güzel yelek hırka tarzından şeyleri yapamıyorum bende ama paspas örmüştüm bikere.
iple uğraşamk gerçekten iyi geliyor insana..
baharcım nasılsın canım??
sende mi giremedin iki gündür..
bende yoktum.
kızlar yokluğumuzu aratmamşlar valla.
öyleyimdir dermişim
ya ben size ne sorcam..
dudağım da ucuk çıktı.
geçmiyo.
ne yapsam geçer?
kızlar ben geldim
nihayet kavuştum size çok mutluyum
inş bidaha gitmez sizden ayrı kalmak çok zor
neyse açığı kapatırım ben artık
Allah razı olsun bacım inşallah hepimiz mutlu sağlıklı bebişli nice yıllara gireriz
bacım final falan olmaz ev buz gibi hem sıcak su akmıyor her yönden yokuş bizim final seneye kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?