Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ohhhh maşallah herkez bişeyler örüyor kızlar ikizlerimede isterim tayzeleri siz şimdiden örmeye başlayın baksanıza hala gelmediler belki üşürüz diye gelmiyorlardır
şaka bir yana benimde yakşaık 9 senelik bebek hırkam var hala bitmedi sırasını bekliyor bende ahşap seramik taplo falan boyuyorum

iyi bakalım yarın sorarım eczaneye..canlarım muhabbetiniz çok güzel de ben çıkmalıyım..

bende ikiz istiyorum canım benim inş rabbim gönlümüzden geçeni verir...
sağlıcakla doğacak bebişlerimize kavuşuruz inş
allah dualarını kabul etsin canım inş 2012 bizim yılımız olur

bahar birşey diycem inan bana topikte yerin çok göründü hatta sessizlik olunca keşke eseslimle bahar ve diğer arkadaşlar isimlerini yazmadıklarım sakın kızmasın bana .gelsede biraz yazışsak diyordum.önce çok kaynatıyorsunuz yetişemiyoruz diye dert yanıyordum şimdi aman bizi yalnız bırakmasınlar da biz okuruz diyorum:16
amin canım baharcığım duanızı eksik etmediğiniz için çok teşekkür ederim kalp kalbe karşıdır.bende sizler için en az kendim kadar dua ediyorum.rabbim inşallah birgün bizlerinde yüzünü güldürecek

kız seneye bırakma elektirik gelince hemen telafi et
ama o telafi aslı gibi olmaz onun özelliği zaten evlilik yıl dönümü olması neyse ya sanki farklı bişey boşver

ayyyy okurken gözlerim doldu herif ten bekliyorum bu sene gerci evlilik teklifini bile dürümcüde 2.5 iskender yedikten sonra geyirerek eden birinden nekadar beklenirse işte süper bir yere götürcem dedi çok ısrar ettim ama süpriz anlatmam dedi bakalım nereye dötürcek ama azo daha bizim 3. görüşmrmizde aramıza girdi ilk söylediğinde aklıma ilk negüzel korunmucaz gelmişti tabi durumun bukadar ağır oldugunu oda bilmiyordu onun için azo artık bizim evde yaşıyan biri yiyen içen ne bilim hane halkından biri gibi oldu ama bu sene içimde bir umut var bir neşe nedeni nedir bilmem ama çooookkk mutluyum

aaa hele bi olsun ne hırkalar patikler öreriz yeğenlerimize
yelekler bende olur

öle valla canım hazırlarım 1 gün ama evi götürmek istiyor kociş
neyse ki int geldide sinirlerde geçti dimi ?

bizde tam tersi durumdayız ben herşeyi götürmek isterim kociş izin vermez
geçmez mi bebekim sinirlerim alındı yumuşacık oldum

aaa hele bi olsun ne hırkalar patikler öreriz yeğenlerimize
yelekler bende olur

ohh tamam ben öremem bana kalırsa 9 yaşındaki bebek hırkamı birmem lazım gelir ama bende sana bebek şekeri için sepet boyarım böyle üstüne resimlerini koyayırız ayyy ne güzel olur

ayy çok güldüm kız. evlilik teklifinize bayıldımmm

kına gecemin yıl dönümünde buz gibi evde yanlız reklam izleyerek geçiyor herifte site toplantısında

ohh tamam ben öremem bana kalırsa 9 yaşındaki bebek hırkamı birmem lazım gelir ama bende sana bebek şekeri için sepet boyarım böyle üstüne resimlerini koyayırız ayyy ne güzel olur

valla ne güzel olur canım
inşallah o günler gelir birbirimize bebklrimize hediyeler göndeririz ne güzle olur

tabiki canım allahtan ümit kesilmez...
rabbim mucizemizi nezaman gönderir bilinmez...
inş en kısa zamanda gelirlerde acılarımız diner
negüzel olur canım benim inş seneye yıldönümünüzde ya hamiş yada bebişli olursun

ilk ikiz benden olsun kızlar kuyruga girelim lütfen hem bizim tarafta ikiz çoktur anam bende hep ikiz hayali kurarım ayyy inşallahh

olsun bitanem arkadanda biz gelelim bende çok istiyorum ikizlerim olmasını
bu 3. senem hep sınıfımda ikizlerim oluyor...
öncekiler kızdı bu senekiler erkek öyle tatlılar ki anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…