bizim net yoktu canım hatlarda problem varmış...
olan bana oldu tabi çıldırdım resmen
de tatlım de öylesin zaten
canım bilmiyorum ki ne iyi gelir bende hiç uçuk çıkmaz
ama kocişte çok çıkar krem var onu sürer en geç 2 güne geçer...
acly sanırım ismi...
aslında çok kolay örmek.
ben sana ttarif ederim..
merhaba kızlar ben yine geldim
Bende geldimmm :)
valla doğru söze ne denir:)inş tedavinizin devamı gelir kucağınız bebişlerle dolar nedense burda ikiz bebek haberi okuycam diye hissediyorum hep inş olur allah sabredenleri sever bide bende dualara katılmayı çok isterim ama maalesef kuran-ı kerim okuyamıyorum tam.ama bulduğum her fırsatta ayetel kürs-i okuyorum tesbih çekiyorum ve ettğim dualarımda bebek isteyen herkesi içimden geçiriyorum inş dualarımız kabul olur......2012 ikizlerimizin senesi olur inş:)
kolay evet de ben koltuk altını filan eksiltmeyi bilmiyorum.
tarif et valla bidenem ne güzel olur
canım benim sizsin kalınca perişan oldum bende
Boşver tatlım ya bazı maddi problemlerden baya tartıştık işte
Ama bu konu haricinde dediğin gibi sinirlerim tavan yaptığı için baya canını yaktım kocişin
Inş herşey iyi olacak bu sefer
Rabbim bol bol spermler göstersin size inş...
Ben yarın senin için çok dua edicem canım benim mübarek günde dualarımız kabul olur inş
Bende geldimmm :)
merhaba kızlar ben yine geldim
ama o telafi aslı gibi olmaz onun özelliği zaten evlilik yıl dönümü olması neyse ya sanki farklı bişey boşverkız seneye bırakma elektirik gelince hemen telafi et
ZAMANCIĞIM EVLİLİK YILDÖNÜMÜN KUTLU OLSUN.CANIM HEP EŞİNDEN SÜPRİZ BEKLEME MADEM EVİNİZDE SOĞUK.YEMEĞE YER AYIRTTIR.SONRA GÜZEL BİR YERE TATLI YEMEYE GİDİN PASTA KESİN NE BİLEYİM SANKİ YENİ EVLENECEKMİŞSİNİZ GİBİ MUTLU BİR GÜN GEÇİRİN.VE HAYATINDA YENİ BİR SAYFA AÇ SANKİ AZOYU HİÇ TANIMAMIŞSINIZ GİBİ.KAPA KAPINI SAKIN AZOYA KAPINI AÇMA TAMAM MI?SONRA YENİ YILINDA BEBİŞİNİN GELMESİ İÇİN RABBİME BOL BOL DUA ET VE İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA BEBEĞİNE KAVUŞURSUN.
ohhhh maşallah herkez bişeyler örüyor kızlar ikizlerimede isterim tayzeleri siz şimdiden örmeye başlayın baksanıza hala gelmediler belki üşürüz diye gelmiyorlardır
şaka bir yana benimde yakşaık 9 senelik bebek hırkam var hala bitmedi sırasını bekliyor bende ahşap seramik taplo falan boyuyorum
iyi bakalım yarın sorarım eczaneye..canlarım muhabbetiniz çok güzel de ben çıkmalıyım..
ben reglan kol yapıoyrum hep.
çok daha kolay oluyo..
gerçekten istersen tarif ederim :)
öle valla canım hazırlarım 1 gün ama evi götürmek istiyor kociş
neyse ki int geldide sinirlerde geçti dimi ?
aaa hele bi olsun ne hırkalar patikler öreriz yeğenlerimize
yelekler bende olur
ama o telafi aslı gibi olmaz onun özelliği zaten evlilik yıl dönümü olması neyse ya sanki farklı bişey boşver
ayyyy okurken gözlerim doldu herif ten bekliyorum bu sene gerci evlilik teklifini bile dürümcüde 2.5 iskender yedikten sonra geyirerek eden birinden nekadar beklenirse işte süper bir yere götürcem dedi çok ısrar ettim ama süpriz anlatmam dedi bakalım nereye dötürcek ama azo daha bizim 3. görüşmrmizde aramıza girdi ilk söylediğinde aklıma ilk negüzel korunmucaz gelmişti tabi durumun bukadar ağır oldugunu oda bilmiyordu onun için azo artık bizim evde yaşıyan biri yiyen içen ne bilim hane halkından biri gibi oldu ama bu sene içimde bir umut var bir neşe nedeni nedir bilmem ama çooookkk mutluyum
ohh tamam ben öremem bana kalırsa 9 yaşındaki bebek hırkamı birmem lazım gelir ama bende sana bebek şekeri için sepet boyarım böyle üstüne resimlerini koyayırız ayyy ne güzel olur
inşallah gerci bu ay hala regli olmadım bide varmış düşünmesi bile insanın yüzünü güldürüyor olmıyacagını bile bile her geçikmede acabalar çakiyoruz napalım Allahtan ümit kesilmezmiş inşallah seneye kucagımda girerim hatta yıl dönümümüzde doğursam ne güzel olur en büyük hediye olur
ilk ikiz benden olsun kızlar kuyruga girelim lütfen hem bizim tarafta ikiz çoktur anam bende hep ikiz hayali kurarım ayyy inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?