- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
merhabalarrrrrrrrrrr..........
canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmm.......
nasılsınız?
özlemişim valla.
ne var ne yok
ben örgü yapıyorım
ders çalışıyorum
pc ye bakıyorum ::126:
sağol canım bizlerinde duaya çok ihtiyacımız var cumartesi günü eşim sperm testi yaptıracak nedense çooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk mutluyum belki sperm çıkar.
kızlar yarın evlilik yıl dömnümümüz:123: bugünde kına gecemin yıl dönümü sanki dün gibi ne çabuk geçiyor zaman herif bana bir tek ilk evlilik yıl dönümünde hediye almıştı dedim bu sene kesin bekliyorum bakalım napcak ne alcak gerci bende süslenip püslenip finali muhteşem kapatim :89:diye düşünüyordum ama nerde ev buzhane iki yorgan altında titriyoruz :78:
bizde tam tersi durumdayız ben herşeyi götürmek isterim kociş izin vermez
geçmez mi bebekim sinirlerim alındı yumuşacık oldum
ayy çok güldüm kız. evlilik teklifinize bayıldımmm
ama o telafi aslı gibi olmaz onun özelliği zaten evlilik yıl dönümü olması neyse ya sanki farklı bişey boşver
ayyyy okurken gözlerim doldu herif ten bekliyorum bu sene gerci evlilik teklifini bile dürümcüde 2.5 iskender yedikten sonra geyirerek eden birinden nekadar beklenirse işte süper bir yere götürcem dedi çok ısrar ettim ama süpriz anlatmam dedi bakalım nereye dötürcek ama azo daha bizim 3. Görüşmrmizde aramıza girdi ilk söylediğinde aklıma ilk negüzel korunmucaz gelmişti tabi durumun bukadar ağır oldugunu oda bilmiyordu onun için azo artık bizim evde yaşıyan biri yiyen içen ne bilim hane halkından biri gibi oldu ama bu sene içimde bir umut var bir neşe nedeni nedir bilmem ama çooookkk mutluyum
bahar birşey diycem inan bana topikte yerin çok göründü hatta sessizlik olunca keşke eseslimle bahar ve diğer arkadaşlar isimlerini yazmadıklarım sakın kızmasın bana .gelsede biraz yazışsak diyordum.önce çok kaynatıyorsunuz yetişemiyoruz diye dert yanıyordum şimdi aman bizi yalnız bırakmasınlar da biz okuruz diyorum:16
amin canım baharcığım duanızı eksik etmediğiniz için çok teşekkür ederim kalp kalbe karşıdır.bende sizler için en az kendim kadar dua ediyorum.rabbim inşallah birgün bizlerinde yüzünü güldürecek
oooo bizde neler var daha şaka gibi derlerya öyle baksana ne kadar özel birgün adam site toplantısında
ay çok komiksin iskendercide geğirerek mi?benimkide beni nereye götürmüştü biliyormusun inanması zor ama bakırköy'e deliler hastanesinin bahçesinde bir parkta oturduk.bana ne demek istedi acaba benimle evlenince azo seni deli edecek mi?kız sen yinede şu azoyu evinden kov misafirin makbul olanı az kalanıdır.bu arada banyo işine gelince ocağındamı çalışmıyor.kaynat suyu doldur küveyti içine de duş jeli.sonra mumlar oldu bitti.önemli olan istemek
aslında bende götürmek isterimde 1 gece kalacağımız için bugün pek götürmek istemedim.
2-3 gün kalsaydık ooo herşeyi taşırıdm
pamık gibimi oldun sen bakıyımmm
oooo bizde neler var daha şaka gibi derlerya öyle baksana ne kadar özel birgün adam site toplantısında
Merhaba cnm
iyiyim tatlım bende senin gibi bi taraftan takılarımı yapıyorum ,pc bakıyorum,fatmagülü izliyorum
geçen seneye kadar kışın bende örgü örerdim ama bu sene yerini takı aldı...
..
hemde ne pamıkinş kociş farketmez yoksa elinden kurtulamam
benim ailemde çok ikiz var kısmet dr lar yumurtalarım normalden iri oldugunu söylüyor eger herif azo olmasaydı büyük ihtimal bizimde ikizimiz olurdu kendimi bildim bilelide hep ikiz hamilesi olarak hayal ettim bekarlıktan beri inaşallah hepimizin olurtabiki canım allahtan ümit kesilmez...
rabbim mucizemizi nezaman gönderir bilinmez...
inş en kısa zamanda gelirlerde acılarımız diner
negüzel olur canım benim inş seneye yıldönümünüzde ya hamişyada bebişli olursun
amin etrafımda ikinciler başladı insanın boynu bükük kalıyor en yakın arkadaşlarım hep dogum yaptı biri yeni hamile inan onlarla görüşmüyorum canım acıyor inşallah senye kucagımda olurda hayırlısıyla öyle kutlarız
olsun bitanem arkadanda biz gelelim bende çok istiyorum ikizlerim olmasını
bu 3. senem hep sınıfımda ikizlerim oluyor...
öncekiler kızdı bu senekiler erkek öyle tatlılar ki anlatamam
göndermem mi bacııımmmm hele bir olsunvalla ne güzel olur canım
inşallah o günler gelir birbirimize bebklrimize hediyeler göndeririz ne güzle olur
Merhaba cnm
iyiyim tatlım bende senin gibi bi taraftan takılarımı yapıyorum ,pc bakıyorum,fatmagülü izliyorum
geçen seneye kadar kışın bende örgü örerdim ama bu sene yerini takı aldı...
Cnm inş. bol bol spermler görürsünüzz...rabbim yardımcınız olsunn..hadi inş. güzel haberle gelirsin güzelim..
Evlilik yıldönümüz kutlu olsun cnm ....
eşinle nice mmutlu sağlıklı ,huzurlu yıllar geçirirsin inş...bidahaki yıldönümünde bebişlerinle olursun inş cnm ..
kız sende ne romantiksin aklına neler neler geliyor.
Romantiklik düşününce sana sormak lazım
Eseslim cnm bahar bugün hiç gelmedi buraya nerelerde acaba merak ettim
İyi olmasına sevindim
ay cnm benim nasıl durucak 2 gün nete girmeden kötü olmuş yani...
ben bile bilgisayar 2 hafta yoktu servisteydi ne kadar kötü oldu
sağlık olsun beklerizzz bizde
Hoşgeldin tatlım
Özlettin kendini cnm ..sevindim gelmene sorun çözüldü herhalde
ay bidaha bizi bırakmazsın inş. cnm sen olmayınca topiğin tadı tuzu yok valla
öbür arkadaşlara ayıp olmasın ama sen başkasın bence
ee ne yaptın bizsiz bakalım ..
öyleyim canım evimde banu alkanın evine benziyormuş herkes öyle diyor.kız siz bana sorun ben size söylerim
bencede canımcım
bu arada ben bavulu hazırladım. benimkide gelmek üzeredir artık..
amin bacım yarın sonuçlar çıkınca haber ver bize merakta bırakmaCnm inş. bol bol spermler görürsünüzz...rabbim yardımcınız olsunn..hadi inş. güzel haberle gelirsin güzelim..
SAĞOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH CUMARTESİ GÜNÜ BENİM GÜNÜM OLUR BOL BOL HALAYLAR ÇEKERİZ.ESKİ YILI UĞURLARKEN YENİ YILA YENİ UMUTLARLA GİRERİZ
aboooovvvv bu soğuğa buz gibi eve elektirirksizlik sorununa mum çözümüne dicek bişey bulamıyorum anam bu kadar kıt şartlarda sen böyle fikir üretiyorsan normal şartlarda nasılsın acaba süper yaaaay çok komiksin iskendercide geğirerek mi?benimkide beni nereye götürmüştü biliyormusun inanması zor ama bakırköy'e deliler hastanesinin bahçesinde bir parkta oturduk.bana ne demek istedi acaba benimle evlenince azo seni deli edecek mi?kız sen yinede şu azoyu evinden kov misafirin makbul olanı az kalanıdır.bu arada banyo işine gelince ocağındamı çalışmıyor.kaynat suyu doldur küveyti içine de duş jeli.sonra mumlar oldu bitti.önemli olan istemek
valla canım ya tam gününü bulmuş toplantıda.
saol bitanem ya yerim bukadar belli olduğuna göre çok seviliyorum demek ki
bende sizi çoooooooooooooookk seviyorum
yaa 4 gün yok oldum kıymetimi anladın
ben bundan sonra yine kaynatmaya devam ederim sende şikayet edersin
allah bizi birbirimizden ayırmasın bitanem ne olursa olsun sizden asla kopmak istemiyorum...
sizin yeriniz bende apayrı
süpersin bebekim tüm işler tamam hayırlısıyla gidip dönersiniz inş...
pcni yine götüreceksin değil mi tam kavuşmuşken özlerim ben seni
gerçi baktım girmiyorsun hemen yapışırım tele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?