şöyle bir geçmişi okudum Allah neşenizi artırsın.zamancım bende tebrik ederim seni.
benim ailemde çok ikiz var kısmet dr lar yumurtalarım normalden iri oldugunu söylüyor eger herif azo olmasaydı büyük ihtimal bizimde ikizimiz olurdu kendimi bildim bilelide hep ikiz hamilesi olarak hayal ettim bekarlıktan beri inaşallah hepimizin olur
herif tam gününü buldu şimdi ben elini tutcam gözlerinin içine bakcam falan adam sıkılcakya toplantıyı duydu uca uca gitti normalde pek katılmazda
hoşgedlinnnnnn
merhaba canımcımm
banu alkan gibi tüylerinde varmı
Senden öğreneceğimiz çok şey var desene
iyim canım öğlene göre iyim yarın ki heyecana hazırlıyorum kendimisaol bacım sen nasılsın
kıyamam canım benim nasılda merak etmiş beni
canım benim sen 2 hafta nasıl dayandım bilmem ben 4 günde delirdim resmen
hoşbulduk canım benim
bende sizi çok özledim inan
nihayet çözüldü ama o çözülene kadar ben çıldırdım resmen
bırakır mıyım hiç canım benim bundan sonra hep yanınızdayım inş
canım benim ya çok teşekkür ederim demek topiğin bensiz tadı tuzu yok...
nekadar çok sevildiğimi bugün daha iyi anladım bende hepinizi çok seviyorum
sizsiz bol bol sinir olup herşeye patladım...
en son bugün okuldaki boyacıyı fırçaladım
daha hırsımı alamamıştım ama neyseki net geldi
sen nasılsın canım görüşmeyeli ??
TABİKİ ÇOK SEVİLİYORSUN BUNU SÖYLEMEMİZE GEREK YOK.
KIYMETİNİ BİLİYORUZ TABİ Kİ NE YAPALIM EMİR BEBEK GİBİ AMUDAMI KALKALIM
BENDE EVDE OTURUR SENİNLE KAYNATIRIM ÖNCE GEZİYORUM SONRA NEDEN BU KADAR ÇOK KAYNATIYORSUNUZ DİYE VELYANSIN EDİYORUM.SUÇUMU İTİRAF EDİYORUM HAKİM BEY
AMİN CANIM RABBİM İNŞALLAH DOSTLUĞUMUZU BİR ÖMÜR BOYU DAİM ETSİN BİZLER AİLELERİMİZLE BU KADAR ÇOK PAYLAŞIM YAŞAMIYORUZ BİZLER KOCA BİR AZO AİLESİ OLDUK.
TABİKİ ÇOK SEVİLİYORSUN BUNU SÖYLEMEMİZE GEREK YOK.
KIYMETİNİ BİLİYORUZ TABİ Kİ NE YAPALIM EMİR BEBEK GİBİ AMUDAMI KALKALIM
BENDE EVDE OTURUR SENİNLE KAYNATIRIM ÖNCE GEZİYORUM SONRA NEDEN BU KADAR ÇOK KAYNATIYORSUNUZ DİYE VELYANSIN EDİYORUM.SUÇUMU İTİRAF EDİYORUM HAKİM BEY
AMİN CANIM RABBİM İNŞALLAH DOSTLUĞUMUZU BİR ÖMÜR BOYU DAİM ETSİN BİZLER AİLELERİMİZLE BU KADAR ÇOK PAYLAŞIM YAŞAMIYORUZ BİZLER KOCA BİR AZO AİLESİ OLDUK.
aminn inşallah canım benim
tabiki bebekim götürcem bırakırmıyımmm.
ama açamazsam mutlaka ararım bebkim benim.
kızlar benim kociş geldi öpüyorum hepiniiz. sabah 4 de her yazdıklarını okurum
öpüyorum kocaman hepinizi
bende sana bacımmmvalla alemsin canım yaa bayılıyorum sana
ben hep öyle teselli buluyorum ikiz olcak birden olcak tam olcakbizim ailede de ikiz var canım...
ama ben bu yazdan önce hiç istemiyordum ikizlerim olmasını...
yani öyle bi düşüncem yoktu...
ama sonra okadar özlemle beklerken bebişlerimin ikiside beraber gelsin diye düşünmeye başladım
rabbim hakkımızda hayırlısını verir inş...
hadi bakalım yarın senden de güzel haber bekliyoruz yarın topikte halay günümerhaba canım bizim topik kaynıyor maşallah maşallah.
yarın bizimde sperm testi var acıbademde yaptırıcaz bu sefer. cıkarsa dondurtucaz. ben adetim malum banada cok okuyun lütfen.bu sefer hayırlısıyla cıkar inşallah.sıfırımızı alıp gelmeyiz inşallah.
nerden bildin banyom fıstık yeşili peluş kolzet takımım var aynanın etrafında fıstık yeşili kuş tüyü.yatak odamda kendi elimle yaptığım tamamı pullu kırmızı yatak örtüm üstünde çibinlik.benim çok hoşuma gidiyor süsler.sizede yapalım istersen sen gel istanbul'a görürsün
kızlar benim kociş geldi öpüyorum hepiniiz. sabah 4 de her yazdıklarını okurum
öpüyorum kocaman hepinizi
hadi bakalım hayırlısıyla iyi haberlerle inşallahiyim canım öğlene göre iyim yarın ki heyecana hazırlıyorum kendimi
tabiki merak ettim yokluğun fark ediliyo ama
İyi cnm ne olsun koşuşturmaca benimki hergün biyerdeyim evde hiç duramıyorum ..
bugünde kurs vardı yoruldum valla
cumartesi eşiminailesi gelicek bize şimdi ne yemek hazırlıycam diye düşünüyorum ..her zaman gelimiyolar çünkü..:18:
ahh cnm buraya giremediğin hergün sinirlenmişsin iyi ama geldin artık sinirin gitmiştir artık..ben nasıl dayandım gelde bana sor off ne zordu..hergün eşime hadi arasalar keşke gelse artık bilgisayarımız diyodum yaa öle alışmışımki...sabah bile gözümü açar açmaz burdayım
öle işte canımcım
amin bacım yarın sonuçlar çıkınca haber ver bize merakta bırakma
aboooovvvv bu soğuğa buz gibi eve elektirirksizlik sorununa mum çözümüne dicek bişey bulamıyorum anam bu kadar kıt şartlarda sen böyle fikir üretiyorsan normal şartlarda nasılsın acaba süper yaaa
herif tam gününü buldu şimdi ben elini tutcam gözlerinin içine bakcam falan adam sıkılcakya toplantıyı duydu uca uca gitti normalde pek katılmazda
ben hep öyle teselli buluyorum ikiz olcak birden olcak tam olcak
benim öyle değişik şeyler yapmayı severim kız bizim evimizde de önce elektrik yoktu kahve makinası varya onunla su ısıtıyordum
benim öyle değişik şeyler yapmayı severim kız bizim evimizde de önce elektrik yoktu kahve makinası varya onunla su ısıtıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?