Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bizim ailede de ikiz var canım...
ama ben bu yazdan önce hiç istemiyordum ikizlerim olmasını...
yani öyle bi düşüncem yoktu...
ama sonra okadar özlemle beklerken bebişlerimin ikiside beraber gelsin diye düşünmeye başladım
rabbim hakkımızda hayırlısını verir inş...

hoşgedlinnnnnn

merhaba canımcımm

merhaba canım bizim topik kaynıyor maşallah maşallah.
yarın bizimde sperm testi var acıbademde yaptırıcaz bu sefer. cıkarsa dondurtucaz. ben adetim malum banada cok okuyun lütfen.bu sefer hayırlısıyla cıkar inşallah.sıfırımızı alıp gelmeyiz inşallah.

banu alkan gibi tüylerinde varmı
Senden öğreneceğimiz çok şey var desene

nerden bildin banyom fıstık yeşili peluş kolzet takımım var aynanın etrafında fıstık yeşili kuş tüyü.yatak odamda kendi elimle yaptığım tamamı pullu kırmızı yatak örtüm üstünde çibinlik.benim çok hoşuma gidiyor süsler.sizede yapalım istersen sen gel istanbul'a görürsün

tabiki merak ettim yokluğun fark ediliyo ama
İyi cnm ne olsun koşuşturmaca benimki hergün biyerdeyim evde hiç duramıyorum ..
bugünde kurs vardı yoruldum valla
cumartesi eşiminailesi gelicek bize şimdi ne yemek hazırlıycam diye düşünüyorum ..her zaman gelimiyolar çünkü..:18:
ahh cnm buraya giremediğin hergün sinirlenmişsin iyi ama geldin artık sinirin gitmiştir artık.. ben nasıl dayandım gelde bana sor off ne zordu..hergün eşime hadi arasalar keşke gelse artık bilgisayarımız diyodum yaa öle alışmışımki...sabah bile gözümü açar açmaz burdayım
öle işte canımcım

gerek yok tabi bitanem ama özlem olunca daha çok belli oldu çok mutlu oldum bende
aman bitanem sen sakın amuda falan kalkayım deme ben anladım kıymetli olduğumu
mazallah bebişler gelmeden bi aksilik yaşatma kendine
kaynat bitanem benimle ya ben çok özledim sizinle sohbet etmeyi
evet canım aile olduk artık inş hep güzel haber alırız bundan sonra birbirimizden

azo ailesi tuttum bu tabiri

valla alemsin canım yaa bayılıyorum sana
bende sana bacımmm
ben hep öyle teselli buluyorum ikiz olcak birden olcak tam olcak
hadi bakalım yarın senden de güzel haber bekliyoruz yarın topikte halay günü var kızlar

evini çok merak ettim resimleri yüklesene bakalım şu tüzylü taşlı evine bende çok meraklıyım öyle şeylere

saol bitanem sizden ayrı olmak benide çok etkiledi
ah canım ya sende hiç evde durmuyorsun ki yorulursun tabi...
biraz kendine zaman ayır dinlen bigüzel...
soğuklardada dikkat et kendine hasta falan olma
demiştin daha öncede hep biz gidiyoruz diye...
şimdide istediğin gibi ağırlamak için yorulacaksın ama sen başadersin biliyorum...
inş çok kalmayacaklardır

benim öyle değişik şeyler yapmayı severim kız bizim evimizde de önce elektrik yoktu kahve makinası varya onunla su ısıtıyordum

benim öyle değişik şeyler yapmayı severim kız bizim evimizde de önce elektrik yoktu kahve makinası varya onunla su ısıtıyordum

ah ah yazın yeni taşındığımızda bende ketılda çok su ısıttım aşk işte insanın kanını kaynatıyor sonrada suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…