Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kız görmemişler gibi olur ben utanırım.ama illakin görmek istersen sana özelden gönderirim

vck yarın sizinde test varmış hadi bakalım bizimde var rabbim yüzümüzü güldürsün
evet canım cumartesi günü inşallah canım güzel haberlerle gelicez topiği düğün yerine çeviricez allah'ın izniyle.güzel düşünelim güzel olsun inşallah

kızlar iki gündür giremiyorum çatlıycam sizle konuşamadım diye.
of okul cok gergindii bugün bi arkadaşımla gerildik biraz.yarın spermyogram var ay cok fenayım ben:18::18::18::18::18::18::18::18:

ahh sorma canım ya bende 4 gündür giremiyordum çıldırdım iyice
bende okuldaki boyacılarla tartıştım bugün...
sen neden gerginlik yaşadın ??
inş yarın çok güzel haberler alırız
rabbim yüzünüzü güldürsün tatlım...
inş bol bol spermler bulunur ve dondurulur...
bizde halaya başlarız artık

canım benim inş en kısa zamanda o testi bidaha yapacaksın ve bu defa hayalkırıklığı ile sonuçlanmayacak
rabbim en kısa zamanda sağlıklı sıhatli bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin

merhaba kızlar ben yine geldim

merhaba canım hoşgeldin kusura bakma biraz geç cevap verdim...

Evt cnm maalesef böyleyim bi evde duramıyorum anneme kayınvalideme gitmesem bu seferde arkadaşlar veya komşular çağırıyo günler geçiyo öle
ama yorgunum bedenim yakında iflas edicek yani
bugün sabah dondum zaten gelirkende çok soğuktu inş hasta olmam
evt hep biz gidiyoduk bu sefer onlar geliyo ben davet ettim siz gelin dedim...
bi gün kalırlar cumartesi sadece fazla kalmıyolar kayınvalidem ben sıkılıyorum diyo hemen gitmek istiyo..
ama biz gidince 5 gün kalıyoruz daha yeni geldiniz diyo.
ay ne yapsam acaba bana fikir verirmisin cnm

kız görmemişler gibi olur ben utanırım.ama illakin görmek istersen sana özelden gönderirim

özeldende göndere bilirsin senbilirsin ama şurda biz bizeyiz kimdicek görmemiş diye sen buraya yükle hepimiz bakalım

hoşbulduk sevalcim sizde benim herşeyimsiniz
sizsiz bi tuhaf oldum valla
bırakır mıyım hiç canım benim...
inş bidaha böyle bi sorun yaşanmaz...
alıştığın gibi devam edicek bundan sonra merak etme
bizde aynıyız canım inş yakında güzel gelişmeler olur topiğimizde

tama canım yarın yüklerim gelirsen fırsat bulup görürsünmalum yarın çok yoğun olacaksın

benim kocişle gayet boş olur akşam muhtemelen kebabbcıya gideriz oda belki sonra malum elektrik yok sıcak su yok ev çok soguk bişey olmaz ya baksana adam site toplantısına gitti yarın kimbilir nereye gider sen yükle ben bakarım merak etme odunun kollu bacakı haliyle evli olunca insan çok meşgul olamıyor

evet canım herzaman yoğunsun ama birazda kendine zaman ayır...
allah korusun vücudun dayanmayacak yoksa bu koşuşturmaya...
iyi etmişsin bikerede onlar gelsin neyseki 1 günde kurtuluyormuşsun...
kendisi 1 gün anca duruyor oğlunun evinde sıkılıyor ama sizi 5 gün tutmasını biliyor...
acaba bunlarında canı sıkılır mı evlerine gitmek isterler mi üstelemeyeyim demiyor
canım bilmem ki bi düşüneyim :44:
kocişin et yemiyor değil mi istersen onlara güzel bi et yemeği yap fırında yada güveç...
yada fırında tavuk yap kocişinde sizinle yemiş olur...
güzel bi börek yap, zeytinyağlı falanda yaparsın...
çorbaydı pilavdı salataydı cacıktı derken zaten bisürü yemek olur...
sen en iyi şekilde altından kalkarsın bbiliyorum
yaptıklarını bizede anlat ama olur mu ??

Baharcım yemek konusunda fikir verirmisin demek istedim

anladım kız

baharcım yemek konusunda fikir verirmisin demek istedim

canım benimde evimden çıkmazdılar bir iki derken bunkar artık evimi evleri sandılar rahat geldi herhalde bir plan yaptım.benim üstümde oturuyorlar ne konuşsa duyuyorum geleceklerini anladığım zaman hemen gider sexi kıyafet giyer kapıyı öyle açardım.kadında hemen utanır ya tuz ya yoğurt ya patates ister giderdi

ah baharcım ben bu hafta böyle şeyler yaşadım.cok üzüldüm.ama bakalım yarın neler olacak.inşallah yarın güzel şeyler olacak.
okulda yarın için müdüre gelmeyeceğimi bi türlü söyleyemedim.adam odasında durmuyo çünkü hep başka yerlerde sonra öğretmenler odasında söylendim.biz hasta gidicez adamı bulup söyleyemiyoruz millet gezip tozmaya ne izinler alıyor dedim. samimi olduğum kızlardan biri yüksek sesle insanın gezmeye hakkı var dedi. bi gerginlik oldu.odadan cıktı gitti.bu pazartesi oda izin alacak memlekete gidicek üstüne alındı benimde canım burnum daydı zaten. anlatımya bu hafta neler yaşadım kimselere söyleyemdim.o cıktıktan sonrada bende söyledim ben hastaneye gitmek için izin alıcam kimsenin tafrası çekemem dedim çarptım kapıyı çıktım.sevdiğim insanların onlara bişeyler anlatmasam bile benim hislerimi anlamaları yüreyiğimi görmelerini bekliyorum.biliyorum hata ediyorum.o arkadaşımın öle yapmasınada cok üzüldüm.

Son düzenleme:
vay be ne numaralar varmış sende anam ben utanırdım öyle acmaya

oda yanı çok abartmış booooşşşş ver yarası olan gocunur

kız benim kocişte odundur ama ben odunu yonttum şimdi şükür hem kıskançlığı gitti hemde oduluğu bu hafta ben gezmeye gitmek istemedim hemen abimi ablamı aradı plan yaptı onlarıda alıp bizi gezmeye götürdü.eskiden ben oturur surat asar kendime günümü zehir ederdim odunum kardeşini anasını babasını abisini toplar bende hizmetçi gibi hizmet ederdim ama devran döndü artık onlar bana hizmet ediyorlar.sonra sana taktik veririm

seni cadı seni ne kurnazsın ya
ama onlara müstehak seni tebrik ediyorum
bak yola getirmişsin böyle böyle onları

ya varya şu ana baba kardeş düşkünlüğü ve para olayları bizdede ver nasıl düzelttin

vay be ne numaralar varmış sende anam ben utanırdım öyle acmaya

oda yanı çok abartmış booooşşşş ver yarası olan gocunur

evet canım bende utanıyordum ama onlar hergün benim evime girip beni hizmetçi gibi kulanmaya eşimle aramı bozmaya utanmıyorlarsa bende onlara bizim karı koca olduğumuzu ve bizimde birbirimize ihtiyacımız olduğunu ve istenmeyen ot gibi her dakika burnumuzun dibinde bitmemeleri gerektiğini öğrettim.bence insan hep kendinden taviz verince daha sonra telafisi olmuyor sonra odun gibi yaşamak zorunda kalıyoruz bilmem anlatabildim mi?eşlerimizin odunluğunun tek sebebi biz oluyoruz anlayacağın.

ah canım ya sen kötü bişey dememişsin ki...
dediğin çok doğru sen hastaneye gitmek için izin alamıyorken diğerleri gezmek için alabiliyor...
bunu dile getirmen çok normal...
arkadaşının orda üzerine alınıp gerginlik yaratması hoş olmamış...
ama sen boşver normalde olsa bukadar canını yakmazdı...
ama senin içindekileri onlar bilmiyor yaptıkları senin içini bikat daha acıtıyor...
sen düşünme bunları inş yarın alacağın güzel haberlerle mutluluk gözyaşları dökeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…