- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
bende sana bacımmm
ben hep öyle teselli buluyorum ikiz olcak birden olcak tam olcak
hadi bakalım yarın senden de güzel haber bekliyoruz yarın topikte halay günüVar kızlar
evini çok merak ettim resimleri yüklesene bakalım şu tüzylü taşlı evine bende çok meraklıyım öyle şeylere
evet canım cumartesi günü inşallah canım güzel haberlerle gelicez topiği düğün yerine çeviricez allah'ın izniyle.güzel düşünelim güzel olsun inşallahvck yarın sizinde test varmış hadi bakalım bizimde var rabbim yüzümüzü güldürsün
kızlar iki gündür giremiyorum çatlıycam sizle konuşamadım diye.
of okul cok gergindii bugün bi arkadaşımla gerildik biraz.yarın spermyogram var ay cok fenayım ben:18::18::18::18::18::18::18::18:
içim param parça....... biliyorum cuk uzun sürmez bu hallerim düzelirim...
24 kasımda adet olmam lazımdı olmadım tabi bende bi heyecan bi heyecan acaba....?
25 kasım oldu yok acaba...?
26 kasım oldu benim yine yok acaba...? eşime caktırmadan gittim gebelik testi aldım.sabaha kadar bekledim sabah ezanında kalktım gizli gizli test yaptım çift cizgi cıktı banyoda bayılıverecektim içimden bi ses git kaldır eşiini göster dedi nasıl olduysa kendimi durdurmayı başardım.ona caktırmadım onu okula yolladım arkasından koşa koşa sağlık ocağına gittim anlattım cift cizgi gördüm dedim doktorum gülümsedi sanki kendimi gercekten hamile gibi hissettim doktorun gülümsemesini görünce... doktor biz burda kan testi yapamıyoruz hemen hastaneye gittim kan verdim dedilerki ertesi gün öğleden sonra sonuçlar cıkıyor.
iyi madem dedim okula gittim derslere giriyorum her tenefüs tuvalete gidip kontro ediyorum yok gelmemiş oluyor.tabi ben artık bayağı umutlanıyorum eve geldim hala yok ikindiyi kıldım o arada eşim geldi ona söylesemmi acaba diye düşünürken akşam ezanı okunda hadi dedim akşamı kılayım diye banyoya gittim benim ki gelmiş göçtüm sanki sanki her ay gelen adetim değilmişte düşük yapıyormuşum gibi hissettim ve halada öle hissediyorum.mutfaga gittim yemeği hazırladım yemeği yedik ama ben bende değilimki...
hemen banyoya gittim açtım sıcak suyu oturdum yere agladım ağladım ağladım su aktı başım aşayıya ben ağladım.
hala o cift cizgi çıkan testi atmadım ne bileyim belki bi daha hiç cift çizgi göremem.ama kendimi hamile sandığımı 3 gün bile cok güzeldi sanki bebişim var gibiydi.
içim param parça......bilirim uzun sürmez toparlanırım.ama cok içim acıdı be kızlar bunu kimseye söyleyememek eşime bile söyleyememek beni mahvetti.
merhaba kızlar ben yine geldim
saol bitanem sizden ayrı olmak benide çok etkiledi
ah canım ya sende hiç evde durmuyorsun ki yorulursun tabi...
biraz kendine zaman ayır dinlen bigüzel...
soğuklardada dikkat et kendine hasta falan olma
demiştin daha öncede hep biz gidiyoruz diye...
şimdide istediğin gibi ağırlamak için yorulacaksın ama sen başadersin biliyorum...
inş çok kalmayacaklardır
kız görmemişler gibi olur ben utanırım.ama illakin görmek istersen sana özelden gönderirim
bahaaaaaaaaaaaaaaaaaar.hayatım hoşgeldin.kız seni özlemezmiyiz.sen bizim herşeyimizsin.bidaha bizi bırakma.çok çok topiğe giremesemde senin yazılarını hep görmem lazım.öyle alıştım.biz bıraktığın gibiyiz.senden nevar neyok.
tama canım yarın yüklerim gelirsen fırsat bulup görürsünözeldende göndere bilirsin senbilirsin ama şurda biz bizeyiz kimdicek görmemiş diye sen buraya yükle hepimiz bakalım
tama canım yarın yüklerim gelirsen fırsat bulup görürsünmalum yarın çok yoğun olacaksın
Evt cnm maalesef böyleyim bi evde duramıyorum anneme kayınvalideme gitmesem bu seferde arkadaşlar veya komşular çağırıyo günler geçiyo öle
ama yorgunum bedenim yakında iflas edicek yani
bugün sabah dondum zaten gelirkende çok soğuktu inş hasta olmam
evt hep biz gidiyoduk bu sefer onlar geliyo ben davet ettim siz gelin dedim...
bi gün kalırlar cumartesi sadece fazla kalmıyolar kayınvalidem ben sıkılıyorum diyo hemen gitmek istiyo..
ama biz gidince 5 gün kalıyoruz daha yeni geldiniz diyo.
ay ne yapsam acaba bana fikir verirmisin cnm
Baharcım yemek konusunda fikir verirmisin demek istedim
baharcım yemek konusunda fikir verirmisin demek istedim
ahh sorma canım ya bende 4 gündür giremiyordum çıldırdım iyice
bende okuldaki boyacılarla tartıştım bugün...
sen neden gerginlik yaşadın ??
inş yarın çok güzel haberler alırız
rabbim yüzünüzü güldürsün tatlım...
inş bol bol spermler bulunur ve dondurulur...
bizde halaya başlarız artık
canım benim inş en kısa zamanda o testi bidaha yapacaksın ve bu defa hayalkırıklığı ile sonuçlanmayacak
rabbim en kısa zamanda sağlıklı sıhatli bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin
merhaba canım hoşgeldin kusura bakma biraz geç cevap verdim...
vay be ne numaralar varmış sende anam ben utanırdım öyle acmayacanım benimde evimden çıkmazdılar bir iki derken bunkar artık evimi evleri sandılar rahat geldi herhalde bir plan yaptım.benim üstümde oturuyorlar ne konuşsa duyuyorum geleceklerini anladığım zaman hemen gider sexi kıyafet giyer kapıyı öyle açardım.kadında hemen utanır ya tuz ya yoğurt ya patates ister giderdi
ah baharcım ben bu hafta böyle şeyler yaşadım.cok üzüldüm.ama bakalım yarın neler olacak.inşallah yarın güzel şeyler olacak.
okulda yarın için müdüre gelmeyeceğimi bi türlü söyleyemedim.adam odasında durmuyo çünkü hep başka yerlerde sonra öğretmenler odasında söylendim.biz hasta gidicez adama bulup söyleyemiyoruz millet gezip tozmaya ne izinler alıyor dedim. samimi olduğum kızlardan biri yüksek sesle insanın gezmeye hakkı var dedi. bi gerginlik oldu.odadan cıktı gitti.bu pazartesi oda izin alacak memlekete gidicek üstüne alında benimde canım burnum daydı zaten anlaatımya bu hafta neler yaşadım kimselere söyleyemdim.o cıktıktan sonrada bende söyledim ben hastaneye gitmek için izin alıcam kimsenin tafrası çekemem dedim çarptım kapıyı çıktım.sevdiğim insanların onlara bişeyler anlatmasam bile benim hislerimi anlamaları yüreyiğimi görmelerini bekliyorum.biliyorum hata ediyorum.o arkadaşımın öle yapmasınada cok üzüldüm.
benim kocişle gayet boş olur akşam muhtemelen kebabbcıya gideriz oda belki sonra malum elektrik yok sıcak su yok ev çok soguk bişey olmaz ya baksana adam site toplantısına gitti yarın kimbilir nereye gider sen yükle ben bakarım merak etme odunun kollu bacakı haliyle evli olunca insan çok meşgul olamıyor
canım benimde evimden çıkmazdılar bir iki derken bunkar artık evimi evleri sandılar rahat geldi herhalde bir plan yaptım.benim üstümde oturuyorlar ne konuşsa duyuyorum geleceklerini anladığım zaman hemen gider sexi kıyafet giyer kapıyı öyle açardım.kadında hemen utanır ya tuz ya yoğurt ya patates ister giderdi
kız benim kocişte odundur ama ben odunu yonttum şimdi şükür hem kıskançlığı gitti hemde oduluğu bu hafta ben gezmeye gitmek istemedim hemen abimi ablamı aradı plan yaptı onlarıda alıp bizi gezmeye götürdü.eskiden ben oturur surat asar kendime günümü zehir ederdim odunum kardeşini anasını babasını abisini toplar bende hizmetçi gibi hizmet ederdim ama devran döndü artık onlar bana hizmet ediyorlar.sonra sana taktik veririm
vay be ne numaralar varmış sende anam ben utanırdım öyle acmaya
oda yanı çok abartmış booooşşşş ver yarası olan gocunur
evet canım herzaman yoğunsun ama birazda kendine zaman ayır...
allah korusun vücudun dayanmayacak yoksa bu koşuşturmaya...
iyi etmişsin bikerede onlar gelsin neyseki 1 günde kurtuluyormuşsun...
kendisi 1 gün anca duruyor oğlunun evinde sıkılıyor ama sizi 5 gün tutmasını biliyor...
acaba bunlarında canı sıkılır mı evlerine gitmek isterler mi üstelemeyeyim demiyor
canım bilmem ki bi düşüneyim :44:
kocişin et yemiyor değil mi istersen onlara güzel bi et yemeği yap fırında yada güveç...
yada fırında tavuk yap kocişinde sizinle yemiş olur...
güzel bi börek yap, zeytinyağlı falanda yaparsın...
çorbaydı pilavdı salataydı cacıktı derken zaten bisürü yemek olur...
sen en iyi şekilde altından kalkarsın bbiliyorum
yaptıklarını bizede anlat ama olur mu ??
Bakalım cnm inş. dinlenicem haftaya şu misafirleride bi ağırlayım
evt cnm hiç bunlar genç insanlar evlerine gitmek isterlermi yokkk uffolsun napalım sadece eşimi sevdiğim için bi praoblem olmasın diye bişey demiyorum allah razı olsun iyilikleride çok oluyo şimdi inkar edemem ama yardımları oluyo diye oraya gidip o kadar kalıp kendimi sıkıntaya sokamam yaniii ..eskisi kadar değil allahtan önceden 8-9 allah ne verdiğiyse artık kalıyoduk azalttım iyyice zamanla daha az olucak inş...
evt cnm fırında tavuk bende düşündüm yazdım bi kenara,bi zeytinyağlı yaparım ,çorba, salata.börek bide tatlı yaparım ..ayy iyi biraz oluştu kafamda menü sağol tatlımm
yazarım tabiki size
ama onlar burdayken giremem herhalde
ah baharcım ben bu hafta böyle şeyler yaşadım.cok üzüldüm.ama bakalım yarın neler olacak.inşallah yarın güzel şeyler olacak.
okulda yarın için müdüre gelmeyeceğimi bi türlü söyleyemedim.adam odasında durmuyo çünkü hep başka yerlerde sonra öğretmenler odasında söylendim.biz hasta gidicez adamı bulup söyleyemiyoruz millet gezip tozmaya ne izinler alıyor dedim. samimi olduğum kızlardan biri yüksek sesle insanın gezmeye hakkı var dedi. bi gerginlik oldu.odadan cıktı gitti.bu pazartesi oda izin alacak memlekete gidicek üstüne alındı benimde canım burnum daydı zaten. anlatımya bu hafta neler yaşadım kimselere söyleyemdim.o cıktıktan sonrada bende söyledim ben hastaneye gitmek için izin alıcam kimsenin tafrası çekemem dedim çarptım kapıyı çıktım.sevdiğim insanların onlara bişeyler anlatmasam bile benim hislerimi anlamaları yüreyiğimi görmelerini bekliyorum.biliyorum hata ediyorum.o arkadaşımın öle yapmasınada cok üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?