- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
canım benimde evimden çıkmazdılar bir iki derken bunkar artık evimi evleri sandılar rahat geldi herhalde bir plan yaptım.benim üstümde oturuyorlar ne konuşsa duyuyorum geleceklerini anladığım zaman hemen gider sexi kıyafet giyer kapıyı öyle açardım.kadında hemen utanır ya tuz ya yoğurt ya patates ister giderdi
ya varya şu ana baba kardeş düşkünlüğü ve para olayları bizdede ver nasıl düzelttin
evet canım bende utanıyordum ama onlar hergün benim evime girip beni hizmetçi gibi kulanmaya eşimle aramı bozmaya utanmıyorlarsa bende onlara bizim karı koca olduğumuzu ve bizimde birbirimize ihtiyacımız olduğunu ve istenmeyen ot gibi her dakika burnumuzun dibinde bitmemeleri gerektiğini öğrettim.bence insan hep kendinden taviz verince daha sonra telafisi olmuyor sonra odun gibi yaşamak zorunda kalıyoruz bilmem anlatabildim mi?eşlerimizin odunluğunun tek sebebi biz oluyoruz anlayacağın.
canım onların her zaman bir yanları eksik kalıyor.birde benim eşimin testesteron seviyesi sınırında altında buda onları odun yapıyor anladın mı?evet sende haklısın allahtan biz uzak oturuyoruz ama telefonda yetiyor yanlız şuna katılmam adamın odunlugundan benim ne suçum var inan insanında içinde olcak ugraş ugraş yok ya yani bugün site toplantısınada gidilirmi
Bakalım cnm inş. dinlenicem haftaya şu misafirleride bi ağırlayım
evt cnm hiç bunlar genç insanlar evlerine gitmek isterlermi yokkk uffolsun napalım sadece eşimi sevdiğim için bi praoblem olmasın diye bişey demiyorum allah razı olsun iyilikleride çok oluyo şimdi inkar edemem ama yardımları oluyo diye oraya gidip o kadar kalıp kendimi sıkıntaya sokamam yaniii ..eskisi kadar değil allahtan önceden 8-9 allah ne verdiğiyse artık kalıyoduk azalttım iyyice zamanla daha az olucak inş...
evt cnm fırında tavuk bende düşündüm yazdım bi kenara,bi zeytinyağlı yaparım ,çorba, salata.börek bide tatlı yaparım ..ayy iyi biraz oluştu kafamda menü sağol tatlımm
yazarım tabiki size
ama onlar burdayken giremem herhalde
slm kızlar nasılsınız?*
kaynatıonuz yine)
ay cnm sende neler varmış neler ben hayyatta yapamam
allahtan uzakta oturuyolar uzak derken arabayla 15 dk..otobüsle gidince 2 otobüs değiştiriyoruz ondan uzak
seksi kıyafetler heeee
canım onların her zaman bir yanları eksik kalıyor.birde benim eşimin testesteron seviyesi sınırında altında buda onları odun yapıyor anladın mı?
düşüncesizler işte canım benim neyapcaksın kocişin için katlanıcaksın işte...
fırında tavuk, zeytinyağlı, çorba, börek, çorba, salata ve tatlı daha ne olsun
inş bigün bizde size gelirsek yeriz o güzel yemeklerinden...
olsun canım zaten çok kalmayacaklarmış onlar gidince dönersin aramıza
baharım hoşgeldin bebekim..
nerelerdesin kız sen gözümüz pc lerde kaldı
gerçi eseslimden haberleri aldık ama olsun yinede merak ettik seni..
topik bugünlerde çok sakin ben nezaman girsem kimse yok..
kimse olmayınca bende birşey yazmadan çıkıyordum eee napiyim bebekim delimiyim ben kendi kendime sohbet edeyim..
çoğu zamanda kızlarla denk gelemedik aslında..
geçmişide okuyamadım yahu kafamı toplayamıyorum..
gece geç saate kadar oturdum kitap okudum uykumu alamadım yani..
sen neler yapıyosun tatlım?
ah canım ya sen kötü bişey dememişsin ki...
dediğin çok doğru sen hastaneye gitmek için izin alamıyorken diğerleri gezmek için alabiliyor...
bunu dile getirmen çok normal...
arkadaşının orda üzerine alınıp gerginlik yaratması hoş olmamış...
ama sen boşver normalde olsa bukadar canını yakmazdı...
ama senin içindekileri onlar bilmiyor yaptıkları senin içini bikat daha acıtıyor...
sen düşünme bunları inş yarın alacağın güzel haberlerle mutluluk gözyaşları dökeceksin
slm kızlar nasılsınız?*
kaynatıonuz yine)
Evt cnm aynen öle
dimi ama daha ne olsun
ama beni herkesin yanında över kayınpederim benim gelinim güzel yemek yapar diye
ama ben bişey öğrendim herşeyi biliyorum diye atlamıycan sonra sana yaptırıyolar çünkü
inş. cnm ay ne güzel olur gelseniz yaparım hemde neler yaparım siz yeterki gelin keşke hepimiz aynı memleketlerde otursaydık ilerde bebişler olunca buluşurduk ne güzelll..
allah'emanet olun canım inşallah rabbim sizin yüzünüzü güldürecek yoktan var edecek önce sizin cumartesi günüde bizim halayımızı çekicez git dinlen.hakkımız helal olsun canım ne demek bizler birbirimizle dertleşerek acımızı azaltıyoruzinşallah inşallah baharcım.
Kızlar ben cıkıyorum bana cok dua edin sabah 10 da randevumuz inşallah hayırlı güzel haberlerle geliriz.hepinizi cok öpüyorum.buğün yazdıklarımla benimle sizlerde üzüldünüz haakınızı helal edin.
inşallah inşallah baharcım.
kızlar ben cıkıyorum bana cok dua edin sabah 10 da randevumuz inşallah hayırlı güzel haberlerle geliriz.hepinizi cok öpüyorum.buğün yazdıklarımla benimle sizlerde üzüldünüz haakınızı helal edin.
canım sen ne diyorsun benim çektiklerimi siz çekseydiniz herhalde .......... Açardınız kapıyı ki bir daha gelmesin. Onlar benim inadıma yapıyorlardı bende bana saygı duymaları gerektiğini ve bana nasıl davranacaklarını öğrettim onlara.öğrenmenin yaşı yoktur bilirsin
inş yine buluşuruz canım allah nasip ederse neden olmasın...
negüzel olur valla bebişler kaynaşır bizler hasret giderirdik
evt cnm yaşadıklarını sen bilirsinn
o zaman iyi yapmışsın uzakllaştırmışsın iyi olmuşşş
anlasınlar işte...insan sesini çıkarmazsa tepesine biniyolar yaniii ilk zamnalarda bende sesimi çıkarmıyodum ama içim içimi yiyiodu...
şimdi saygısızlık yapmadan tabi güzelce söylüyorumm..anlasınlar diye
ayy iyiyki aynı binada oturmuyorum zaten ben kayınvalşdemlerle aynı yerde otursaydık ben kesin boşanmıştım çünkü çok düşkünler oğullarına tek erkek ondan hele kayınvalidem hala çoçuk diyo ben hatta bzaen o öle diyince evt 38 yaşında çoçuk diyorum gülüyorumm
Ben tahammül edmiyorum onların hareketlerine eşime davranışlarına
benim oğlum olursa ben böle davranmam inş... Yaaa
merhaba kızlar nasılsınız bahar yok topik durgun inşlh çabucak gelirde topik şenlenir.. betülözlük cnm kansızlık için keçiboynuzu pekmezinin iyi geldiğini biliyorum yarım çay bardağı pekmezi sulandırıp sabahları içmelisin çok iyi geliyor inşlh en kısa zamanda atlatırsın cnm çok geçmiş olsun..
Kızlar merhaba moralim çok bozuk
geçen hafta patoloji sonucunu ve eşimin tahlillerini emre bakırcıoğluna mail göndermiştim herhangi bir cavp yazmamıştı
şimdi beni aradı ameliyatı kimin yaptığını sordu
ameliyatta elonge hücrelerin olduğunu söylemiştim
patoloji raporunda elonge hücrelerinin olmadığı söyledi
sertoli denilen şeyler varmış(
şimdi bu nedemek oluyor kafam allak bullak oldu
herşeyi kessin dedi
hiç birşey kullanmasın dedi
yeni ameliyat olmuş mayıs haziran gibi
ben göreyim dedi
y delasyon yapıldımı diye sordu
yapıldığını normal olduğunu söyledim
hiç iç açıcı konuşmadı
geçen hafta yapılan testlerde
testosteronun yüksek olduğunu söyledi
hiç birşey kullanmasın dedi
ooooffffffff
içim kanıyor bunlar ne demek
kaan beye çok güveniyordum kafam karıştı
sperm oluşumu sağlayacak hiç birşey yok dedi:.(((
şimdi hergün kıyamadığıma zehir gibi şeyler yedirip içiriyorum hepsi boşmu bunların allahım banba sabır ver
çok kötü oldum halada işteyim çıkamadım
eşime hiç birşey söylememem lazım yoksa o herşeyi bırakır allahım sen yanımızda yardımcımız ol nolursun(((
selam canım hoşgeldin gel canım senlede kaynatırız biz nede olsa yarın bugün burda olmayanlara eziyet olsunda aramızdan ayrılmasınlar.oku oku bitiremesinler.bizi bırakıp kayseriye gitmek neymiş anlasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?