Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Ay cnm sende neler varmış neler ben hayyatta yapamam
allahtan uzakta oturuyolar uzak derken arabayla 15 dk..otobüsle gidince 2 otobüs değiştiriyoruz ondan uzak
seksi kıyafetler heeee

ya varya şu ana baba kardeş düşkünlüğü ve para olayları bizdede ver nasıl düzelttin

benim eşim çalışırız bizim çocuğumuz yok diye kaynımın çocuklarına bakardı kayanamla faturalarımız birdi onlar harcar biz öderdik.kaynanam kendine yeni eşya alır anneler günü hediyesi olarak biz öderdik.ama artık dizginler benim elimde çocuğumuz yokya kaynanam doktorun sözüne değil rüyasına inanırmışta sorun bendeymiş.geçen gün onuda taktım koluma gel anne senide götüreyi hem hava alırsın hem dua edersin oğlun için eddim geldi doktorun sözlerini duyunca sakın oğlum ameliyat olmasın en iyisi evlat alın belki onun yüzü suyu hürmetine çocuğunuz olur dedi.sence bunlar bu hareketleri haketmiyormu?

evet sende haklısın Allahtan biz uzak oturuyoruz ama telefonda yetiyor yanlız şuna katılmam adamın odunlugundan benim ne suçum var inan insanında içinde olcak ugraş ugraş yok ya yani bugün site toplantısınada gidilirmi

canım onların her zaman bir yanları eksik kalıyor.birde benim eşimin testesteron seviyesi sınırında altında buda onları odun yapıyor anladın mı?

düşüncesizler işte canım benim neyapcaksın kocişin için katlanıcaksın işte...
fırında tavuk, zeytinyağlı, çorba, börek, çorba, salata ve tatlı daha ne olsun
inş bigün bizde size gelirsek yeriz o güzel yemeklerinden...
olsun canım zaten çok kalmayacaklarmış onlar gidince dönersin aramıza

ay cnm sende neler varmış neler ben hayyatta yapamam
allahtan uzakta oturuyolar uzak derken arabayla 15 dk..otobüsle gidince 2 otobüs değiştiriyoruz ondan uzak
seksi kıyafetler heeee

canım sen ne diyorsun benim çektiklerimi siz çekseydiniz herhalde .......... Açardınız kapıyı ki bir daha gelmesin. Onlar benim inadıma yapıyorlardı bende bana saygı duymaları gerektiğini ve bana nasıl davranacaklarını öğrettim onlara.öğrenmenin yaşı yoktur bilirsin

Evt cnm aynen öle
dimi ama daha ne olsun
ama beni herkesin yanında över kayınpederim benim gelinim güzel yemek yapar diye
ama ben bişey öğrendim herşeyi biliyorum diye atlamıycan sonra sana yaptırıyolar çünkü
inş. cnm ay ne güzel olur gelseniz yaparım hemde neler yaparım siz yeterki gelin keşke hepimiz aynı memleketlerde otursaydık ilerde bebişler olunca buluşurduk ne güzelll..

hoşbulduk bebekimmm
ahh ahh sorma bebekim bu ttnet beni çıldırttı resmen
ne sorunmuş 4 günde anca çözüldü...
bundan sonra ben okuldan döndükten sonra paso sohbet ederiz bebekim...
ne iyi etmişsin bebekim ben tam kitap kurduyumdur ama yazdan beri bu topik yüzünden saldım iyice...
inş en kısa zamanda toparlayacam yine...
bu sene okumak için alıpta daha okuyamadığım 33 kitabım var...
okuduklarımıda kocişe veriyorum
yeni kitaplarımı benden önce okumasına izin vermiyorum bozuluyor benim ki

inşallah inşallah baharcım.
kızlar ben cıkıyorum bana cok dua edin sabah 10 da randevumuz inşallah hayırlı güzel haberlerle geliriz.hepinizi cok öpüyorum.buğün yazdıklarımla benimle sizlerde üzüldünüz haakınızı helal edin.

slm kızlar nasılsınız?*
kaynatıonuz yine )

selam canım hoşgeldin gel canım senlede kaynatırız biz nede olsa yarın bugün burda olmayanlara eziyet olsunda aramızdan ayrılmasınlar.oku oku bitiremesinler.bizi bırakıp kayseriye gitmek neymiş anlasınlar

inş yine buluşuruz canım allah nasip ederse neden olmasın...
negüzel olur valla bebişler kaynaşır bizler hasret giderirdik

allah'emanet olun canım inşallah rabbim sizin yüzünüzü güldürecek yoktan var edecek önce sizin cumartesi günüde bizim halayımızı çekicez git dinlen.hakkımız helal olsun canım ne demek bizler birbirimizle dertleşerek acımızı azaltıyoruz

helal olsun canım benim ne demek...
yarın mübarek gün dua edicem sizin için...
inş allah dualarımızı kabul eder...
hayırlısyla güzel haberlerinizi alıcaz inş
iyi geceler canım benim

Evt cnm yaşadıklarını sen bilirsinn
o zaman iyi yapmışsın uzakllaştırmışsın iyi olmuşşş
anlasınlar işte...insan sesini çıkarmazsa tepesine biniyolar yaniii ilk zamnalarda bende sesimi çıkarmıyodum ama içim içimi yiyiodu...
şimdi saygısızlık yapmadan tabi güzelce söylüyorumm..anlasınlar diye
ayy iyiyki aynı binada oturmuyorum zaten ben kayınvalşdemlerle aynı yerde otursaydık ben kesin boşanmıştım çünkü çok düşkünler oğullarına tek erkek ondan hele kayınvalidem hala çoçuk diyo ben hatta bzaen o öle diyince evt 38 yaşında çoçuk diyorum gülüyorumm
ben tahammül edmiyorum onların hareketlerine eşime davranışlarına
benim oğlum olursa ben böle davranmam inş... yaaa

canım benimki kara cahil yeni evliğim eşimle alış verişe gittim bana şampuan almış eşim hiç adını duymadığım bugi diye birşey.neyse bende gittim başka şampuan aldım bir haftalık yeni gelinim geldiler evime neyse benim kaynananın suratı sirke satıyor sen neden iki tane şampuan aldın oğlumun ocağını söndüreceksin deyip kavga etmezmi.inan hayatı burnumdan getirmişti.anlatsam yaptıklarını roman olur bu yüzden geldikleri zaman tatlı tatlı misafir gibi gelip gitmesini öğrettim onlara işime karışmamayı öğrendiler bu arada benim ömrümüde yediler ama şimdi rahatım şükürler olsun

merhaba canım nihayet geldim topiğe

canım sen moralini bozma...
emre hoca ilaç tedaviside bitkisellerede pek sıcak bakmıyor...
evet m.tesede başarılı ama önceside önemli...
bence sen kaan hocanın dediklerini yapmaya devam et...
bitkiselleride ihmal etme inş şifa olur kocişine

selam canım hoşgeldin gel canım senlede kaynatırız biz nede olsa yarın bugün burda olmayanlara eziyet olsunda aramızdan ayrılmasınlar.oku oku bitiremesinler.bizi bırakıp kayseriye gitmek neymiş anlasınlar

hb cnm ) yarın burda kim yok ?tedavin nasıl gidio ? bende bugün gittim saçlarımı kestirdim akşamda market alışverişi yaptık.şimdide hayıt suyumu demledim içicem tadı nasıl bilmiyorum ilk defa başlıyommmm.esma 16 kan tahlilininmi sonuçlarını alıcak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…