İnş. cnm
ikoncanına bayıldım bu arada
fark etmemişim o kadarda bakıyoruz
kızlar benim uykum geldi herif gelmedi ben çıkıyorum hepinize hayırlı geceler bugün aslında en özel günlerimden biriydi kına gecemin yıl dönümüydü yarın 16.30 da da nikahımız vardı ama ne garip tıpkı kınam gibi garip geçti bugün yarın nikahım kadar kederli geçmez inşallah hepinize hayırlı geceler
eseslim gidicek ya gönderme yaptım sabah 4 te okuyacakmış yazdıklarımızıda şaka yaptım.yeni saçınıda güle güle kullan.canım hayıt tohumuda şifa olsun canım.esmanın eşi sperm testi yaptıracak yarın benimde eşim cumartesi günü yaptıracak inşallah güzel sonuçlar alırız hepimizhb cnm) yarın burda kim yok ?tedavin nasıl gidio ? Bende bugün gittim saçlarımı kestirdim akşamda market alışverişi yaptık.şimdide hayıt suyumu demledim içicem tadı nasıl bilmiyorum ilk defa başlıyommmm.esma 16 kan tahlilininmi sonuçlarını alıcak?
merhaba canım nihayet geldim topiğe
canım sen moralini bozma...
emre hoca ilaç tedaviside bitkisellerede pek sıcak bakmıyor...
evet m.tesede başarılı ama önceside önemli...
bence sen kaan hocanın dediklerini yapmaya devam et...
bitkiselleride ihmal etme inş şifa olur kocişine
Koçişle bu akşam ayrı takıldık ben salondaydım o odada kurtları izliyo çünkü bende fatmagülü
şimdi bakim dedim sesi çıkmıyo ayyy bi baktım uyumuş ya kıyamam hemen yatağa açtım da kaldırdım yatağa götürdüm
çokk yoruluyo işte akşamlarıda fazla dayanamıyo hemen yatıyo
ya bu arada ayıp olmazsa arkadaşlardan bazıları cumartesi kırmızı iç çamaşırı giycenmi diyo
ay ne çamaşırı dedim kaynanalar var giysem ne olcak
kızlar benim uykum geldi herif gelmedi ben çıkıyorum hepinize hayırlı geceler bugün aslında en özel günlerimden biriydi kına gecemin yıl dönümüydü yarın 16.30 da da nikahımız vardı ama ne garip tıpkı kınam gibi garip geçti bugün yarın nikahım kadar kederli geçmez inşallah hepinize hayırlı geceler
benim kocişte şimdi yattı yorulmuş bugün...
aa benim hiç aklıma gelmemişti onlar yılbaşında mı geliyor
ya insan o gün başbaşa bırakır eşleri...
bigün sonra gelseler olmaz mıymış yani ??
eseslim gidicek ya gönderme yaptım sabah 4 te okuyacakmış yazdıklarımızıda şaka yaptım.yeni saçınıda güle güle kullan.canım hayıt tohumuda şifa olsun canım.esmanın eşi sperm testi yaptıracak yarın benimde eşim cumartesi günü yaptıracak inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
bahar nasıslın cnm denizbuluta üzüldüm yazık ya eşime zehir gibi şeyler içirdim demiş ya içime koydu valla haklı kız. bize doktolarımız hiç bitkisel veya ek ilaç vermedi.ben hayıt tohumu aldım içiyorum şimdi onu o tumurcuklarıdamı yicem ya bilginiz varmı
sağol cnm. geçmişe dönemediğim için soruyorum senin eşin tahlilmi vericek yoksa ameliyatla mı sperm vercek. inş güzel sonuçlar alırsınız...
Evt cnm o gün geliyolar,
geçen sene başbaşaydık bu senede olursa küserler dedik o yüzden çağırdık
napalım olsun pazar gecesi var artık tabi kalıcakları tutarmış bide
canım tahlil vercek seneler önce sperm çıkmıştı yine çıkarsa donduracaklar çıkmazsada mikroteseyle aranacakmış
iyiyim canım ben sana geldiğinde yazdım ama sen görmedin galiba...
öyle canım benim bi sürü ilaç, macun, kür o bu derken kocişlerimizin canı çıkıyor
inş çabalarımızın karşılığını bebişlerimizle alırız...
canım benim bildiğim sadece suyunu içiyorsun...
tohumunu yemene gerek yok...
ÖNCELİKLE ELLERİNE SAĞLIK BU KADAR UZUN YAZMIŞSIN ŞİMDİ KAAN AYDOSU ÖNERİCEM KEDİSİNE inşallah umut olur 10 yıldır evliler benim müşterim tesadüf oldu belki umut olur diee inşallah......yazdıklarınıda tek tek yazıp vericemmmm benim de 6 yıldır yok bebegim allah hepimize nasip etsin inşallah
görmedim cnm. ben tohumunuda götürüom arada) tadı çokda kötü deilmiş be....bugün aktarcıya bi gittim aktarcı kız nerdeyse bütün ürünleri satıcak bana buldu beni ihtiyacım varya nasılsa...
iyi geceler kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?