aynen öyle bebekim çarşamba gelicek diye şartlandırdım kendimi sonra dumura uğradım...
onun için bu defa rahatım düşünmüyorum hiç...
İyiyiz cnm çok şükür
sen nasılsınn?
nasılsınız kızlar
hoşbulduk canım ben de iyiyim canım şükür
benim ultrason işim pazartesi olacak kısmetse hayırlısı bakalım.
nasılsınız kızlar
seni gidi sseniii sende ne cevher var kız öylee.
seni çok merak ediyorum ben ya..
çiçek sulamak nasılda geliyor böyle şeyler aklına
biizm çiçekler soluyor vitamin gerekli
bu sefer şartlandırma bakalım canım zaman çabuk geçer o zaman.
bende yemeğimi yaptım
sen yedin mi bişiler bitanem ?
canım bende bilmiyorum daha önce ona sçylediğim sözü hatırlatıyor bana ibrahi saraçoğlu demiştiki baharda tüpbebek yapın çünkütutma şansı daha yüksek.nedeni ise rabbim kışın solan kuruyan bitkiye baharda yine can verirmiş.o zaman insanların üremesi daha çok olurmuş.bende o yüzden tereddüt ediyorum.ama bu sefer gerçekten korktuğum için ertelemedim.sadece bu düşünceden dolayı söyledim.inş canım yaaa allahın izniyle hepimiz görücez inş o günleri
Canım bak biz yeni yıla çok güzel girdik...
Arka arkaya ok güzel haberler aldık ve inş devamıda gelecek...
Sizde yeteri kadar beklemişsiniz zaten bi 6 ay daha beklemek niye ??
Negüzel oda kabul etmişti ve bi karar vermiştiniz...
Bence vazgeçmeyin hayırlısıyla başlayın tedavinize
Ama istememekte inat ederse yapılacak çok da bişey yok...
Sorla olacak şey değil...
Onunda senin kadar istemesi gerekiyor...
Sen onu tatlı tatlı işlemeye bak bence
Aaa evet ben onu unutmuşum
çok şükür iyiyim bugün dolma sardım bi güzel oldu yedik yorulmuşum anca oturdum
çok şükür iyiyim bugün dolma sardım bi güzel oldu yedik yorulmuşum anca oturdum
ya bahar doğru ama kadın ısrarla duydum diyor.eşim diyorki yok anne biz değildik. Olurmu oğlum ben oğlumun sesini tanımazmıyım demezmievet yaramazızAma vck kayınvalidesi yüzünden çok uslu
doğru bakevet yaramazızama vck kayınvalidesi yüzünden çok uslu
nasılsınız kızlar
canım bende bilmiyorum daha önce ona sçylediğim sözü hatırlatıyor bana ibrahi saraçoğlu demiştiki baharda tüpbebek yapın çünkütutma şansı daha yüksek.nedeni ise rabbim kışın solan kuruyan bitkiye baharda yine can verirmiş.o zaman insanların üremesi daha çok olurmuş.bende o yüzden tereddüt ediyorum.ama bu sefer gerçekten korktuğum için ertelemedim.sadece bu düşünceden dolayı söyledim.
ya bahar doğru ama kadın ısrarla duydum diyor.eşim diyorki yok anne biz değildik. Olurmu oğlum ben oğlumun sesini tanımazmıyım demezmi
Kızlar selam nabersiniz :) bugün bayaa moralim bozuk, arada geliyorlar bana, ağlamaktan içim çıktı :)
hoşgeldin canım neden moralin bozuk bize anlat en azından rahatlarsın üzme canını bizde üzülürüz sonrakızlar selam nabersiniz :) bugün bayaa moralim bozuk, arada geliyorlar bana, ağlamaktan içim çıktı :)
yesin kocişim şifa olsun tabi ben ona o bana bakıyor başka kimimiz varki iki kuru baş inşallah bebişimizde olurooo dün mantı buğün dolma enişteyi iyi besliyorsun bakıyorumda eee nede olsa her gece eniştede sana bakıyor ıslak kedi afiyet olsun .
iyiym çok şükür sen nasılsıniyiz yaramaz pisi sen nasılsın
çok şükürhoşgeldin canım iyiyiz şükür sen nasılsın ??
çok yorulmuşun inan oturunca anladımOh ne güzel cnm afiyet olsun
bayılırım sarmaya
iyi dinlen bariiii
abooovvvv çok mu ses çıkarıyonuz kız onunda çaresi var sessiz olun kaynanan sizdemi kalıyor yan odamı ki bu duyulsun bizde köye gidince kaynanam anlasın bişeyler yapcaz hemen camın dibine koşar görümcemde kapıyaya bahar doğru ama kadın ısrarla duydum diyor.eşim diyorki yok anne biz değildik. Olurmu oğlum ben oğlumun sesini tanımazmıyım demezmi
doğru bak
iyiyiz canım şükür kaynatmakla meşgülüzsen nasılsın
Kızlar selam nabersiniz :) bugün bayaa moralim bozuk, arada geliyorlar bana, ağlamaktan içim çıktı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?