Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aynen öyle bebekim çarşamba gelicek diye şartlandırdım kendimi sonra dumura uğradım...
onun için bu defa rahatım düşünmüyorum hiç...

bu sefer şartlandırma bakalım canım zaman çabuk geçer o zaman.
bende yemeğimi yaptım
sen yedin mi bişiler bitanem ?

seni gidi sseniii sende ne cevher var kız öylee.
seni çok merak ediyorum ben ya..
çiçek sulamak nasılda geliyor böyle şeyler aklına
biizm çiçekler soluyor vitamin gerekli

kız sen benim komşum filan olsan canın hiç sıkılmaz bende daha ne laflar var bizim derken yok ben halimden memnunum haftada bir yetiyor ama sen daha yeni evli sayılırsın yaşın genç çiçegi kurutmadan sulaması gerek eniştenin susuzluktan vitaminsiz kalır sonra sulasada kar etmez çabuk çabuk sulasınki çiçek çiçek açsın ğüzelleşsin .:86::13:

bu sefer şartlandırma bakalım canım zaman çabuk geçer o zaman.
bende yemeğimi yaptım
sen yedin mi bişiler bitanem ?

bebekimm bugün okuldan çıkınca kocişle yemeğe gitmiştik...
biraz fazla yemişim galiba patlamak üzereyim
ancak midemde yarına yer açılır gibime geliyor

canım bende bilmiyorum daha önce ona sçylediğim sözü hatırlatıyor bana ibrahi saraçoğlu demiştiki baharda tüpbebek yapın çünkütutma şansı daha yüksek.nedeni ise rabbim kışın solan kuruyan bitkiye baharda yine can verirmiş.o zaman insanların üremesi daha çok olurmuş.bende o yüzden tereddüt ediyorum.ama bu sefer gerçekten korktuğum için ertelemedim.sadece bu düşünceden dolayı söyledim.

kızlar bikaç sene önce benim çenemde bi kabarttı çıktı ne olduğunu anlamadım...
sivilce gibi ama değil sonra bi tane daha çıktı...
ben yazın cildiyeye gittim gösterdim bunlar siğil dedi bişey vermedi...
şimdi siğil olduğunu öğrendikten sonra sürekli elim çenemde...
2 idi 5 oldu bide ayağımın altında çıktı...
benim babamın halası var o okuyunca hemen geçer...
hatta kocişin parmağında vardı okur okumaz bikaç gün içinde geçti...
halam konyada oraya gidemem...
çalıştığım köyde böyle biri var mı diye sordum...
var dediler gelmene gerek yok ismini veriyoruz onlar okur dediler ama geçmedi hala...
sizin bi önerinz var mı kızlar ??

Son düzenleme:

anladım canım ozaman bikaç ay bekleyin ama çokda ihmal etmeyin

ya bahar doğru ama kadın ısrarla duydum diyor.eşim diyorki yok anne biz değildik. Olurmu oğlum ben oğlumun sesini tanımazmıyım demezmi

çatlak kadın yaa utanmadan bide iyice soruyor
o saatte evde çocuk olmayacağı beli...
senin kayınvalidede bi alem tatlım

Kızlar selam nabersiniz :) bugün bayaa moralim bozuk, arada geliyorlar bana, ağlamaktan içim çıktı :)

melishim bitanem hoşgeldin
ben iyiyim şükür canım senin neyin var ??
bişey mi oldu da bu kadar moralin bozuldu senin

ooo dün mantı buğün dolma enişteyi iyi besliyorsun bakıyorumda eee nede olsa her gece eniştede sana bakıyor ıslak kedi afiyet olsun .
yesin kocişim şifa olsun tabi ben ona o bana bakıyor başka kimimiz varki iki kuru baş inşallah bebişimizde olur
iyiz yaramaz pisi sen nasılsın
iyiym çok şükür sen nasılsın
hoşgeldin canım iyiyiz şükür sen nasılsın ??
çok şükür
Oh ne güzel cnm afiyet olsun
bayılırım sarmaya
iyi dinlen bariiii
çok yorulmuşun inan oturunca anladım
ya bahar doğru ama kadın ısrarla duydum diyor.eşim diyorki yok anne biz değildik. Olurmu oğlum ben oğlumun sesini tanımazmıyım demezmi
abooovvvv çok mu ses çıkarıyonuz kız onunda çaresi var sessiz olun kaynanan sizdemi kalıyor yan odamı ki bu duyulsun bizde köye gidince kaynanam anlasın bişeyler yapcaz hemen camın dibine koşar görümcemde kapıya
doğru bak

iyiyiz canım şükür kaynatmakla meşgülüz sen nasılsın

bende geldim işte azcık kaynatem diye

CANLAR ŞİMDİ ANNEMLE KONUŞTUM ÇOK ŞÜKÜR SONUÇLARI İYİ ÇIKMIŞ DUA EDEN VE ETMEYEN ARKADAŞLARIM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.İNŞALLAH HEPİNİZ EN YAKINDA EN AZ BENİM ANNEM KADAR İYİ ANNE OLURSUNUZ.RABBİM HEPİMİZE GÜL KOKULU EVLAT SAHİBİ OLMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…