Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hadi kızlar ben çıkıyorummm
koçiş geldi yemek zamanııı
görüşürüz sonraaa

valla canım ya aynen bende öyle düşünüyorum.
bol bol eğlendirir güldürürsün beni.
yeni evliyiz ama sanki senelrdir evliyiz gibi davranıyoruz neden bende anlmıyorum herhalde yaşlandık

bende geldim işte azcık kaynatem diye
iyi yapmışsın canım hepberaber kaynatalım bakalım

canım geçmiş olsun neyi vardı annenin?

canım okumakla geçtiğini biliyorum küçükken benimde parmaklarımda vardı annemin teyzesi okumuştu benimde geçmişti hemen.
siğilleri yakıyorlar canım.
cildiye dr koterle yakıyor. benim eşimin şeyinde çıktıda bikaçtane hemde yaktılar yazın ordan biliyorum şimdi geçti kalmadı.

hayırlı olsun inşallah canım .
transferin ne zamn olcak?
bebişlerinle gel inşallah. güzel haberlerini alalım.

pazartesi ile çarşamba arasında olucak henüz belli değil dr yarın arayıp bilgi vericek. ben hrs die bi özel hastanede yaptırdım yumurta toplama işlemini bu arada burdan şimdilik çok memnunum anatolia da tedavimi yarıda bıraktım kıbrısa da son dakika da gitmekten vazgeçtik son kapımız burası oldu inşallah hayırlı olmuştur bekliyoruz

hadi gözünüz aydın canım.
rabim şifa versin annecine.
aminnnn

canım gözünüz aydın bu 2012 in ilk hayırlı haberi olsun dvamını dilerim güzel haberlerinin.

sizin azo sebebi neydi birde kıbrısa niye gidiyodunuz

inşallah canım sen kalbini ferah tut ferah olsun.
hayırlısı ile bebişlerin karnında olur inşallah.

hadi ğözün aydın vck aminn inşallah sanada tez zamanda ğül kokulu evlat yollasın allahım.

canım sen brancayı nasıl getirttin ben eşime söylemeye artık çekiniyorum bikaç kez söyledim hallederiz dedi artık söyliyemiyorum knedim getirtmek için uğraşıyorum

Canım geçmiş olsun neyi vardı annenin?
canım annemin ayağında yumuşak doku kanseri vardı aldırmıştı.daha sonra annem bundan 6 ay önce bir ev aldı bir ay sonra kapımız çalındı ve evin bir kişiye daha satıldığını öğrendik.o evde eltim oturuyor bizde anneme söylemedik üzülmesin diye fakat er yada geç öğrendi daha sonra kontrole gidince doktor tekrar kitle çıktığını söyledi.üstelik vücudunun her yerine sıçrama tehlikesi var dedi.bir ay önce o kitleden parça alındı temiz çıktı.şimdide akciğere ve vücudun diğer organlarına sıçrayıp sıçramadığına bakıldı.ufak tefek lezyonlar görülmüş ama eskiden pek farkı yokmuş yani allah'a şükür ilerlememiş.ama bütün hastalıklar sıkıntıdan stresten oluyor.rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah

evet yaramazız ama vck kayınvalidesi yüzünden çok uslu

canım geçmiş olsun neyi vardı annenin?

hadi gözünüz aydın canım.
rabim şifa versin annecine.
aminnnn

canım gözünüz aydın bu 2012 in ilk hayırlı haberi olsun dvamını dilerim güzel haberlerinin.

hadi ğözün aydın vck aminn inşallah sanada tez zamanda ğül kokulu evlat yollasın allahım.
SAĞOLUN CANLARIM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN İNŞALLAH BU SENE DEDİĞİNİZ GİBİ HEP GÜZEL HABERLERLE BİR ARADA OLURUZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…