- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
kız sen benim komşum filan olsan canın hiç sıkılmaz bende daha ne laflar varbizim derken yok ben halimden memnunum haftada bir yetiyor ama sen daha yeni evli sayılırsın yaşın genç çiçegi kurutmadan sulaması gerek eniştenin susuzluktan vitaminsiz kalır sonra sulasada kar etmez çabuk çabuk sulasınki çiçek çiçek açsın ğüzelleşsin .:86::13:
bebekimm bugün okuldan çıkınca kocişle yemeğe gitmiştik...
biraz fazla yemişim galiba patlamak üzereyim
ancak midemde yarına yer açılır gibime geliyor
Kızlar selam nabersiniz :) bugün bayaa moralim bozuk, arada geliyorlar bana, ağlamaktan içim çıktı :)
iyi yapmışsın canım hepberaber kaynatalım bakalımbende geldim işte azcık kaynatem diye
CANLAR ŞİMDİ ANNEMLE KONUŞTUM ÇOK ŞÜKÜR SONUÇLARI İYİ ÇIKMIŞ DUA EDEN VE ETMEYEN ARKADAŞLARIM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.İNŞALLAH HEPİNİZ EN YAKINDA EN AZ BENİM ANNEM KADAR İYİ ANNE OLURSUNUZ.RABBİM HEPİMİZE GÜL KOKULU EVLAT SAHİBİ OLMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH.
hayırlı olsun inşallah canım .
transferin ne zamn olcak?
bebişlerinle gel inşallah. güzel haberlerini alalım.
kızlar bikaç sene önce benim çenemde bi kabarttı çıktı ne olduğunu anlamadım...
sivilce gibi ama değil sonra bi tane daha çıktı...
ben yazın cildiyeye gittim gösterdim bunlar siğil dedi bişey vermedi...
şimdi siğil olduğunu öğrendikten sonra sürekli elim çenemde...
2 idi 5 oldu bide ayağımın altında çıktı...
benim babamın halası var o okuyunca hemen geçer...
hatta kocişin parmağında vardı okur okumaz bikaç gün içinde geçti...
halam konyada oraya gidemem...
çalıştığım köyde böyle biri var mı diye sordum...
var dediler gelmene gerek yok ismini veriyoruz onlar okur dediler ama geçmedi hala...
sizin bi önerinz var mı kızlar ??
transferim pazartesi ile çarşamba arasında olucak allahın izni ile, dr um yarın bilgi vericek
CANLAR ŞİMDİ ANNEMLE KONUŞTUM ÇOK ŞÜKÜR SONUÇLARI İYİ ÇIKMIŞ DUA EDEN VE ETMEYEN ARKADAŞLARIM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.İNŞALLAH HEPİNİZ EN YAKINDA EN AZ BENİM ANNEM KADAR İYİ ANNE OLURSUNUZ.RABBİM HEPİMİZE GÜL KOKULU EVLAT SAHİBİ OLMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH.
pazartesi ile çarşamba arasında olucak henüz belli değil dr yarın arayıp bilgi vericek. ben hrs die bi özel hastanede yaptırdım yumurta toplama işlemini bu arada burdan şimdilik çok memnunum anatolia da tedavimi yarıda bıraktım kıbrısa da son dakika da gitmekten vazgeçtik son kapımız burası oldu inşallah hayırlı olmuştur bekliyoruz
pazartesi ile çarşamba arasında olucak henüz belli değil dr yarın arayıp bilgi vericek. ben hrs die bi özel hastanede yaptırdım yumurta toplama işlemini bu arada burdan şimdilik çok memnunum anatolia da tedavimi yarıda bıraktım kıbrısa da son dakika da gitmekten vazgeçtik son kapımız burası oldu inşallah hayırlı olmuştur bekliyoruz
Hadi kızlar ben çıkıyorummm
koçiş geldi yemek zamanııı
görüşürüz sonraaa
canım annemin ayağında yumuşak doku kanseri vardı aldırmıştı.daha sonra annem bundan 6 ay önce bir ev aldı bir ay sonra kapımız çalındı ve evin bir kişiye daha satıldığını öğrendik.o evde eltim oturuyor bizde anneme söylemedik üzülmesin diye fakat er yada geç öğrendi daha sonra kontrole gidince doktor tekrar kitle çıktığını söyledi.üstelik vücudunun her yerine sıçrama tehlikesi var dedi.bir ay önce o kitleden parça alındı temiz çıktı.şimdide akciğere ve vücudun diğer organlarına sıçrayıp sıçramadığına bakıldı.ufak tefek lezyonlar görülmüş ama eskiden pek farkı yokmuş yani allah'a şükür ilerlememiş.ama bütün hastalıklar sıkıntıdan stresten oluyor.rabbim tüm hastalara şifa versin inşallahiyi yapmışsın canım hepberaber kaynatalım bakalım
Canım geçmiş olsun neyi vardı annenin?
transferim pazartesi ile çarşamba arasında olucak allahın izni ile, dr um yarın bilgi vericek
evet yaramazızama vck kayınvalidesi yüzünden çok uslu
iyi yapmışsın canım hepberaber kaynatalım bakalım
canım geçmiş olsun neyi vardı annenin?
hadi gözünüz aydın canım.
rabim şifa versin annecine.
aminnnn
canım gözünüz aydın bu 2012 in ilk hayırlı haberi olsun dvamını dilerim güzel haberlerinin.
SAĞOLUN CANLARIM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN İNŞALLAH BU SENE DEDİĞİNİZ GİBİ HEP GÜZEL HABERLERLE BİR ARADA OLURUZhadi ğözün aydın vck aminn inşallah sanada tez zamanda ğül kokulu evlat yollasın allahım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?