canım özeline bak şimdi yazıcamcanım sen brancayı nasıl getirttin ben eşime söylemeye artık çekiniyorum bikaç kez söyledim hallederiz dedi artık söyliyemiyorum knedim getirtmek için uğraşıyorum
RABBİMMMMMM!! cumanın hürmetine burda bulnunan melek arkadaşlarımın ve nacizane benim dileğimi kabul et..kalbimizdekini ver bu dünyamızı bebşle öbür dünyamızı cennetinle süsle. SEVDİKLERİMİZİN ACISINI GÖSTERME,HERŞEYDE ''BUNA DA ŞÜKÜR'' DEMEYİ NASİP ET, ŞEYTANA UYDURMA,KÖTÜLERE DE GAFİL AVLANDIRMA ALLAH'IM..amiinn..
İyi akşamlar cnmmm
hadi hayırlı olsunn güzelce büyür yumoşların inş...
bi sorun olmaz inş... bize haberler verirsinnn canımmmm
hayırlı olsun canım tedavin inşallah mutlu sonla bitsin allah bebişlerini karnına sonra kucagında göstersin.
hoşgeldin bitanem hayırlı olsun tedaviniz...
inş yumoşların seni üzmez ve büyürler bitanem...
sonrada kaliteli yumoşlarınla kaliteli spermler birleşir ve bebişleriniz göbişine konur
nasıl bi heyecandır yaa rabbim bizleride o aşamaya gelmeyinasip eder...
sonrasında bebişlerimizi kucağımıza alırız inş
canım dualarım seninle allah yardımcın olsun...
hayırlısıyla evinize bebişlerinizle dönersiniz inş
tedavin hayırlı olsun canım benim. inşallah yumoşların hızla büyürler.
sonrada spermlerle buluşup bebişlerin karnında can bulur.
bizide mutlu haberlerinde sevindiirsin inşallah canım.
allah gönlüne göre versin inşallah.
allah hayırlısını nasip etsin öncelikle.
bizde havadis yok canım aynıyız..
CANLAR ŞİMDİ ANNEMLE KONUŞTUM ÇOK ŞÜKÜR SONUÇLARI İYİ ÇIKMIŞ DUA EDEN VE ETMEYEN ARKADAŞLARIM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.İNŞALLAH HEPİNİZ EN YAKINDA EN AZ BENİM ANNEM KADAR İYİ ANNE OLURSUNUZ.RABBİM HEPİMİZE GÜL KOKULU EVLAT SAHİBİ OLMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH.
CANLAR ŞİMDİ ANNEMLE KONUŞTUM ÇOK ŞÜKÜR SONUÇLARI İYİ ÇIKMIŞ DUA EDEN VE ETMEYEN ARKADAŞLARIM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.İNŞALLAH HEPİNİZ EN YAKINDA EN AZ BENİM ANNEM KADAR İYİ ANNE OLURSUNUZ.RABBİM HEPİMİZE GÜL KOKULU EVLAT SAHİBİ OLMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH.
Hadi kızlar ben çıkıyorummm
koçiş geldi yemek zamanııı
görüşürüz sonraaa
çok sağolun kızlar inşallah sonu hayırla biter... inşallah sizlerde biran önce başlarsınız tedavilerinize ne güzel hep birlikte büyütürüz göbüşleri Rabbim tez zamanda nasip etsin bugünleri....
çok sağolun kızlar inşallah sonu hayırla biter... inşallah sizlerde biran önce başlarsınız tedavilerinize ne güzel hep birlikte büyütürüz göbüşleri Rabbim tez zamanda nasip etsin bugünleri....
hııı iyi bari o zaman meyvelerin,i yersin artık bebekim
canım okumakla geçtiğini biliyorum küçükken benimde parmaklarımda vardı annemin teyzesi okumuştu benimde geçmişti hemen.
siğilleri yakıyorlar canım.
cildiye dr koterle yakıyor. benim eşimin şeyinde çıktıda bikaçtane hemde yaktılar yazın ordan biliyorum şimdi geçti kalmadı.
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN BAHARIM BU NE GÜZEL BİR TEMENNİ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM RABBİM SENİNDE EŞİNE ŞİFA VERSİN İNŞALLAH BİRDAHA TEKRAR ETTİRMESİN HASTALIĞIN NE OLDUĞUNU ÇEKEN BİLİR ANCAK.canım benim hadi gözünüz aydın...
allahın izniyle bu sıkıntıdan da kurtuldunuz...
rabbim tüm sıkıntılarınızı böyle ortadan kaldırsın inş
RABBİMMMMMM!! cumanın hürmetine burda bulnunan melek arkadaşlarımın ve nacizane benim dileğimi kabul et..kalbimizdekini ver bu dünyamızı bebşle öbür dünyamızı cennetinle süsle. SEVDİKLERİMİZİN ACISINI GÖSTERME,HERŞEYDE ''BUNA DA ŞÜKÜR'' DEMEYİ NASİP ET, ŞEYTANA UYDURMA,KÖTÜLERE DE GAFİL AVLANDIRMA ALLAH'IM..amiinn..
evet bebekimm meyveyle idare edicem artık
canım ben özelde gittim o sıra biraz sivilcede olmuştu...
sivilceler için bişeyler verdi ama siğil için hiç bişey yapmadı
ama yüzde olunca yaktırınca iz kalır mı acaba :44:
bi okuyan bulsam geçeceğine inanıyorum ama daha fayda etmedi bana...
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN BAHARIM BU NE GÜZEL BİR TEMENNİ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM RABBİM SENİNDE EŞİNE ŞİFA VERSİN İNŞALLAH BİRDAHA TEKRAR ETTİRMESİN HASTALIĞIN NE OLDUĞUNU ÇEKEN BİLİR ANCAK.
yok canım ya yakınca iz kalmadı. ama yüzde bilmiyorum kalırmı
cildiyeci yani yakar aslında siğilleri yakıyorlar bildiğim kadarıyla.
okutacak birini bulsan çok iyi olacak ama nerden bulacaksın o köydeki kadına git bakalım görsünde okusun olmazsa.
valla bikaç kişi var dediler ama gitmene gerek yok ismini veriyoruz öyle okuyorlar dediler...
benim halam direk yüzüne okur siğilin olduğu yere bişeyler yapardı...
herkes farklı yapıyor heralde...
bide ne dediler biliyor musun cami hocasına okut hocam geçer dediler
bende "aaa o bana sırılsıklam aşık olur mu öyle şey" diyemedim tabi
geçmezse eşine söylerim bide o okusun bakalım dedim yalandan
hayırlı olsun cnm ınşllh transfer oluncada sonucunda hamıs olursuncanlarrrr hepinize çok teşekkür ederim eve geldim..anastaziden uyandığımda çok tuhaf oldum babam geldimi diye ağlayarak uyandım ve bikaç defa tekrarladım babam nerde diyeşimdi evimdeydim biraz ağrım var canım yandı ama şimdi daha iyiyim..buruk bi heyecan şimdi transferi heyecanla bekliyorum.eseslim ders falan hiç umurumda değil daha 1 sayfa çalışmış değilim. önceliğimi bebekime verdim..
tedavın hayırlı olsun cnm ınşllh onucu bebıs olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrriyi akşamlar kızlar ben geldim Allah'ın izniyle başladım bugün tedaviye... saat:17.00'de ilk iğnemi yapacam inşallah... tahlildi ilaçlardı felan derken akşam oldu hemen sabahın köründe çıkmıştık evden... pazartesi tekrar kontrol için gidecem yumuşların büyüklüğüne bakılacak.... inşallah beni üzmezler de hemen büyürler.... benden havadisler böyle sizler nasılsınız?
baharım cnm az kalmıs ya sabır ceksaol bebekimm dediğin gibi 2 kere geldi bana da çok iyi oldu...
pazar akşam gelip sabah gidecek...
salı günü temelli dönüyormuş...
bende salı günü geleceğine kendimi alıştırmıycam sonra üzülüyorum dedim...
valla gelicem diyor bakalım artık ama ben yinede umutlanmıycam ne olur ne olmaz
evet bebekimm meyveyle idare edicem artık
canım ben özelde gittim o sıra biraz sivilcede olmuştu...
sivilceler için bişeyler verdi ama siğil için hiç bişey yapmadı
ama yüzde olunca yaktırınca iz kalır mı acaba :44:
bi okuyan bulsam geçeceğine inanıyorum ama daha fayda etmedi bana...
tedavın hayırlı olsun cnm ınşllh onucu bebıs olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
annemin teyzeside öyle yapıyordu hatta bi kreme okuyordu onu 7 gün sürüyordun. öyle geçiyordu.
aaa daha neler hocaya okut
artık nasıl okur bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?