Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım benim yanlız degilsin biz varız keşke başka bir yerde karşılaşsaydık mesela bi parkta bebeklerimizle oynarken ama oda olacak birgün canım sakın üzülme peki canım hiç hormon testi felan yaptırdınızmı bence eger yaptırmadıysanız önce bi yaptırın bakalım hormonlar nasıl ona göre karar verirsiniz.ben ilk denememi gürganda yaptırdım merkezden memnunum ama ikinci denemeyi yaptırmadan önce ürolog kaan aydosla görüşmek istiyoruz belki hormonlarımız düzelirse kendiliğinden çıkar sende öyle yap istersen canım ama korkma belkide tese ameliyatı oldugu zaman eşin sperm bulunur ve anne olursun korkma canım dualarım seninle ve hepimizle....

belgin sizin diger hormon degerleriniz nasil FAH,LH,TESTESTERON,ESTRADIAL
canım bu yazdıgın hormonlardan testesteron 4.95 lh ise 4.38 estradıal ve fah hormonlarını yaptırmadık bilmiyorum ne oldugunu doktorumuz istememişti canım.ben kaan beye tese oldugunu yazmadım eşimin belki ondan dolayı bana öyle yazdı bidaki sefere yazıcam...

belgin ne zaman gitmeyi düsünüyorsun kaan aydos'a ?
Biz eylül sonu ekim basi gibi ne zaman türkiyeye gidersek tarihimiz belli degil.
Birde klomenin gelmesini beklicez türkiye'den bir ay kullanip tahlil yapip sonra gideriz.

espoir canım kaan bey şuanda izindeymiş eylülün ikinci hafta gelcekmiş o zaman gitmeyi düşünüyoruz hayırlısı bakalım..

canim yurtdisindayim da simdi yaziyorum doktorlara hangisi olur derse en azindan simdi ilac tedavisine baslayayim burdan turkiyye ancak ekim gibi gelebiliriz doktoru gormeye
sizce emre bakircioglu nasil,tansel beyin ondan daha iyi oldugunu yazmislar foruma

lamvaycım cevabım bi önceki sayfada kalmış görmemişsin sanırım umarım bi fikir verir

Belgincim bizde eylül sonu ekim basi gibi gitmeyi düsünüyoruz kaan beye önceden randevu alirim çünki biz fransadan gelicez.

lamvay canım bende soru sordum sen nereye soruyosun bu soruyu bana dane yazmış biliyormusun fsh 50 yazdım işte fsh yı düşürebilirsek normal yolla sperm cıkar yazmış yani cevaplarına fazla aldırma

lamvay canım bende soru sordum sen nereye soruyosun bu soruyu bana dane yazmış biliyormusun fsh 50 yazdım işte fsh yı düşürebilirsek normal yolla sperm cıkar yazmış yani cevaplarına fazla aldırma

canim onun mail adresine yaziyorum direkt su adres: ksaydos@tr.net
bende anlamadim bizim diger hormonlarmi anormalde boyle dedi doktor
sizin diger degerler nasil

sen hangi adrese soruyosun aynimibenimkiyle

:
ya evet gece kalkiyom dua ediyorum.sabah ogle aksam her an her saniye. utanarak bir sey daha soylemek istiyorum ben cocuklari cok seviyorum ama simdi cocuklara her yaklastigimda onumde bir duvar var zannediyorum. sanki onlardan uzak kalmam gerektigini dusunuyorum.onceleri hamile bir kadin gordugum de diyordum ki allahin mucizesi kurban oldugum allah nelere kadir diye ama simdi onlara kiskanarak bakiyom kendimi daha once hic boyle hissetmedim. evet kiskandigim icin kendimden utaniyorum ama kiskaniyorum ne yapabilirim ki....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

evet tup bebek yaptiracagiz canim. ben gurgan diye planliyordum. sence gurgan nasil.inanin hicbirsey bilmiyorum.beynim durmus. ben kendimi hic bu kadar caresiz hissetmemistim. ya eger sakincasi yoksa sizdeki problem neydi inan bu soru beni uzuyor ama napalim birbirimizin deneyimlerine ve bilgilerine ihtiyac var

canimdogru haklisin arastirin diyorsun ama nasil arastirim bilmiyorum ki kimseye acik acik soramiyorum.merkezler desen her merkezde biz en iyisiyiz diyorlar. kurlerin hepsini uyguladim esimin midesi bozuldu bir fayda yok son karar tup bebek yani son care bundada hangisine gidecegimi bilmiyorum. aklimda gurgan var ama ne bileyim. bende bir cok doktora gittim inan kok hucre icin bile arastirma yapiyorum.ya aslinda bizler kapkaranlik bir yoldayiz ya isik araya araya olecegiz yada isigimizi yani bebeklerimizi bulacagiz. ama ben preseed i denemedim onu da dusunuyorum bilmiyorum faydasi olur mu

hayırlı haftasonları kızlarrrrrrr.....umarım çok ama çok güzel mutlu huzurlu bir gün geçirirsiniz............benim kociş gelecek gece vardiyasındaydı büyük ihtimal uyuyarak geçirecek yada uykusundan feda edip beraber gezmeye gideceğiz..........kızlarrrrrr bu kadar karamsar olmayalım lütfennnnnn çünkü neyi düşünürsek çok o gelir başımıza kötü kötüyü iyi iyiyi çağırırmış bunu unutmayalım rabbim herşeyin en iyisini biliyor hakkımızda ne hayırlıysa onu versin inşallah bizlerede anne baba olma duygusunu tattırır

Günaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr............................
Harzemin dedigi gibi karamsar olmayalim pozitif düsünelim.
Bir kere geldi basimiza çekmek zorundayiz.
Ben artik rahat davranmaya çalisiyorum. çüki zaten sinirli bir yapim var esimin azo oldugunu ögrendikten sonra dahada arti.Benim ailem üzülüyor benim için annem diyor ki yasin daha genç caninini sikma ne yaparsan kendine yaparsin.
Sizde kizlar biliyorum bazen çok zor oluyor ama ne yapalim.
Bir gün bizde bunün üstünden gelip anne olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…