canım benim yanlız degilsin biz varız keşke başka bir yerde karşılaşsaydık mesela bi parkta bebeklerimizle oynarken ama oda olacak birgün canım sakın üzülme peki canım hiç hormon testi felan yaptırdınızmı bence eger yaptırmadıysanız önce bi yaptırın bakalım hormonlar nasıl ona göre karar verirsiniz.ben ilk denememi gürganda yaptırdım merkezden memnunum ama ikinci denemeyi yaptırmadan önce ürolog kaan aydosla görüşmek istiyoruz belki hormonlarımız düzelirse kendiliğinden çıkar sende öyle yap istersen canım ama korkma belkide tese ameliyatı oldugu zaman eşin sperm bulunur ve anne olursun korkma canım dualarım seninle ve hepimizle....selam canim.esim azosperm bizde gurgani planliyoruz.aslinda benim sizlerle konusmaya ihtiyacim var. cunku bizim sorunumuzu ailem dahi bilmiyor.ben sizleri okuyup sizlerle sessizce agladim.en cok sevindigim sey tek olmadigimi bilmem. ve ben esimi cok seviyorum.ya aslinda benim piskolojim bozuldu.bilmiyorum ne yapacagimi
canım bu yazdıgın hormonlardan testesteron 4.95 lh ise 4.38 estradıal ve fah hormonlarını yaptırmadık bilmiyorum ne oldugunu doktorumuz istememişti canım.ben kaan beye tese oldugunu yazmadım eşimin belki ondan dolayı bana öyle yazdı bidaki sefere yazıcam...belgin sizin diger hormon degerleriniz nasil FAH,LH,TESTESTERON,ESTRADIAL
canım sen ona kullandıgım bitkiler hormon degerlerimi yükseltmişmidir diye sormuşsun o sana uygun demiş.... yani evet bunlar etki etmiş mi etmemiş mi ben anlamadım cevabını.......bence öylesine yazmış gibi........sen boşver maille cevap beklemeyi...emre bakırcıogluna git ve yüzyüze görüş.........ne kaybedersinki.
lamvay canım bende soru sordum sen nereye soruyosun bu soruyu bana dane yazmış biliyormusun fsh 50 yazdım işte fsh yı düşürebilirsek normal yolla sperm cıkar yazmış yani cevaplarına fazla aldırma
lamvay canım bende soru sordum sen nereye soruyosun bu soruyu bana dane yazmış biliyormusun fsh 50 yazdım işte fsh yı düşürebilirsek normal yolla sperm cıkar yazmış yani cevaplarına fazla aldırma
evet canim su son gunlerde bende cok kotuyum,aksam yatarken aklimda bu konu,gece aniden uyaniyorum bu konu,keske ruya olsada uyansam diyorum bunlar olmasaydi diyorum ama basa gelen cekiliyo
Rabbim hepimizin butun darda kalmislarin yardimcisi olsun insalllah
canım bence tüp bebk yaptıracaksanız erkek infertilitesinde iyi olan yerler gitmelisin........eger tese olman gerekirse güvenilir bir doktor olması lazım.......bize tese yapmamışlardı ama biz memorıale gittik..orası erkek infertilitesinde iyi diye duymuştk.her ne kadar benim sonucum kötü olsada ben memnundum......
Ilk ögrendigimizde hepimiz bunu yasadik.
Niye biz niye ben ve niye baskasi degil.
çok göz yasi döktüm gizlice agladim esimi her gördügümde dayanamayip agladim sarildim ona.
sonra arastirdim internetten bu azospermi ne diye ?
Ve kadinlar kulübünde kendimi buldum burda umut buldum.
Sende umudunu yitirme.
Seni anlayabiliyorum.
Acele etmeyin ama zamanda kaybetmeyin bos durmayin. Iyi merkezleri arastirin iyi bir doktor bulun.
Biz 3 aydir biliyoruz. Esim bitkisel ilaçlar kullaniyor. Fransa'da bir kaç doktora gittik bu sali yine bir doktora gidicez agustos sonuda baska bir doktora.
Eylül ekim gibi türkiye'ye gelmeyi düsünüyoruz ankara'da kaan aydosu görmek istiyoruz.
Sana anlatmak istedigim arastirin sorun görün ve sonra karar verin. önünüze çikan ilk doktora hemen mikro tese yaptirmayin esine yazik olur paraniza yazik olur.
Allah yardimciniz olsun. Cümlemizin. Amin
canım benim yanlız degilsin biz varız keşke başka bir yerde karşılaşsaydık mesela bi parkta bebeklerimizle oynarken ama oda olacak birgün canım sakın üzülme peki canım hiç hormon testi felan yaptırdınızmı bence eger yaptırmadıysanız önce bi yaptırın bakalım hormonlar nasıl ona göre karar verirsiniz.ben ilk denememi gürganda yaptırdım merkezden memnunum ama ikinci denemeyi yaptırmadan önce ürolog kaan aydosla görüşmek istiyoruz belki hormonlarımız düzelirse kendiliğinden çıkar sende öyle yap istersen canım ama korkma belkide tese ameliyatı oldugu zaman eşin sperm bulunur ve anne olursun korkma canım dualarım seninle ve hepimizle....[/QU
tskler canim. bende cok isterdim sizlerle baska yerlerde karsilasmayi ama napalim bizimde kaderimiz boyle imis.canim hormon testleri ve bir cok test yaptirdik benim ki hepsi normal yalnizca polikistik over var. ama esimki butun kan testleri normal ama degisen bir sey yok cocugumuz olmuyor. benim de dualarim sizlerle. ya kaan hocayi bilmiyorum ama ben gurgani planliyorum sence gurgan nasildir. allah bizi bu darliktan biran once kurtarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?