inşallah canım
duruma göre bakıcaz canım test ver diyorum eşime başlamadan önce çıkarsa bikaç spermcik dondururuz böylece ameliyat olmasına da gerek kalmaz
en son 2-3 ay oldu test vermişti yine 0'dı
inşallah çıkar spermciklerimiz ne diyim.
aminnn aminn aminnn ezanda okunuyor tam inşallah önce bizde sora sizde spermler bulunsun sagol güzelim allah razi olsun..
bol bol kaliteli sperminiz çıkar inşallahhhhhhh)
idareli karılar olduk)) evt cnm ya kavga etmek kolayda ayrılmak zor bende eşimde birbirimizden çok açıkcası ailemizi düşünüyoruz onları üzmekten korkuyoruz,belki arada kendimizi yıpratıyoruz ama idare etmeye çalışıyoruz ki ailelerimizde evliliklerini idare ederek yürütmüşlerdir muhakkak .herkezin yaşamış olduğu bi sınavı vardır ...
kızlar herkeze merabalarnapıyosunuz iyimisiniz dilerim güzel bir hafta olur bu hafta vck gelmiş ..
ben geldim canlarım nasılsınız bakalım nasıl gidiyo hayat?
ben de iyiyim şükür Allaha ultrason çektirdim bugün ama doktor yoktu o yüzden sonucu gösteremedim artık olduğu bir gün gidicem kısmetse.
kimse benim geldiğime sevinmedi mi
bidenem benimmmm bütün gün hem vck hem sen vardın aklımda...
ikiniz içinde çok dua ettim...
rabbim yüzünüzü güldürecek inş
tefriciyeler okundu onun dışında da herkesin duası seninle...
rabbim inş hakkınızda hayırlısını verir...
sen bizim bidenemizsin
inş yeniyılın en güzel haberlerinden birinide senden alıcaz...
allah yolunuzu açık etsin canım benim
canım ailemi düşündüm annem hasta zaten biliyorum ama benim gitmemden dolayı üzülmez .ben mutsuz olursam daha çok üzülür.babam ise zaten ilk günden istemiyordu evlenmemi benim turşumu kurmayı düşünüyormuş.anneme öğle diyordu.eşim beni seviyor bunu biliyorum hemde onu sevmediğimi söylediğim halde sen beni ister sev ister sevme ister benden ayrı ol ister yanımda ol ben seni hep çok sevicem diyor.bende bundan eminim ama bazen fazla sevgi insanı bunaltıyormuş.insan çok sevdiği zaman karşısındakinden beklentisi de çok fazla oluyor.kıskanmaya başlıyor.ortada olmayan şeyleri kendine dert edip kavga çıkarıyor.bana sen 15 sene önceki aşkını unutmamışsın sen asıl beni değil onu seviyorsun dedi.kafasında kurup sonrada kıskançlık yapıyor.bende bunaldım ne yapabilirim evet haklısın deyip sineyemi çekeyim
Istiyorumbebegim rabbim yar ve yardimciniz olsun ins tesede birsuru sperm bulunur
günaydın hayatım.
aynen canım benimde keyfin yok aklımda hep vck var.
bide bugün rahmimdeki yarayı dondurmaya gidecem.
onun sıkıntısını bile düşünemiyorum.
öncelik kendi sağlığı vck nın sakinleşsin toparlasın kendini inşallah.
bende seni çook seviyorum bitanem.
bende çıkıyorum kızlar 1 saate gelirim heralde şu yarayı halledip geleyim öpüyorum
canım ailemi düşündüm annem hasta zaten biliyorum ama benim gitmemden dolayı üzülmez .ben mutsuz olursam daha çok üzülür.babam ise zaten ilk günden istemiyordu evlenmemi benim turşumu kurmayı düşünüyormuş.anneme öğle diyordu.eşim beni seviyor bunu biliyorum hemde onu sevmediğimi söylediğim halde sen beni ister sev ister sevme ister benden ayrı ol ister yanımda ol ben seni hep çok sevicem diyor.bende bundan eminim ama bazen fazla sevgi insanı bunaltıyormuş.insan çok sevdiği zaman karşısındakinden beklentisi de çok fazla oluyor.kıskanmaya başlıyor.ortada olmayan şeyleri kendine dert edip kavga çıkarıyor.bana sen 15 sene önceki aşkını unutmamışsın sen asıl beni değil onu seviyorsun dedi.kafasında kurup sonrada kıskançlık yapıyor.bende bunaldım ne yapabilirim evet haklısın deyip sineyemi çekeyim
aminnn canım allah razı olsun dularınızı aldım inşallah iyi haberler vermek kısmet olur ..inşallah vck ğüzel hakkında hayırlı karar verir .
Yav ama ben bunun doğru olduğuna inanmıyorum.Aile önemli üzülür de ama geçer alışılır yani.Aslolan bunu yaşayan 2kişi olmalı sizin mutsuzluğunuzdan aileler mutlu mu ki.İdarelikse idare edilir ama sırf aileler için insan kendini yok saymamalı bence.Hayat geçer sonra arkasından bakakalırız pişmanlıklarla...
Günaydın canlarım..
aklım hep Vck' da. çok üzüldüm. Bahar'cım sana hayırlı işler,güzel haftalar.
İstiyorum bebeğimi bugün gidecekmiş.inşallah güzel haberlerlerle döner.
Artık güzel şeyler duymaya çok ihtiyazcımız var..
2-3 ay olduysa belki degişir sonuç çünkü daha öncede çıkmıştıya inşallah çıkarda amaliyata gerek kalmaz ..:26:
allah senden de razı olsun bidenem...
yarını sabırsızlıkla bekliyoruz...
ameliyat saatiniz belli mi bidenem ??
yok belli degil dün eşim aradı kaan hocayla beraber amaliyata girecek doktor var onu arayın demişti kaan hoca aradık dedi sabak 8.30 burda olun hastaneye yatış filan yaparsınız bir iki tektik yaparın kan hocayı ararız ne zaman gelirse hoca ozaman yaparız dedi öglende gelebilir akamda nezaman musait olursa filan diye açıklama yaptı işte bişey yeyip içme saat 7 den sonra dedi bakalım kısmet inşallah kaan hoca çok gecikmese bari buseferde öyle vakit geçmez stres oluruz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?