Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

2-3 ay olduysa belki degişir sonuç çünkü daha öncede çıkmıştıya inşallah çıkarda amaliyata gerek kalmaz ..:26:

ALEYNA-----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------
ANEMON---------------------------------------
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------1 meryem
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------2 yasin
ESMA------------------------------------------
FLZASK----------------------------------------
GELİNCİK--------------------------------------2 yasin
HEP---------------------------------------------
HERDEMK--------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------1 yasin
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------1 yasin 1 meryem
LEYLAK----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------1 meryem
MELAYT----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER---------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 4 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Yav ama ben bunun doğru olduğuna inanmıyorum.Aile önemli üzülür de ama geçer alışılır yani.Aslolan bunu yaşayan 2kişi olmalı sizin mutsuzluğunuzdan aileler mutlu mu ki.İdarelikse idare edilir ama sırf aileler için insan kendini yok saymamalı bence.Hayat geçer sonra arkasından bakakalırız pişmanlıklarla...

Istiyorumbebegim rabbim yar ve yardimciniz olsun ins tesede birsuru sperm bulunur

kızlar herkeze merabalar napıyosunuz iyimisiniz dilerim güzel bir hafta olur bu hafta vck gelmiş ..

bidenem benimmmm bütün gün hem vck hem sen vardın aklımda...
ikiniz içinde çok dua ettim...
rabbim yüzünüzü güldürecek inş
tefriciyeler okundu onun dışında da herkesin duası seninle...
rabbim inş hakkınızda hayırlısını verir...
sen bizim bidenemizsin
inş yeniyılın en güzel haberlerinden birinide senden alıcaz...
allah yolunuzu açık etsin canım benim

ben geldim canlarım nasılsınız bakalım nasıl gidiyo hayat?
ben de iyiyim şükür Allaha ultrason çektirdim bugün ama doktor yoktu o yüzden sonucu gösteremedim artık olduğu bir gün gidicem kısmetse.

hoşgeldin bitanem...
inş sonuç iyi çıkar canım benim...
sen nasılsın eşin nezaman test yaptıracak ??

kimse benim geldiğime sevinmedi mi

sevinmez olur muyuz tatlım
vck nın olayına yoğunlaşıldığından kızlar geç cevap yazmışlar...

aminnn canım allah razı olsun dularınızı aldım inşallah iyi haberler vermek kısmet olur ..inşallah vck ğüzel hakkında hayırlı karar verir .

adamın yüzüne sevmediğinimi söyledin kız ayıpppppp....sevemedinmi zamanla, ayrıca 15 yıl önceki aşkın sanki senimi bekliyomuş alla alla...ne güzel işte seni seven biri var değerini bil kocanın,ya kocan seni sevmeseydi seni sevmediğini yüzüne söyleseydi bu dahada canını yakmazmıydı yapma Allah aşkın oda insan .ailenede anlam veremedim hakkınızdan hayırlısı olsun ne diyim (

bende çıkıyorum kızlar 1 saate gelirim heralde şu yarayı halledip geleyim öpüyorum

bebekimm benim hepimizin aklı vck daydı tabi...
neyseki aramıza döndüde rahatladık...
bebekimm inş hayırlısıyla hiç acı çekmeden atlatırsın...
bidaha tekrarlamaz inş...
bende seni öpüyorum canımıniçi

canım benim seni merak ettiğim için girdim topiğe 1 saattir geçmişi okuyorum sırf senden güzel haberler alayım diye.... arkadaşlarla bu konuda hem fikir olduğumuzu düşünüyorum sen çok acele ediyorsun...yazdıklarına göre ortada ayrılmayı gerektirecek çokta bişey yok ne seni aldatmış ne şiddet uygulamış tabi ayrılmak için illaki bunlar gerekiyor demiyorum ama sinirle söylenen sözlerden dolayı bi yuva bu kadar kolay yıkılmamalı...sonradan pişman olmayım diye ayrılacam demişin ya sonradan ayrıldığın için pişman olursan... canım benim sakin sakin düşün Rabbim bu zor günlerinde yar ve yardımcın olsun... hiç bişey bitmiş değil eskisi gibi güçlü ol lütfen.... bugün hastane eşime dedim bizimle aynı problemi olan arkadaşım vardıya ayrılma kararı almışlar inan o bile üzüldü... ne güzel senin seven bi kocan var kıymeti bil tabi ben böyle yazıyorum ama seni üzmek , incitmek için değil canım senin mutlu olman hepimizi mutlu eder...Allah'a emanet ol...

aminnn canım allah razı olsun dularınızı aldım inşallah iyi haberler vermek kısmet olur ..inşallah vck ğüzel hakkında hayırlı karar verir .

allah senden de razı olsun bidenem...
yarını sabırsızlıkla bekliyoruz...
ameliyat saatiniz belli mi bidenem ??

aslında bunuda düşünüyorum biliyomusun )) hak veriyorum senin dediklerine ama eşimi seviyorum belkide bundan dolayı bazı şeyleri sineye çekebiliyorum.birde bilmediğin bişey var benim babam benim eşyalarımın taşındığı günün ertesi günü kalpkrizi geçirdi düğünüme 1 ay kala onu hiçbir zmn üzmek istemem benim için herşeyden önemli ...hayat geçer gider herşey düzelir gider ama babam bidaha geri gelmez((

canım benim kusura bakma sabah aniden çıkmak zorunda kaldım cevap yazamadım...
inş hepimiz için güzel haberlerle dolu bi hafta olur

2-3 ay olduysa belki degişir sonuç çünkü daha öncede çıkmıştıya inşallah çıkarda amaliyata gerek kalmaz ..:26:

ben de öyle düşünüyorum ve de çok sabırsızlanıyorum ama eşim biraz daha bekleyelim diyo şimdi kullandığı ilaçlardan da ümitliyim inşallah şifa olur.

allah senden de razı olsun bidenem...
yarını sabırsızlıkla bekliyoruz...
ameliyat saatiniz belli mi bidenem ??

yok belli degil dün eşim aradı kaan hocayla beraber amaliyata girecek doktor var onu arayın demişti kaan hoca aradık dedi sabak 8.30 burda olun hastaneye yatış filan yaparsınız bir iki tektik yaparın kan hocayı ararız ne zaman gelirse hoca ozaman yaparız dedi öglende gelebilir akamda nezaman musait olursa filan diye açıklama yaptı işte bişey yeyip içme saat 7 den sonra dedi bakalım kısmet inşallah kaan hoca çok gecikmese bari buseferde öyle vakit geçmez stres oluruz ..

canlarım vck nın derdinden gelince hepinize bi selam veremedim direk geçmişi okumaya geçtim kusura bakmayın...
nasılsınız canlar ben iyiyim şükür...
bugün geçen hafta bahsettiğim cenaze evine gittim...
feci durumdalar kızlar allah sabır versin hepsine...
sadece bel altını uyuşturarak doğum yapılmış...
doğumdan çıktığında bişeyi yokmuş...
bebişini sevmiş okşamış emzirmiş...
doğumdan 8 saat sonra birden fenalaşmış yatağında hemen vefat etmiş
otopsi yapılmadığı için tam olarak sebebi bilinmiyor...
ama ya ani bi kalp krizi geçirdi yada karnındaki sıvı ciğerlerine kaçmış diyorlarmış...
rabbim hepimize hayırlı yazılar yazsın kızlar...
inş hayırlısıyla bebişimize kavuşur eşlerimizle birlikte sağlıcakla büyütürüz yavrularımızı

Baharcık hoşgeldinnn tatlımmm
bende yeni geldim pazara gitmiştimm ama dondumm çook soğukkkk
cumartesi günü üzülüyoduk kimsecikler yok diye bide şimdi bak topik ne kalabalıkkk ne güzelll

inş kaan hoca çabuk gelir bidenem...
siz yinede stres yapmayın...
her işte vardır bi hayır deyip bekleyin sabırla
sonrada gelsin bol bol spermler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…