- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
canımcım okudum evet kusura bakmayın üzmek istemedim sizi.telefonumu kadatmıştım.sonra ablamın evinin anahtarı bendeydi onun evine gittim daha sonra rahatsızlanınca bir ara telefonumu açtım mesajınızı aldım ama cevap veremedim zaten eve geldim biraz kendimi iyi hissedince topiğe girip yazıp çıktım.eşim gerçekten çok bunalttı canım elimde değil bana devamlı sen beni sevmiyorsun benimle ilgilenmiyorsun deyip duruyor.yani sevmek için ne yapmak gerekiyor bilmiyorunm ki.hayatımın merkezi olmuş herşeyimi ona adamışım ve halen ortada olmayan ve haberi bile olmayan biri için benimle kavga ediyor.deli şimdide aramış akşam yemeğe gidelim sonrada kartopu oynayalım demezmi.allah'ım delilerin eline düşmüşüm haberim yok.sanki hiçbirşey olmamaş gibi arıyor beni.abisinede küsmüştüm oda bir baheneyle aradı.herhalde çok pişman oldular belki affederim ama burunlarını iyice sürtmem lazımbitanem benim nihayet sana kavuştuk
Dünden beri çok kötüyüm beni bizi bıraktın sandım
Sen nasıl bizden ayrı kalabilirsin biz senden nasıl ayrı kalabiliriz...
Geçmişi okuyabildin mi bilmiyorum ama dün herkes perişan oldu
Dünde yazdım bugünde yazıyorum...
Bizi birleştiren azo oldu ama çok güçlü dostluklar kurduk burda...
Ne olursa olsun sakın bizden kopmayı bi daha aklına getirme tamam mı
Dün ne yapacağımı şaşırdım öğrenir öğrenmez eseslimden telini aldım aradım mesaj çektim...
Faceden mesaj gönderdim...
Sana ulaşamıyorum diye kaç kere aradım bilmiyorum...
Arama kaydı gelmiştir zaten...
Inş hakkında en hayırlı kararı verirsin...
Ama eniştede senden vazgeçmiyor işte...
Seni çok seviyor kıskançlığından çoğu zaman seni bunaltıyor olabilir...
Ama bunun sebebi sen,i bukadar çok sevmesi...
Bence çilingir falan çağırma akşam gelsin kocişin ve ikna etsin seni
Tabi ne yaşadığını bilemeyiz ama bu dışardan biri olarak bizim düşüncemiz...
Inş sen hakkında en hayırlı olacak kararı verirsin...
Bidaha sakın bizi bırakma seni çoooooooookkk seviyorum deli kız
çok geçmiş olsun canım neyseki kurtuldun.... bugün ilk gün olduğu için ağrıması normal yarına geçer inşallah....
amin canım dediğin gibi rabbim hayırlı yazgılar yazsın... ailesine sabır versin o minicik yavrucağa kim bakacak şimdi Allahım böyle ağır imtihanlar etmesin bizi...bugünümüze şükür... ben iyiyim şükür canım sabah doktora gittik geldik yumoşlar büyümeye başlamış ama sanırım yavaş büyüyorlar yarın tekrar kontorole gidecez inşallah biraz daha boy atarlar...
baharcım duaları güncelle tatlım
Hadi atlattın canım çooook geçmiş olsun bidaha da gelmesin...
allah yardımcıları olsun o bebiş hiç bizaman annesini ğörmyecek o bebek için daha zor annesinin sütünü emmeden onunda şanssızlığı annesininde herşeyin hayırlısını versin allah ..
bebekimm kıyamam ben sana çok geçmiş olsun
sık biraz dişini inş çabuk geçer sancısıda...
ilaçlarını ihmal etme bebekim olur mu ??
yok bebekim görmedim bebeşi...
hemşireler biz bakarız biraz siz acınızın içinde düşünmeyin demişler...
demiştim ya zaten kadın sağlık memuruymuş o hastanede görev yapıyormuş...
kız tarafı bebişin teyzesine verilmesini istiyor...
onun da bebişi olmuyormuş
babada ben bakıcam çocuğuma annemi getiririm yanıma diyormuş...
kız tarafı baya kızgın kadın yaşlı nasıl bakacak teyzesi ona gül gibi bakar diye...
ama baba işte nasıl vazgeçsin yavrusundan...
zaten sevdiğini kaybetmiş bide evladından nasıl olsun...
bizde anlattık böyle siz kızmayın...
babasının yanında olması daha iyi olur...
bakamazlarsa getirirler diye...
inş o bebiş için bundan sonrası hayırlı olur...
canımcım okudum evet kusura bakmayın üzmek istemedim sizi.telefonumu kadatmıştım.sonra ablamın evinin anahtarı bendeydi onun evine gittim daha sonra rahatsızlanınca bir ara telefonumu açtım mesajınızı aldım ama cevap veremedim zaten eve geldim biraz kendimi iyi hissedince topiğe girip yazıp çıktım.eşim gerçekten çok bunalttı canım elimde değil bana devamlı sen beni sevmiyorsun benimle ilgilenmiyorsun deyip duruyor.yani sevmek için ne yapmak gerekiyor bilmiyorunm ki.hayatımın merkezi olmuş herşeyimi ona adamışım ve halen ortada olmayan ve haberi bile olmayan biri için benimle kavga ediyor.deli şimdide aramış akşam yemeğe gidelim sonrada kartopu oynayalım demezmi.allah'ım delilerin eline düşmüşüm haberim yok.sanki hiçbirşey olmamaş gibi arıyor beni.abisinede küsmüştüm oda bir baheneyle aradı.herhalde çok pişman oldular belki affederim ama burunlarını iyice sürtmem lazım
canımcım okudum evet kusura bakmayın üzmek istemedim sizi.telefonumu kadatmıştım.sonra ablamın evinin anahtarı bendeydi onun evine gittim daha sonra rahatsızlanınca bir ara telefonumu açtım mesajınızı aldım ama cevap veremedim zaten eve geldim biraz kendimi iyi hissedince topiğe girip yazıp çıktım.eşim gerçekten çok bunalttı canım elimde değil bana devamlı sen beni sevmiyorsun benimle ilgilenmiyorsun deyip duruyor.yani sevmek için ne yapmak gerekiyor bilmiyorunm ki.hayatımın merkezi olmuş herşeyimi ona adamışım ve halen ortada olmayan ve haberi bile olmayan biri için benimle kavga ediyor.deli şimdide aramış akşam yemeğe gidelim sonrada kartopu oynayalım demezmi.allah'ım delilerin eline düşmüşüm haberim yok.sanki hiçbirşey olmamaş gibi arıyor beni.abisinede küsmüştüm oda bir baheneyle aradı.herhalde çok pişman oldular belki affederim ama burunlarını iyice sürtmem lazım
bidenem doğumdan 8 saat sonra fenalaşmış kadın hemende vefat etmiş zaten...
ozamana kadar bebişini sevmiş koklamış emzirmiş...
ama bebiş o anları hiçbizaman hatırlayamayacak...
hep hasret kalacak anneciğine
rabbim hayırlı yazılar yazsın bundan sonra...
inşalllah bebekim geçer yarına bişeyim kalmaz
valla canım zor duurm.
ama tabiki babası bakar yani. evladından olmasın.
karısını kaybetti evladınıda kaybetmesin. baba olarak bilsin bencede.
sabır versin valla zor
Herkese merhaba arkadaşlar,
hepimiz gibi buraya hoşgelmedim ama hoşbulurum inşallah.2 yıllık evliyim,ben 26 eşim 28 yaşında.2 hafta önce eşimin azospermi olduğunu öğrendik.şimdiye kadar 1 hormon analizi, 2 spermiogram yaptırdık.2.nin sonucunu bir iki güne alıcaz.bi sıfıra daha hazırlıklıyız ama bakalım.Hormon testine de doktor sadece fena değil üretim olabilir tıkanıklık olabilir dedi.tabi böyle olmayabilir de.. 2.spermioramın sonucunu alınca doçente muayene olucaz. 2 haftadır okumadığımız makale forum topic kalmadı,öğrendik bilgilendik.umarım testleri en kısa zamanda yaptırabiliriz de en azından neyden kaynaklandığını bilip ona göre mücadeleye başlarız.
Hepinizi kısa kısa tanımak isterim şimdiden,beni de aranıza alırsanız sevinirim..aynı dertle imtihan olmadıkça kim kimi nereden bilecek ki zaten..
çok merak ettik çok üzüldük ama hepsi sana değer verdiğimizden bitanem benim
canım evet seni bezdirmiş ama neyapsın...
olayı kapatmaya çalışıyor işte kendince
burnunu süt tabi hatasının farkına varsın bidaha tekrarlamasın...
ama kıyma kocişine tüm dengesizliği sana olan aşırı sevgisinden...
sende bukadar aşık etmeseydin adamı kendine
giydin güzelim iç çamaşırlarını seni her gördüğünde aşkı biraz daha kabardı
kaybederim korkusuyla da psikopatlaştı işte napcan
bebekimm adamcağız bu soğukta mezarlıktan eve gelmiyormuş zorla getiriyorlarmış
nasıl şimdi bide bebişinden olsun ki...
inş annesiyle beraber bakarlar çocuğa...
çok üzüldüm ya..
allah tüm sevenlerine sabır versin.
ne kadar zor bi durum...
ya Allah sabır vesin o eşe..
yavrucuğuyla da cennnette buluşsunlar inş..
ohhh maşalllah darısı başımıza geçmiş olsun cnm))) dondururken sana herhangi bişey verdilermi dil altı falan gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?