eve hapis yaradı vck yeaşık adam napsın ))
geçmiş olsun canımm.
Allah şifa versin..
görüşürüz kızlar ben şu hastaneye biraz daha bağlanmaya çalışıyım sinirlerim tepeme çıktı telefonu açmıyolar yada hat düşüo(((
Arkadaşlar şuan burda öle bi kar başladıki 5 dk içinde heryer doldu nerdeyse hiç biyer görünmüyooo toz halindee yağoyo karr
iyiki pazara gidip gelmişim hee cansunida sen kocaelindeydin cnm varmı orda da ben biraz daha ilerdeyim sizdennn burası fenaaa
amin bitanem aminnn
sağol canım benim rahim ağzında oluşan bi yara oluşmuşEseslim çok geçmiş olsun cnm nasıl bişi bilmiyorum inşlh tekrarlamaz..
Bende yarın 13:15 e randevu aldım 2 haftadır çok yoğun şekilde rahimde yanma sızı gıdıklanma sancı gibi şeyler oluyor şüpheleniyorum muayene amaçlı yarın bende dr gidicem bakalım inşlh bişi çıkmaz.ilişkiye bile girmekten korkuyorum kaçıyorum yani:)) bi nebi vajinismus oldum anlayacağın:))
sağol canım benim sende demi var yara yoksa?
yok canım herhangi bişey vermedi. 5 dk sürdü işlem yaparken hissetmedim ama bi alet koyuyor rahmi görmek için ne diyolar adına unuttum. onu koyarken çok acıdı içerde işlem yaparken hissetmedim.
ama sonrasında zonklamalar oldu ve şuanda hala devam ediyor.
Arkadaşlar şuan burda öle bi kar başladıki 5 dk içinde heryer doldu nerdeyse hiç biyer görünmüyooo toz halindee yağoyo karr
iyiki pazara gidip gelmişim hee cansunida sen kocaelindeydin cnm varmı orda da ben biraz daha ilerdeyim sizdennn burası fenaaa
bebekimm adamcağız bu soğukta mezarlıktan eve gelmiyormuş zorla getiriyorlarmış
nasıl şimdi bide bebişinden olsun ki...
inş annesiyle beraber bakarlar çocuğa...
Allah kendisine rahmet edip yakınlarına sabır versin.Her hikaye bizim için bir ders aslında.Bir kez daha öğrendik ki bir şeyi çok istemek değil hayırlısını istemektir bizim için hayırlı olan.
Herkese merhaba arkadaşlar,
hepimiz gibi buraya hoşgelmedim ama hoşbulurum inşallah.2 yıllık evliyim,ben 26 eşim 28 yaşında.2 hafta önce eşimin azospermi olduğunu öğrendik.şimdiye kadar 1 hormon analizi, 2 spermiogram yaptırdık.2.nin sonucunu bir iki güne alıcaz.bi sıfıra daha hazırlıklıyız ama bakalım.Hormon testine de doktor sadece fena değil üretim olabilir tıkanıklık olabilir dedi.tabi böyle olmayabilir de.. 2.spermioramın sonucunu alınca doçente muayene olucaz. 2 haftadır okumadığımız makale forum topic kalmadı,öğrendik bilgilendik.umarım testleri en kısa zamanda yaptırabiliriz de en azından neyden kaynaklandığını bilip ona göre mücadeleye başlarız.
Hepinizi kısa kısa tanımak isterim şimdiden,beni de aranıza alırsanız sevinirim..aynı dertle imtihan olmadıkça kim kimi nereden bilecek ki zaten..
görüşürüz kızlar ben şu hastaneye biraz daha bağlanmaya çalışıyım sinirlerim tepeme çıktı telefonu açmıyolar yada hat düşüo(((
benimki biraz daha seninkinden ağrılı olcak cnm olanlar öyle dedi ağrıyomuş benimde rahmimde polip yani et parçası var o alıncak kamerayla rahme girip rahmin içinde yakıyolarmı ne öyle bişey kimi yerlerde narkoz veriyolarmış ama benim gittiğim hastane vermiyolar bu işlem için dil altı verecekler sadece
ahh kıyamam yaa gerçekten zor ne kadar çok seviyormuş karısını.
evet bencede baksınlar çocuğuna..
bide çocuğundan olmasın.
kocişin iyleştimi canım??
yok tatlı ya aynı ama inş bikaç güne geçer...
dün benim keyfim yoktu oda üzüldü tabi duruma...
öylece geçirdik akşamı..
inş salı günü tamamen dönecekte kurtulcaz bu ayrılıktan
yani yarın kocişin yanında
benimkide cumartesi günü grip oldu 4-5 saat bildiğin griip burnu akıyor hapşırıyo filan.
sonra ben buna bi vitaminler ilaçlar yaptım sabaha bişeyi kalmadı çok şükür.
hemen atlattı kendide şaşırdı aşkım ne yaptın sen bana allah razı olsun hemen iyileştim diyor.
nnem yok ama ben bakabiliyormuşum demekki sana deidm
PAZARA DA GİTMİŞİN SICACIK EVİNDE KEYFİNİ ÇIKAR CANIM KARIN.YAP KAHVENİ AÇ PERDENİ İZLE DANS EDEN KAR TANELERİNİ.ne kafiyeli olmuş be şiir gibi.Burda akşamdan beri devam ediyo kar ama yine de güzel izlemek ben çok seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?