- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
adamın yüzüne sevmediğinimi söyledin kız ayıpppppp....sevemedinmi zamanla, ayrıca 15 yıl önceki aşkın sanki senimi bekliyomuş alla alla...ne güzel işte seni seven biri var değerini bil kocanın,ya kocan seni sevmeseydi seni sevmediğini yüzüne söyleseydi bu dahada canını yakmazmıydı yapma allah aşkın oda insan .ailenede anlam veremedim hakkınızdan hayırlısı olsun ne diyim(
canım benim seni merak ettiğim için girdim topiğe 1 saattir geçmişi okuyorum sırf senden güzel haberler alayım diye.... Arkadaşlarla bu konuda hem fikir olduğumuzu düşünüyorum sen çok acele ediyorsun...yazdıklarına göre ortada ayrılmayı gerektirecek çokta bişey yok ne seni aldatmış ne şiddet uygulamış tabi ayrılmak için illaki bunlar gerekiyor demiyorum ama sinirle söylenen sözlerden dolayı bi yuva bu kadar kolay yıkılmamalı...sonradan pişman olmayım diye ayrılacam demişin ya sonradan ayrıldığın için pişman olursan... Canım benim sakin sakin düşün rabbim bu zor günlerinde yar ve yardımcın olsun... Hiç bişey bitmiş değil eskisi gibi güçlü ol lütfen.... Bugün hastane eşime dedim bizimle aynı problemi olan arkadaşım vardıya ayrılma kararı almışlar inan o bile üzüldü... Ne güzel senin seven bi kocan var kıymeti bil tabi ben böyle yazıyorum ama seni üzmek , incitmek için değil canım senin mutlu olman hepimizi mutlu eder...allah'a emanet ol...
senin yelkenler çoktan inmiş suya canım benim ama iyi olmuş hani.belli işte çoook seviyosun.'deli' demenden belli ben hep kızgınlıkla karışık sevgi dolu olunca deli derim eşime.güzel bir deli'dir o yani.sanki seninki de öyleymiş gibi geldi ya.sürt sürt burnunu bir de bak o büyük kavgalardan sonraki barışmalar çoook güzel oluyo.benden söylemesi ben baüzen sırf o muhteşem barışmalar için kavga çıkarırım.biraz deliyim galiba ama senin de benden aşağı kalır yanın yok tanıdığım kadarıyla.yanılıyor muyum fıstık?
tamam canlarım haklısınız bende evet seni hiç sevmedim dedim ne yapayım oda damarıma bastı iyi oldu ona ya bu ne iştir.her taraf bembeyaz oldu şimdi dışarıda olmak vardı diyordumki kapı çaldı.kayınbabam eşim göndermiş bekçimi kaçmayayım diye anahtar vardı onda şimdi içeride adam diyorki.neden kavga ediyorsunuz.oğlum seni çok seviyor bak gitmemen için seni eve kilitledi.bütün memlekete rezil oldumçok merak ettik çok üzüldük ama hepsi sana değer verdiğimizden bitanem benim
Canım evet seni bezdirmiş ama neyapsın...
Olayı kapatmaya çalışıyor işte kendince
Burnunu süt tabi hatasının farkına varsın bidaha tekrarlamasın...
Ama kıyma kocişine tüm dengesizliği sana olan aşırı sevgisinden...
Sende bukadar aşık etmeseydin adamı kendine
Giydin güzelim iç çamaşırlarını seni her gördüğünde aşkı biraz daha kabardı
Kaybederim korkusuyla da psikopatlaştı işte napcan
tamam canlarım haklısınız bende evet seni hiç sevmedim dedim ne yapayım oda damarıma bastı iyi oldu ona ya bu ne iştir.her taraf bembeyaz oldu şimdi dışarıda olmak vardı diyordumki kapı çaldı.kayınbabam eşim göndermiş bekçimi kaçmayayım diye anahtar vardı onda şimdi içeride adam diyorki.neden kavga ediyorsunuz.oğlum seni çok seviyor bak gitmemen için seni eve kilitledi.bütün memlekete rezil oldum.kız belkide de kaynanam duydu diye ona yasak koymuştum adamda artık onu sevmediğimi düşünmüş.bahar iyi fikir.kızlar affetsem mi ne dersiniz.çünkü birtek beni değil sizi de üzdü
tamam canlarım haklısınız bende evet seni hiç sevmedim dedim ne yapayım oda damarıma bastı iyi oldu ona ya bu ne iştir.her taraf bembeyaz oldu şimdi dışarıda olmak vardı diyordumki kapı çaldı.kayınbabam eşim göndermiş bekçimi kaçmayayım diye anahtar vardı onda şimdi içeride adam diyorki.neden kavga ediyorsunuz.oğlum seni çok seviyor bak gitmemen için seni eve kilitledi.bütün memlekete rezil oldum.kız belkide de kaynanam duydu diye ona yasak koymuştum adamda artık onu sevmediğimi düşünmüş.bahar iyi fikir.kızlar affetsem mi ne dersiniz.çünkü birtek beni değil sizi de üzdü
aaa salı günü yarın değil mi kız benim kafa iyice karıştı
negüzel tatlım kocişin yakalanır yakalanmaz takviyelerle atlatmış...
benimki baya kötü olmuş eve gelince toparlayacak inş...
kocişinede iyi demişsin anlasın kıymetini
hadi gözün aydın canım kartopu başlasın o zaman akşam kocişini eve sokma ben dışardayım kartopu oynamadan eve girmek yok de
Uzuuun süredir hiç bu kadar kalabalık görmemiştim burayı güzel oluyomuş ama ben çıkmalıyım şimdi.Namaz kılıp yemek işlerine girişmeliyim vaktidir.Grüşürüz ama yine tamam mııııı?
Uzuuun süredir hiç bu kadar kalabalık görmemiştim burayı güzel oluyomuş ama ben çıkmalıyım şimdi.Namaz kılıp yemek işlerine girişmeliyim vaktidir.Grüşürüz ama yine tamam mııııı?
Eseslim geçmiş olsun canının acımamasına çok sevindim.ama sen yinede ağrı kesicini iç .ağrımaya başladıktan sonra canın çok yanmasın önlemini hemen al canımistiyorumbebeğimide çok güzel demiş.bu kadın beni öldürüyor.
kız kaynanan duymazmı kayın baban duyarda tabi affet sende tabi biraz naz yap canım aaa benimki beni hiç kitlemedi kıskandım bak şimdi akşama kavga edeyim ellerin kocaları gitmesin diye kapı kitliyor sen nappıyorsun filan ...
tabi kız salı yarın bak geldi günler hemen
evet ya hemen müdahale ile iyileştirdim hastalığı pek nazlı oluyor
hasta olmadan yırtıım yani. ama bugünde aşkım bana bakıyor pek üzerime düşüyor.
kayınvalidemler annemlere gidecekmiş gitmek istersen gideriz aşkım istemezsen evde dinleniriz dedi.
yemekte yapma ben söylerim dışardan bişi dedi.
azcık bende naz yapayım bari
tatlım bıtmıs yara ınsllh bı daha tekrar etmez gecmıs olsun sen genede agrı kesıcı ıcsağol canım benim inşallah bidaha olmaz. yara baya büyümüş dedi dr 2 ay öncekinden biraz büyümüş.
yani ihmal etmesem bu kadar olmayacaktı belki.
neyse olan oldu artık. bundan sonra geçer inşallahh...
yaaaaaaa kurstan geldım hemen pc basına gectımtamam canlarım haklısınız bende evet seni hiç sevmedim dedim ne yapayım oda damarıma bastı iyi oldu ona ya bu ne iştir.her taraf bembeyaz oldu şimdi dışarıda olmak vardı diyordumki kapı çaldı.kayınbabam eşim göndermiş bekçimi kaçmayayım diye anahtar vardı onda şimdi içeride adam diyorki.neden kavga ediyorsunuz.oğlum seni çok seviyor bak gitmemen için seni eve kilitledi.bütün memlekete rezil oldum.kız belkide de kaynanam duydu diye ona yasak koymuştum adamda artık onu sevmediğimi düşünmüş.bahar iyi fikir.kızlar affetsem mi ne dersiniz.çünkü birtek beni değil sizi de üzdü
Şimdi eşim aradı Kaana 27ocakta randev.u alacaktık ya 2şubata almışız niye bilmyorum ama farketmez ha 5gün önce ha 5gün sonra.Gelince sorarım artık ayrıntılarını.Hem de saat 17:45'e bu adam orda mı yatıyo acaba....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?