Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım hoşgeldin

balıklar afiyet olsun.. şifa olsun..balık deyince aklıma bişey geldi ( ayıp bişey ) de yazmıyim şimdi bende kalsın o da..

eşine de geçmiş olsun canım..

sen niye yanlızsın canımcım. senikide mi uyudu?

benimki yeni yattı cnm yatırdım geldim ))
gündüzleri yanlızım gündüzleri gel )))
benimkide erkek sohbetlerini daha çok sever benle fazla sohbet etmez ya tv bakar yada nete oturur yada benden masaj ister bendede masaj yapcak güç ve istek yoktur ) yada uyumak ister işi ağır olduğu için çok yoruluyor bana gücü ve çenesi kalmıyor yani anlıcağın bende yanlızım sen gibi

Tatlım inş. düzelir bi an önce hep iş iş olmurmu yaa
ben valla bıraktım artıkk gidiyorum heryerede güzelce marketimedee onunla sadece her haftasonu alışverişe giderizz o kadaarr
artık doğru düzgünn biyere gezmeye fialnda gidemiyoruzz ben tek takılıyorummm
şimdi de gelmiş yanımaa ben yatıyorum dedi bende güle güle dedimm giddiii
çünkü biraz önce beni sinirlendirdiii

çok hassas bi konu işte canım silip atılamıyor.
ama allah sabır veriyor naoalım buda biizm kaderimiz alın yazımız.
inşallah bundan sonra herşey farklı olur..
paylaşımmnı bekliyorum canım

yok be canım nerde hadi sen git diyo bana iki dk uğruyorum da hadi sen git benim işimvar diyo.
zaten tlf ları susmuyo gelen giden müşterisi eksik olmuyo.
ilgi nereyeee.

canım sen çok sabırlısın
ben olsam çoktaaaan patlamıştım bile ... içime atamam ben öyle.. anlar eşim zaten mutsuz olduğum anları hemen..o sorar..
diyorum ya bikaç saat bile bana o kadar uzun geliyor ki..

Arkadaşlar bu yazı 2010 mart ayı gibi eşimin başka bir forum sitesinden yazmış olduğu yazıdan alıntıdır.

(((( yaşım 29 antalyada kamu görevlisi olarak ikamet etmekteyim.3 ay sonra evleniyorum.bende tek taraflı inmemiş testisten dolayı hipogonadizm hastasıyım.15 yıldan beri bu hastalığımla yaşıyorum.sizler bilir misiniz ki bu hastalık insanı neye uğratıyor veya neye benzetiyor.insanın hayatında maddi ve manevi feci şekilde yıprattığını.anlatmak istediğim hayatta ne zorluklar oluşturduğunu ancak yaşayan bilir.ben bu yaşıma kadar bu yüzden evlenmeyi istemiyordum.hep dua ederdim alahım ya canımı al hayırlı bir şekilde öleyim kimsenin hayatını mahfetmeyeyim diye.hatta askerde iken doğuya askerliğim çıkmasını çok istemişimdir şehit olayım diye.sırf benimle evlenen çocuksuz kalmasın diye kimseyi boynu bükük bırakmayayım diye.ya da şifa ver diye dua ederdim.öyle illet bir hastalık ki zaman zaman yaşamdan soğutuyor insanı.evlenebilmeyi bırak bayanları görmek bile istemiyordum hep bu rahatsızlığımdan dolayı.duayı hiç eksik etmezdim allahım hayırlı bir bir kulunla ömür boyu mutlu olabileceğim birisi ile karşılaştır diye.

2 yıl önce ağustos ayıydı askere gitmeme 2 -3 ay kalmıştı.bir bayanla tanışmıştım dünyalar tatlısı güzel mi güzel kibar mı kibar çok hoş bir bayandı.ilk başta evlilik planlarım yoktu daha doğrusu o benimle tanışmıştı ama aradan geçen günler haftalar aylar bizi birbirimize daha çok bağlamıştı ve ben askerdeydim 5-6.cı ayımdaydım askerde.niyetimiz ciddi boyutlara evlenmeye doğru güzel bir şekilde ilerlerken bir yandan da hastalığım beni düşündürüyordu içten içe.çok seviyordum o da beni çok seviyordu.bir gün anlatacağım ama ne zaman anlatayım ki bu güzel rüya artık son bulsun istiyordum nasıl olsa bu böyle devam etmez diye düşündüm hangi bayan beni ister ki bu halimle diye düşünüyordum.o halimi muhakkak anlatacaktım.beni kabüllenecek kişi o halimi de bilmesi gerekiyordu.bu konuda ailemin ve de yakın dostlarımın tepkisi ile karşılaşıyordum zaman zaman sen ne yaptığının ne söylediğinin farkında mısın diye kim kabüllenir kim evlenir seninle onu anlatırsan diye.kiminle evlilik planları yaparsan yap ama bu konunun üzerini örteceksin diye hep tepki gösteriyorlardı.ve içimde büyük bir ızdırap çekmekteydim çıkmazdaydım hatta bu konularda profosyonel yardım da aldım psikoterapistten.gerekirse ömrüm boyunca evlenmemeyi büyük bedeller ödemeyi göze almıştım.bu konuyu kim olursa olsun anlatacaktım.ama nasıl !!! nasıl !!! nasıl !!! ne zaman !!!

Derken cesaretimi topladım telefonla mektupla ayrıntılı bir şekilde anlatacaktım.sürekli mektuplaşıyorduk sevdiğimle.bana her zaman kendi yazdığı muhteşem şiirlerini yazardı.derken her zaman ki gibi her ay olduğu gibi mektubum gelmişti.mektupta şiirden v.s den sonra gördüğü bir rüyasından bahsetti çok korktuğunu günlerce rüyanın etkisinden kurtulamadığını hala etkisinde olduğunu yazmış.ama ne gördüğünü anlatmamıştı.telefon açıp herşeyi anlatıp bu dertten kurtulacaktım içimde daha fazla gizli tutamayağımı anladım her şey inceldiği yerden kopsun istedim.telefon açtım halini hatırını sorduktan sonra söze nereden ve nasıl başlayacağımı bilemedim neyse en son telefonu kapatırken söylerim dedim eeee daha daha nasılsın derken geçenlerdeki görmüş olduğun rüyan beni de çok etkiledi nasıl bir rüyaydı diye sordum söylemedi ben daha çok meraklandım ve çok ısrar ettim bana ne anlatmasın.duyduklarım karşısında şooookkkk oldum tüylerim diken diken oldu sıkı durun arkadaşlar rüya tam ibretlik.telefonu kapattıktan sonra saatlerce ağladım dilim tutuldu benzim attı.beni görenler babamın annemin öldüğünü zannederlerdi heralde.yok olamaz böyle birşey mümkün değil dedim.rüya neydi biliyormusunuz arkadaşlar...

Sevgilim rüyasında birbirimizin nişanlı olduğunu kendisinin bir gün hastalandığını hastaneye gittiğini yapılan tetkik ve tahlillerden kısırlık probleminin olduğunu sonra doktorun kendisiyle konuştuğunu doktor kendisine artık bu saatten çocuğunuzun olamayabileceğini bu duruma hazırlıklı olmasını kendisini inandırmasını kabüllenmesini ve nişanlınıza bu durumu ona anlatıp ona göre bir evlilik planlanmasını söylemiş.ve ben ne diyeceğimi şaşırdım irkildim telefon ahizesinde hayallere daldım konuşamadım derken kendime geldim ve benim telefonun karşısında bu rüyadan çok etkilendiğimi anlamıştı.ne hissettiğimi sordu ve bende bu rüyadan dolaylı olarak nasibimi aldım dedim.tabii anlamadı haliyle.ağlamaklı bir ses tonuyla duygusal bir konuşma yaptım.bu rüyayı benim hasta olduğumu var saysan gerçek olsaydı ne düşünürdün dedim 1 dakika bile düşünmeden hayatımın sonuna kadar seninle yaşamayı seninle ölmeyi isterim.çocuk olmazsa olmazlardandır ama herşey değildir.allahın bilebileceği bir iştir biz karışamayız boynumuzu aşan durumlardır vermiyorsa vardır bir bildiği imtihan dünyasında yaşıyoruz dedi.seni bu akşam aramamın sebebini bilmiyorsun ilişkimizin dönüm noktasını kırılma noktasını anlatacaktım yüzüne karşı ama mektupla söyleyeceğim söyleyeceklerimi dedim bu gördüğün rüya yaşadığımız olay boşa değil.ikimizde allahın sevdiği kullarıyız dedim.sana bu hafta çok önemli bir mektup göndereceğim dedim.herşeyi orada uzun uzun anlatacağım.ne mektubu diye meraklandı ve bende var mısın yok musun mektubu dedim mektubun sonunda vereceğin karar karşısında çok saygılıyım kimsenin tesiri altında kalmadan özgürce bir karar vermeni istiyorum bu hayat senin hayatın her şeyde özgürsün dedim.aramızdaki ilişkiyi bir kenara bırakıp mantıklı bir cevap bekliyorum dedim.

1 hafta boyunca uzun uzun 19 yıl boyunca neler yaşadığımı neden evlenmek istemeyişimi v.s hepsini ayrıntılı bir şekilde yazdım anlattım.Gördüğün rüya karşısında bu anlatacağım olaylar seninde irkilmene sebeb olabilir dedim aynı benim gibi.Allah içimde ızdırabını çektiğim olayı sana dolaylı yoldan göstermiş.sır kapısı sırlar dünyası gibi.özellikle vurguladım beni bırakabileceğini sana karşı kızmaya hakkımın olmadığını her türlü karara karşı saygılı olduğumu.mutlu olmak senin de hakkın bırakabilirsin de beni bunu çok doğal karşılayacağımı ifade ettim.belki başka birisiyle hayatını birleştirirsen çocuğunun olabileceğini ve mutlu olabileceğini senin adına da bu yönden sevinebileceğimi söyledim.ama nasip kısmet Allahtan ümit kesilmez bizim çocuğumuzun da kesinlikle olmayacağı söylenemez dedim.veren de o alan da o her şey rabbimin elinde dedim.ben tedavi için elimden gelen her şeyi yaparım verir veya vermez o Allahın emri.mektup eline ulaştıktan sonra cevap geldi ve dünyanın en mutlu erkeği yaptı beni o haberle.çok düşündüğünü her şeye rağmen ne olursa olsun hayatımın sonuna kadar seninle yaşlanmayı seninle ölmeyi istiyorum sen benim alınyazımsın ve Allahın sevdiği bir kuluymuşsun ki anlatacağın olayı Allah bana rüyamda gösterdi sen anlatmadan dedi.yarınımızın ne olacağını bilmiyoruz belki de trafik kazası geçirip öleceğiz yada ömür boyu felç olacağız kim bilir ya da doğacak olan çocuğumuz sakat özürlü doğacak benim gözlerim ağlamaktan fal taşı gibi oldu mektubu okuyunca bu yaşadığımız olay dediğim gibi boşa değil ibret verici.olayın etkisinden günlerce kurtulamadım askerdeyken.bu olay Allaha defalarca yapılan duların sonucudur ))))

ne olacak böyle halimiz canım ya
gündüz yanlızız gece yanlızız.
hep ilgi bekleyen onlar bizde ilgi bekliyoruz ama bizimde canımız var bizde insanız...........

AAAAA nediyosun cnm yaa ölür giderim filann allah korusunn tatlımm
gitsem ben giderdimm bunca senee

cnm geçmiş olsun naptın kız adamı hastamı ettin balık yicem derken )))) izmirlerdemi hasta oldu geldi?

iyi yapmışsın canım.
yatsın tek başına. inşallah benimki düzelir ama hiç sanmıyroumm

valla öle canım bende şaşırıyorum aslında sabırsızımdır ama bu konuda ona tölarans gösteriyorum.
ama o bana göstermiyor
valla içimde kocamannn yara ldu canım anlatamam.
anlarmı hatasını bilmiyorum. ben hasta olursam yataklara düşersem belki anlar....

AAAAA nediyosun cnm yaa ölür giderim filann allah korusunn tatlımm
gitsem ben giderdimm bunca senee

eninde sonunda ölmicezmi canım.ha bugün ha yarın.
elbet bigün göçüp gidecez bu dünyadan.
ben şunu demek istedim yol yakınken durumun farkına varması yoksa iş işten geçtikten sonra farkına varmaması...

canım ya Allah korusun ne biçim konuşuyorsun.. Allah seni sağlık sıhhatten ayırmasın hiçbi zaman canım.. ama bunun çözümü karşına alıp açık açık ilgi istediğini söylemen.. içinden geldiği gibi konuşmandır onunla.. ciddi olduğunu içindeki acıyı anlat ona..

Ben çıkıyorum kızlar iyi geceler sizleree
kurstada yoruldum zaten gözlerim ağrıyooo
öpüyorummm hepiniziii

canım gerçekten ibretlik bir hikayeniz varmış.. çok duygulandım..:2::2::2:
kaç yıllık evlisin canım? kaç yaşındasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…