Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın bacılar demek iki ay kaldı öylemi zamancım çok umutluyum canım inşallah olcak bu defa ve senin arkandan glen çok arkadaş olcak inşallah harzem belgin nzmyhn gelincim lamvay espoir sevgidolu ve şuan hatırlayamadığım burdaki bütün arkadaşlarım inşallah teker teker kurtulcaklar bu hastalıktan evlatlarına kavuşcaklar

Günaydin kizlar.
Caneylomun dedigi gibi hepimiz kurtulucaz bu dertten hepimiz ayni anda hamile olucaz
kaydirigubbakcemile5

insallah bu sitede erkek interfilitesi diye birsey kalmaz.hepimiz hamileyim topiklerinde oluruz insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

amın amın....canım ınsallaahh...

kizlar bir sey soracam hamile kalmayan kadinlara toplumda iyi gozle bakmiyorlar mi yoksa bu salaklar hep bana mi denk geliyor ya kafayi yiyiecem neden ben

arkadaşım sen onları boş ver onlardan çok var ya olmuyor mu ?doktora gitmiyormusun ?şöyle yap böyle yap oooo bazen diyorum içimden sanane onlaradan çok var yaaa

kızlar 2010 da hepimiz hamile olcak inşallah benim içime doğuyo bu topik tümden hamile kalanlar bölümüne geçecek

sevgidolu esin ilaç kullaniyor mu su an yada bitkisel seyler.

canım benim eşim microtese olalı iki ay oluyo doktor ilaç vermedi biraz vücut dinlensin dedi eşim şuan sadece benim hazırladığım bir macun var bal polen fındık ceviz çörekotu ve ısırgan tohumu karışımından oluşuyor onu yiyor sadece başka bişey yok kaan hocaya sormadan almadık

aaaaaaaaaaaaaa gene kimseler yok neyse kızlar bizde şimdi eşimin arkadaşının bebeği olduda bebek görmeye gitcez inşallah darısı bizlerin başına hayırlısı ile olur inşallah aminnnnnnnnnnnn

selam bacılar nasılsınız
umudunukaybetme canım inan birtek senin başına gelmiyor böyle dertler bebegin olmayınca ilk önce neden yok derler zaman gectikce anlarlar bir sorun ldugunu ve başlarlar yok şu dr yokşu hca diye sonra sorun sendemi eşindemi derler egerki yakınında biriyse ve reglilerinin düzenli oldugunu biliyorsa eşini senden kıskanır çünkü bilirki sorun kocandadır oyüzden eşini kızkanır ve bunu aleni olarakda belli eder eger sorun var ama hanginizden bilmezlerse ozamanda cocugunu kskanır sanki bifenalık yapıcaksn severken bile aglatsan hemen bakşlar degişir odadan çkıncada fısıltılar başlar daha sonra düğün kına gibi toplu olaylarda seni birazcık dışlarlar lakin yaygn bi görüş vardır ceyiz sermeye kısır biri giderse yeni evlenen çiftinde çocugu olmaz diye yeni dogan bebek ziyaretlerine gitsen acınası gözlerle bakarlar yanındada azcık nisbet yapmayı eksik etmezler işte böyle şekerim bunlar insanın başna geliyor

slm sizi mutlu sona yaklastıran doktorunuzun soyadını ve nerde oldugunu yazmamıssınız yazmanız mumkunmu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…