saol canım nede olsa haeket edince yoruluyor işte...
inş bikaç güne daha iyi olacak...
canım hmtnzl bana telini verdi...
o bana ameliyat sonucunu haber verecek bende sizi haberdar ederim...
bende dışardan gelir gelmez yemeği hazırladım şimdi yiyoruz...
canımsın yaaa
bende seni gördüğüme mutlu oldum canım benim
İnş bize hayırlı haberler verir cnm bekliyoruz meraklaa:18:
sende benim canımsınnn
cnm inşlh bol bol spermler bulunurda hasretinize kavuşursunuz
hangi hastanede olacak eşimide 7 buçukta almışlardı
hadi bakalım emekleriniz yağlı olsun güzel haberlerle dönün inşlh...
MERHABA hoşgeldin.. siz KONYA lıydınız değilmi?hava nasıl olursa olsun sizin havanız sımsıcak olsun... inş. yarın güzel haberler verirsin.Allah a Emanet Olunflazsk sağolasın tatlım
-
yok tatlım.
konyalı değiliz biz.
çorumdan gedik ankaraya.
inşAllah yarın size güzel haber vermeyi nasip eder Rabbim
canlarım ben çıkıyorum çok kötü grip olmuşum gözlerimi açamıyorum daha fzla direnemeyeceğim herkese iyi akşamlar yarın hmzl nin halayını çekicez şimdiden dinleneyim...herkese iyi geceler tatlı rüyalar rüyalarımız gerçek olsun inşlhh...
ben geldim sen çıkıyorsun netse yarın büyük gün Rabbim yüzünü güldürsün inşallah umutla gittiğin yoldan dönüşün muhteşem olur.Yarın güzel haberler vermen dileyiğle unutma dualarımız seninle Allah'a emanet olunkızlar çıkıyorum ben.
hepinizi öpüyorum..
dualarınız için sağolun..
yarın öğrendiğimde hemen habr vermeyeçalışacağım..
burdayım canımcım bende kimse yok diye pc yi açık bıraktım gittim halımı sildim geldimvck bahar eseslim ..ve diğerleri...nerde bu kızlar...
geçmiş olsun git dinlen canım benim evet inşallah yarın büyük gün ne zamandır halay çekmiyorduk dönüşümüz muhteşem olacakcanlarım ben çıkıyorum çok kötü grip olmuşum gözlerimi açamıyorum daha fzla direnemeyeceğim herkese iyi akşamlar yarın hmzl nin halayını çekicez şimdiden dinleneyim...herkese iyi geceler tatlı rüyalar rüyalarımız gerçek olsun inşlhh...
iyi akşamlar canım hoşgeldin iyiyiz sen nasılsınIYI aksamlar arkadslar nasılsınız
maşallah hamarat hanım..:bende iyiyim şükür.bunlarda sana
IYI aksamlar arkadslar nasılsınız
ay ne güzel olur bu yorgunluğun üzerine kekinde varmı?sagol cnm ıyıyım cok sukur cay ıcıyorum gelın beraber ıcelım
ay ne güzel olur bu yorgunluğun üzerine kekinde varmı?
canım sen istanbul'un hangi semtindesin.ben beylikdüzü
tabi birgün havalar güzelsinde istanbullular buluşalım.bayılırım elmalı kurabiyeye bekle geliyorum.bende cengelkoyde oturuyorum ay gorussek ne guzel olur elmalı kurabıyem var gel beklıyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?