- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
benim eşimden geri kalır yanı yokmuş şimdi çay içmiyormuydunuzesım meyva ıstedı verım gelıyorum hemen arkadslar bı rahat bırakmıyor oturdugumu gordu ya
sagol cnm ıyıyım cok sukur cay ıcıyorum gelın beraber ıcelım
ne güzel olurdu değilmi benim fırınım bozuldu maalesef artık yapamıyorum mikrodalgada haşhaşlı kekle idare ediyorumah şöyle tavvşan kanı çay olsada içsek yanında elmalı kurabiyeafiyetle...ZAMAN: nasılsın16:GELİNCİK nasıl gidiyor.memnunmusun dr un kim canım.RABBİM seni böyle yapsın
benim eşimden geri kalır yanı yokmuş şimdi çay içmiyormuydunuz
Güzel bi duygu cnmevimi çook seviyorummm
nereyede gitsemm insanın evi başkaa
koçiş geldi bu arada yemeğimizi yedikkk işten gelince konuştuk birazda
haftayada annemlere gideriz dimi diyoo bende bakarız dedimmm
annesi aramış dün evi bizi bulamayınca eşimin teli aradı oda kayınvalidemlerdeyizz dedii
eşimde o yüzden gidelim diyo onlarıda aradan çıkaralımmm
hava kötüolmazsa giderizz dedimm uff benim bu gidip gelmelerim bitmiyokii
Allah'u teala sevdiği kuluna fazla mal ve evlat vermezmiş.onu huzurunda daha çok görmek istermiş buda fazla ibadet ve duayla olurmuş.çünkü Allah'u teala gayyudur ibadette ortaklığı sevmediği gibi sevgidede ortaklığı sevmez .kızlar bu şimdi öğrendiğim bir söz sizinle paylaşmak istedim
aman canım sigara içmesinde ne yiyip içerse içsin.benimkide kuruyemiş çok sever sigara içmesin diye devamlı önüne birşeyler koyuyorum oyalanıyor sonra bakıyorum yukarı anasına çıkıyor gelincede sigara içimiş oluyor yakında onu eve kiltliycemben komsuya cıkmıstım esım ıcmıs cayını ben tek ıcıyorum esım tv basında keyıf yapıyorum bırazdan kahvesınıde ıster bıraz bogazına duskundurdezayıflayacaksın dıye basının etını yıyorum sıgarayı bıraktıktan sonra ıstahı acıldı...
biz okuyoruz canım ama seni rahatsız ediyorsa mesajın altında mesaj düzenleme paneli var oraya tıkla mesajını düzenle kaydete tıkla oldu bittiarkadslar ben fazla bılgısayarda yazı yazmadıgım ıcın yalnıs yazıyorum harfleri yazdıklarımı anlıyorsunuzdur ins. kendı yazdıklarımı okuyunca guluyorum kendıme
ne güzel olurdu değilmi benim fırınım bozuldu maalesef artık yapamıyorum mikrodalgada haşhaşlı kekle idare ediyorum
merhaba canlar..
nasılsınız bakalım??
biz iyiyz.
otelde dnleniyoruz.
ankara çoook soguk.
başım ağrıdı biraz ama uyudum geçti sayılır..
sağolasın canımm
geldik sağ salim..
tv izliyoz eşimle.
bende gireyim dedim nete ne yapıyonuz diye...
merak etmeyin canlarım..
hemen haber vereceğim size.
zaten sadece siz biliyorsunuz ameliyat olacağımızı.
o yüzden o güzel haberi verriirim inşAllah size canlarımmmmm
hepinizden Allah razı olsun...
kızlar çıkıyorum ben.
hepinizi öpüyorum..
dualarınız için sağolun..
yarın öğrendiğimde hemen habr vermeyeçalışacağım..
aman canım sigara içmesinde ne yiyip içerse içsin.benimkide kuruyemiş çok sever sigara içmesin diye devamlı önüne birşeyler koyuyorum oyalanıyor sonra bakıyorum yukarı anasına çıkıyor gelincede sigara içimiş oluyor yakında onu eve kiltliycem[/QUOTE cok sukur 2 senedır ıcmıyor cocuk yuzunden bıraktı ole olmasaydı asla bırakmazdı tıryakıydı cok ıcıyordu sıgara cnm ya bu seferde obezıte olacak kılosu cok fazla napcam bılmıyorum zayıflasın dıye evı spor salonuna cevırdık nerdeyse........
hadi canım gözün aydın mutlu sona doğru yaklaşıyorsunuz inşallah.darısı başımıza olsun .inşallah toana gibi sende hamişler grubuna girersiniyi akşamlar arkadaşlar maşallah topikte güzel haber var toana hamileymiş çok sevindim darısı başımıza inşallah....
bu gece saat:14.30 da bende çatlatma iğnemi yapıyorum inşallah çarşamba günü opu olacak gerek görülürse eşim m.tese olacak. bir tüp dondurulmuş spermimiz var o çözülecekmiş önce eğerki yeterli sperm olursa tese olmayacak... bakalım hayırlısı artık dualarınızı eksik etmeyin canlar bizler elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbime kalmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?