iyi akşamlar arkadaşlar maşallah topikte güzel haber var toana hamileymiş çok sevindim darısı başımıza inşallah....
bu gece saat:14.30 da bende çatlatma iğnemi yapıyorum inşallah çarşamba günü opu olacak gerek görülürse eşim m.tese olacak. bir tüp dondurulmuş spermimiz var o çözülecekmiş önce eğerki yeterli sperm olursa tese olmayacak... bakalım hayırlısı artık dualarınızı eksik etmeyin canlar bizler elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbime kalmış...
tabi vereyim tarifi.benim de el mikserim bozulduşükür fırınım sağlam.haşhaşlı kek i anlat bakalım.. bizde yaparız belki.ben havuçlu tarçınlı yaptım dün
iyi akşamlar arkadaşlar maşallah topikte güzel haber var toana hamileymiş çok sevindim darısı başımıza inşallah....
bu gece saat:14.30 da bende çatlatma iğnemi yapıyorum inşallah çarşamba günü opu olacak gerek görülürse eşim m.tese olacak. bir tüp dondurulmuş spermimiz var o çözülecekmiş önce eğerki yeterli sperm olursa tese olmayacak... bakalım hayırlısı artık dualarınızı eksik etmeyin canlar bizler elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbime kalmış...
canım insanın evi gibi var mı yaa
valla bana daral geldi sizin bu iki aile arasında gidip gelmenizden
allah sabır versin sana canım benim
canım ya ne iyi olmuş bizimkide bebiş için azalttı ama bırakamadı.aman canım sigara içmesinde ne yiyip içerse içsin.benimkide kuruyemiş çok sever sigara içmesin diye devamlı önüne birşeyler koyuyorum oyalanıyor sonra bakıyorum yukarı anasına çıkıyor gelincede sigara içimiş oluyor yakında onu eve kiltliycem[/QUOTE cok sukur 2 senedır ıcmıyor cocuk yuzunden bıraktı ole olmasaydı asla bırakmazdı tıryakıydı cok ıcıyordu sıgara cnm ya bu seferde obezıte olacak kılosu cok fazla napcam bılmıyorum zayıflasın dıye evı spor salonuna cevırdık nerdeyse........
ooo bak mesajı düzenlemişsin
ah güzelim sana daral geldiyse düşün bana neler geliyo
sağol canımcımm gerçekten çooook sabırlıyımmdırrr
hakkaten ama senide rahat bırakmıyorlar bir orda bir burda olmazki.inşallah ikizlerin olurda evinden çıkamazsın seni çağırmazlar artıkah güzelim sana daral geldiyse düşün bana neler geliyo
sağol canımcımm gerçekten çooook sabırlıyımmdırrr
canım ya ne iyi olmuş bizimkide bebiş için azalttı ama bırakamadı.
ooo bak mesajı düzenlemişsin
senin sayende cnm tsk ederim cnm
rica ederim canım her zaman her konuda yardımcı olurum burdaki herkes aynı şekilde hayır kurumu gibiyiz mübareksenin sayende cnm tsk ederim cnm
doğru söylüyorsun bitanem kimbilir sana neler geliyordur
inş sağlıcakla bebişlerinize kavuşursunuzda günleriniz onlarla uğraşmakla geçer
hakkaten ama senide rahat bırakmıyorlar bir orda bir burda olmazki.inşallah ikizlerin olurda evinden çıkamazsın seni çağırmazlar artık
senin durumundaydım çocuğum olmadığı için heryere ben giderdim .herkesin işine ben koştururdum .kaynanamın evinde günlerce kalırdım oraya gittiğim için aileme gider bir haftada orda kalırdım bir türlü kendimizi yaşayamıyorduk.ama baktıkki bu şekilde olmuyor biraz uzak durmaya çalışıyoruz.hep bizede siz gelin sizin engeliniz yok diyorlar halbuki en büyük engelin çocuksuzluk olduğunu bilmiyorlarAMMMMMMİİİİİİİİNNNNNNNN İNŞŞŞŞŞAAAALLLAAAHHH
BİTANEMMM
EVT CNM HİÇ BIRAKMIYOLARRR
İNŞŞŞ..
İKİZ OLURSA KESİN ÇAĞIRMAZLARRRR
ARTIK BEBİŞLERİMİZ OLSADA ONLARLA UĞRAŞSAKKKKK:26:
hadi canım gözün aydın peki ne demiş doktor ne için ilaç vermiş.kusura bakma birden çok heyecanlandımdakizlar iyi aksamlar esim bugun doktora gitmis sonundaaaaa doktor ilac vermis birtane tablet onu icecekmis sadece ama kan tahlili flan yaptirmamis anlayamadim bendeeeeee ama buna bile cok sevindim
kizlar iyi aksamlar esim bugun doktora gitmis sonundaaaaa doktor ilac vermis birtane tablet onu icecekmis sadece ama kan tahlili flan yaptirmamis anlayamadim bendeeeeee ama buna bile cok sevindim
rica ederim canım güzel bir kek hemde basit yemişsin zaten sende yap belki senin yaptığın daha güzel olurvck... tarif için teşekkür canım. arkadşlar da tatmıştım ama ben yapmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?