Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese iyi akşamlar kızlar. ben geldim.
hmtnzl tesesi ne zamandı bu aralarda olmaları gerekmiyormuydu ben hatırlayamadım tam

herkese iyi akşamlar kızlar. ben geldim.
hmtnzl tesesi ne zamandı bu aralarda olmaları gerekmiyormuydu ben hatırlayamadım tam

iyi akşamlar canım benim hoşgeldin
evet canım hmtnzllerin ameliyatı yarın sabah...
hepimiz heyecanla güzel haberi bekliyoruz
sen nasılsın canım ??

iyi akşamlar canım benim hoşgeldin
evet canım hmtnzllerin ameliyatı yarın sabah...
hepimiz heyecanla güzel haberi bekliyoruz
sen nasılsın canım ??

ay inşallah cok heyecanlandım inşşallah cıkar inşallah.
bizde durumlar bi tuhaflaştı canım.bugün gidecektikya bende bir ağlama krizi tuttu eşime başladım bağırmaya sen ne yapmaya çalışıyorsun diye.dedimki ben senin hayatını zorlaştırıyorum izin ver ben cıkayım hayatından dedim daha neler neler söyledim o gebelik testi olayını anlattım
benimkki bir kötü oldu. cok uzun yazamyorum yanımda bakıp duruyor ekrana ..
ama sonuç olarak benim eşim ciddi depresyonda benim acil psikolog bulmam lazım

hadi canım gözün aydın mutlu sona doğru yaklaşıyorsunuz inşallah.darısı başımıza olsun .inşallah toana gibi sende hamişler grubuna girersin

evet sona doğru geldik canım hepimiz sırayla hamileler grubuna geçecez inşallah...

evet tatlım gecenin 02 sinde bende kalkıp hastaneye gitmiştim çatlatma iğnesi için..uyuyup kalma heyecanı oluyor..allah emeklerinizin karşılığını versin amin.

14:30 yazmışım sanki gündüz yapacam ben kendim yapacam canım göbekten yapılıyor çünkü... uyumayacam iğneyi yaptıktan sonra uyurum artık benim işim belli olmaz uyuyup kalırım...

inşallah canım Rabbim bu azodan hepimizi kurtarsın...güzel bi duygu gerçekten sizlerde en kısa zamanda yaşayın inşallah ilk başlarda hiç heyecanım yoktu ama sona doğru geldikçe bende de heyecan başladı...

hadi canım gözün aydın peki ne demiş doktor ne için ilaç vermiş.kusura bakma birden çok heyecanlandımda

canim bide beni dusun telefonda soylediginde sok oldum icime umut doldu bir yandanda huzun.yalniz doktor kan flan almadan Arimidex diye bir tablet yazmis hergun sabah 1 tane icecek sonra kan ve sperim vericekmis her haldee bukadar eski getdigi doktora getmis yine ama vitamin flan yazmamis insallah ALLAH bu ilaci behane ederde bize bol bol sperimler gosterirr aminnnnnnnnnnnn

hadi hayırlısı canım siz bir adım attınız gerisi çorap söküğü gibi gelir.inşallah bebişlerinizde en yakın zamanda gelir canım benim Rabbim yüzünü güldürsün

iyi akşamlar arkadaşlar. Azosperm teşhisini 2. spermiogramdan sonra mı koydular sizlere. bizim de ilk testte sıfır çıktı 2 hafta sonra 2. test yapılacak sanırım aranıza katılıcam. inşallah ilk test hatalıdır diyorum hep. sizler nasıl bir yol izlediniz ürolog 2. testten önce ilaç vermedi bize hormonlar normal çıktı ultrason normal çıktı. sizde de 2.testi beklediler mi?

ya kızlar yarın ben kayınvaldeme gidicem hmtznl sonucunu nasıl öğrenicem orda internet yok

saol canim cok tesekkur ederim guzel sozlerin icin ALLAH utandirmasin insallah insallah mutlu sonla ayrilanlardan oluruzzzz ALLAH butun evlat isteyenlere versin iclerindede bana evet canim test falan yaptirmamis hani ben burdan okuyorum ya tikaniklik varmi yokmu nebiliyim birkac tahliler yapiliyor yani ama insallah ALLAH beni sevindirir

hadi hayırlısı canım tez zamanda kurtulursunuz inşallah

hoşgeldin ve geçmiş olsun canım .2. ve hatta 3. testten sonra teşhis konuluyor.inşallah canım hatalı çıkmıştır .hormonlar normal çıktıysa ilaç vermez belki tıkanıklık vardır.hakkınızda hayırlısı olsun

canım yaa çok üzüldüm
en sonunda böyle patlayacağın belliydi...
demek kocişin çok mu kötü durumda :26:
tatlım sen ihmal etme bu durumu iyi bi psikolog bul ikna et götür kocişini...
şimdi uygun değilsin ama nezaman istersen dertleşebilirsin benimle...
inş kocişinde bu depresyondan kurtulur bian evvel :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…