Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar ben geldim nasıslınız??ne var ne yok değişiklik varmı topikte?

canım biz de sadece bir kere yaptırdık bu testi ama doktor bize direk azosperm teşhisi koydu ve hemen tüp bebek dedi. geç kalmayın bu şansınızı da kaçırabilirsiniz dedi. ilaç falan da vermedi. bu işin hiç bir ilacı yok dedi. ama varikosal de çıktı eşimde. isterseniz varikosal ameliyatının sperm sayısını arttırma şansı var dedi. ama biz ikinci spermiyogramı yaptırmaya karar verdik. gittiğimiz hastane özel bir hastaneydi ama hiç bir test yapmadan hiç birşeye bakmadan hemen gelin tüp bebek yapalım demesi şaşırttı bizi.

ultrasonla inceledi tıkanıklık olmadığını söyledi beklemek o kadar zor geliyorki testi hemen yapalım dedim olmaz diyorlar

bende heyecanla bekliyorum temmuzu...
inş ozamana kadar yeterli sayıda sperm dondurulmuş olurda başlarız tedavimize

kizlar merab hepinize ben geldim evime sukur..transferim oldu 6.denememde cok sukur tutundu bebeyim bana hamileyim yani darisi basiniza ...

2.teste bakalım ona göre ilaç veririm eğer sperm çıkışı olmazsa sizi tüp bebeğe yönlendiririm dedi ama bekleyin dedi acaba rahatsızlığın türüne göre mi farklı davranıyorlar başka bir arkadaşımın da zaman kaybetmeden tüp bebek yapın demiş doktoru.

canım azosperm teşhisi 3. test sonucunda konuluyor...
inş sizin bu defa çıkış olur...
eğer çıkış olursa az da olsa hemen dondurun canım...
1 sperm bile bizim için çok önemli...
allah yardımcınız olsun...

Canım Allah sonunu da hayretsin inşallah.Hadi az kaldı güzel haberler almaya.Yarın hmztnl den sperm bulundu haberini birkaçgün sonra da senden hamile haberini alalım inşallah Ya Rabbim sen hayırlı güzel haberler nasib et..

hoşgeldin canım

hoşbulduk cnm )) nasılsın iyisindir inşallah... azcık geçmişe göz gezdireyim ben neler olmuş bitmiş bakem
esma16 yada geçmiş olsun inşallah eşi de kendiside kendilerini toparlarlar en kısa zmnda Allahım yardımcımız olsun ...
yarın tesesi olacak olan arkadaşlara başarılar diliyorum...

kizlar merab hepinize ben geldim evime sukur..transferim oldu 6.denememde cok sukur tutundu bebeyim bana hamileyim yani darisi basiniza ...

merhaba toanacım hoşgeldin
senden önce haberin geldi istiyorumbebeğimi okumuş bugün diğer topikteki yazını...
saolsun haber verdi çok sevindik hepimiz...
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş
değerin yüksekmiş inş ikiz olurda bunca sene ikisine birden kavuşursun

bende heyecanla bekliyorum temmuzu...
inş ozamana kadar yeterli sayıda sperm dondurulmuş olurda başlarız tedavimize

inşallah canım temmuz sizin ayınız olsun zaman çok çabuk geçiyor ben azoyu öğreneli 5 yıl oldu 5 yıla 4 tedavi sığdırdık benimde ilk tedavim temmuz ayında olmuştu ilkler hep başka oluyor Rabbim inşallah ilk denemede başarmanızı nasip etsin...

yaşın kaç canım senin ? kaç yıllık evlisin. ben sperm testini bile kendim yaptırdım. ben meraktan yaptıralım demesem doktor git bir yıl falan uğraş olmazsa gel diyecekti. doktor da çok önemli yani. bizim tüplere falan bakmadı mesela. benim imkanlarım bulunduğum yerde biraz kısıtlı. normalde bugün doktora gidip spermiyogram yaptıracaktım ama yollar o kadar kötü ki buralarda. gidemedim ve ben de aynen senin gibi beklemek istemiyorum. sonucu o kadar merak ediyorum ki umarım yanlış çıkmıştır diyorum.

hoşgeldin canım mutlu haberini aldık canım gözün aydın rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.hadi halaya

aminnn aminnn canım Rabbim ne verirse hayırlısını versin inşallahhhh....

slm kızlar ben geldim nasıslınız??ne var ne yok değişiklik varmı topikte?

slm canım hoşgeldin topiğimizde bi bebiş haberi var
toana hamile
hmtnzl nin kocişinin yarın ameliyatı var...
durumlar böyle topikte sen nasılsın ??

o zaman tüp bebek merkezi olan bir yere mi gidelim 2.test için. Normal labaratuarlarda donduruyorlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…