iyi akşamlar arkadaşlar. Azosperm teşhisini 2. spermiogramdan sonra mı koydular sizlere. bizim de ilk testte sıfır çıktı 2 hafta sonra 2. test yapılacak sanırım aranıza katılıcam. inşallah ilk test hatalıdır diyorum hep. sizler nasıl bir yol izlediniz ürolog 2. testten önce ilaç vermedi bize hormonlar normal çıktı ultrason normal çıktı. sizde de 2.testi beklediler mi?
hoşgeldin canımslm kızlar ben geldim nasıslınız??ne var ne yok değişiklik varmı topikte?
inşallah canım Rabbim bu azodan hepimizi kurtarsın...güzel bi duygu gerçekten sizlerde en kısa zamanda yaşayın inşallah ilk başlarda hiç heyecanım yoktu ama sona doğru geldikçe bende de heyecan başladı...
hadi hayırlısı canım tez zamanda kurtulursunuz inşallah
iyi akşamlar arkadaşlar. Azosperm teşhisini 2. spermiogramdan sonra mı koydular sizlere. bizim de ilk testte sıfır çıktı 2 hafta sonra 2. test yapılacak sanırım aranıza katılıcam. inşallah ilk test hatalıdır diyorum hep. sizler nasıl bir yol izlediniz ürolog 2. testten önce ilaç vermedi bize hormonlar normal çıktı ultrason normal çıktı. sizde de 2.testi beklediler mi?
kizlar merab hepinize ben geldim evime sukur..transferim oldu 6.denememde cok sukur tutundu bebeyim bana hamileyim yani darisi basiniza ...
evet sona doğru geldik canım hepimiz sırayla hamileler grubuna geçecez inşallah...
14:30 yazmışım sanki gündüz yapacamben kendim yapacam canım göbekten yapılıyor çünkü... uyumayacam iğneyi yaptıktan sonra uyurum artık benim işim belli olmaz uyuyup kalırım...
inşallah canım Rabbim bu azodan hepimizi kurtarsın...güzel bi duygu gerçekten sizlerde en kısa zamanda yaşayın inşallah ilk başlarda hiç heyecanım yoktu ama sona doğru geldikçe bende de heyecan başladı...
hoşgeldin canım
kizlar merab hepinize ben geldim evime sukur..transferim oldu 6.denememde cok sukur tutundu bebeyim bana hamileyim yani darisi basiniza ...
bende heyecanla bekliyorum temmuzu...
inş ozamana kadar yeterli sayıda sperm dondurulmuş olurda başlarız tedavimize
2.teste bakalım ona göre ilaç veririm eğer sperm çıkışı olmazsa sizi tüp bebeğe yönlendiririm dedi ama bekleyin dedi acaba rahatsızlığın türüne göre mi farklı davranıyorlar başka bir arkadaşımın da zaman kaybetmeden tüp bebek yapın demiş doktoru.
hoşgeldin canım mutlu haberini aldık canım gözün aydın rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.hadi halayakizlar merab hepinize ben geldim evime sukur..transferim oldu 6.denememde cok sukur tutundu bebeyim bana hamileyim yani darisi basiniza ...
Canım Allah sonunu da hayretsin inşallah.Hadi az kaldı güzel haberler almaya.Yarın hmztnl den sperm bulundu haberini birkaçgün sonra da senden hamile haberini alalım inşallah Ya Rabbim sen hayırlı güzel haberler nasib et..
slm kızlar ben geldim nasıslınız??ne var ne yok değişiklik varmı topikte?
canım azosperm teşhisi 3. test sonucunda konuluyor...
inş sizin bu defa çıkış olur...
eğer çıkış olursa az da olsa hemen dondurun canım...
1 sperm bile bizim için çok önemli...
allah yardımcınız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?