Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sağol canım bakalım bu durumdan nasıl cıkıcaz

pardon ama sen erkekmisin sen nasıl spermiogram yaptırıyorsun inşallah yanlış anlamışımdır

o zaman tüp bebek merkezi olan bir yere mi gidelim 2.test için. Normal labaratuarlarda donduruyorlar mı?

evet canım siz kesinlikle bi tüp bebek merkezinde yaptırın sperm testini...
laboratuvarlarda dondurulmuyor...
1 sperm bile önemli dediğim gibi...
bizimde geçen ay 1 sperm bulundu ve kaan hocanın isteğiyle donduruldu...

kizlar merab hepinize ben geldim evime sukur..transferim oldu 6.denememde cok sukur tutundu bebeyim bana hamileyim yani darisi basiniza ...

canim gozunuz aydin ALLAH o essiz duygunu bizlerede yasatsin insallah darisi bizim basimiza ALLAH salicakla kucagina almayi nasib etsin insallah canim sizin micro tesseniz turkiyedemi oldu?tekrar gozun aydin

kizlar merab hepinize ben geldim evime sukur..transferim oldu 6.denememde cok sukur tutundu bebeyim bana hamileyim yani darisi basiniza ...

gözünaydın canım tebrikler haberini aldık çok sevindik Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah sende memorialde tedavi oldun sanırım eşinin microtesesini hangi doktor yapmıştı bende memorialde tedavi oluyorumda ondan dolayı soruyorum...

canım benim allah bu defa yüzünüzü güldürür inş
allahın izniyle inş bizde ilk denememizde kavuşuruz bebişlerimize

ALEYNA----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------
ANEMON---------------------------------------
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BELEMİR---------------------------------------
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
DENİZBULUT---------------------------------
EFULUM---------------------------------------1 yasin
ESESLİM--------------------------------------
ESMA------------------------------------------
FLZASK----------------------------------------1 yasin
GELİNCİK--------------------------------------1 yasin
HEP---------------------------------------------
HERDEMK--------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY---------------------------------------
LEYLAK----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER---------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL-----------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------1 yasin
YEŞİL------------------------------------------1 yasin
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 1 yasin 7 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

gelincik tetaviniz hayirli ugurlu olsun canim insallah pes pese hamis haberleri verelimm

ay canım benim ne güzel hadi sürtünelim sana

Esma canım ya biraz bunalmışsınız sanırım yani eşin kötü durumda bu durum da seni bunaltmış Allah içinize ferahlık hayatınıza aydınlık versin.Ama eşinin ruh hali çok önemli sperm çıkacağı varsa da kötü bir ruh haliyle çıkmaz.Yani önce kendini toparlayıp kabullenmeli gerekirse de yardım almalı.Belli ki sen artık teselli edemiyosun onu bu durumda en iyi çözüm dediğin gibi iyi bir psikolog.Allah yardımcınız olsun..

pardon ama sen erkekmisin sen nasıl spermiogram yaptırıyorsun inşallah yanlış anlamışımdır

yazdığın hiç komik değil. ben derken, bize doktor önermedi kendim çevremden duyuyordum bi sorun varsa bilelim diye eşime gidip yaptıralım dedim. ben ya da biz kullanmam gayet normal. bugün spermiyogram yaptıracağız derken ikimiz birden girmiyoruz herhelde. lafın gelişi işte. umarım artık anlarsın

s.a. arkadaşlar nasılsınız?

güzel haberler aldım...

toana Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım..

gelincik Rabbim yardımcınız olsun.. inş. senin de hamiş haberini alırız...

ah canım sorma ya cok Kötü durumda eşim sürekli kendini suçluyo yarınım yok benim falan diyo.vallahi elim ayagım tutmuyo ne yapacagımı şaşırdım.şimdi yatmaya gitti gidip ilgileneyim ben ben cıkıyorum bursada iyi bir psikolog bilen varsa bana yazın kızlar .ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.

Yav hakkaten ben de anlamadım ya da ben de yanlış anladım demek istiyorum.....

yok canım sanırım arkadaş şunu kast etti..

prezervatif kullandığunda.. eşinle birlikte olduktan sonra o prezervatifi 1 saat içinde teste götürürsen bakılabiliyor.. eşinin gitmesine gerek yok yani..

belki bunu kast etmiştir .. arkadaşla aynı anda yazmışız...

Son düzenleme:
ben ilk gittiğimde bana da 1 yıl düzenli ilişkiden sonra gel dediler biz 1 yıl denedik olmadı diye belirtik. ondan kontrolleri yaptılar.

kizlar guzel dilekleriniz icin allah razi olsun ..rabbim hepinizin yuzunu guldursun dilerim allahtann insallahh allah buyuk sprizlerle dolu bir hayat...

gelincik..canim allah tedavini hayirli etsin yuzun gulsun..canim biz tr de iki spriz daha dogrusu mucize yasadik diye bilirim yada trk dr larinin cok dikkatli ve titiz olmasindan kaynaklanabilir..benim esim tese olmadi dr gerek gormedi sende cikis var diyince biz orda sok olduk..ve benim transferim disina cikan sperlerimizle oldu ve tuttu,,simdi allahimdan dileyimm tamamina erdirmesidir...peki canim senin dr un kim memoriyalde cok iyi dr lar cok iyi hastane demi..tutz ve dikkatliler ve herkese tavsiye ediyorum ve ayrica yakin dada kok hucre uygulanacakmis insanlar ustunde tabii yine 1 kac seneyi alir tahminim insallah hepiniz anne olursunuz..

amin canım .. inş iyi bi psikolog bulursun.. onların yaşadıkları da kolay şey değil.. biz bile kaldıramıyoruz bu yükü yeri geliyo.. inş. herşey iyi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…