hoşbulduk cnm)) nasılsın iyisindir inşallah... azcık geçmişe göz gezdireyim ben neler olmuş bitmiş bakem
esma16 yada geçmiş olsun inşallah eşi de kendiside kendilerini toparlarlar en kısa zmnda Allahım yardımcımız olsun ...
yarın tesesi olacak olan arkadaşlara başarılar diliyorum...
pardon ama sen erkekmisin sen nasıl spermiogram yaptırıyorsun inşallah yanlış anlamışımdıryaşın kaç canım senin ? kaç yıllık evlisin. ben sperm testini bile kendim yaptırdım. ben meraktan yaptıralım demesem doktor git bir yıl falan uğraş olmazsa gel diyecekti. doktor da çok önemli yani. bizim tüplere falan bakmadı mesela. benim imkanlarım bulunduğum yerde biraz kısıtlı. normalde bugün doktora gidip spermiyogram yaptıracaktım ama yollar o kadar kötü ki buralarda. gidemedim ve ben de aynen senin gibi beklemek istemiyorum. sonucu o kadar merak ediyorum ki umarım yanlış çıkmıştır diyorum.
o zaman tüp bebek merkezi olan bir yere mi gidelim 2.test için. Normal labaratuarlarda donduruyorlar mı?
kizlar merab hepinize ben geldim evime sukur..transferim oldu 6.denememde cok sukur tutundu bebeyim bana hamileyim yani darisi basiniza ...
kizlar merab hepinize ben geldim evime sukur..transferim oldu 6.denememde cok sukur tutundu bebeyim bana hamileyim yani darisi basiniza ...
inşallah canım temmuz sizin ayınız olsun zaman çok çabuk geçiyor ben azoyu öğreneli 5 yıl oldu 5 yıla 4 tedavi sığdırdık benimde ilk tedavim temmuz ayında olmuştu ilkler hep başka oluyor Rabbim inşallah ilk denemede başarmanızı nasip etsin...
gözünaydın canım tebrikler haberini aldık çok sevindik Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah sende memorialde tedavi oldun sanırım eşinin microtesesini hangi doktor yapmıştı bende memorialde tedavi oluyorumda ondan dolayı soruyorum...
ay canım benim ne güzel hadi sürtünelim sana
pardon ama sen erkekmisin sen nasıl spermiogram yaptırıyorsun inşallah yanlış anlamışımdır
Esma canım ya biraz bunalmışsınız sanırım yani eşin kötü durumda bu durum da seni bunaltmış Allah içinize ferahlık hayatınıza aydınlık versin.Ama eşinin ruh hali çok önemli sperm çıkacağı varsa da kötü bir ruh haliyle çıkmaz.Yani önce kendini toparlayıp kabullenmeli gerekirse de yardım almalı.Belli ki sen artık teselli edemiyosun onu bu durumda en iyi çözüm dediğin gibi iyi bir psikolog.Allah yardımcınız olsun..
Yav hakkaten ben de anlamadım ya da ben de yanlış anladım demek istiyorum.....
ah canım sorma ya cok Kötü durumda eşim sürekli kendini suçluyo yarınım yok benim falan diyo.vallahi elim ayagım tutmuyo ne yapacagımı şaşırdım.şimdi yatmaya gitti gidip ilgileneyim ben ben cıkıyorum bursada iyi bir psikolog bilen varsa bana yazın kızlar .ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?