Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

zamancığım bende yaptırmıştım geçen ay pendikte annem , ablam ve ben.kısırlığa iyi geldiğini duymuşum eşime söyledim o da zamanı gelince yaptırırım demişti.bu muammer yıldız çok dikkatimi çekti.siz yaptırıp tecrübelirinizi yazın inş biz de yaptırırız.

öle canımmm rabbımyar ve yardımımız olsun ınsallh

canım benım inankı ne 2 yıl ne10 yıl özlem aynı özlem allhım sabır vederdımıze derman versınınsallh

ewt canımmm kader galıba.....bakalım belkıde heryenı dogan gün yenı bır umut olabılır.. insallhhh

öle canımmmrabbım hayırlısınıverır ınsalllhhhh dua edelımmm bırlıkte

kızlar size cuma gunu basımdan gecenleri anlatayım...bılıyosunuz aralık 12 de 4. tup bebek denememın negatıf oldugunu ögrendımmm ocak ayında süreklı ara kanamalarım oldu...

yaklasık1,5hafta önce sıddetlı bı karın agrısıyla kadındoguma gıttımm dr. alttan muayene ettı... tabı yenı bı tedavı gecırdımmm okadar hormon aldım ...adam yumurtalıklarında kıst olusmuşş bı zararı yok demisti...yınede hormon ve ıdrar testı yaptırdımmm normalcıktı.... lakın cuma gunu acayıp bı sancı basladı...tekrar gıttımmm baska kadın dogumcuya onada anllatımm hıkayemı...oda göbekten baktı tam 5cmlk kıst varmıs....drbennde kanda tümör belırteclerı istedı yaptırdımm... bıse cıkmadı.. cok sukur... mr cekıldımmmm oda bu cuma cıkacak ınsallh temız cıkar....bakalım dr o kan testlerıne bakıp sımdılık korkulacak bişe yok dedı... bugunde gogus ten ultrasyona gırecemmm ınsallh oda ıyı cıkarrrrr yanı kızlar bu hormonlar yanı tup bebek yaptırmak için yuklenen hormonlarrr yıkıyooo bızııı rabbım hepımızın yar ve yardımcısı olsun ınsallhhhh

merhaba günaydın cnm nasılsın..

canım benım inankı ne 2 yıl ne10 yıl özlem aynı özlem allhım sabır vederdımıze derman versınınsallh

inşlh cnm inşlh ah o özlem bizi hayattan soğuttu 2 gündür çok duygusalım hemen ağlayasım geliyor ben ne yapıcam böyle allahım çok yıprandım çok(

cnm mr ın inşlh temiz çıkar tüp bebek için bende hazırlanmıştım ve eşimden sperm çıkmayınca yumurtalarım toplanamamıştı karnım çok şişmişti çok ağrım olmuştu benimde ahh ah neler çekiyoruz inşlh önemli bişi çıkmaz cnm yaa geçmiş olsun..

günaydın bacılar muammer beye 23 şubata 17.45 te randevü aldık hacamatıda en geç cuma gününe randevü alıcaz gene arıcam hacammat için kızlar çok umutluyum inşallah şifa olur

günaydın bacılar muammer beye 23 şubata 17.45 te randevü aldık hacamatıda en geç cuma gününe randevü alıcaz gene arıcam hacammat için kızlar çok umutluyum inşallah şifa olur

zamancığım inşlh dediğin gibi şifa olur
bana tehlikeli gibi geliyor korktuğum için herhalde
peki bunun ne gibi yan etkileri varkı bilimsel yanı da varmı
siz yaptırın bakalımda
inşlh şifasını bulursunuz cnm

merhaba günaydın cnm nasılsın..

inşlh cnm inşlh ah o özlem bizi hayattan soğuttu 2 gündür çok duygusalım hemen ağlayasım geliyor ben ne yapıcam böyle allahım çok yıprandım çok(

denizbulut meraba amannn takma kafana canım biraz boş ver nekadar kafaya takarsak okadar zorlaşıyor kızlar denizbulutla tanıştık sagolsun geldi dükkana büssürü konuştuk çok güzel hanım hanımcık allah inşallah tez zamanda versin bir bebek nerde iyiler varsa sanki budert onu buluyor allah yardımcımız olsun hepimizin ..

denizbulut benimde kafam sarmadı bu hacamat işini hacamat nasıl yapılır diye yazdım insanlara kupa çekme gibi bişey kupayı kafasına sırtına koymuşlar morarmış kan toplaşmış feleket bir görüntüydü benim eşim dünyada yaptırmaz öyle bişey hem bizimkilerin sorun tessisde ozaman tessisemi konacak o kupalar kız adamlar ölür benim adamı kırk kişi tutsa yapamaz pek hoşuma gitmedi bu hacamat gene yaptırsın bakalım zaman inşallah şifa bulurlar ama pek hoş degil gibi geldi bana ..

merhaba cnm saol allah razı olsun sende öylesin ,çok tatlı 10 numara bir eş gördüm karşımda ,sen ve eşinde çok iyi bir insansınız bende sizinle tanıştığıma çok memnun oldum..bu yolda inşlh birbirimize destek oluruz hasretini çektiğimiz bebeklerimize kavuşuruz,allah inşlh yarabbim sesimizi duyar..
Ya anlatmıştım ya sana dükkanlardan felan ...eşimle bu sebepten dolayı tartıştık eve fazla vakit ayırmıyor tedaviyi 2.plana atıyor vs diye
moralim bozuk böyle durumlarda kendimi daha çok yalnız hissediyorum onada kıyamıyorum ama sesinide çıkartmayınca herşeyi ona yüklüyorlar o çekiyor bende buna kızıyorum bizi neden 2.plana atıyosun diye içim içime sığmıyor yani 2 gecedir yatağa ağlayarak giriyorum bilmiyorum çok sıkıldım hep aynı şeyler ev iş eşinle doğru düzgün konuşamamak beraber vakit geçirememek bunlar beni şu günlerde çok üzüyor elimde olmadan bende onu üzüyorum valla ne yapıcam bilmiyorum offf...
Cuma öğleden sonrada tıpta randevumuz var tahlil sonuçlarını göreceklermiş onlar ne diyecek bakalım ...
Hakkımızda hayırlısı....

kızlar geldım hastaneden cok sukur gögsumde bişe cıkmadı.... sımdı sıraa cuma gununde umarımm yumurtalık kıstımde kotü cıkmazzz allahımın izni le...

evt cnm yaa mosmor oluyor kanlar bardağın içine toparlanıyor felan jel gibi koyu bu doğrumu yanlışmı bilmiyorum
gerçekten bazı şeyler için faydalı olabilir ama spermler için bilmiyorum kaş yapalım derken göz çıkartmayalımda :)
kocişlerdende olmayalım
zaten benim eşimde hayatta yaptırtmaz
zamanlar bi yaptırsıda bakalım faydalı olursa neden yaptırmayalım
valla kocalarımız kobay fareleri gibi oldular haa
denemediğimiz yapmadığım şey kalmıyor onlar sebep şifası allahtan olur inşlhh..

Cnm senin şu annenin komşusundan öğren bakalım bi o söylediğini kafama o takıldı şimdide

kızlar geldım hastaneden cok sukur gögsumde bişe cıkmadı.... Sımdı sıraa cuma gununde umarımm yumurtalık kıstımde kotü cıkmazzz allahımın izni le...

cnm hadi gözün aydın ..
Inşlh cuma günüde yumurtalarında bişi çıkmaz

bende 23 şubatta memoğrafi çektireceğim kontrol amaçlı
bazen korkuyorum bi muayene olmak istiyorum bakalım
onada çok acıtıyor diyolar korkuyorum birde..

ca nım napıcan hep aynıyız mecburen benimkide genelde dükkanda akşam 9 gibi geliyor hergün erken kapatsa olmuyor hatta yanımızdaki dükkan komşuları erken kapıyosunuz diyorlar saat 11re kadar açık olmalıymış biz takmıyoruz milleti aman insan evde oturmakta istiyor oda lazım ama ben öglenden sonra eşimle beraberim hep akşam üstü eve gelip yemek filan yaparım oda sonra gelir biz görüşüyoruz yani baya sen başka yerde çalışıyosun ya ondan oluyor sen eve gidiyorsun o geç geliyor ondan stres oluyorsundur anlıyorum seni inşallah bir bebiş olurda onunla vakit geçirrirsin amann erkeklerin geneli öyle bakma benimkide çok sohbeti yoktur benimle konuştugumu duymaz kafa sallar yalanda he hı diye amann sıkma canını boş ver onların çok umru degil bişeye inşallah iyi şeyler söyler doktor iyi geçer sagol canım sende çok iyisin karşındakini iyi ğörmek kendi iyilindendir bende tanıştıgıma memnun oldum evlerimizede gelir gideriz kısmet olursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…