kız beni güldürdün Allahta seni güldürsün hacı hanım demek yok ya nerde biz sadece umreye gittik ama inşallah hacda nasip olur bizdeki sorun herifimin testisleri inmemiş ve ailesi fark etmiyor aslında ediyorlarda dikkata almıyorlar sonra dr fark ediyor ve yaş 12 işte 12 yaşında inmemiş testis ameşiyatı oluyor o yüzden azo
kocan duygularını baya belli ediyo demekki benimkisi hiç belli etmez içine atar içine attığı içinde ben çok üzülüyodum neden benle paylaşmıyo bu kadarmı vurdum duymaz diyedemekki paylaşsalar bi dert paylaşmasala bi dert rabbim yardımcımız olsun.
cnm ya siz daha yolun başındasınız biz 8 yıllık evliyiz benimle birlikte evlenenlerin 2 şertane çocukları var okula gönderiyolar ne kadar zor geliyor anlatamam inşlh yaşınızda küçüktür ve en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz inan burdaki herkes okadar çok içten istiyorki bebeğinin olmasını bizde bununla sınanıyoruz işte allah büyük cnm..
sıkma canını canım. zaman zaman hepimiz aynı dönemlerden geçiyoruz.
eşlerimiz hep içlerine atıyor herşeyi. bizm gibi değiller. birikimler patlayıncada onlar için çok kötü oluyor.
bende senin gibi 2 yıldır evliyim. 1 yıldan beri uğraşıyoruz bizde.
eşleirmizin içinde ne fırtınalar kopuyor anlamıyoruz her zamn dile getiremiyorlar.
getirincede malesef içimizi parçalıyorlar resmen.
allah hakkınızda hayırlısı versin canım.
herşey evt çocuk değil. sağlıklı olsunlar bana yeter.
allah vermeyecekse bizim çocuğumuz olmaz bu da bizim kaderimiz isyan edemeyiz...
vallahi en üst katta oturmak gerçekten zormuş kışın çok soğuk yazın çok sıcak ama en azından dediğin gibi
yazın doğalgaz faturaları az geliyor bende mutlu oluyorum
-18 miii oooo baya soğukmuş bende burası soğuk diyorum sıkı sıkı giyinde gel diyorum sen zaten önlemini alırsın
canım yaaa ne olur üzülmeyin bak bende aynı durumdayım 2 defa tüp bebek denedim ama olmadı Allahtan herşeyin hayırlısı
günaydın
canım benım inankı ne 2 yıl ne10 yıl özlem aynı özlem allhım sabır vederdımıze derman versınınsallh
kızlar size cuma gunu basımdan gecenleri anlatayım...bılıyosunuz aralık 12 de 4. Tup bebek denememın negatıf oldugunu ögrendımmm ocak ayında süreklı ara kanamalarım oldu...
Yaklasık1,5hafta önce sıddetlı bı karın agrısıyla kadındoguma gıttımm dr. Alttan muayene ettı... Tabı yenı bı tedavı gecırdımmm okadar hormon aldım ...adam yumurtalıklarında kıst olusmuşş bı zararı yok demisti...yınede hormon ve ıdrar testı yaptırdımmm normalcıktı.... Lakın cuma gunu acayıp bı sancı basladı...tekrar gıttımmm baska kadın dogumcuya onada anllatımm hıkayemı...oda göbekten baktı tam 5cmlk kıst varmıs....drbennde kanda tümör belırteclerı istedı yaptırdımm... Bıse cıkmadı.. Cok sukur... Mr cekıldımmmm oda bu cuma cıkacak ınsallh temız cıkar....bakalım dr o kan testlerıne bakıp sımdılık korkulacak bişe yok dedı... Bugunde gogus ten ultrasyona gırecemmm ınsallh oda ıyı cıkarrrrr yanı kızlar bu hormonlar yanı tup bebek yaptırmak için yuklenen hormonlarrr yıkıyooo bızııı rabbım hepımızın yar ve yardımcısı olsun ınsallhhhh
günaydın bacılar muammer beye 23 şubata 17.45 te randevü aldık hacamatıda en geç cuma gününe randevü alıcaz gene arıcam hacammat için kızlar çok umutluyum inşallah şifa olur
merhaba günaydın cnm nasılsın..
inşlh cnm inşlh ah o özlem bizi hayattan soğuttu 2 gündür çok duygusalım hemen ağlayasım geliyor ben ne yapıcam böyle allahım çok yıprandım çok(
zamancığım inşlh dediğin gibi şifa olur
bana tehlikeli gibi geliyor korktuğum için herhalde
peki bunun ne gibi yan etkileri varkı bilimsel yanı da varmı
siz yaptırın bakalımda
inşlh şifasını bulursunuz cnm
denizbulut meraba amannn takma kafana canım biraz boş ver nekadar kafaya takarsak okadar zorlaşıyor kızlar denizbulutla tanıştık sagolsun geldi dükkana büssürü konuştuk çok güzel hanım hanımcık allah inşallah tez zamanda versin bir bebek nerde iyiler varsa sanki budert onu buluyor allah yardımcımız olsun hepimizin ..
denizbulut benimde kafam sarmadı bu hacamat işini hacamat nasıl yapılır diye yazdım insanlara kupa çekme gibi bişey kupayı kafasına sırtına koymuşlar morarmış kan toplaşmış feleket bir görüntüydü benim eşim dünyada yaptırmaz öyle bişey hem bizimkilerin sorun tessisde ozaman tessisemi konacak o kupalar kız adamlar ölür benim adamı kırk kişi tutsa yapamaz pek hoşuma gitmedi bu hacamat gene yaptırsın bakalım zaman inşallah şifa bulurlar ama pek hoş degil gibi geldi bana ..
kızlar geldım hastaneden cok sukur gögsumde bişe cıkmadı.... Sımdı sıraa cuma gununde umarımm yumurtalık kıstımde kotü cıkmazzz allahımın izni le...
merhaba cnm saol allah razı olsun sende öylesin ,çok tatlı 10 numara bir eş gördüm karşımda ,sen ve eşinde çok iyi bir insansınız bende sizinle tanıştığıma çok memnun oldum..bu yolda inşlh birbirimize destek oluruz hasretini çektiğimiz bebeklerimize kavuşuruz,allah inşlh yarabbim sesimizi duyar..
Ya anlatmıştım ya sana dükkanlardan felan ...eşimle bu sebepten dolayı tartıştık eve fazla vakit ayırmıyor tedaviyi 2.plana atıyor vs diye
moralim bozuk böyle durumlarda kendimi daha çok yalnız hissediyorum onada kıyamıyorum ama sesinide çıkartmayınca herşeyi ona yüklüyorlar o çekiyor bende buna kızıyorum bizi neden 2.plana atıyosun diye içim içime sığmıyor yani 2 gecedir yatağa ağlayarak giriyorum bilmiyorum çok sıkıldım hep aynı şeyler ev iş eşinle doğru düzgün konuşamamak beraber vakit geçirememek bunlar beni şu günlerde çok üzüyor elimde olmadan bende onu üzüyorum valla ne yapıcam bilmiyorum offf...
Cuma öğleden sonrada tıpta randevumuz var tahlil sonuçlarını göreceklermiş onlar ne diyecek bakalım ...
Hakkımızda hayırlısı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?