Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kız onu telofunu var konturum bitti alayımda arayıp sorayım bakalım nasıl gidiliyoşmuş filan diye benimki gitmez ben kaçsene önceden gitsek diye eşime söyledim gitmediydi siz giderseniz bi bakayım adıyamanda menzil diye yazdım ogün çıktı onların gittiği yermi bilmiyorum genede ..:26:

canım benımmm daha yasın kackı mamagrofı cektırıyosunnn cok rısk olmadıgı surece 35 ten asagı cekmıolarrr

iii dileklerın içinde cokkk tesekkur ederımmmm canııımm benımmmm ınsaaallhhh senın kontrollerınde cok güzell cıkarrrr

evt cnm dükkan işi çok kötü dükkan bizim değil anlattımya bizimdükkanda zaten eleman var kayınımın dükkanınada o bakıyor ve bu sürekli sık sık olunca insan bıkıyor yani kendininkinde eleman olsun sen git kardeşininkine bak tamam arada olurda hergün insanın morali bozuluyor
bebeğim olmayınca bende ona çok düşkünüm onu bebek gibi görüyorum sanki çevreden hep öyle diyorlar napim çok seviyorum hep yanımda olsun istiyorum özlüyorum ama adam nofros buz kutbu anlamıyor duyguları ölmüş sanki..eve zorla geliyor sanki
inşlh cnm gelip gidelim çok memnun olurum bizi bizden başkası anlamaz(

canım benımmm daha yasın kackı mamagrofı cektırıyosunnn cok rısk olmadıgı surece 35 ten asagı cekmıolarrr

cnm yaş otuz ne bileyim korkuyorum göğsümün kenarında kıl dönmesi gibi bişi olmuştu orası sivilce gibi şişiyor bende sıkıyorum felan bi muayene olmak istiyorum yani..

iii dileklerın içinde cokkk tesekkur ederımmmm canııımm benımmmm ınsaaallhhh senın kontrollerınde cok güzell cıkarrrr

inşlh cnm yaa benim ablam 5 yıl önce kitle aldırmıştı
bende ırsi olabilir diye korkuyorum
bizde 30 yaşına kadar bebek emzirmemiş kadınların muayene olması gerekiyor ya işte bunlardan dolayı bi muayene olmak istiyorum yani inşlh bişi yoktur...

Eseslim cnm merhaba nasılsın nerelerdesin gözükmüyosun baharda girmiyor iki gündür inşlh iyidir gerçi bugün okuldadır gelince belki girer

Yeni Ümit Dergisi - Konular - hz--peygamber-s-a-s-ve-hacamat-kan-aldirma bilimsel çalışmalarını burdan okuyabilirsin
çok güldüm ya ne kadar abartmışsınız tutup adamın testisine yapcak değiller ya genelde alt karın bölgesine yapıyorlar ama biz daha yaptırmadık bakalım neresine yapcaklar

kızlar ne hikmetse bu konuda kızdım desem yeridir yani Efendimiz sav hazretlerinin okadar faydalı olduğuna dair hadisi şerifi varken sizlerin sanki iğrenç bişeymiş gibi olan yaklaşımınıza kırıldım desem yeridir sonuçta sünnet olan bir tedavi yöntemi bu zamana kadar 2 kere mtese olduk sanki mtese ameliyatlarını izlerseniz görürsünüz kaç kat kesip biçiyorlar onlar çokmu hoş sadece görmüyoruz göz görmeyincede gönül katlanıyor hacamat ondan bana göre daha iyi sonuçta o pis kanlar vucüdumuzda dışarı çıkınca kötü gözüküyor kabul ama içimde durmasından iyidir bu konuda hassas davrandım farkındayım sonuçta Efendimizin en ufak bile olsa sünnetine felaket çok kötü denmesine yüreğim el vermez Efendimiz ne yaptıysa çok güzeldir O güzellikler abadesinin yaptığı herşey sünnetlerinede saygı duyulmalı aşagıya bi kaç tane hadisi şerifini koyuyorum okuyunca daha iyi anlıcaksınız neyse hacamat için yarın randevü alıcam ben miğren herifimde kısırlık için gidicek muammer beyede randevü aldık 23. de gidicez zaman gazetesindeki yazısını okuyunca gitmeye karar verdik bakalım inşallah şifa olur

Ebu Kesbe el-Enmari radiyallahu anh anlatiyor: "Resulullah aleyhissalatu vesselam basindan ve iki omuzu arasindan hacamat olur ve: "Kim bu kandan akitirsa, herhangi bir hastalik için, bir baska ilacla tedavi olmasa da zarar gormez!" buyururdu." Ebu Davud, Tibb 4, (3859); Ibnu Mace, Tibb 21, (3484).

Resulullah (sav) buyurdular ki: "Haccam ne iyi kuldur; (fazla) kanı giderir, beli hafifletir, gözü parlatır." İbnu Abbas der ki: "Resulullah (sav) Mi`rac gecesinde, meleklerden mürekkep bir cemaate her uğrayışında; "hacamat olmaya devam et! Ümmetine de hacamat olmalarını emret!" derlerdi." Kütübi Sitte Hadis No 4016

Ebu Hind, Resulullah`ı bıngıldak kısmından hacamat etmişti. Aleyhissalatu vesselam: "Ey Beni Beyaza, Ebu Hind`i evlendirin, onunla evlenin!" buyurdu ve şunu ilave etti: "Eğer tedavi için başvurduğunuz şeylerin birinde hayır varsa bu hacamattır." Hadis No 5662

kızlar geldım hastaneden cok sukur gögsumde bişe cıkmadı.... sımdı sıraa cuma gununde umarımm yumurtalık kıstımde kotü cıkmazzz allahımın izni le...
canım çok geçmiş olsun inş. diğerinden de birşey çıkmaz..
canım.. anlattığın gibiyse benim de aklıma hiç yatmadı bu olay..şifa bulalım derken sağlıktan olmamak lazım..
s.a. kızlar nasılsınız topik çok sessiz kalmış bu aralar...herkes yidir inşlallahhh...

canım güzel haberleri senden bekliyoruz.. belli değil dimi daha bebişlerin tutundu mu? inş. Rabbim hayırlısıyla hamileliğini ve anneliğini nasip etsin...

cnm okuldan geldim yemek hazırladım yorulmuşum bugün lise arkadaşımın bebişi oldu hastahaneye gitmedim eve giderim

afiyet olsun şifa olsun ne yaptın bacım akşama
lise arkadaşınınada hayırlı ugurlu olsun darısı sana olsun sizde azo sebebi neydi

Selam kızlar, eşimde azosperm çıktı ya ;((

aramıza hoşdeldin gerçi hoş bir konuda değil ama napalım burda çok şey öğrenicksin en önemlisi yanlız olmadığını görüceksin nasıl öğrendiniz azo olduğunu spermiyoğram testini 3 kez farklı yerlerde yaptırdınız mı bazen kullanılan antibiyotikler yada laboratuardan da kaynaklana biliyor

afiyet olsun şifa olsun ne yaptın bacım akşama
lise arkadaşınınada hayırlı ugurlu olsun darısı sana olsun sizde azo sebebi neydi

cnm karnıbahar yaptım bizimki azo değil ama dostları çok sevdiğim için geliyorum sizin topiğe bizim morfoloji ileri hızlı sorunu var şimdide eşimde damar tıkanıklığı çıktı tedaviler kesildi cnm

ooo maşallah ya ne güzel sperm var Rabbim sayılarını morfolojilerini arttırsın düzeltsin çifter çifter bebişler versin tüpbebek denediniz mi
bak hala oldum ama daha teyze olmadım inşallah yakında bebişleriinizde olurda teyzede olurum

cnm denemedik ama eşime kardiyoloğu izin verice deneyeceğiz ilaçlar negatif etkileyebilirmiş zaten bizim yaş biraz kemale erdi eşim düzelene kadar ben menepoza girceğim34 yaşındayım bende avunuyorum 35 de çift konuluyorya ikizim olur diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…