evt cnm yaa mosmor oluyor kanlar bardağın içine toparlanıyor felan jel gibi koyu bu doğrumu yanlışmı bilmiyorum
gerçekten bazı şeyler için faydalı olabilir ama spermler için bilmiyorum kaş yapalım derken göz çıkartmayalımda :)
kocişlerdende olmayalım
zaten benim eşimde hayatta yaptırtmaz
zamanlar bi yaptırsıda bakalım faydalı olursa neden yaptırmayalım
valla kocalarımız kobay fareleri gibi oldular haa
denemediğimiz yapmadığım şey kalmıyor onlar sebep şifası allahtan olur inşlhh..
Cnm senin şu annenin komşusundan öğren bakalım bi o söylediğini kafama o takıldı şimdide
cnm hadi gözün aydın ..
Inşlh cuma günüde yumurtalarında bişi çıkmaz
bende 23 şubatta memoğrafi çektireceğim kontrol amaçlı
bazen korkuyorum bi muayene olmak istiyorum bakalım
onada çok acıtıyor diyolar korkuyorum birde..
cnm hadi gözün aydın ..
Inşlh cuma günüde yumurtalarında bişi çıkmaz
bende 23 şubatta memoğrafi çektireceğim kontrol amaçlı
bazen korkuyorum bi muayene olmak istiyorum bakalım
onada çok acıtıyor diyolar korkuyorum birde..
ca nım napıcan hep aynıyız mecburen benimkide genelde dükkanda akşam 9 gibi geliyor hergün erken kapatsa olmuyor hatta yanımızdaki dükkan komşuları erken kapıyosunuz diyorlar saat 11re kadar açık olmalıymış biz takmıyoruz milleti aman insan evde oturmakta istiyor oda lazım ama ben öglenden sonra eşimle beraberim hep akşam üstü eve gelip yemek filan yaparım oda sonra gelir biz görüşüyoruz yani baya sen başka yerde çalışıyosun ya ondan oluyor sen eve gidiyorsun o geç geliyor ondan stres oluyorsundur anlıyorum seni inşallah bir bebiş olurda onunla vakit geçirrirsin amann erkeklerin geneli öyle bakma benimkide çok sohbeti yoktur benimle konuştugumu duymaz kafa sallar yalanda he hı diye amann sıkma canını boş ver onların çok umru degil bişeye inşallah iyi şeyler söyler doktor iyi geçer sagol canım sende çok iyisin karşındakini iyi ğörmek kendi iyilindendir bende tanıştıgıma memnun oldum evlerimizede gelir gideriz kısmet olursa.
canım benımmm daha yasın kackı mamagrofı cektırıyosunnn cok rısk olmadıgı surece 35 ten asagı cekmıolarrr
iii dileklerın içinde cokkk tesekkur ederımmmm canııımm benımmmm ınsaaallhhh senın kontrollerınde cok güzell cıkarrrr
nasılsınız kızlar kimsecikler yok
kızlar geldım hastaneden cok sukur gögsumde bişe cıkmadı.... sımdı sıraa cuma gununde umarımm yumurtalık kıstımde kotü cıkmazzz allahımın izni le...
Yeni Ümit Dergisi - Konular - hz--peygamber-s-a-s-ve-hacamat-kan-aldirma bilimsel çalışmalarını burdan okuyabilirsinzamancığım inşlh dediğin gibi şifa olur
bana tehlikeli gibi geliyor korktuğum için herhalde
peki bunun ne gibi yan etkileri varkı bilimsel yanı da varmı
siz yaptırın bakalımda
inşlh şifasını bulursunuz cnm
çok güldüm ya ne kadar abartmışsınız tutup adamın testisine yapcak değiller ya genelde alt karın bölgesine yapıyorlar ama biz daha yaptırmadık bakalım neresine yapcaklardenizbulut benimde kafam sarmadı bu hacamat işini hacamat nasıl yapılır diye yazdım insanlara kupa çekme gibi bişey kupayı kafasına sırtına koymuşlar morarmış kan toplaşmış feleket bir görüntüydü benim eşim dünyada yaptırmaz öyle bişey hem bizimkilerin sorun tessisde ozaman tessisemi konacak o kupalar kız adamlar ölür benim adamı kırk kişi tutsa yapamaz pek hoşuma gitmedi bu hacamat gene yaptırsın bakalım zaman inşallah şifa bulurlar ama pek hoş degil gibi geldi bana ..
evt cnm yaa mosmor oluyor kanlar bardağın içine toparlanıyor felan jel gibi koyu bu doğrumu yanlışmı bilmiyorum
gerçekten bazı şeyler için faydalı olabilir ama spermler için bilmiyorum kaş yapalım derken göz çıkartmayalımda :)
kocişlerdende olmayalım
Cnm senin şu annenin komşusundan öğren bakalım bi o söylediğini kafama o takıldı şimdide
canım çok geçmiş olsun inş. diğerinden de birşey çıkmaz..
kızlar geldım hastaneden cok sukur gögsumde bişe cıkmadı.... sımdı sıraa cuma gununde umarımm yumurtalık kıstımde kotü cıkmazzz allahımın izni le...
canım.. anlattığın gibiyse benim de aklıma hiç yatmadı bu olay..şifa bulalım derken sağlıktan olmamak lazım..evt cnm yaa mosmor oluyor kanlar bardağın içine toparlanıyor felan jel gibi koyu bu doğrumu yanlışmı bilmiyorum
kocişlerdende olmayalım
s.a. kızlar nasılsınız topik çok sessiz kalmış bu aralar...herkes yidir inşlallahhh...
cnm okuldan geldim yemek hazırladım yorulmuşum bugün lise arkadaşımın bebişi oldu hastahaneye gitmedim eve giderim
Selam kızlar, eşimde azosperm çıktı ya ;((
Selam kızlar, eşimde azosperm çıktı ya ;((
afiyet olsun şifa olsun ne yaptın bacım akşama
lise arkadaşınınada hayırlı ugurlu olsun darısı sana olsun sizde azo sebebi neydi
cnm karnıbahar yaptım bizimki azo değil ama dostları çok sevdiğim için geliyorum sizin topiğe bizim morfoloji ileri hızlı sorunu var şimdide eşimde damar tıkanıklığı çıktı tedaviler kesildi cnm
ooo maşallah ya ne güzel sperm var Rabbim sayılarını morfolojilerini arttırsın düzeltsin çifter çifter bebişler versintüpbebek denediniz mi
bak hala oldum ama daha teyze olmadım inşallah yakında bebişleriinizde olurda teyzede olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?