cnm denemedik ama eşime kardiyoloğu izin verice deneyeceğiz ilaçlar negatif etkileyebilirmiş zaten bizim yaş biraz kemale erdi eşim düzelene kadar ben menepoza girceğim34 yaşındayım bende avunuyorum 35 de çift konuluyorya ikizim olur diyorum
4 yıldır evliyim canım..hoşgeldin canım.. yeni mi öğrendiniz? kaç yıllık evlisiniz?
Kızlar ben buraya yazıyorum nadir de olsaaramıza hoşdeldin gerçi hoş bir konuda değil ama napalım burda çok şey öğrenicksin en önemlisi yanlız olmadığını görüceksin nasıl öğrendiniz azo olduğunu spermiyoğram testini 3 kez farklı yerlerde yaptırdınız mı bazen kullanılan antibiyotikler yada laboratuardan da kaynaklana biliyor
cnm denemedik ama eşime kardiyoloğu izin verice deneyeceğiz ilaçlar negatif etkileyebilirmiş zaten bizim yaş biraz kemale erdi eşim düzelene kadar ben menepoza girceğim34 yaşındayım bende avunuyorum 35 de çift konuluyorya ikizim olur diyorum
4 yıldır evliyim canım..
Kızlar ben buraya yazıyorum nadir de olsa
İnşallah öyledir çünkü az da olsa çıkış vardı bizde, morfoloji mağduruyduk biz, şimdi baya sorun olduk.
ikinci tüpe hazırlanırken bunu öğredik. moralim bozuk ya..
Arunam naber canım..
cnm melisim
flzask2003 annnaaammmm kimler gelmiş kimler gelmişnasılsın iyimisin
Yeni Ümit Dergisi - Konular - hz--peygamber-s-a-s-ve-hacamat-kan-aldirma bilimsel çalışmalarını burdan okuyabilirsin
çok güldüm ya ne kadar abartmışsınız tutup adamın testisine yapcak değiller ya genelde alt karın bölgesine yapıyorlar ama biz daha yaptırmadık bakalım neresine yapcaklar
kızlar ne hikmetse bu konuda kızdım desem yeridir yani Efendimiz sav hazretlerinin okadar faydalı olduğuna dair hadisi şerifi varken sizlerin sanki iğrenç bişeymiş gibi olan yaklaşımınıza kırıldım desem yeridir sonuçta sünnet olan bir tedavi yöntemi bu zamana kadar 2 kere mtese olduk sanki mtese ameliyatlarını izlerseniz görürsünüz kaç kat kesip biçiyorlar onlar çokmu hoş sadece görmüyoruz göz görmeyincede gönül katlanıyor hacamat ondan bana göre daha iyi sonuçta o pis kanlar vucüdumuzda dışarı çıkınca kötü gözüküyor kabul ama içimde durmasından iyidir bu konuda hassas davrandım farkındayım sonuçta Efendimizin en ufak bile olsa sünnetine felaket çok kötü denmesine yüreğim el vermez Efendimiz ne yaptıysa çok güzeldir O güzellikler abadesinin yaptığı herşey sünnetlerinede saygı duyulmalı aşagıya bi kaç tane hadisi şerifini koyuyorum okuyunca daha iyi anlıcaksınız neyse hacamat için yarın randevü alıcam ben miğren herifimde kısırlık için gidicek muammer beyede randevü aldık 23. de gidicez zaman gazetesindeki yazısını okuyunca gitmeye karar verdik bakalım inşallah şifa olur
Ebu Kesbe el-Enmari radiyallahu anh anlatiyor: "Resulullah aleyhissalatu vesselam basindan ve iki omuzu arasindan hacamat olur ve: "Kim bu kandan akitirsa, herhangi bir hastalik için, bir baska ilacla tedavi olmasa da zarar gormez!" buyururdu." Ebu Davud, Tibb 4, (3859); Ibnu Mace, Tibb 21, (3484).
Resulullah (sav) buyurdular ki: "Haccam ne iyi kuldur; (fazla) kanı giderir, beli hafifletir, gözü parlatır." İbnu Abbas der ki: "Resulullah (sav) Mi`rac gecesinde, meleklerden mürekkep bir cemaate her uğrayışında; "hacamat olmaya devam et! Ümmetine de hacamat olmalarını emret!" derlerdi." Kütübi Sitte Hadis No 4016
Ebu Hind, Resulullah`ı bıngıldak kısmından hacamat etmişti. Aleyhissalatu vesselam: "Ey Beni Beyaza, Ebu Hind`i evlendirin, onunla evlenin!" buyurdu ve şunu ilave etti: "Eğer tedavi için başvurduğunuz şeylerin birinde hayır varsa bu hacamattır." Hadis No 5662
günaydın bacılar muammer beye 23 şubata 17.45 te randevü aldık hacamatıda en geç cuma gününe randevü alıcaz gene arıcam hacammat için kızlar çok umutluyum inşallah şifa olur
denizbulut meraba amannn takma kafana canım biraz boş ver nekadar kafaya takarsak okadar zorlaşıyor kızlar denizbulutla tanıştık sagolsun geldi dükkana büssürü konuştuk çok güzel hanım hanımcık allah inşallah tez zamanda versin bir bebek nerde iyiler varsa sanki budert onu buluyor allah yardımcımız olsun hepimizin ..
SLlm fıstıklar.Ben yoktum kaç gündür ama kimse de yokmuş.Bayaği sessiz ve kimsesiz kalmış buralar.Biz Ank.Kaandaydık tanıştık sonunda prengly iğne verdi ama kaç miligramlığı bilmiyoruz.Kullanan var mı daha önce Kaan Beyin tavsiyesiyle
cnm yaş otuz ne bileyim korkuyorum göğsümün kenarında kıl dönmesi gibi bişi olmuştu orası sivilce gibi şişiyor bende sıkıyorum felan bi muayene olmak istiyorum yani..
inşlh cnm yaa benim ablam 5 yıl önce kitle aldırmıştı
bende ırsi olabilir diye korkuyorum
bizde 30 yaşına kadar bebek emzirmemiş kadınların muayene olması gerekiyor ya işte bunlardan dolayı bi muayene olmak istiyorum yani inşlh bişi yoktur...
cnm benim çok geçmiş olsun inşallah cuma günüde hiç birşey olmayacak
canım çok geçmiş olsun inş. diğerinden de birşey çıkmaz..
canım.. anlattığın gibiyse benim de aklıma hiç yatmadı bu olay..şifa bulalım derken sağlıktan olmamak lazım..
canım güzel haberleri senden bekliyoruz.. belli değil dimi daha bebişlerin tutundu mu? inş. Rabbim hayırlısıyla hamileliğini ve anneliğini nasip etsin...
arkadaşlar selam.
Uzun süredir yoktum.. Ankara davamızı biliyorsunuz işimden dolayı izin alamamıştım ve bunu hırs edip işime dahada titizlenmeye başlamıştım :)
doktorumuzla mailleşmiştik ilaçlar değiştirildi ve uygun dönemde gelin dedi kaan hoca ve eşim bunları kullanıyordu ama;
10 gün önce abisi kaza geçirdi bugün 11 gündür yogun bakımdaeşim ilk kez bu gece eve geldi hep yogun bakımın kapısında bekliyor
moral sıfır psikoloji sıfır herşey berbat.. Canım kocacım perişan oldu ama inşallah abisi kendine gelsin gözünü açsın biz rahatıycaz inşallah..
Bu sebeplede eşimin tedavisi yarım kaldı yinene testojeli sürüyo ne hapını içiyo yemek yemiyor zaten bogazından geçmiyor
neyse sizleri bıraktım sanmayın evimde kalamıyorum geceleri ya babamdayım ya eltimlerde.. Nete giremiyorum aklım sizlerde aklım burada dualarada katılamadığım için çok üzgünüm
bol bol dua ediyorum ama şuan önceligimiz eşimin abisi bol bol dua yolluyoruz ona biran önce kendine gelmesi için..
kızlar cıkolata kıstı kesıntısız kasık agrısı yaparmı??benım yaklasıkkk 3haftadır kasık agrımmm var dr gıttı 5cm kıstımmm varrr napcambılmıorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?