Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inşallah canım ya eşine de çok geçmiş olsun inşallah olucak ikiz ikiz evin dolucak sesleriyle

hoşgeldin canım.. yeni mi öğrendiniz? kaç yıllık evlisiniz?
4 yıldır evliyim canım..
Kızlar ben buraya yazıyorum nadir de olsa
İnşallah öyledir çünkü az da olsa çıkış vardı bizde, morfoloji mağduruyduk biz, şimdi baya sorun olduk.
ikinci tüpe hazırlanırken bunu öğredik. moralim bozuk ya..

Arunam naber canım..

flzask2003 annnaaammmm kimler gelmiş kimler gelmiş nasılsın iyimisin

cnm melisim

cnm biz kötü anlamda söylemedik en azından ben senin baktığın gördüğün anladığın anlamda söylemedim..
bence sen fazla alınganlık yapıyorsun...
ben önceden biliyorum ve nettende izlemiştim çok korkmuştum gerçekten faydalı olduğu şeyler olabilir ama spermler için bimiyorum dedim
bunun neresinden felaket kötü manalarına vardın anlayamadım..
spermler için ne kadar faydalıdır yan etkisi varmıdır yokmudur heralde bilene bilmeyene fikrini soracağız

yani burda peygamberimizin yaptıklarına sünnetine vs.saygısızlık nerden çıkardın gerçekten anlamadım peygamberimiz ne yapsıyda iyi güzel yaptığını en az senin kadar biliyoruz için rahat olsun...

slm bişey sorucam erken menopozda olupta yaşı 31 olan birine ikiz konulabilirmi

nasılsın cnm sizin şu gölcükteki aktarcıdan aldıklarınız işe yaramadımı bırakdınızmı artık kullanmayı?
ben nete girmekten yani sayfalardaki (küçücük yazıları ) yazıları okumaktan göz ağrısı çekiyorum artık kısa kısa girip bakıp çıkmaya çalışıyorum gözlerim çok fena oldu (sızlıyor kaç gündür..

günaydın bacılar muammer beye 23 şubata 17.45 te randevü aldık hacamatıda en geç cuma gününe randevü alıcaz gene arıcam hacammat için kızlar çok umutluyum inşallah şifa olur

zamancığım bende okudum muammer beyin yazısını hemşehri oluyoruz kendisiyle hataylı.kendisine mail attık bakalım cevap yazar mı ? ben de eşimi götürmeye karar verdim.

istiyorumbebeğimi adresiniz nasıldı acaba.bu ay sonu geleceğiz antalyaya tahlil v.s bu sefer eşimle birlikte uğrayacağız inş.selekler çarşısındamıydı aktar dükkanınız.ismi ne idi ?

SLlm fıstıklar.Ben yoktum kaç gündür ama kimse de yokmuş.Bayaği sessiz ve kimsesiz kalmış buralar.Biz Ank.Kaandaydık tanıştık sonunda prengly iğne verdi ama kaç miligramlığı bilmiyoruz.Kullanan var mı daha önce Kaan Beyin tavsiyesiyle

Flaszk merhaba canım bir sen bir ben varız nerde bu millet yav.Problem yok di mi?Baharın eşi gitti mi doktora acaba bilgin var mı?

yoktur ınsallh canım benımmmm dualarım senınle merakkk etme içini ferah tutttt

cok saoll canım benımmm ınsallh bıse cıkmaz cumayıbeklıyorumm sabırlaaa...

Arkadaşlar selam.
uzun süredir yoktum.. Ankara davamızı biliyorsunuz işimden dolayı izin alamamıştım ve bunu hırs edip işime dahada titizlenmeye başlamıştım :)
doktorumuzla mailleşmiştik ilaçlar değiştirildi ve uygun dönemde gelin dedi kaan hoca ve eşim bunları kullanıyordu ama;
10 gün önce abisi kaza geçirdi bugün 11 gündür yogun bakımda eşim ilk kez bu gece eve geldi hep yogun bakımın kapısında bekliyor
moral sıfır psikoloji sıfır herşey berbat.. canım kocacım perişan oldu ama inşallah abisi kendine gelsin gözünü açsın biz rahatıycaz inşallah..
bu sebeplede eşimin tedavisi yarım kaldı yine ne testojeli sürüyo ne hapını içiyo yemek yemiyor zaten bogazından geçmiyor

neyse sizleri bıraktım sanmayın evimde kalamıyorum geceleri ya babamdayım ya eltimlerde.. nete giremiyorum aklım sizlerde aklım burada dualarada katılamadığım için çok üzgünüm
bol bol dua ediyorum ama şuan önceligimiz eşimin abisi bol bol dua yolluyoruz ona biran önce kendine gelmesi için..

cnm kayınının allah acil şifasını versin şimbi bu moralle o ilaçları felan düşünemez belki eşin inşlh en kısa süre herşey yoluna girer ve sizde tedavinize hayırlısyla başlarsınız cnm...

kızlar cıkolata kıstı kesıntısız kasık agrısı yaparmı??benım yaklasıkkk 3haftadır kasık agrımmm var dr gıttı 5cm kıstımmm varrr napcambılmıorumm

kızlar cıkolata kıstı kesıntısız kasık agrısı yaparmı??benım yaklasıkkk 3haftadır kasık agrımmm var dr gıttı 5cm kıstımmm varrr napcambılmıorumm

günaydın geçmiş olsun cnm ya bende actım ama kimseler yok cok acamıyorum zaten ya benimde cok hafif bi sekilde sol kasığımda arada ağrı oluyor cok hafif bide elimle bastırınca ağrıyor baska belirtisi varmı acaba akıntı felan gibi anlatırmısın özel olmazsa cnm görüsmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…