Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

günaydın cnm nasılsın

canım benım ılk yaklasık 2 hafta önce sıddetlı agrımoldu...dr gıttımm kıst olusmuss ondan agrı yapıomus... ılk zamanlar yogun akıntım vardısuanda kanamalı akıntıbasladı.. bazı testler yaptırdım kanda temız cıktı cok sukur mr cektırdım cuma gunu bellı olcak halaagrılarım var sendeıhmal etme bı dr gıt

kızlar cıkolata kıstı kesıntısız kasık agrısı yaparmı??benım yaklasıkkk 3haftadır kasık agrımmm var dr gıttı 5cm kıstımmm varrr napcambılmıorumm

cnm dün tvde izledim kanal 7 de şebnem kısaparmağın programında doktor kadın hastalıklarıyla ilgili konuştu 5 cm olan çikolata kistleri kesinlikle alınmalı dedi amaliyatla sende bi kaç dr sor ve tedavini ol derim ...

Allah abinize şifa versin inş. en kısa zmnda iyleşir. üzüldüm valla 11 gündür yoğun bakımda olmasına insan böyle bi durumda tedavi falan düşünemez inş. abisi iyleşirde eşinede moral olur tedavinizde yeniden başlar..

hadi hayırlı olsun tedaviniz inş.kısa sürede kavuşursunuz bebeğinize.
evet bu aralar böyle topik iyice sesizleşti.hiç kimseler gelmiyor artık çokk sıkıldım bende gelinn kızlar

Allah sabır versin canım çok zor.İnşallah kayınbiraderinde çabucak toparlanır şifasını bulur.
kolay değil tabiki eşinde çok zor günler geçiriyordur bu durum karşısında.Allah beterinden saklasın

Son düzenleme:

yok bende ağrılar şiddetli değil ama cok hafif ağrıyo elimle bastırınca regl dönemlerimde cok sıkıntılı gecenlerde ravdevu almıştım doktor erkek diye esim geri eve getirdi tek basıma gitmek istemiyorum elle muayene eder felan diye birazda cekiniyorum acıkcası öyle işte ama gitcem yani gitmem lazım farkındayım inş gitmek kısmet olur

doktor çok güzel anlatmış doğrusu..hiç duymamıştım adını,acaba bilen varmı

inş tez zamanda iyileşir de siz de tedavinize devam edersiniz canım..çok geçmiş olsun..bizim durumumuz tedavimiz devamlılık moral maddiyat istiyo..hepimiz birbirimize dua ediyoruz
nasılsınız kızlar

denizbulut postakutun dolmuş özelden yazmadım burdan yzıyorum o yüzden

kesinlikle eşinle aranı bozma. onun için kolaymı olduğunu düşünüyosun. belki o kendini suçluyodur ondan dolayı çocuk sahibi olamıyosunuz diye. o da baba olamadığı için çok üzgündür. çocuk yok diye aşki sevgi yokmu. dikkat et birbirinizn gönlünü almaya uğraşın her zaman. çocuklu ya da çocuksuz unutmayın siz yoldaşsınız, hayat arkadaşısınız ve ailesiniz

kusura bakmayın denize cevap yazmam gerekiyodu atladım hemen afedersiniz. ben nil. psikoloğum. yeni evliyim. inşallah çocuk sahibi olmak istiyorum ben de. tüm sıkıntılarınızda destek olmak isterim elimde geldiğince. umudunuzu hiç kaybetmeyin. yüzünüzden gülücük aklınızdan güzel düşünceler eksik olmasın

:) tamam cnm boşaltırım..
Işi gereği eşimle doğru düzgün bişey paylaşamıyoruz çocukla ilgili tartışmalarımız olmuyor o yolda elimizden geleni zaten ikimizde yapıyoruz
bizim sıkıntımız işi gereği görüşememek bunu aşabilmek elemanda aldık ama başka sebepler yine bize engel olyor kaynımın dükkanına geçiyor bize vakit ayırmıyor diye kızıyorum bende iletişim kopukluğu özlem vs ne dersen de
eşimi herşeyden çok seviyorum ve dünyalar iyisidir gerçekten bunu hiç hak etmemişti ama
kadermi yazgımı bilemiyorum
cnm arada gel burayada yaz bizlere destek ver moral ol
tekrar teşekkür ederim cnm :)

canlarım ben geldim çok özledim sizleri nasılsınız 2 hafta olmuştur buraya uğramayalı
ne var ne yok nasıl gidiyo burada sohbetler tedaviler güzel haberler vardır inşallah.

selamün aleyküm...pc bozuktu kaç gündür.nasılsınız bakalım.sessiz kalmış buralar..haydi gelin şenlendirelim topiği.inşaallah güzel haberler gelir.Gelincik sonuç belli oldumu.Mesleki-teacher canım geçmiş olsun.RABBİM korusun kazalardan esirgesin.NURSEN nerelerdeydin hoşgeldin.

umutlu olalım, mutlu olalım. hep güzel düşünelim hanımlar. benim teyzem 38 yaşında anne oldu. şimdi 15 yaşında şeker gbi bi kızı var. eniştem de azospermiydi. hiç bi tedaviyle olmadı yıllar geçti. biz yeğenler teyzemin çocuğu gbiydik. bi anda oluverdi o kadar zamandan sonra hamile kaldı ve oldu. inanın allah er ya da geç veriyo

Merhaba cnm nasılsın yarın ayın 8 i senin yarınmı belli olacak sonucun inşlh bebeğin sıkı sıkı tutunmuştur sana
yarın güzel haberlerini bekliyoruz cnm a.e.o

canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah tez zamanda iyileşir abiniz...

selam canlarım nasılsınız neden sessiz kaldı topiğimiz beni özleyen yokmu yaaaaaaaa

Merhaba cnm nasılsın yarın ayın 8 i senin yarınmı belli olacak sonucun inşlh bebeğin sıkı sıkı tutunmuştur sana
yarın güzel haberlerini bekliyoruz cnm a.e.o

merhaba canım iyi olmaya çalışıyorum bekleme sürecim biraz hastalıklarla uğraşmakla geçti neyse iyileştim şükür...sonucum yarın belli olacak canım inşallah tutunmuşlardır...

canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah tez zamanda iyileşir abiniz...
caNIM NASILSINIZ BEBİŞLERİNLE İYİ VKİT GEÇİRİYORMUSUN BİLİYORSUNDUR UMARIM MELEKLERİMİZİN KIYMATİNİ BELKİ BİZİM HİÇ BİR ZAMAN ULAŞAMAYACAĞIMIZ YERLERE GELDİN VE ALLAH2IN İZNİYLE MELEKLERİNİN HALAYINIDA ÇEKERİZ NE ZAMAN SONUCUN BELLİ OLACAK HAYIRLISIYLA

selam canlarım nasılsınız neden sessiz kaldı topiğimiz beni özleyen yokmu yaaaaaaaa

a.s cnm valla ben arada girip cıktım ama hala cok sessiz bahar yok ondanmı acaba :) ben özledim kaç gündür yazamadım bişey şiştim iyice yaa sahi bahar nerelerde ben girmediğim zamanlarda oldumu gelişmeler cnm sen nasılsın nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…