cnm kayınının allah acil şifasını versin şimbi bu moralle o ilaçları felan düşünemez belki eşin inşlh en kısa süre herşey yoluna girer ve sizde tedavinize hayırlısyla başlarsınız cnm...
günaydın geçmiş olsun cnm ya bende actım ama kimseler yok cok acamıyorum zaten ya benimde cok hafif bi sekilde sol kasığımda arada ağrı oluyor cok hafif bide elimle bastırınca ağrıyor baska belirtisi varmı acaba akıntı felan gibi anlatırmısın özel olmazsa cnm görüsmek üzere
kızlar cıkolata kıstı kesıntısız kasık agrısı yaparmı??benım yaklasıkkk 3haftadır kasık agrımmm var dr gıttı 5cm kıstımmm varrr napcambılmıorumm
Arkadaşlar selam.
uzun süredir yoktum.. Ankara davamızı biliyorsunuz işimden dolayı izin alamamıştım ve bunu hırs edip işime dahada titizlenmeye başlamıştım :)
doktorumuzla mailleşmiştik ilaçlar değiştirildi ve uygun dönemde gelin dedi kaan hoca ve eşim bunları kullanıyordu ama;
10 gün önce abisi kaza geçirdi bugün 11 gündür yogun bakımdaeşim ilk kez bu gece eve geldi hep yogun bakımın kapısında bekliyor
moral sıfır psikoloji sıfır herşey berbat.. canım kocacım perişan oldu ama inşallah abisi kendine gelsin gözünü açsın biz rahatıycaz inşallah..
bu sebeplede eşimin tedavisi yarım kaldı yinene testojeli sürüyo ne hapını içiyo yemek yemiyor zaten bogazından geçmiyor
neyse sizleri bıraktım sanmayın evimde kalamıyorum geceleri ya babamdayım ya eltimlerde.. nete giremiyorum aklım sizlerde aklım burada dualarada katılamadığım için çok üzgünüm
bol bol dua ediyorum ama şuan önceligimiz eşimin abisi bol bol dua yolluyoruz ona biran önce kendine gelmesi için..
SLlm fıstıklar.Ben yoktum kaç gündür ama kimse de yokmuş.Bayaği sessiz ve kimsesiz kalmış buralar.Biz Ank.Kaandaydık tanıştık sonunda prengly iğne verdi ama kaç miligramlığı bilmiyoruz.Kullanan var mı daha önce Kaan Beyin tavsiyesiyle
Arkadaşlar selam.
uzun süredir yoktum.. Ankara davamızı biliyorsunuz işimden dolayı izin alamamıştım ve bunu hırs edip işime dahada titizlenmeye başlamıştımlı o :)
doktorumuzla mailleşmiştik ilaçlar değiştirildi ve uygun dönemde gelin dedi kaan hoca ve eşim bunları kullanıyordu ama;
10 gün önce abisi kaza geçirdi bugün 11 gündür yogun bakımdaeşim ilk kez bu gece eve geldi hep yogun bakımın kapısında bekliyor
moral sıfır psikoloji sıfır herşey berbat.. canım kocacım perişan oldu ama inşallah abisi kendine gelsin gözünü açsın biz rahatıycaz inşallah..
bu sebeplede eşimin tedavisi yarım kaldı yinene testojeli sürüyo ne hapını içiyo yemek yemiyor zaten bogazından geçmiyor
neyse sizleri bıraktım sanmayın evimde kalamıyorum geceleri ya babamdayım ya eltimlerde.. nete giremiyorum aklım sizlerde aklım burada dualarada katılamadığım için çok üzgünüm
bol bol dua ediyorum ama şuan önceligimiz eşimin abisi bol bol dua yolluyoruz ona biran önce kendine gelmesi için..
canım benım ılk yaklasık 2 hafta önce sıddetlı agrımoldu...dr gıttımm kıst olusmuss ondan agrı yapıomus... ılk zamanlar yogun akıntım vardısuanda kanamalı akıntıbasladı.. bazı testler yaptırdım kanda temız cıktı cok sukur mr cektırdım cuma gunu bellı olcak halaagrılarım var sendeıhmal etme bı dr gıt
kızlar çok güzel bir anlatım var burada okumanızı tavsiye ederim..
eşime bu doktoru hastanede bir adam önermiş onların 18 yıl sonra çocukları olmuş.. (Rabbim hepimize nasip etsin inşallah)
Erkekte Azoospermi ve Sperm Elde Etme
Arkadaşlar selam.
uzun süredir yoktum.. Ankara davamızı biliyorsunuz işimden dolayı izin alamamıştım ve bunu hırs edip işime dahada titizlenmeye başlamıştım :)
denizbulut postakutun dolmuş özelden yazmadım burdan yzıyorum o yüzden
kesinlikle eşinle aranı bozma. Onun için kolaymı olduğunu düşünüyosun. Belki o kendini suçluyodur ondan dolayı çocuk sahibi olamıyosunuz diye. O da baba olamadığı için çok üzgündür. çocuk yok diye aşki sevgi yokmu. Dikkat et birbirinizn gönlünü almaya uğraşın her zaman. çocuklu ya da çocuksuz unutmayın siz yoldaşsınız, hayat arkadaşısınız ve ailesiniz
Arkadaşlar selam.
canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah tez zamanda iyileşir abiniz...
Merhaba cnm nasılsın yarın ayın 8 i senin yarınmı belli olacak sonucun inşlh bebeğin sıkı sıkı tutunmuştur sana
yarın güzel haberlerini bekliyoruz cnm a.e.o
caNIM NASILSINIZ BEBİŞLERİNLE İYİ VKİT GEÇİRİYORMUSUN BİLİYORSUNDUR UMARIM MELEKLERİMİZİN KIYMATİNİ BELKİ BİZİM HİÇ BİR ZAMAN ULAŞAMAYACAĞIMIZ YERLERE GELDİN VE ALLAH2IN İZNİYLE MELEKLERİNİN HALAYINIDA ÇEKERİZ NE ZAMAN SONUCUN BELLİ OLACAK HAYIRLISIYLAcanım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah tez zamanda iyileşir abiniz...
selam canlarım nasılsınız neden sessiz kaldı topiğimiz beni özleyen yokmu yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?