Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hoşgeldin canım yolunumu şaşırdın aramıza girdin yoksa bizim psikoloğa ihtiyacımız olduğu için mi rabbim seni gönderdi.neyse tekrar hoşgeldin çok iyi etmişsin aramıza gelmekle inşallah bizde bu mucizeyi en yakın zamanda yaşar bebeğimize kavuşuruz.ara sıra gelip bizi motive etmeni çok isterim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

hoşbuldum. tesadüfen denizbulutun bi mesajını gördüm. sonra ona yazdım. o da topiğinizden bahsetti. ben de damladım hemen. bebekler annelik konusunda hasssas biriyim. belki destek de olabilrim diye düşündüm. biraz tesadüfi oldu allah gönderdi galiba deniz de aracı oldu

canım bende pek yazamadım arada bir yazılanları okuyordum benimde dikkatimi çekti baharın gelmemesi ama topiğe girmiş fakat yazmamış eşi dün hastaneye gidecekti merak ettim fakat haberim yok inşallah iyi haberlerle gelir .canım bazen çok sıkılıyoruz ve topikten uzak durarak kafa dağıtmaya çalışıyoruz inşallah bu okunan ezanlar hürmetine rabbim bize en yakın zamanda evlatlarımızı göndersin sıkıntılarımız ancak bu şekilde azalır

merhaba canım iyi olmaya çalışıyorum bekleme sürecim biraz hastalıklarla uğraşmakla geçti neyse iyileştim şükür...sonucum yarın belli olacak canım inşallah tutunmuşlardır...

evt cnm yaa hastalıkla geçti ama inşlh bebişlerin iyidir sağlıklıdır valla şimdide senin heycanın sardı yarın güzel haberlerini bekliyoruz cnm inşlh rabbim yarın yüzünüze güler...

çok iyi yapmışsın canım bizler gerçekten çok bunalım yaşıyoruz birgün gülerken ertesi gün ağlıyoruz senelerin birikimi içimizde fırtınalar koparıyor bazen yoruluyorum tam herşey bitti derken tekrar silkiniyorum ve pes etmek yok yola devam edicem diyorum .rabbim dert verdiği gibi sabrınıda veriyor gerçekten evlatsızlık çok acı insanı içteniçe yiyip bitiriyor canım sık sık topiğimize uğrarsan çok seviniriz

iyiyim canım arkadaşım şükür iyi vakit geçirmeye çalıştım ama hastalıklar pek izin vermedi grip engelledi ama şükür atlattım... öyle deme canım inşallah Allah ın izniyle sizlerde geleceksiniz bugünlere sonuçlarınızı bekleyecez hepbirlikte...

merhaba canım iyi olmaya çalışıyorum bekleme sürecim biraz hastalıklarla uğraşmakla geçti neyse iyileştim şükür...sonucum yarın belli olacak canım inşallah tutunmuşlardır...

s a. kendini nasıl hissediyorsun bir değişiklik varmıVCK canım tabiki özledik seniiBAHAR burayadeniz bulut nasılsın canım

aminnnn inşallah ne diyelim rabbim ol derse olur yaa bişey sorcaktım bahara aslında göremedim merakta ettim inşallah iyidir neyse sana sorayım yada okuyup bilgisi olan arkadaslar varsa yardımcı olun lütfen şimdi biz bu ayın sonuna test yaptırcazya eşim bildiğiniz gibi hormonlar yüzünden azo görünüyodu testlerde 3ay olunca test yapacak sanırım doktor yani bu ayın sonuna olmazda belki bir umut canlı sperm görünürse onu dondurma sansımız oluyormu acaba yada bunu doktora nasıl söyleyecez işin içinden cıkamadım kendimi kandırmak istemiyorum ama ya bikaç tane canlı olursa sonrası için bi umudumuz olur onlarıda kaybetmeyelim diyorum hani baharda öyle olmusya bana bi akıl verin arkadaslar yaa

ben çıkıyorum arkadaşlar dualarınızın benimle olduğunu biliyorum Allah hepinizden razı olsun yarın öğlen gibi gidecez hastaneye inşallah hayırlı haberlerle gelirim hepinizi öpüyrum...

s a. Kendini nasıl hissediyorsun bir değişiklik varmıvck canım tabiki özledik seniibahar burayadeniz bulut nasılsın canım

iyiyim cnm saol sen nasılsın pc düzeltimi bari
ben biliyosun hep aynı bi değişiklik yok cuma günü tıpta tahlilleri görecekler
eşim o gün tekrar sperm verecek felan öyle işte
sende iyisindir inşlh gittimi kayınvaliden..

kızlar merhaba, ben hem kendim hem eşim için kullanıcam başarısız tüp bebek deneyiminde öğrendiğim yumurtalarım azmış eşimde sperm azlığı var ama biz bazı kürler kullanıyoruz eşimde 5 tane stent var ve ciddi kalp hastası adama yanlış protokol uygulamaktan korkuyorum havuç suyunu bıraktım ve ginsengi de bıraktım bilgisi olan var mı napayım. kullandıklarım keçiboynuzu tozu ve kürü, çakşır suy, tozunu da keçiboynuzu pekmeziyle berar,arıpoleni, bikaçtane de ballı karışım. bilgisi olanlar benimle paylaşırsa memnun olurum. bi de çakşır suyunu kullanırken bal tüketmeyin diye bi ibare okudum bugün ben hepsini bi bardakta karıştırıp aynı anda içiriyorum tek tek eşim içmiyor ben de bi seferde veriyorum bunun da bi sakıncası olur mu sizce??

ben çıkıyorum arkadaşlar dualarınızın benimle olduğunu biliyorum allah hepinizden razı olsun yarın öğlen gibi gidecez hastaneye inşallah hayırlı haberlerle gelirim hepinizi öpüyrum...
tamam canım allah 'a emanet olun yarın güzel haberlerini bekliyorum dualarımızdasın her daimde olacaksın

canım öncelikle şunu söyleyeyim tabiki bir tane bile çıksa dondurmanız gerekiyor bizim için bu çok önemli .ama bu işlemi yapan yerler pek yok önceden test yaptıracağınız yere bu durumunuzdan söz edin ve çıkarsa dondurtmak istediğinizi söyleyin eğer yapmıyorlarsa bunu yapan merkez bulun bence işimizi şansa bırakmayın.

evet canım kavuştum size.biz tıpta 2 tahlil verdik maalesef 0 çıktı.kan da vermişti ama sonuçları göstermedik. doktora.kaan hoca ya mail atalım bakalım.inş. sizin sonuçlar güzel çıkar.birdahaki tahlili özelde yaptıracaz.kayınvalidem gitti.

Son düzenleme:
canım senin eşin çakşır suyunu kullanıyor ama bu fsh değerini yükseltiyor haberin olsun canım birde eşinde ciddi bir kalp sorunu varmış bence bilmediğin şeyleri kullanma kalbi fazla yorma allah şifa versin onun haricinde bal şerbeti yapabilirsin ayrıca bal şerbeti damar yollarınıda açıyor.lütfen canım dikkatli ol gerçekten ateşle oynuyoruz bazen çocuğumuz olsun diye rabbim şifa versin inşallah

burda eşimin doktoru aslında acıbademde ama oranın devletle anlaşması olmadığı için 3000 tl tutuyodu kan tahlıli mr ı vs işte oda sağolsun devlet hastanesine arkadasına yolladı ilaç için raporu felan orad çıkarttırdı o doktor dedi 3 ay sonra gel diye bende eşime acıbademe yaptıralım testi hemde durumu anlatalım çıkarsa dondurmak istiyoruz diye dedim ama bişey demedi maddi olarak arastırmak lazım telefonla sorsam söylerlermi acaba yaa eşim beni hiç götürmedi bile doktora hep yalnız gitti bu sefer beraber gidelim dedim ama bakalım çok gönlü yok kandırabilirsem giderim yarın bi arayıp soracam bakalım belki söylerler

canım sen nasılsın iyisindir inşallah biraz canın sıkkınmış üzme kendini bizim bütün azolular kendilerini işe vuruyor herhalde fakat bizim daha çok ilgiye ihtiyacımızın olduğunu unutuyorlar.evden kaçarak kendilerini işe vuruyorlar ama bizimde hem çocuksuz hemde onlarsız bir hayat istemediğimizi anlayamıyorlar.bende eşime bazen isyan ediyorum zaten çocuğum yok yalnızım bari seninle fazla vakit geçireyimde sıkıntım azalsın diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…