cnm nasılsın yarın belli olacak değilmi inşallah hayırlı sonuc alırsınız rabbim yardımcınız olsun
hoşgeldin canım yolunumu şaşırdın aramıza girdin yoksa bizim psikoloğa ihtiyacımız olduğu için mi rabbim seni gönderdi.neyse tekrar hoşgeldin çok iyi etmişsin aramıza gelmekle inşallah bizde bu mucizeyi en yakın zamanda yaşar bebeğimize kavuşuruz.ara sıra gelip bizi motive etmeni çok isterim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahumutlu olalım, mutlu olalım. Hep güzel düşünelim hanımlar. Benim teyzem 38 yaşında anne oldu. şimdi 15 yaşında şeker gbi bi kızı var. Eniştem de azospermiydi. Hiç bi tedaviyle olmadı yıllar geçti. Biz yeğenler teyzemin çocuğu gbiydik. Bi anda oluverdi o kadar zamandan sonra hamile kaldı ve oldu. Inanın allah er ya da geç veriyo
Allah razı olsun canım aminnn yarın öğrenecez inşallah hayırlı haberlerle gelirim...
hoşgeldin canım yolunumu şaşırdın aramıza girdin yoksa bizim psikoloğa ihtiyacımız olduğu için mi rabbim seni gönderdi.neyse tekrar hoşgeldin çok iyi etmişsin aramıza gelmekle inşallah bizde bu mucizeyi en yakın zamanda yaşar bebeğimize kavuşuruz.ara sıra gelip bizi motive etmeni çok isterim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
canım bende pek yazamadım arada bir yazılanları okuyordum benimde dikkatimi çekti baharın gelmemesi ama topiğe girmiş fakat yazmamış eşi dün hastaneye gidecekti merak ettim fakat haberim yok inşallah iyi haberlerle gelir .canım bazen çok sıkılıyoruz ve topikten uzak durarak kafa dağıtmaya çalışıyoruz inşallah bu okunan ezanlar hürmetine rabbim bize en yakın zamanda evlatlarımızı göndersin sıkıntılarımız ancak bu şekilde azalıra.s cnm valla ben arada girip cıktım ama hala cok sessiz bahar yok ondanmı acaba :) ben özledim kaç gündür yazamadım bişey şiştim iyice yaa sahi bahar nerelerde ben girmediğim zamanlarda oldumu gelişmeler cnm sen nasılsın nasıl gidiyor
merhaba canım iyi olmaya çalışıyorum bekleme sürecim biraz hastalıklarla uğraşmakla geçti neyse iyileştim şükür...sonucum yarın belli olacak canım inşallah tutunmuşlardır...
çok iyi yapmışsın canım bizler gerçekten çok bunalım yaşıyoruz birgün gülerken ertesi gün ağlıyoruz senelerin birikimi içimizde fırtınalar koparıyor bazen yoruluyorum tam herşey bitti derken tekrar silkiniyorum ve pes etmek yok yola devam edicem diyorum .rabbim dert verdiği gibi sabrınıda veriyor gerçekten evlatsızlık çok acı insanı içteniçe yiyip bitiriyor canım sık sık topiğimize uğrarsan çok sevinirizhoşbuldum. Tesadüfen denizbulutun bi mesajını gördüm. Sonra ona yazdım. O da topiğinizden bahsetti. Ben de damladım hemen. Bebekler annelik konusunda hasssas biriyim. Belki destek de olabilrim diye düşündüm. Biraz tesadüfi oldu allah gönderdi galiba deniz de aracı oldu
caNIM NASILSINIZ BEBİŞLERİNLE İYİ VKİT GEÇİRİYORMUSUN BİLİYORSUNDUR UMARIM MELEKLERİMİZİN KIYMATİNİ BELKİ BİZİM HİÇ BİR ZAMAN ULAŞAMAYACAĞIMIZ YERLERE GELDİN VE ALLAH2IN İZNİYLE MELEKLERİNİN HALAYINIDA ÇEKERİZ NE ZAMAN SONUCUN BELLİ OLACAK HAYIRLISIYLA
merhaba canım iyi olmaya çalışıyorum bekleme sürecim biraz hastalıklarla uğraşmakla geçti neyse iyileştim şükür...sonucum yarın belli olacak canım inşallah tutunmuşlardır...
canım bende pek yazamadım arada bir yazılanları okuyordum benimde dikkatimi çekti baharın gelmemesi ama topiğe girmiş fakat yazmamış eşi dün hastaneye gidecekti merak ettim fakat haberim yok inşallah iyi haberlerle gelir .canım bazen çok sıkılıyoruz ve topikten uzak durarak kafa dağıtmaya çalışıyoruz inşallah bu okunan ezanlar hürmetine rabbim bize en yakın zamanda evlatlarımızı göndersin sıkıntılarımız ancak bu şekilde azalır
s a. Kendini nasıl hissediyorsun bir değişiklik varmıvck canım tabiki özledik senii bahar buraya deniz bulut nasılsın canım
tamam canım allah 'a emanet olun yarın güzel haberlerini bekliyorum dualarımızdasın her daimde olacaksınben çıkıyorum arkadaşlar dualarınızın benimle olduğunu biliyorum allah hepinizden razı olsun yarın öğlen gibi gidecez hastaneye inşallah hayırlı haberlerle gelirim hepinizi öpüyrum...
canım öncelikle şunu söyleyeyim tabiki bir tane bile çıksa dondurmanız gerekiyor bizim için bu çok önemli .ama bu işlemi yapan yerler pek yok önceden test yaptıracağınız yere bu durumunuzdan söz edin ve çıkarsa dondurtmak istediğinizi söyleyin eğer yapmıyorlarsa bunu yapan merkez bulun bence işimizi şansa bırakmayın.aminnnn inşallah ne diyelim rabbim ol derse olur yaa bişey sorcaktım bahara aslında göremedim merakta ettim inşallah iyidir neyse sana sorayım yada okuyup bilgisi olan arkadaslar varsa yardımcı olun lütfen şimdi biz bu ayın sonuna test yaptırcazya eşim bildiğiniz gibi hormonlar yüzünden azo görünüyodu testlerde 3ay olunca test yapacak sanırım doktor yani bu ayın sonuna olmazda belki bir umut canlı sperm görünürse onu dondurma sansımız oluyormu acaba yada bunu doktora nasıl söyleyecez işin içinden cıkamadım kendimi kandırmak istemiyorum ama ya bikaç tane canlı olursa sonrası için bi umudumuz olur onlarıda kaybetmeyelim diyorum hani baharda öyle olmusya bana bi akıl verin arkadaslar yaa
iyiyim cnm saol sen nasılsın pc düzeltimi bari
ben biliyosun hep aynı bi değişiklik yok cuma günü tıpta tahlilleri görecekler
eşim o gün tekrar sperm verecek felan öyle işte
sende iyisindir inşlh gittimi kayınvaliden..
canım senin eşin çakşır suyunu kullanıyor ama bu fsh değerini yükseltiyor haberin olsun canım birde eşinde ciddi bir kalp sorunu varmış bence bilmediğin şeyleri kullanma kalbi fazla yorma allah şifa versin onun haricinde bal şerbeti yapabilirsin ayrıca bal şerbeti damar yollarınıda açıyor.lütfen canım dikkatli ol gerçekten ateşle oynuyoruz bazen çocuğumuz olsun diye rabbim şifa versin inşallahkızlar merhaba, ben hem kendim hem eşim için kullanıcam başarısız tüp bebek deneyiminde öğrendiğim yumurtalarım azmışeşimde sperm azlığı var ama biz bazı kürler kullanıyoruz eşimde 5 tane stent var ve ciddi kalp hastası adama yanlış protokol uygulamaktan korkuyorum havuç suyunu bıraktım ve ginsengi de bıraktım bilgisi olan var mı napayım. Kullandıklarım keçiboynuzu tozu ve kürü, çakşır suy, tozunu da keçiboynuzu pekmeziyle berar,arıpoleni, bikaçtane de ballı karışım. Bilgisi olanlar benimle paylaşırsa memnun olurum. Bi de çakşır suyunu kullanırken bal tüketmeyin diye bi ibare okudum bugün ben hepsini bi bardakta karıştırıp aynı anda içiriyorum tek tek eşim içmiyor ben de bi seferde veriyorum bunun da bi sakıncası olur mu sizce??
teşekkür ederim canım bende sizi özledim nerelerdeydin sen pc mi bozuktus a. Kendini nasıl hissediyorsun bir değişiklik varmıvck canım tabiki özledik senii bahar buraya deniz bulut nasılsın canım
canım öncelikle şunu söyleyeyim tabiki bir tane bile çıksa dondurmanız gerekiyor bizim için bu çok önemli .ama bu işlemi yapan yerler pek yok önceden test yaptıracağınız yere bu durumunuzdan söz edin ve çıkarsa dondurtmak istediğinizi söyleyin eğer yapmıyorlarsa bunu yapan merkez bulun bence işimizi şansa bırakmayın.
canım sen nasılsın iyisindir inşallah biraz canın sıkkınmış üzme kendini bizim bütün azolular kendilerini işe vuruyor herhalde fakat bizim daha çok ilgiye ihtiyacımızın olduğunu unutuyorlar.evden kaçarak kendilerini işe vuruyorlar ama bizimde hem çocuksuz hemde onlarsız bir hayat istemediğimizi anlayamıyorlar.bende eşime bazen isyan ediyorum zaten çocuğum yok yalnızım bari seninle fazla vakit geçireyimde sıkıntım azalsın diyorumiyiyim cnm saol sen nasılsın pc düzeltimi bari
ben biliyosun hep aynı bi değişiklik yok cuma günü tıpta tahlilleri görecekler
eşim o gün tekrar sperm verecek felan öyle işte
sende iyisindir inşlh gittimi kayınvaliden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?