Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
anladım canım acıbadem tam teşekküllü bir hastane muhakkak dondurular söylerseniz .tabiki telefonla bilgi verirler sende ona göre gidersin hatta pahallıysa başka merkezlerede gidebilirsin önceden aç telefon bilgi al .rabbim şifa versin inşallah fazla aratmadan bebişine kavuştursun canım

sağol cnm herkesin muradını versin rabbim inş bakalım daha zaman var umarım hakkımızda hayırlısı olur herkese iyi akşamlar yarın halaya başlarız inş arkadasımızın sonuçları iyi çıkarda

amin canım inşallah topiğimiz biraz şenlensin sanki ölü toprağı atmışlar üzerimize biraz kendimize gelmeliyiz

işten güçten fırsat buldukça uğrarım tabi. bak yoldan yazıyorum. kocem araba kullanıyo nasılolsa

sen de deniz gbi eşinle uzak mı kalıyosun işten dolayı

işten güçten fırsat buldukça uğrarım tabi. Bak yoldan yazıyorum. Kocem araba kullanıyo nasılolsa

sen de deniz gbi eşinle uzak mı kalıyosun işten dolayı
iyi yapmışsın canım havada karada hep yanımızda ol emi.benimde sorunlarım oluyor geçen hafta boşanmayı bile düşünmüştüm.bazen çocuksuzluk bazen eşimin ailesi ve eşim beni bunaltıyor .ne bileyim hayat işte bizi yaprak gibi savuruyor

kızlar sizin fikrinizi alayım kafam çok karıştı. geçen hafta kaan hocanın yanına gittik. test sonuçlarımıza göre ilaç söyledi bize. proxed plus ve pegnly adlı iğne verdi. eşimin fsh ı çok yüksek 31 lerde. testesteronu 4,10...ve sperm sayısı 0.. ama araştırmalarıma göre bu pregnly denilen iğne bayanlara da veriliyormuş ve bir de testesteronu yükseltiyormuş. eşim mail attı kaan hocaya.. biz bu iğneyi bulamadık diye ve testesteronu yanlış anlama ihtimaline karşı tekrar söyledi 4,10 olduğunu.yani testesteron hormonu normal seviyelerde zaten..sorularımıza hiç tatmin edici cevap vermemiş. başka bir iğne adı vermiş ve de isterseniz hemen tese yapalım demiş şimdi hiç bir ilaç kullanmadan bunu niye söyledi anlamadım..forumda kaan hoca ile ilgili hep olumlu şeyler okudum... şimdi beni bu yazdıkları ile hiç tatmin etmedi..siz ne dersiniz bu duruma...

canım kaan hoca bazen hormon değerleri normal olsa bile ilaçlarla oynama yaparak kişinin ilaçlara tepkisini ölçüyor.sizin fsh yüksek olduğu için onu indirip testesteronu yükseltecek onun düşüncesi bu .ama anladığım kadarıyla size önce bir tedaviye karar vermiş sonra kararını değiştirip ameliyat etmek istemiş bende bunu anlayamadım.iyi düşünün ve sonra karar verirn hakkınızda hayırlısı olsun

bana da tıkanıklık olabilir ameliyatla ortaya çıkar dedi ilaç tavsiye etmedi hormon değerlerimiz normal.

hayırlı akşamlar canım hoşgeldin nasılsın

Hoşbuldum vck ım. İyim hamd olsun. İğnelerden mide bulantisi ve agrilarim var ama normalmiş.

Perşembe günü yumurtalar toplanacak.esimde microtese olacak. Heyacanlanliyim biraz.

Sen nasılsın.

gelinciğin yarın test sonucu belli olacakmış ben inanıyorum yarın burda halay çekecez hep beraber
artık hamiş bir anne adayımız olur inşallah

Hoşbuldum vck ım. İyim hamd olsun. İğnelerden mide bulantisi ve agrilarim var ama normalmiş.

Perşembe günü yumurtalar toplanacak.esimde microtese olacak. Heyacanlanliyim biraz.

Sen nasılsın.

merhaba hasret sanırım tüp bebek yapacaksınız bu işlemler ne kadar sürüyor toplamda? iğneler ne zaman başlıyor?

gelinciğin yarın test sonucu belli olacakmış ben inanıyorum yarın burda halay çekecez hep beraber
artık hamiş bir anne adayımız olur inşallah

İnşallah yeşil inşallah. Emeklerini bosa cikarmasin rabbim.
hepimize bebeklerimize kavuşmayi nasip etsin en kisa zamanda allahim.

merhaba hasret sanırım tüp bebek yapacaksınız bu işlemler ne kadar sürüyor toplamda? iğneler ne zaman başlıyor?

Merhaba bangi.

Tüp bebek tedavisinin sonuna gelmek üzereyim. Adetin ikinci günü iğnelere başladim.11 gün iğne vuruldum. 12. Gun yani bu akşam çatlatma iğnesini vercam kendime.persembede yumurtalar toplanacak.
transfere kadar asagi yukari 15 günü buluyor.

hoşbuldum vck ım. Iyim hamd olsun. Iğnelerden mide bulantisi ve agrilarim var ama normalmiş.

Sen nasılsın.
ay canım olsun mide bulantısıda güzel bu uğurda çekilen her sıkıntı güzel mutlu sona az kaldı desene.inşallah hamilelikten bulantı yaşarsın en yakın zamanda inşallah eşindede bol bol sağlıklı spermler bulunsun rabbim emeklerinizin karşılığını versin inşallah

Sen nasılsın.

canım Allah senin de bu tedavide yüzünü güldürsün.inşallah başarılı bir microtese geçirir eşin arkasından senin tüp bebek tedavin başlar ve
hamile haberlerini bize sende verirsin inşallah

hayırlı geceler canım hoşgeldin kimse gelmezse tabi sessiz kalır bizi terk mi ettiniz siz

sizlerede hayılrı geceler
ben terk etmedim valla:26: arada geliyorum ama kimse olmuyor bende çıkıyorum tabikii
ya diğer arkadaşlar nerde noldu böyle 3-4 gündür sessiz kaldı buralar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…