Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Haklısın canım bu tedaviyi görebilmek bile allahin bir lutfu.

Canım çok sağol.inşallah bulunur bol miktarda.

Rabbim hepimiizin emeklerinin karşiliğini versin.bizi boynu bükük koymasin.

balayına çıkmışlar bizi unutmuşlar

Amin canim inşallah.

haklısın canım bu tedaviyi görebilmek bile allahin bir lutfu.

Canım çok sağol.inşallah bulunur bol miktarda.

Rabbim hepimiizin emeklerinin karşiliğini versin.bizi boynu bükük koymasin.
aynen canım sana katılıyorum rabbimin bir lütfu bu.inşallah meyvesinide alırsın kucağına

Slm arkadaşlar, birsey soracaktım. Ben de pko var, baktık tedavıye ragmen döllenme olmuyor eşime tahlil yapıldı ve sperm sayısında ve hareketlılıgınde problem var Doktorumuza gıtmedık daha sonucu gostermeye, bu sorunları sadece yedıgı besınlerle mı yenerız yoksa sayıyı ve hareketlılıgı arttırmak ıcın ılaç verılıyor mu?

canım tabi yediklerinizde etkili olabilir ama en iyisi bir ürologla görüşmeniz daha faydalı olur.
sen üzülme en azından spermleriniz var tüp bebek denemek için bizlerin eşinde sperm yok senden daha kötü durumdayız yani.

haklısın, :44:çok şükür halımıze yıne de. Pekı jınekolog yanı benım doktorum karar veremez mı buna?

Son düzenleme:
aleykümselam canım. problem var demişsin ama sayı nekadar? doktorunuz bi görsün bakalım. keçiboynuzu tozu veya suyu ,havuç suyu iyi geliyor.dr ilaç verebilir.bizde sıfır .inş. kolayca bebeğine kavuşursun.

Sayı 9 milyon ama bu sayının yarısında şekıl bozukluğu var,sadece %10'u ileri hareketlı.% 80 harektsız, % 10u yerınde hareketlı. Ben de yumurtlayamıyorum,ilaçlara cevap vermıyorum gecen aydan berı. Bıraz sabır etmekten baska sımdılık bırsey yapmıyoruz

kızlar sizlere iyigeceler ben çıkıyorum dizi izlemeye gidiyom kociş de çaypmış
aman Allahım hangi dağın kurdu öldüyse çok şaşırdım

ZAMANcım hoşgeldin nasılsın.HASRET yumoşların büyümüşmü .inş. inş transferin gerçekleşir.sonrada canım hangi iğneleri vuruldun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…