ZAMANcım hoşgeldin nasılsın.HASRET yumoşların büyümüşmü .inş. inş transferin gerçekleşir.sonradacanım hangi iğneleri vuruldun.
Merhaba nzlyln cim.. Evet büyümüş yumoşlar.perşembe toplanacaklar. Önce eşim ameliyat olcak sonrada beni alacaklar. İnşallah emeklerimiz boşa gitmez.
Ben menapur kullandim.
Hoşgeldin.cok şükür iyiz , sen nasilsin.
hoşgeldin şekerim biz iyiyiz seni sormalı sen nasılsın
ZAMANcım hoşgeldin nasılsın.HASRET yumoşların büyümüşmü .inş. inş transferin gerçekleşir.sonradacanım hangi iğneleri vuruldun.
çok teşekkürler bacılar iyiyim kimsecikler yok topikte kaç gündür
canım senin eşin çakşır suyunu kullanıyor ama bu fsh değerini yükseltiyor haberin olsun canım birde eşinde ciddi bir kalp sorunu varmış bence bilmediğin şeyleri kullanma kalbi fazla yorma allah şifa versin onun haricinde bal şerbeti yapabilirsin ayrıca bal şerbeti damar yollarınıda açıyor.lütfen canım dikkatli ol gerçekten ateşle oynuyoruz bazen çocuğumuz olsun diye rabbim şifa versin inşallah
inşallah canım dualar sizin için.sadece bir tane iğne?
iyi yapmışsın canım havada karada hep yanımızda ol emi.benimde sorunlarım oluyor geçen hafta boşanmayı bile düşünmüştüm.bazen çocuksuzluk bazen eşimin ailesi ve eşim beni bunaltıyor .ne bileyim hayat işte bizi yaprak gibi savuruyor
merhaba nzlyln cim.. Evet büyümüş yumoşlar.perşembe toplanacaklar. önce eşim ameliyat olcak sonrada beni alacaklar. Inşallah emeklerimiz boşa gitmez.
Ben menapur kullandim.
günaydın canım nasılsın?günaydınlar geleceğin güzel anne adayları
cnm kayınının allah acil şifasını versin şimbi bu moralle o ilaçları felan düşünemez belki eşin inşlh en kısa süre herşey yoluna girer ve sizde tedavinize hayırlısyla başlarsınız cnm...
Allah abinize şifa versin inş. en kısa zmnda iyleşir. üzüldüm valla 11 gündür yoğun bakımda olmasınainsan böyle bi durumda tedavi falan düşünemez inş. abisi iyleşirde eşinede moral olur tedavinizde yeniden başlar..
Allah sabır versin canım çok zor.İnşallah kayınbiraderinde çabucak toparlanır şifasını bulur.
kolay değil tabiki eşinde çok zor günler geçiriyordur bu durum karşısında.Allah beterinden saklasın
doktor çok güzel anlatmış doğrusu..hiç duymamıştım adını,acaba bilen varmı
inş tez zamanda iyileşir de siz de tedavinize devam edersiniz canım..çok geçmiş olsun..bizim durumumuz tedavimiz devamlılık moral maddiyat istiyo..hepimiz birbirimize dua ediyoruz
nasılsınız kızlar
canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah tez zamanda iyileşir abiniz...
selam kızlar kimsecikler yok olsun bende kendi kendime yazarım
günaydın canım iyidir ne olsun herşey aynı değişen birşey yok şimdilik.hava çok kötü dün yağmurluydu bugünde fırtınayla birlikte kar var.sende istiyorumbebeğimi ziyaret etmişsin ne güzel en azından birbirinizi tanıma fırsatı bulmuşsunuz inşallah bizlerde birgün tanışırız .sizde havalar nasıl soğuk varmı?cnm merhaba günaydın nasılsın ne var ne yok ist havalr nasıl
canım ya çok geçmiş olsun rabbim şifa versin onu sevdiklerine bağışlasın kaza falan mı geçirdi ben pek anlayamadımAllah razı olsun arkadaşlar hepinizden.. İnşallah rabbim şifa bekleyen herkesin yardımcısı olsun..
Hastamızın durumu aynı ne iyiye gidiyor ne kötüye 12 gündür bekliyoruz
hoşgeldin canım damdan düşer gibi oldu ama yinede sana yardımcı olmak için bir kaç soru sorayım öncelikle nerde ameliyat olacak türkiyedemi.sizin azo sebebi belli daha önce hiç ilaç tedavisi gördümü canım öyle hemen ameliyata karar vermeyin bak burda çok fazla pişman olan arkadaşımız var.sen önce araştırmanı yap tedavini gör sonra ameliyat olsun eşin ama yinede siz bilirsinizarkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum malüm azosperm mağduruyumbu sitede bize umut olacak yazılar okudum ve üye olmaya karar verdim :) iyikide olmuşum ben belçika da yaşıyorum 1 yıllık evliyim eşimin azopserm olduğunu 6 ay oldu öğreneli psokolojik olarak çok kötüyüm bu hafta eşim mikro tese olacak çok korkuyorum dua istiyorum sizlerden ... selametle
günaydın canım nasılsın?
arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum malüm azosperm mağduruyumbu sitede bize umut olacak yazılar okudum ve üye olmaya karar verdim :) iyikide olmuşum ben belçika da yaşıyorum 1 yıllık evliyim eşimin azopserm olduğunu 6 ay oldu öğreneli psokolojik olarak çok kötüyüm bu hafta eşim mikro tese olacak çok korkuyorum dua istiyorum sizlerden ... selametle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?