Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ZAMANcım hoşgeldin nasılsın.HASRET yumoşların büyümüşmü .inş. inş transferin gerçekleşir.sonrada canım hangi iğneleri vuruldun.

Merhaba nzlyln cim.. Evet büyümüş yumoşlar.perşembe toplanacaklar. Önce eşim ameliyat olcak sonrada beni alacaklar. İnşallah emeklerimiz boşa gitmez.

Ben menapur kullandim.

Canim biz suan fsh i duzelttik lh biraz yuksek sukurler olsunzatn bize caksiri dr tavsiye etti kan testi istesi sonucu gordu yani ama tine de korkuyorum brancaya da basliyamadim korkudan

bu düşünceye getirecek kadar ne oldu ki. önemli bişey söyledğin

merhaba nzlyln cim.. Evet büyümüş yumoşlar.perşembe toplanacaklar. önce eşim ameliyat olcak sonrada beni alacaklar. Inşallah emeklerimiz boşa gitmez.

Ben menapur kullandim.

cnm merhaba senin eşindedemi azosperm vardı neden kaynaklı sebebi bellimi
tüp bebeğe hazılanarak mikro tesemi olacak inşlh bolca sperm çıkarda emekleriniz yer bulur
hangi dr gidiyosunuz..

canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah tez zamanda iyileşir abiniz...

Allah razı olsun arkadaşlar hepinizden.. İnşallah rabbim şifa bekleyen herkesin yardımcısı olsun..
Hastamızın durumu aynı ne iyiye gidiyor ne kötüye 12 gündür bekliyoruz

cnm merhaba günaydın nasılsın ne var ne yok ist havalr nasıl
günaydın canım iyidir ne olsun herşey aynı değişen birşey yok şimdilik.hava çok kötü dün yağmurluydu bugünde fırtınayla birlikte kar var.sende istiyorumbebeğimi ziyaret etmişsin ne güzel en azından birbirinizi tanıma fırsatı bulmuşsunuz inşallah bizlerde birgün tanışırız .sizde havalar nasıl soğuk varmı?

Allah razı olsun arkadaşlar hepinizden.. İnşallah rabbim şifa bekleyen herkesin yardımcısı olsun..
Hastamızın durumu aynı ne iyiye gidiyor ne kötüye 12 gündür bekliyoruz
canım ya çok geçmiş olsun rabbim şifa versin onu sevdiklerine bağışlasın kaza falan mı geçirdi ben pek anlayamadım

arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum malüm azosperm mağduruyum bu sitede bize umut olacak yazılar okudum ve üye olmaya karar verdim :) iyikide olmuşum ben belçika da yaşıyorum 1 yıllık evliyim eşimin azopserm olduğunu 6 ay oldu öğreneli psokolojik olarak çok kötüyüm bu hafta eşim mikro tese olacak çok korkuyorum dua istiyorum sizlerden ... selametle

hoşgeldin canım damdan düşer gibi oldu ama yinede sana yardımcı olmak için bir kaç soru sorayım öncelikle nerde ameliyat olacak türkiyedemi.sizin azo sebebi belli daha önce hiç ilaç tedavisi gördümü canım öyle hemen ameliyata karar vermeyin bak burda çok fazla pişman olan arkadaşımız var.sen önce araştırmanı yap tedavini gör sonra ameliyat olsun eşin ama yinede siz bilirsiniz

ilgi ve alakan için teşekkür ederim canım :) belçikada kaan osmanağaoğlu var bu tese ve mikro tese yöntemini 1994 yılında ilk tüp bebek operasyonunda olan doktor bize öyle söyledi ,eşimin fsh lh hormonları normal tıkanıklık yok meni miktarı 4 ml testislerde normal ama siperm yok ölü diri hiç bulunamadı bendede prolaktin yüksekliği var ne olacaz bilmiyorum emre bakırcıoğlu beye meil attım bana meni miktarını sordu cevap bekliyorum şimdii ayın 15 ne az kaldı ama rtık kafamdaki siperm varmı yokmu düşüncesi beni çıldırtıyor iyice sabırsızlandım o yüzden hemen mikro tese olmasını istiyorum eğer siperm çıkmazsa ikinciye şansımız olurmu bilmiyorum kafam okadar karışıkki bitkisel olarak eşime şimdi hurma poleni bal arısütü veriyorum rabbim hayırlısını versin

bu arada doktor ilaç falan vermedi muayene etti tahlil yaptı okadar bitkisel şeyler kullanıyoruz dedim bi faydası olmaz dedi ilaç kullanalımmı dedim gerek yok dedi , doktorun acele etmesi de biraz kafamı karıştırıyor ama ne bileyim işte belçikada tanınan bilinen tek türk doktoru bu başka şansımız yok türkiyede sigortamız olmadığı için burda yapmaya karar verdik ama yinede içim rahat değil neden azosperm bi araştırmada yapılmadı offf allahım yardım et sen bizlere çok zor

günaydın canım nasılsın?

iş güç canımnasıl olem. sen de ne var ne yok

hoşgeldin. psikoloji bozmak yok. keyifler her zaman iyi olmalı. psikoloğunuz burda korkmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…