Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhabalar kizlar.

Iyi haberler bekliyorsunuzdur ama maalesef veremeyecegim.esimde hicbirsey bulunamadi.benimde yumurtalar toplanmadi dogal olarak. Bu mecerada buraya kadarmis.

ahh canım benim yaa ne desek boş şimdi teselli verecek söz bulamıyorum.
maceran bu kadar olmasın günün birinde umutların yeniden yeşersin inşallah

Hasret noldu cnm eşin ameliyattan çıktımı sonuç bellimi ver artık müjdeli haberi
beklemek ne kadar zor inşlh çokca sperm bulunmuştur cnm....hadi hayırlısı..

merhabalar kizlar.

ıyi haberler bekliyorsunuzdur ama maalesef veremeyecegim.esimde hicbirsey bulunamadi.benimde yumurtalar toplanmadi dogal olarak. Bu mecerada buraya kadarmis.

ooffff cnm benim yaa geçmiş olsun çok üzüldüm belki patolojide görünür cnm yaa
allah sabır versin o yollardan geçtiğim için seni çok iyi anlıyorum
benimde yumurtalarım toparlanamamıştı
ümidini kesme cnm
demekki daha vakti değilmiş inşlh senin ve burdaki bütün arkadaşlarımızın kaderinde anne olmak yazılmıştır cnm....((

ahh canım benim yaa ne desek boş şimdi teselli verecek söz bulamıyorum.
maceran bu kadar olmasın günün birinde umutların yeniden yeşersin inşallah

Hayirlisi buymus be yesilcigim.benim maceram buraya kadar.esimi daha kac kere bicak altina yatirabilirimki bos bi umut icin.bunda cok umutluydum,oncesinde tedavi gorduk hic olmazsa olgunlasmamisi bulunur diyordum ama olmadi.

Insallah sizin umutlariniz yarim kalmaz.kucaklariniza alirsiniz bebeklerinizi en kisa zamanda.

Merhabalar kizlar.

Iyi haberler bekliyorsunuzdur ama maalesef veremeyecegim.esimde hicbirsey bulunamadi.benimde yumurtalar toplanmadi dogal olarak. Bu mecerada buraya kadarmis.

geçmiş olsun cnm hepimiz bir macera içindeyiz sonumuzun ne olcağını bilmeden (...inşallah bidahaki sefere olur demekten başka bişey gelmiyor elimizden. inşallah olur...

Patolojiyi filan konusmadik valla,sormakta aklima gelmedi acikcasi.

Ben sizlerin sevincleriyle sevinecegim bundan sonra.

geçmiş olsun cnm hepimiz bir macera içindeyiz sonumuzun ne olcağını bilmeden (...inşallah bidahaki sefere olur demekten başka bişey gelmiyor elimizden. inşallah olur...

(

Hayirlisi canim ,ama bu ise baslatkende yeni bi deneme yok daha diye dusunuyorduk.olumsuzu gorunce biryerden sonra birakmak en iyisi.o umutla yasamak benim icin daha zor ve aci.

Merhabalar kizlar.

canım üzülme ne olursun bizdede m. tesede bulunamamıştı bak geçtiğimiz yaz menide çıkan spermle denedik. Allah ol dedikten sonra olur vakti saati gelmemiştir.

canım üzülme ne olursun bizdede m. tesede bulunamamıştı bak geçtiğimiz yaz menide çıkan spermle denedik. Allah ol dedikten sonra olur vakti saati gelmemiştir.

Cok sagol canim.cok uzulmemeye calisiyorum elimden geldigi kadariyla(

Allahim ol dedikten sonra hicbisey karsi koyamaz biliyorum böyle dusunmeseydim ne yapardim bilemiyorum.

baharcım ben bir meryem okuycaktım ya vaktim olursa iki okurum demiştim iki tane okudum Allah kabul etsin.

Son düzenleme:
Merhabalar kizlar.

Merhaba Hasret

cok üzüldüm arkadasim rabbim sabir versin cok gecmis olsun rabbim ummadigin anda sana bebegini göndersin canim

Son düzenleme:
Merhabalar kizlar.

canım ne desek boş ne olur üzme kedini tıp her geçen gün ne kadar ilerliyo
rabbim ol desin yeter sen ümidini hiç kaybetme dualarımız hep seninle

GELINCik canim cok sevindim senin adina allah tamamina erdirsin

canım ne desek boş ne olur üzme kedini tıp her geçen gün ne kadar ilerliyo
rabbim ol desin yeter sen ümidini hiç kaybetme dualarımız hep seninle

Çok sağol anemoncugum. Allah razi olsun.hayirlisiyla birliktr nasip etsin diye dua ettim rabbime,demekki buymus hayirlisi

zcu canim nasilsin ne var ne yok...canim m tesede bulunamadi demissin ya hicmi bisey bulunamamisti sizin

Merhaba çiçekciğim,

Allah razi olsun,insallah canim Allahtan umudumu kesmedim hic kesmeyecegimde:)

kesme canim bizde iki defa olumsuz sonuc aldik senden hic farkim yok benim de ama bende hic umudumu kesmedim
insallah olacak bir gün allah hepmizin yardimcisi olsun

Çok sağol anemoncugum. Allah razi olsun.hayirlisiyla birliktr nasip etsin diye dua ettim rabbime,demekki buymus hayirlisi

kesinlikle umudun ve mutluluğun hiç azalmasın. benim teyzem hiç beklemediği bi anda hamile kalmıştı 38inde anne oldu. daha önce bahsettim burda. hiç belli olmaz. rabbim nasip ediyo öle bi anda. yüzünüzden gülücük eksik olmasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…