Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kesme canim bizde iki defa olumsuz sonuc aldik senden hic farkim yok benim de ama bende hic umudumu kesmedim
insallah olacak bir gün allah hepmizin yardimcisi olsun

Canim bizim bu 4 ameliyat.ikisi teseydi,ikisi mikrotese.gecen sene elonge hucreyle denemistik ve hic bir kür ve ilac kullanmamistik.bu sefer dunyanin seyini kullandik sonuc sifir.Allahtan umut kesilmez ,hic kesmedim ama bu vakitten sonra hersyi akışına birakacagim.

tesekkür ederim Nilcim.
Amin hepimizin eksik olmasin yuzunden tebessumler insallah.

canım vakti zamanı değilmiş inş. o vakitte gelir
kendini topla biraz en azından kürlerle devam edin rabbim büyük
ama lütfen pet etme

Kürleri zaten zorla kullandiriyordum esime,bundan sonra kullanacagini hic sanmiyorum.israr etsemde onu kirmaktan ,incitmekten korkuyorum.

sonucu aldigimizda benden ozur diledi.bende ona belli etmemeye calisiyorum üzüldügumu. Simdi biraz uyududa kendimi saldim

Denizbulut cum cevap icin teşekkürler.cnm onu öğrenirim fakat burda SSK li olan esimin olması lazım demi?ben 9 senelik SSK liyim ama benim prim ödemem daha 855 gün .yani benimkini mı baz alırlar esiminkini mı ?
Bakalim esim 1 ay sonra tese olacak sorunumuz azo bizimde.kaan hoca o güne kadar kür önerdi.daha sonra sperm bulunursa dondur ulcak ve tup bebekle bana verilecek o yüzden umutla araştırıyorum.

Hasret cim gecmis olsun.biliyorsun hepimiz bu yollardan geçiyoruz .ama tabiki eslerimizinde yanında olmamız lazım.napalim kismet dicek ama bı yandan da yeni bir tedavi varmı diye araştırıcaz hep.bakalim cnm benim eşimde 1 ay sonra olucam tese.kismet .ama üzülme inan olacağı varsa zaten oluyor.

Cecilyacim dedigin gibi nasipte varsa bisey bahane olacakti. Nasip degilmis bize.insallah sizlere nasip olur.

Rabbim ol dedikten sonra olur üzülme cnm.dün hastanede bi bayanla kısa bi konuşmamız oldu bugün doğum yapacak Allah yardımcısı olsun.bu bebek bana 11 yıl sonra geldi kendiliğinden hamile kaldım dedi.sorun kadındaymış ama sonuçta 11 yıl gebelik oluşmamış.ilk çocuğuda 6 yıl sonra tedavi görerek olmuş.11 yıl korunmamış ve yeni bebek dünyaya geliyo )ilk çocuğu oğlanmış şimdiki kız olucak ne güzel)) olcak olduktan sonra olur...

Rabbim bagislasin o bayanin evlatlarini.allahtan umudumu kesmiyorum ama zaman ihtiyacim var sanirim.

canım eşini tanıyan sensin tabi ki de ısrar etme
bu rahatsızlık eşinin elinde olan bi şey değil onun cok üzüldüğünü biliyorum
biz ilk öğrendiğimizde eşim boşanalım bile demişti başkasıyla cocuğun olur dedi çok ağladık çok üzüldük ama eşlerimiz bizden daha kötü kendilerinden çok bizim için üzülüyolar hiç bir şey dünyanın sonu deiğ rabbim onları başımızdan eksik etmesin
allah korusun eşimiz hasta falan olsa çocuk hiç aklımıza gelmez güzel allahım hepimize hayırlısını versin

Çok haklisin canim. Allahim onlari başimizdan eksik etmesin.

Rabbim bagislasin o bayanin evlatlarini.allahtan umudumu kesmiyorum ama zaman ihtiyacim var sanirim.

bencede kendinize biraz zmn verin bu tedaviler baya bi yorucu oluyor kafanızı bedeninizi dinlendirmeye çalışın.herşeyin hayırlısı olsun...

hasret canım güzel haberler almak ümidiyle girdim ama...
çok geçmiş olsun tatlım bizler hayırlısını istedik demekki doğru zaman değilmiş.
sakın üzülmeyin canım birsüre daha tedavi görürsünüz olmazsa normal çıkış beklersiniz.
çünkü eşinin bu 4.ameliyatıymış kolay değil onun içinde.
zaten kök hücrenin onaylanması yakındır..
tekrar çok geçmiş olsun canım rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin.

Merhabalar kizlar.

Iyi haberler bekliyorsunuzdur ama maalesef veremeyecegim.esimde hicbirsey bulunamadi.benimde yumurtalar toplanmadi dogal olarak. Bu mecerada buraya kadarmis.
canım benım cok gecmısolsun..... inan cok üzüldüm....bakbızde bolmıktarda sperm var yanıamelıyatla alınıyo... 4 deneme yaptırdım4 üde negatıf.... yanıbulunsada bulunmasada rabbımmne ısterse ooluyo....bulunsa bıle bebegın olmayabılır.... bu yuzdenkendını yıpratma.... tedavıyedevam.... ama tevekkulede devam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…