Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhabalar kizlar.

Iyi haberler bekliyorsunuzdur ama maalesef veremeyecegim.esimde hicbirsey bulunamadi.benimde yumurtalar toplanmadi dogal olarak. Bu mecerada buraya kadarmis.

hasretcim senden güzel haberler almak umuduyla hemen topiğe geldim ama çok üzüldüm...
geçmiş olsun canım eşin 4 ameliyat geçirmiş rabbim yardımcısı olsun...
herşey allahın taktiri allah hepimizin hakkında hayırlısını versin...
nezaman ne olacağını kimse bilemez...
umudunuzu kaybetmeyin nasibimizde varsa elbet kavuşuruz bebişlerimize...

ALEYNA----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------
ANEMON---------------------------------------
ARUNA-----------------------------------------1 yasin
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BELEMİR---------------------------------------
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------1 meryem
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN---------------------------------------
ÇİÇEK-----------------------------------------
DENİZBULUT---------------------------------
EFULUM---------------------------------------1 meryem
ESESLİM--------------------------------------1 yasin
ESMA-----------------------------------------
ESMERALDA----------------------------------
FLZASK---------------------------------------1 yasin
GELİNCİK-------------------------------------
HEP--------------------------------------------
HERDEMK-------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY---------------------------------------
LEYLAK----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER---------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL-----------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------
YEŞİL------------------------------------------3 yasin 1 meryem
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------2 meryem
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN----------------------------------------
ZEYNEP---------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 2 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Merhabalar kizlar.

Iyi haberler bekliyorsunuzdur ama maalesef veremeyecegim.esimde hicbirsey bulunamadi.benimde yumurtalar toplanmadi dogal olarak. Bu mecerada buraya kadarmis.

rabbim yardımcınız olsun.üzülme rabbim senden doğma bi bebek yazmışsa ergeç dünyaya gelecek zaten.belki bakarsınız bu ameliyatla tıkalı damarla falan açılır,kendiliğinden olur.inş.

cnm merhaba sen hamilemisin
sizdeki sorun neydi tedavide neler kullandınız azo sebebiniz neydi
inşlh bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın cnm..

cnm sizin patolojide ne çıktı bellimi istedinmi sonucu

cok saol tatlım insallhbişe cıkmaz yarın gıtcem mr sonucumu almaya dr gösterecem... Ama yarın için baskabı kadın dogumcududanda randevualdım... Bıde obaksın sonuclara dıe... Içimrahat eder en azından...

anladım cnm inşlh oda temiz çıkar

patolojiyi filan konusmadik valla,sormakta aklima gelmedi acikcasi.

Ben sizlerin sevincleriyle sevinecegim bundan sonra.

cnm enim patoloji raporunu iste bence o önemli

Benden guzel haber bekleyip dualar ettiginiz icin Allah hepinizden razi olsun.
senden de Allah razı olsun canım.
inşallah mucizen sana en yakın zamanda gelir.Allah ol dedikten sonra ne olursa olsun olur.Azospermde doğal yolla hamiş olanlar bile var.Rabbim istemiş ki olmuş düşünebiliyormusun
olması çok zor bir ihtimal üstelik doğal yoldan.

kızlar herkese merhaba, ne zamandır yazmıyordum buraya, gelinciğe çok ama çok sevindim, Rabbim tamamına erdirsin inşAllah, darısı buradaki diğer arkadaşlarıma olsun inşAllah..Kızlar bu arada JKLM arkadaşımızdan haberi olan varmı? onu çok merak ettim..Sanırım hamile kalanlar pek gelmiyor buraya, Selva falan doğurmuştur galiba, eskilerden pek kimse yok artı, Belgin, Sevgidolu, Zcu, Blue, ve diğer tüm arkadaşlar kendinize iyi bakın..

slm cnm
evt bebeğine kavuşan arkadaşlardan pek giren yok buraya
aslında buraya gelselerde bizlere umut olsalar ne kadar büyük sevap işlerler
nasıl bebek sahibi oldular neler kullandılar sorun neydi
bunları öğrenmeye o kadar çok ihtiyacımız varki anlatamam
sayfanın başından okuyup geliyorum
olumlu sonuca kavuşanlara mesaj gönderiyorum ama pek dönen yok malesef((

bencede hamile kalan arkadaşlar gelse süreçlerini bizlerle paylaşsalar ne güzel olurdu.
bizlere birer umut ışığı olur

hasret güzel kardeşim çok üzüldüm okadar dua etmiştimki müjdeli bi haber almak için , üzülme diyemem rabbim yardımcın olsun sabır versin ama hiç ümidini kaybetme rabbim güldürür inşallah yüzünü , sanki başıma gelmiş gibi ben oturdum ağlıyorum çok çok çok zor ben ne yapıcam ya bizdede siperm çıkmazsa nasıl dayanacam az kaldı ayın 15 ne rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah ummadığın anda en ümitsiz olduğun anda rabbim yüzünü güldürür , EYYYY KERİM OLAN RABBİM BİZLERE İKRAM ET BİZLERE HAYIRLI EVLATLAR LUTF ET AMİİN ..

zcu canim nasilsin ne var ne yok...canim m tesede bulunamadi demissin ya hicmi bisey bulunamamisti sizin

iyiyim canım sen nasılsın.evet canım normal sperm bulunamamıştı sperm olamamış hücreler çıkmıştı çok şükür Allaha tüp bebek deneme gittiğimizde menide üç beş tane çıkıyordu çok sağlıklı gelişen iki tanede embriyomuz olmuştu fakat tutunamadı ne yapalım nasip değilmiş.şimdi sperm çıkarmı onuda bilmiyorum, tekrar denemek istiyoruz ama bu olumsuzlukla karşılaşmaktan korkuyorum.şimdilik ilaç felanda kullanmıyoruz.

canım seni merak ediyordum herşeyin yolunda gitmesine sevindim .Jkl bayadır gelmiyo topiğe ...kendine iyi bak kaç ay kaldı doğuma?

canım nasılsın ,hamilelik nasıl gidiyor biliyorsun aynı dönemlerde denemiştik. ne olur kendine dikkat et bizdende duanı esirgeme Allahım hayırlısıyla doğurmanı bebeğini kuçağına almayı nasip etsin sağlıcakla görüşürüz.

canım bence çok şanslısın Allah bir kapıyı kapatmış ama size doğal yoldan sperm vermiş bence bu işin peşini bırakma.
sabırlı ol doktora gidin elinden ne geliyosa yap azimli ol arkadaşım.Rabbim yolunuzu açık etsin inşallah

Merhabalar kizlar.

canım benim lütfen üzme kendini. sabır ve dua yalnızca. inşallah vakti zamanı geldiğinde kendiliğinden olur bebişin

ZCU canım nasılsın tedaviniz ne aşamada bayadır neler yapıyorsnuz ?

canım görmemişim kusura bakma. fazla birşey yaptığımız yok merkez araştırmaktan başka ilaç felanda kullanmıyoruz bir sperm tahlili yapalımda bakalım sonuç ne olacak.sizden ne haber siz neler yapıyorsunuz ....

enfallcim moralini yüksek tutman lazım. iyi düşünelim her zaman. inşallah güzel haberlerle geleceksin sen buraya. burası hepimize umut oldu, sen de o umutlardan biri olacaksın inşallah... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…