Merhabalar kizlar.
Iyi haberler bekliyorsunuzdur ama maalesef veremeyecegim.esimde hicbirsey bulunamadi.benimde yumurtalar toplanmadi dogal olarak. Bu mecerada buraya kadarmis.
baharcım ben bir meryem okuycaktım ya vaktim olursa iki okurum demiştim iki tane okudum Allah kabul etsin.
baharım canım nasılsın seni arayan bendim
Merhabalar kizlar.
Iyi haberler bekliyorsunuzdur ama maalesef veremeyecegim.esimde hicbirsey bulunamadi.benimde yumurtalar toplanmadi dogal olarak. Bu mecerada buraya kadarmis.
kizlar nasilsiniz bakim tedaviye baslayanlariniz varmi rabbim hepinizin yuzunu guldursun insallahh..bende ayin 10 nda ilk ultrasyonum var bakalim rabbim hayirlisini gosterir insallahh..heycanliyim hemde cokk..hepinizi opuyorum allaha emanet olun..yazamiyorum size sik sik ama dularimdasiniz kader arkadaslarim benimm..
evet ya..
Güzel oldu.
Attık stresimiz geldik
Ama hiç ders çalışmadım
Ama napayım artık çalışırım bende.
Gelincikee çok sevindimm...
Bizim tedavi devam edecek.
Tahlil yaptırıp sonuçları göndereceğiz bakalım ne çıkacak?
Ona göre bi yol çizgisi tutturacağız...
Sen nasılsın bitanem..
cok saol tatlım insallhbişe cıkmaz yarın gıtcem mr sonucumu almaya dr gösterecem... Ama yarın için baskabı kadın dogumcududanda randevualdım... Bıde obaksın sonuclara dıe... Içimrahat eder en azından...
patolojiyi filan konusmadik valla,sormakta aklima gelmedi acikcasi.
Ben sizlerin sevincleriyle sevinecegim bundan sonra.
senden de Allah razı olsun canım.Benden guzel haber bekleyip dualar ettiginiz icin Allah hepinizden razi olsun.
kızlar herkese merhaba, ne zamandır yazmıyordum buraya, gelinciğe çok ama çok sevindim, rabbim tamamına erdirsin inşallah, darısı buradaki diğer arkadaşlarıma olsun inşallah..kızlar bu arada jklm arkadaşımızdan haberi olan varmı? Onu çok merak ettim..sanırım hamile kalanlar pek gelmiyor buraya, selva falan doğurmuştur galiba, eskilerden pek kimse yok artı, belgin, sevgidolu, zcu, blue, ve diğer tüm arkadaşlar kendinize iyi bakın..
slm cnm
evt bebeğine kavuşan arkadaşlardan pek giren yok buraya
aslında buraya gelselerde bizlere umut olsalar ne kadar büyük sevap işlerler
nasıl bebek sahibi oldular neler kullandılar sorun neydi
bunları öğrenmeye o kadar çok ihtiyacımız varki anlatamam
sayfanın başından okuyup geliyorum
olumlu sonuca kavuşanlara mesaj gönderiyorum ama pek dönen yok malesef((
zcu canim nasilsin ne var ne yok...canim m tesede bulunamadi demissin ya hicmi bisey bulunamamisti sizin
kızlar herkese merhaba, ne zamandır yazmıyordum buraya, gelinciğe çok ama çok sevindim, Rabbim tamamına erdirsin inşAllah, darısı buradaki diğer arkadaşlarıma olsun inşAllah..Kızlar bu arada JKLM arkadaşımızdan haberi olan varmı? onu çok merak ettim..Sanırım hamile kalanlar pek gelmiyor buraya, Selva falan doğurmuştur galiba, eskilerden pek kimse yok artı, Belgin, Sevgidolu, Zcu, Blue, ve diğer tüm arkadaşlar kendinize iyi bakın..
kızlar herkese merhaba, ne zamandır yazmıyordum buraya, gelinciğe çok ama çok sevindim, Rabbim tamamına erdirsin inşAllah, darısı buradaki diğer arkadaşlarıma olsun inşAllah..Kızlar bu arada JKLM arkadaşımızdan haberi olan varmı? onu çok merak ettim..Sanırım hamile kalanlar pek gelmiyor buraya, Selva falan doğurmuştur galiba, eskilerden pek kimse yok artı, Belgin, Sevgidolu, Zcu, Blue, ve diğer tüm arkadaşlar kendinize iyi bakın..
iyiyim canım sen nasılsın.evet canım normal sperm bulunamamıştı sperm olamamış hücreler çıkmıştı çok şükür Allaha tüp bebek deneme gittiğimizde menide üç beş tane çıkıyordu çok sağlıklı gelişen iki tanede embriyomuz olmuştu fakat tutunamadı ne yapalım nasip değilmiş.şimdi sperm çıkarmı onuda bilmiyorum, tekrar denemek istiyoruz ama bu olumsuzlukla karşılaşmaktan korkuyorum.şimdilik ilaç felanda kullanmıyoruz.
Merhabalar kizlar.
ZCU canım nasılsın tedaviniz ne aşamada bayadır neler yapıyorsnuz ?
hasret güzel kardeşim çok üzüldüm okadar dua etmiştimki müjdeli bi haber almak için , üzülme diyemem rabbim yardımcın olsun sabır versin ama hiç ümidini kaybetme rabbim güldürür inşallah yüzünü , sanki başıma gelmiş gibi ben oturdum ağlıyorum çok çok çok zor ben ne yapıcam ya bizdede siperm çıkmazsa nasıl dayanacam az kaldı ayın 15 ne rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah ummadığın anda en ümitsiz olduğun anda rabbim yüzünü güldürür , EYYYY KERİM OLAN RABBİM BİZLERE İKRAM ET BİZLERE HAYIRLI EVLATLAR LUTF ET AMİİN ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?