canım bence çok şanslısın Allah bir kapıyı kapatmış ama size doğal yoldan sperm vermiş bence bu işin peşini bırakma.
sabırlı ol doktora gidin elinden ne geliyosa yap azimli ol arkadaşım.Rabbim yolunuzu açık etsin inşallah
slm cnm
evt bebeğine kavuşan arkadaşlardan pek giren yok buraya
aslında buraya gelselerde bizlere umut olsalar ne kadar büyük sevap işlerler
nasıl bebek sahibi oldular neler kullandılar sorun neydi
bunları öğrenmeye o kadar çok ihtiyacımız varki anlatamam
sayfanın başından okuyup geliyorum
olumlu sonuca kavuşanlara mesaj gönderiyorum ama pek dönen yok malesef((
canım seni merak ediyordum herşeyin yolunda gitmesine sevindim .Jkl bayadır gelmiyo topiğe ...kendine iyi bak kaç ay kaldı doğuma?
canım nasılsın ,hamilelik nasıl gidiyor biliyorsun aynı dönemlerde denemiştik. ne olur kendine dikkat et bizdende duanı esirgeme Allahım hayırlısıyla doğurmanı bebeğini kuçağına almayı nasip etsin sağlıcakla görüşürüz.
bencede hamile kalan arkadaşlar gelse süreçlerini bizlerle paylaşsalar ne güzel olurdu.
bizlere birer umut ışığı olur
enfallcim moralini yüksek tutman lazım. Iyi düşünelim her zaman. Inşallah güzel haberlerle geleceksin sen buraya. Burası hepimize umut oldu, sen de o umutlardan biri olacaksın inşallah... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
canım görmemişim kusura bakma. fazla birşey yaptığımız yok merkez araştırmaktan başka ilaç felanda kullanmıyoruz bir sperm tahlili yapalımda bakalım sonuç ne olacak.sizden ne haber siz neler yapıyorsunuz ....
Merhabalar kizlar.
Iyi haberler bekliyorsunuzdur ama maalesef veremeyecegim.esimde hicbirsey bulunamadi.benimde yumurtalar toplanmadi dogal olarak. Bu mecerada buraya kadarmis.
iyiyiz canımcım sen nasılsın senin güzel haberlerinle inşallah dahada mutlu olucaz inşallah en yakın zamanda senin de halayını çekerizvck zcu canlarım siz nasılsınızsabah gelinciğin haberini alınca okadar mutlu oldum ki şu an içim içime sığmıyor
canım allah bebğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bizede dualarında yer ver canım inşallah rabbim bizede sizin yaşadığınız mutluluğu nasip eder.canım 5n1k arkadaşımızı çok merak etmişim demek ki hamileymiş.o zaman bize eğer tedavim işe yararsa size nasıl bir tedavi gördüğümü gelip anlatıcam s,izde serçe eti eşlerinize yedirisiniz demişti fakat birdaha topiğe uğramayınca bende olumsuz oldu diye düşünmüştüm rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.peki sen tedavisi hakkında bilgi sahibimisin varsa bildiğin bizede yazarmısın.birde jklm arkadaşımızı sormuşsun ama kendisinden haber yok ara sıra topiğe giriyor ama hiç yazmıyor.yazılan mesajlarada cevap vermiyor rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallahheralde bebeklerden giremiyorlardır, bizim tam azo olmadığı için size net bilgi veremiyorum, kusura bakmayın, tek duam inşallah burdaki tüm kardeşlerim de benim gibi bebeğine kavuşur..
Saol bitanem, valla çok şükür rabbime devam ediyoruz, doğum nisan sonu gözüküyor eğer bizim kız erken gelmezse :) sende ne var ne yok? Nasıl gidiyor herşey?
Zcu canım unuturmuyum o günleri, beraber gün saymıştık..rabbim sanada en kısa zamanda nasip edecek ben inanıyorum..sen merkeze karar vermeye bak bence :) dualarım sizinle canım kardeşim..senin duaların içinde çok teşekkür ediyorum, allah razı olsun..bu arada arkadaşımız yazmamış ama ben söyleyim, 5n1k diye bir arkadaş gelmişti hatırlarmısınız bilmiyorum, serçeden falan bahsetmişti..şimdi oda hamile, eşinde sperm bulundu..kızlar asla pes etmeyin, veren allah inanın her koşulda verecektir..vakti zamanını bekliyor olabilir, bol dua ile herşey olur allah'ın izniyle..
Merhabalar kizlar.
Iyi haberler bekliyorsunuzdur ama maalesef veremeyecegim.esimde hicbirsey bulunamadi.benimde yumurtalar toplanmadi dogal olarak. Bu mecerada buraya kadarmis.
çalış canım çalışmak ibadetin yarısıdır.hemde zaman geçirmiş oluyorsun insanlara faydalı işler yapıyorsunuz ne mutlu size.canım benim misafir evin bereketidir.bende misafirim gelince ne ikram edeceğimi şaşırırım rabbim kapımızı hep açık etsin sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesinnapim kız çalışıyom. Anca bu kadar oluyo yaneeeeee. Akşam misafirlerim vardı. Bol bol yemek yedrdim gelenlereKadın ayyy kilo aldırdın sen bana bu akşam dedi eee kendin çöp gbisin herkese yediriysun dedi Seviyorum misafrlerimi napim ohh yesinler bize gelenler bol bol evim boşalmıyo tatlım yoruluyom valla gündüz iş akşam yemekti misafirdi gezmeydi vs gece kocam. çok yoğunum çook
selam canlarım nasılsınız[/QUOT
hoşgeldin canım
HOŞBULDUK CANIM NE VAR NE YOK GİRMİYORSUN ARTIK TOPİĞE HAYIRDIRselam canlarım nasılsınız[/QUOT
hoşgeldin canım
HOŞBULDUK CANIM NE VAR NE YOK GİRMİYORSUN ARTIK TOPİĞE HAYIRDIRselam canlarım nasılsınız[/QUOT
hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?