Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sağ ol canım Allah razı olsun bana bu bir kaçı veren Allahım sizlere daha fazlasını versin milyonları göstersin .o Annelik duygusundan bizi mahrum bırakması eşlerimizide babalık duygusundan .

Son düzenleme:

heralde bebeklerden giremiyorlardır, bizim tam azo olmadığı için size net bilgi veremiyorum, kusura bakmayın, tek duam inşAllah burdaki tüm kardeşlerim de benim gibi bebeğine kavuşur..

canım seni merak ediyordum herşeyin yolunda gitmesine sevindim .Jkl bayadır gelmiyo topiğe ...kendine iyi bak kaç ay kaldı doğuma?

saol bitanem, valla çok şükür Rabbime devam ediyoruz, doğum nisan sonu gözüküyor eğer bizim kız erken gelmezse :) sende ne var ne yok? nasıl gidiyor herşey?

zcu canım unuturmuyum o günleri, beraber gün saymıştık..Rabbim sanada en kısa zamanda nasip edecek ben inanıyorum..sen merkeze karar vermeye bak bence :) dualarım sizinle canım kardeşim..senin duaların içinde çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun..Bu arada arkadaşımız yazmamış ama ben söyleyim, 5N1K diye bir arkadaş gelmişti hatırlarmısınız bilmiyorum, serçeden falan bahsetmişti..şimdi oda hamile, eşinde sperm bulundu..kızlar asla pes etmeyin, veren Allah inanın her koşulda verecektir..vakti zamanını bekliyor olabilir, bol dua ile herşey olur Allah'ın izniyle..

bencede hamile kalan arkadaşlar gelse süreçlerini bizlerle paylaşsalar ne güzel olurdu.
bizlere birer umut ışığı olur

bende öyle diyorum cnm hangi sebeple azo olmuşlar neler kullamışlar neler yapmışlar
burda bize yol gösterseler ne iyi olurdu
veren allah
ama belki bişeyle sebebini bulurduk
hayırlısı artık...

amin ezgi ciğim okadar siters yapmışımki prolaktin hormonum bi yükseliyo bir düşüyor bundan 1 ay önce 47 di bugün çok çok düşmüş doktor çok kızdı bu ne sitres böyle ama elimde değil , meşgul olmaya çalışıyorum ama hep aklımın bi köşesinde bi çocuk görsem oturup ağlıyorum çokk çokk ağır bi imtihan rabbim tez zamanda güldürsün yüzümüzü 1 yıldır evliyim belçikaya yeni geldim zaten tanımadığım bilmediğim bir ülke dili dini herşeyiyle farklı ,ve çok yalnızım bide bu azosperm çıkınca bu sıkıntı ikiye katlandı afff allahım aff

canım sizde dondurulmuş sperm varmıydı?
hatırlayamadım .....merkez o yüzden mi arıyosunuz tüp bebeğe başlamak için mi?
Biz Kaan hocada tedavideyiz geçen sene eşim tese oldu ve olgunlaşmamış sperm bulundu yaza kısmetse tekrar eşim mikro tese olucak ..

Merhabalar kizlar.

Iyi haberler bekliyorsunuzdur ama maalesef veremeyecegim.esimde hicbirsey bulunamadi.benimde yumurtalar toplanmadi dogal olarak. Bu mecerada buraya kadarmis.

hasretim....gülüm olsaydı ne güzeldi ama elden ne gelir.burdaki birçok kişi aynı şeyleri yaşadık.inancımızı kaybetmedik RABBİM OL dedikten sonra olmayacak birşey varmı? dualara devam canım inşallah mükafatını alacaksın.bizi bırakma yine dertleşelim.sevinci hüznü paylaşalım.

saol bitanem, valla çok şükür Rabbime devam ediyoruz, doğum nisan sonu gözüküyor eğer bizim kız erken gelmezse :) sende ne var ne yok? nasıl gidiyor herşey?

demek bebeğin kız ne güzel senin adına çok seviniyorum.Rabim inşallah bizlere de gösterir o günleri
canım sen şimdi ne dilersen Rabim kabul eder bana da dua edermisin ..

vck zcu canlarım siz nasılsınız sabah gelinciğin haberini alınca okadar mutlu oldum ki şu an içim içime sığmıyor
iyiyiz canımcım sen nasılsın senin güzel haberlerinle inşallah dahada mutlu olucaz inşallah en yakın zamanda senin de halayını çekeriz

Hasret canım allah sabır versin inşallah hiç beklemediğin bir zamanda bebeğin kendiliğinden gelsin rabbimin hikmetine sual olunmaz sabretmek ve tevekkül etmek lazım allah yar ve yardımcın olsun zaman herşeyin ilacı inşallah en yakın zamanda kök hücre çıkarda hepimizin umutsuzluğu umuda dönüşür

canım allah bebğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bizede dualarında yer ver canım inşallah rabbim bizede sizin yaşadığınız mutluluğu nasip eder.canım 5n1k arkadaşımızı çok merak etmişim demek ki hamileymiş.o zaman bize eğer tedavim işe yararsa size nasıl bir tedavi gördüğümü gelip anlatıcam s,izde serçe eti eşlerinize yedirisiniz demişti fakat birdaha topiğe uğramayınca bende olumsuz oldu diye düşünmüştüm rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.peki sen tedavisi hakkında bilgi sahibimisin varsa bildiğin bizede yazarmısın.birde jklm arkadaşımızı sormuşsun ama kendisinden haber yok ara sıra topiğe giriyor ama hiç yazmıyor.yazılan mesajlarada cevap vermiyor rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah

Merhabalar kizlar.

Iyi haberler bekliyorsunuzdur ama maalesef veremeyecegim.esimde hicbirsey bulunamadi.benimde yumurtalar toplanmadi dogal olarak. Bu mecerada buraya kadarmis.

HASRET canım inşallah bu hasretliğin fazla sürmez o boş kalan koların dolsun o hasretle bakab gözlerin parlasın..
Rabim bir kapı kapatır bir kapı açar ..sakın ümidiğini yitirme bizde 2 defa ameliyat olduk seni çok iyi anlıyorum

çalış canım çalışmak ibadetin yarısıdır.hemde zaman geçirmiş oluyorsun insanlara faydalı işler yapıyorsunuz ne mutlu size.canım benim misafir evin bereketidir.bende misafirim gelince ne ikram edeceğimi şaşırırım rabbim kapımızı hep açık etsin sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin

GELİNCİK canım gözün aydın senin adına çok sevindim inşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…