Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Umutsuzluğa kapılmak mutsuzluğa kapı aralar. İçinde beslediğin umut seni hayata bağlar... Sen hep mutlu ve umutlu ol. stres hepimizde var canım. ne olacak merakı yiyip bitiriyor insanı. Aynı şey bende de var. bana da yapma diyorlar moralini yüksek tut diyorlar. olmuyor diyorum yapamıyorum, elimde değil. şimdi sana ne kadar da yapma desem boşşşş...

aleykümselam canım..şükür iyiyiz sen nasılsın dün sevindik Bugün
hoşgeldin canım allah razı olsun bende iyiyim sağol.evet dün sevindik bugünde sınavımızın henüz bitmediğini bir kez daha anladık demek bu yolda çekilecek çilemiz varmış sabır sabır ve tevekkülle inşallah bu hüznümüzde birgün mutluluğa dönüşür

iyi akşamlar kızlar nasılsınız hepinize çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizlerden..En büyük duam sizlerinde en kısa zamanda bugünleri görmesi inşallah....HASRET in sonucu olumsuz olmuş ne büyük acıdır tahmin edebiliyorum Rabbimden çok çok sabır diliyorum inşallah tez zamanda toparlanır..bizde dün sonucu aldık ama yarın tekrar gidecez kan değerim ikiye katlanmışmı ona bakılacak sonrasında 3 hafta sonra kalp atışları için bekleyecez kaygı bitmiyor bizimde genetik sorun olunca korkuyorum haliyle...Rabbim hayırlısını versin o ne dediyse o olacak tabi...

ayyy tabii ederim bitanem, Rabbim inşAllah en kısa zamanda şifasını verir ve sende hamile olursun canım, gerçekten Allah'a hep buradaki arkadaşlarım için dua ediyorum, bunu yaşamayan malesef anlamıyor

canım onlarda tam yapamadılar benim bildiğim kadarıyla çünkü serçe bulamadılar, çok fazla yiyemedi yani eşi ama 10-15 kadar yedi sanırsam, sonra emre beyde ameliyatı yaptırdılar ve çok sayıda sperm bulundu, ilk deneesinde olmadı, dondurulmuşlarla deneyecekti ondanda çözünce gitti hepsi, sonra yeniden başladılar ve maşallah eşinde tekrar bulundu ve çok kaliteli embriyoları oldu, Allah'ta nasip edince bunda hamile kaldı, bir ara onun adından girip yazdığı msjları okuyabilirsin, uzunca anlattı bir topikte neler yaptıklarını..burayada yazacaktı ama unuttumu bilmiyorum açıkcası..dualarım sizinle..

canlar... eşim 2 buçuk aydır kaan hocayla tedavide idi.dün kan tahlil sonuçlarını gönderdik.bugün cevap gelmiş.27 şubatta tese yapalım demiş. karar veremiyoruz henüz erken diyoruz .ilk gittiğinde FSH 7-8 lere düşene kadar tedaviye devam demiş.şimdi 20 lerde.nasıl iş anlamadım.Rabbim hayırlı bir yol göster.

canım benim gözün atdın inşallah yarında senden güzel haberler alırız evet canım daha senin maraton bitmedi hayırlısıyla kalp atışlarını duyduktan sonra bir oh çekeriz.canım banad umut oldun inşallah umutların mutluluğa dönüşsün allah'a emanet ol benim içinde dua et

anladım canım rabbim ikinizede evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin bizim problem genetik rabbim inşallah bizimde yüzümüzü güldürür.burda herkesin mutluluğu mutluluğumuz hüznüde hüznümüz oluyor sizler azoyu yenen kişiler olarak çok şanslısınız inşallah rabbim hep yolunuzu açık şansınızı bol etsin bizlerede dualarınızda yer verirseniz çok mutlu oluruz.allah'a emanet olun

canım ya hakkınızda hayırlısı olsun bizde kaan hocanın ne yaptığını anlamadık birtürlü .rabbim hakkınızda hayırlısı neyse onu yapmanızı nasip etsin diyecek başka birşey bulamıyorum

serçemi? kocalara serçe mi yedircez.ah canım serçe kalmaz kız dünyada.ne yapsak avlasakmı acaba. kıyamamfaydalımıymış

iyi akşamlar cnm inşlh yarın tekrar mutluluğuna mutluluk katarsın ettiğin dualarda kabul olsun inşlh..
kalp atışlarınıda duyarsın inşlh
tekmelediğinide
kucağına aldığınıda cnm herşey gönlünce olsun
bütün kaygıların bu sevinç için olsun..

evet canım sorunumuz genetik kaynaklı olunca bitmiyor... geçen senede bundan dolayı kürtaj olmuştum hayırlısı inşallah bu sefer kucağıma almak nasip olur... dua etmez olurmuyum hepiniz için ediyorum canım... Rabbim hayırlısıyla sizlerinde yüzünü güldürsün...

cnm merhaba nasılsın cnm yinede siz bilirsiniz ama bence biraz daha bekleyib 2-3 ay o arada da herşeye yüklen
öyle deneyin sonra keşke demeyin biz gibi
hakkınızda hayırlısı
bizimde yarın tıpta randevumuz var
yarın spermde verecekti
pazartesiye ertelettik bizde
pazartesi sperm verecek
tıpta ne diyecekler bakalım patoloji
raporunu biyerde yazdırıp onuda götürücem bakalım neymiş onlar ne dicek...
kib cnm a.e.o

canım benim Allah razı olsun ne güzel dualarda bulunmuşun canı günülden söylüyorum Rabbim inşallah sizlere de nasip etsin....

Canim Allah razi olsun. Bekleyisler hic bitmeyecek maalesef. Ama seninki güzel bekleyis.dilerim beklentilerine kavusursun.

Nzlyln cim çok haklisin. Allaha inancimiz sonsuz, allahim vermek istesin yeterki sebeblerinide halk eder. Hayirlisi olsun hakkimizda.
Sizi birakmam daha sizin sevinclerinizde benim sevincim olacak insallah.

Vck cim cok saol.Allahtan umudumu kesmedim kesmeyecegim. Vardir bir sebebi bunlari yasamamizin.

Insallah leylakcigim, hepimizin kollarini doldursun rabbim.can cikmayinca umutta bitmiyor:)

Dualriniz icin allah razi olsun. Allahim size sevincli haberler vermeyi nasip etsin insallah.

canım benim lütfen üzme kendini. sabır ve dua yalnızca. inşallah vakti zamanı geldiğinde kendiliğinden olur bebişin

Insallah ezgicigim. Vakti bu zaman degilmis elden ne gelir.

Cervancigim dedigin gibi hayirlisi buymus.allah razi olsun canim.allahim bugunlerimizi aratmasin yinede.

Narsudecim, nasip olmayinca birsey bahane oluyor maalesef.tevekkule devam ama tedaviyi bilemiyorum.

Amin baharcigim. Rabbim sizlere yasatmaz insalah bu durumu.

rabbim yardımcınız olsun.üzülme rabbim senden doğma bi bebek yazmışsa ergeç dünyaya gelecek zaten.belki bakarsınız bu ameliyatla tıkalı damarla falan açılır,kendiliğinden olur.inş.

Sevalcigim haklisin canim rabbim dilerim hayirli bir evlat nasip etmistir bize.

canım benim Allah razı olsun ne güzel dualarda bulunmuşun canı günülden söylüyorum Rabbim inşallah sizlere de nasip etsin....

inşlh cnm inşl rabbim banada evlat ver diyen bütün kullarının kucağını doldursun
seninde sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin allah senin darın burdaki bütün arkadaşlara ve içlerinde bana da olsun cnm
sen içini ferah tut
bu günlerinin mutluluğunu yaşa
azoya üstün geldiniz maşallah maşallah darısı bizlerin başına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…