HOŞBULDUK CANIM NE VAR NE YOK GİRMİYORSUN ARTIK TOPİĞE HAYIRDIR
evet canım pek girmiyorum çok yoğunum fırsat olmuyo.Birde hayal kırıklığı olunca insan yazası gelmiyo zaman geçtikçe ümitsizliğe düşüyor ister istemez bende pek girmiyorum o yüzden
amin ezgi ciğim okadar siters yapmışımki prolaktin hormonum bi yükseliyo bir düşüyor bundan 1 ay önce 47 di bugün çok çok düşmüş doktor çok kızdı bu ne sitres böyle ama elimde değil , meşgul olmaya çalışıyorum ama hep aklımın bi köşesinde bi çocuk görsem oturup ağlıyorum çokk çokk ağır bi imtihan rabbim tez zamanda güldürsün yüzümüzü 1 yıldır evliyim belçikaya yeni geldim zaten tanımadığım bilmediğim bir ülke dili dini herşeyiyle farklı ,ve çok yalnızım bide bu azosperm çıkınca bu sıkıntı ikiye katlandı afff allahım aff
ANLADIM CANIM HAKLISIN İNSAN GERÇEKTEN BAZEN ÜMİTSİZLİĞE DÜŞÜYOR AMA NE OLURSA OLSUN BEBEK ARZUMUZ HİÇ EKSİLMİYOR AKSİNE GÜN GEÇTİKÇE DAHA ÇOK İSTİYORUZ DAHA ÇOK İÇİMİZ ACIYOR .İNŞALLAH RABBİM BİRGÜN DUAMIZA İCABET EDER BİZE GÜL KOKULU BEBİŞLERİMİZİ GÖNDERİR ANCAK ACIMIZ BU ŞEKİLDE DİNERevet canım pek girmiyorum çok yoğunum fırsat olmuyo.Birde hayal kırıklığı olunca insan yazası gelmiyo zaman geçtikçe ümitsizliğe düşüyor ister istemez bende pek girmiyorum o yüzden
güle güle canım sende allah'a emanet olcanlar ben çıkıyorum ...allaha emanet olun
hoşgeldin canım allah razı olsun bende iyiyim sağol.evet dün sevindik bugünde sınavımızın henüz bitmediğini bir kez daha anladık demek bu yolda çekilecek çilemiz varmış sabır sabır ve tevekkülle inşallah bu hüznümüzde birgün mutluluğa dönüşüraleykümselam canım..şükür iyiyiz sen nasılsın dün sevindikBugün
saol bitanem, valla çok şükür Rabbime devam ediyoruz, doğum nisan sonu gözüküyor eğer bizim kız erken gelmezse :) sende ne var ne yok? nasıl gidiyor herşey?
demek bebeğin kız ne güzel senin adına çok seviniyorum.Rabim inşallah bizlere de gösterir o günleri
canım sen şimdi ne dilersen Rabim kabul eder bana da dua edermisin ..
canım allah bebğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bizede dualarında yer ver canım inşallah rabbim bizede sizin yaşadığınız mutluluğu nasip eder.canım 5n1k arkadaşımızı çok merak etmişim demek ki hamileymiş.o zaman bize eğer tedavim işe yararsa size nasıl bir tedavi gördüğümü gelip anlatıcam s,izde serçe eti eşlerinize yedirisiniz demişti fakat birdaha topiğe uğramayınca bende olumsuz oldu diye düşünmüştüm rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.peki sen tedavisi hakkında bilgi sahibimisin varsa bildiğin bizede yazarmısın.birde jklm arkadaşımızı sormuşsun ama kendisinden haber yok ara sıra topiğe giriyor ama hiç yazmıyor.yazılan mesajlarada cevap vermiyor rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah
canım benim gözün atdın inşallah yarında senden güzel haberler alırız evet canım daha senin maraton bitmedi hayırlısıyla kalp atışlarını duyduktan sonra bir oh çekeriz.canım banad umut oldun inşallah umutların mutluluğa dönüşsün allah'a emanet ol benim içinde dua etiyi akşamlar kızlar nasılsınız hepinize çok çok teşekkür ederim allah razı olsun sizlerden..en büyük duam sizlerinde en kısa zamanda bugünleri görmesi inşallah....hasret in sonucu olumsuz olmuş ne büyük acıdır tahmin edebiliyorum rabbimden çok çok sabır diliyorum inşallah tez zamanda toparlanır..bizde dün sonucu aldık ama yarın tekrar gidecez kan değerim ikiye katlanmışmı ona bakılacak sonrasında 3 hafta sonra kalp atışları için bekleyecez kaygı bitmiyor bizimde genetik sorun olunca korkuyorum haliyle...rabbim hayırlısını versin o ne dediyse o olacak tabi...
anladım canım rabbim ikinizede evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin bizim problem genetik rabbim inşallah bizimde yüzümüzü güldürür.burda herkesin mutluluğu mutluluğumuz hüznüde hüznümüz oluyor sizler azoyu yenen kişiler olarak çok şanslısınız inşallah rabbim hep yolunuzu açık şansınızı bol etsin bizlerede dualarınızda yer verirseniz çok mutlu oluruz.allah'a emanet olunayyy tabii ederim bitanem, rabbim inşallah en kısa zamanda şifasını verir ve sende hamile olursun canım, gerçekten allah'a hep buradaki arkadaşlarım için dua ediyorum, bunu yaşamayan malesef anlamıyor
canım onlarda tam yapamadılar benim bildiğim kadarıyla çünkü serçe bulamadılar, çok fazla yiyemedi yani eşi ama 10-15 kadar yedi sanırsam, sonra emre beyde ameliyatı yaptırdılar ve çok sayıda sperm bulundu, ilk deneesinde olmadı, dondurulmuşlarla deneyecekti ondanda çözünce gitti hepsi, sonra yeniden başladılar ve maşallah eşinde tekrar bulundu ve çok kaliteli embriyoları oldu, allah'ta nasip edince bunda hamile kaldı, bir ara onun adından girip yazdığı msjları okuyabilirsin, uzunca anlattı bir topikte neler yaptıklarını..burayada yazacaktı ama unuttumu bilmiyorum açıkcası..dualarım sizinle..
canım ya hakkınızda hayırlısı olsun bizde kaan hocanın ne yaptığını anlamadık birtürlü .rabbim hakkınızda hayırlısı neyse onu yapmanızı nasip etsin diyecek başka birşey bulamıyorumcanlar... Eşim 2 buçuk aydır kaan hocayla tedavide idi.dün kan tahlil sonuçlarını gönderdik.bugün cevap gelmiş.27 şubatta tese yapalım demiş. Karar veremiyoruz henüz erken diyoruz .ilk gittiğinde fsh 7-8 lere düşene kadar tedaviye devam demiş.şimdi 20 lerde.nasıl iş anlamadım.rabbim hayırlı bir yol göster.
ayyy tabii ederim bitanem, Rabbim inşAllah en kısa zamanda şifasını verir ve sende hamile olursun canım, gerçekten Allah'a hep buradaki arkadaşlarım için dua ediyorum, bunu yaşamayan malesef anlamıyor
canım onlarda tam yapamadılar benim bildiğim kadarıyla çünkü serçe bulamadılar, çok fazla yiyemedi yani eşi ama 10-15 kadar yedi sanırsam, sonra emre beyde ameliyatı yaptırdılar ve çok sayıda sperm bulundu, ilk deneesinde olmadı, dondurulmuşlarla deneyecekti ondanda çözünce gitti hepsi, sonra yeniden başladılar ve maşallah eşinde tekrar bulundu ve çok kaliteli embriyoları oldu, Allah'ta nasip edince bunda hamile kaldı, bir ara onun adından girip yazdığı msjları okuyabilirsin, uzunca anlattı bir topikte neler yaptıklarını..burayada yazacaktı ama unuttumu bilmiyorum açıkcası..dualarım sizinle..
iyi akşamlar kızlar nasılsınız hepinize çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizlerden..En büyük duam sizlerinde en kısa zamanda bugünleri görmesi inşallah....HASRET in sonucu olumsuz olmuş ne büyük acıdır tahmin edebiliyorum Rabbimden çok çok sabır diliyorum inşallah tez zamanda toparlanır..bizde dün sonucu aldık ama yarın tekrar gidecez kan değerim ikiye katlanmışmı ona bakılacak sonrasında 3 hafta sonra kalp atışları için bekleyecez kaygı bitmiyor bizimde genetik sorun olunca korkuyorum haliyle...Rabbim hayırlısını versin o ne dediyse o olacak tabi...
canım benim gözün atdın inşallah yarında senden güzel haberler alırız evet canım daha senin maraton bitmedi hayırlısıyla kalp atışlarını duyduktan sonra bir oh çekeriz.canım banad umut oldun inşallah umutların mutluluğa dönüşsün allah'a emanet ol benim içinde dua et
canlar... eşim 2 buçuk aydır kaan hocayla tedavide idi.dün kan tahlil sonuçlarını gönderdik.bugün cevap gelmiş.27 şubatta tese yapalım demiş. karar veremiyoruz henüz erken diyoruz .ilk gittiğinde FSH 7-8 lere düşene kadar tedaviye devam demiş.şimdi 20 lerde.nasıl iş anlamadım.Rabbim hayırlı bir yol göster.
iyi akşamlar cnm inşlh yarın tekrar mutluluğuna mutluluk katarsın ettiğin dualarda kabul olsun inşlh..
kalp atışlarınıda duyarsın inşlh
tekmelediğinide
kucağına aldığınıda cnm herşey gönlünce olsun
bütün kaygıların bu sevinç için olsun..
iyi akşamlar kızlar nasılsınız hepinize çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizlerden..En büyük duam sizlerinde en kısa zamanda bugünleri görmesi inşallah....HASRET in sonucu olumsuz olmuş ne büyük acıdır tahmin edebiliyorum Rabbimden çok çok sabır diliyorum inşallah tez zamanda toparlanır..bizde dün sonucu aldık ama yarın tekrar gidecez kan değerim ikiye katlanmışmı ona bakılacak sonrasında 3 hafta sonra kalp atışları için bekleyecez kaygı bitmiyor bizimde genetik sorun olunca korkuyorum haliyle...Rabbim hayırlısını versin o ne dediyse o olacak tabi...
hasretim....gülüm olsaydı ne güzeldi ama elden ne gelir.burdaki birçok kişi aynı şeyleri yaşadık.inancımızı kaybetmedik RABBİM OL dedikten sonra olmayacak birşey varmı? dualara devam canım inşallah mükafatını alacaksın.bizi bırakma yine dertleşelim.sevinci hüznü paylaşalım.
Hasret canım allah sabır versin inşallah hiç beklemediğin bir zamanda bebeğin kendiliğinden gelsin rabbimin hikmetine sual olunmaz sabretmek ve tevekkül etmek lazım allah yar ve yardımcın olsun zaman herşeyin ilacı inşallah en yakın zamanda kök hücre çıkarda hepimizin umutsuzluğu umuda dönüşür
HASRET canım inşallah bu hasretliğin fazla sürmez o boş kalan koların dolsun o hasretle bakab gözlerin parlasın..
Rabim bir kapı kapatır bir kapı açar ..sakın ümidiğini yitirme bizde 2 defa ameliyat olduk seni çok iyi anlıyorum
hasret güzel kardeşim çok üzüldüm okadar dua etmiştimki müjdeli bi haber almak için , üzülme diyemem rabbim yardımcın olsun sabır versin ama hiç ümidini kaybetme rabbim güldürür inşallah yüzünü , sanki başıma gelmiş gibi ben oturdum ağlıyorum çok çok çok zor ben ne yapıcam ya bizdede siperm çıkmazsa nasıl dayanacam az kaldı ayın 15 ne rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah ummadığın anda en ümitsiz olduğun anda rabbim yüzünü güldürür , EYYYY KERİM OLAN RABBİM BİZLERE İKRAM ET BİZLERE HAYIRLI EVLATLAR LUTF ET AMİİN ..
canım benim lütfen üzme kendini. sabır ve dua yalnızca. inşallah vakti zamanı geldiğinde kendiliğinden olur bebişin
hasret canım güzel haberler almak ümidiyle girdim ama...
çok geçmiş olsun tatlım bizler hayırlısını istedik demekki doğru zaman değilmiş.
sakın üzülmeyin canım birsüre daha tedavi görürsünüz olmazsa normal çıkış beklersiniz.
çünkü eşinin bu 4.ameliyatıymış kolay değil onun içinde.
zaten kök hücrenin onaylanması yakındır..
tekrar çok geçmiş olsun canım rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin.
canım benım cok gecmısolsun..... inan cok üzüldüm....bakbızde bolmıktarda sperm var yanıamelıyatla alınıyo... 4 deneme yaptırdım4 üde negatıf.... yanıbulunsada bulunmasada rabbımmne ısterse ooluyo....bulunsa bıle bebegın olmayabılır.... bu yuzdenkendını yıpratma.... tedavıyedevam.... ama tevekkulede devam....
hasretcim senden güzel haberler almak umuduyla hemen topiğe geldim ama çok üzüldüm...
geçmiş olsun canım eşin 4 ameliyat geçirmiş rabbim yardımcısı olsun...
herşey allahın taktiri allah hepimizin hakkında hayırlısını versin...
nezaman ne olacağını kimse bilemez...
umudunuzu kaybetmeyin nasibimizde varsa elbet kavuşuruz bebişlerimize...
rabbim yardımcınız olsun.üzülme rabbim senden doğma bi bebek yazmışsa ergeç dünyaya gelecek zaten.belki bakarsınız bu ameliyatla tıkalı damarla falan açılır,kendiliğinden olur.inş.
canım benim Allah razı olsun ne güzel dualarda bulunmuşun canı günülden söylüyorum Rabbim inşallah sizlere de nasip etsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?