cnm kaçıncı sayfadasın gözlerin bozulur çok üstüne düşme
2 haftadır ben çok göz ağrısı çekiyorum resmen batıyor yanıyor
bende biran önce okumak istiyorum ama insan çok yoruluyor
offff arkadaşlar offfffff
arkadaşım tüp bebek tedavisindeydi. 1 ay önce transferi yapıldı. az önce öğrendim ki dış gebelikmiş. üstelik bebek çok iyi durumdaymış. yani kanala kaçmasaymış hiç bir sorun olmayacakmış.
slm.siteye yeni katıldım.3 yıllık evliyim.ilk yıl bebek için uğraşıp olmayınca doktora gittik.yaklaşık 4 ay ben tedavi gördüm ama bebeğimiz olmayınca eşim doktora gitti.semen analizi 0 çıktı.yıkıldık elbet.ama microtese ile sperm bulunabileceği söylendi. maalesef bulunmadı.elongo spermler var dendi.durumu böyle olup sonuç alan varmı?
bizde kaan hocanın hastasıyız. klomen ve endol kullandık önce.comvitex ve proxeed plus kullandık.şimdi ovitrelle iğneye başladı.bu arada bitkiler kullanıyoruz.keçiboynuzu kürü falan.bilmiyorum canım Allah herkese yardım etsin.2 yıldır mücadele veriyoruz.yıprandık ama .siz nasıl bi süreçtesiniz?
saol canım ya...ne gibi bir sorun çıkmış bilgin var mı?bizde iğne olma ve olmama arasında kaldık.gnc ürünleri varmış argininemax .bu ilacı kullanın dediler.bu ilaçla gelişiyormuş spermler. kaan hoca bizede yaza tese olup tüp bebeğe geçelim dedi.hayırlısı olur inş.sizinde test sonuçlarınız iyi çıkar inş.
bende teseden sonra topiğe çok giremedim yanlış bilgi vermek istemem ama sanırım testislerinde büyüme olmuş eşinin ve betehcg hormonu çok yükselmiş.
buda çok zararlıymış.
iğneyi kesmişler şimdi Allahtan değerleri normal seviyeye inmiş.
dkkatli kullan derim ben.
zamanın varsa geçmişi oku.
orda bulabilirsin yazdıklarını.
ben şimdi çıkmalıyım.
haftaya karar vereceğiz bizde neler kullanacağımıza testlerden sonra.
hakkımızda hayırlısı olsun canım..
sıkma canını.
herşey olacağına varır...
sonra gelirsen görüşürüz topiğe..
burdan çok şey öğrenebilirsin..
bacccııııımmmmm ne diyon komşum
GNC ÜRÜNLERİ VARMIŞ SPERM GELİŞTİRMEK İÇİN .onu diyorum duyan bilen varrrrrr mı?nasıl?kullanan varmı ?memnun kalan varmı?
uzun süre gnc ürünlerini kullandık bi faydası olmadı belki sizlerde fayda sağlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?