Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm kaçıncı sayfadasın gözlerin bozulur çok üstüne düşme
2 haftadır ben çok göz ağrısı çekiyorum resmen batıyor yanıyor
bende biran önce okumak istiyorum ama insan çok yoruluyor

offff arkadaşlar offfffff
arkadaşım tüp bebek tedavisindeydi. 1 ay önce transferi yapıldı. az önce öğrendim ki dış gebelikmiş. üstelik bebek çok iyi durumdaymış. yani kanala kaçmasaymış hiç bir sorun olmayacakmış.

cnm kaçıncı sayfadasın gözlerin bozulur çok üstüne düşme
2 haftadır ben çok göz ağrısı çekiyorum resmen batıyor yanıyor
bende biran önce okumak istiyorum ama insan çok yoruluyor

canım 87 sayfadayım :) ne yapayım okuyunca bazen moralim bozuluyo bazen çok çok ümitleniyorum , evet gözlerim çok ağrıyo ve çok yoruluyorum :)) ama çok bilgilendim allah razı olsun herkes katkıda bulunmuş , tek hayalim güzel sonuçlar alıp bu sayfaya başarı hikayesi yazabilmek ve herkesin başarı hikayelerini okumak . enbiya süresinin 86 , 87 88 89 90 91 ayetlerini okuyun arkadaşlar çocuk isteyenler için bu ayetler sayısı yok olana kadar okuyun ...rabbim inşallah nasib eder hayırlı bi şekilde her gece rüyamda görüyorum ya çocuğum olmuş yada siperm bulunmuş :)

kolay değil rabbim sabrını verir inşallah , onun ve bizlerin yardımcısı olsun rabbim o ol derse olur ...

slm.siteye yeni katıldım.3 yıllık evliyim.ilk yıl bebek için uğraşıp olmayınca doktora gittik.yaklaşık 4 ay ben tedavi gördüm ama bebeğimiz olmayınca eşim doktora gitti.semen analizi 0 çıktı.yıkıldık elbet.ama microtese ile sperm bulunabileceği söylendi. maalesef bulunmadı.elongo spermler var dendi.durumu böyle olup sonuç alan varmı?

cnm merhaba.
bizdede elengo hücre var.
tesedee sperm değilde elengo hücre çıktı.
kaan hocanın hastasıyız biz.
o da spermleri geliştirip yaza size tüp bebek uygulayabiliriz dedi.
yani giç değilse üretime başlıyo vücut.
ama nasıl ilaçlar kullanacağımıza karar vermedik daha...
siz nasıl bir yol izliyorsunuz??

bizde kaan hocanın hastasıyız. klomen ve endol kullandık önce.comvitex ve proxeed plus kullandık.şimdi ovitrelle iğneye başladı.bu arada bitkiler kullanıyoruz.keçiboynuzu kürü falan.bilmiyorum canım Allah herkese yardım etsin.2 yıldır mücadele veriyoruz.yıprandık ama .siz nasıl bi süreçtesiniz?

cnm nickim hmtnzl.
bizde aynılarını kullandık.
24 ocakta microtese oldu eşim.
ama sadece olgunlaşmamış hücreler bulundu.
bu hafta tekrar test yaptırıp kanda sonuçları göndereceğiz ona göre ilaçlara karar verecek hoca.

iğneden sorun yaşayan cervan isimli bi arkadaşımız var.
sanrım aynı iğneden bahsediyosun.
eşinde sorun çıkarmış haftada iki kere kullanıyormuş.
biz öğreneli tam bir sene oldu.
altı ay allışma süresi geçirdik.6 aydır kaan hocada tedavideydik ama elengo bulundu sadece.
hoca elengolarla da tüp bebek yapıldığını ama %20 şans olduğunu söyledi.
kötü bi durumda olmadığımı falan söyledi.
umudumuz kırılmadı canım..
bol bol dua et sende.
Allah bi açık kapı bıraktı hamdolsun.
sizde bizimle aynı durumdaymışınız bak.
ama elengo bulanamayanda çok arkadaşımız var topikte.

hiç değilse umutlarımız tamamen sönmedi.
iyi yanıda bu bence.
azıcık daha sabredeceğiz sonraaa inşAllah gelecek bebeklerimiz.
pozitif düşün canımm
pozitif olsun...

saol canım ya...ne gibi bir sorun çıkmış bilgin var mı?bizde iğne olma ve olmama arasında kaldık.gnc ürünleri varmış argininemax .bu ilacı kullanın dediler.bu ilaçla gelişiyormuş spermler. kaan hoca bizede yaza tese olup tüp bebeğe geçelim dedi.hayırlısı olur inş.sizinde test sonuçlarınız iyi çıkar inş.

bende teseden sonra topiğe çok giremedim yanlış bilgi vermek istemem ama sanırım testislerinde büyüme olmuş eşinin ve betehcg hormonu çok yükselmiş.
buda çok zararlıymış.
iğneyi kesmişler şimdi Allahtan değerleri normal seviyeye inmiş.
dkkatli kullan derim ben.
zamanın varsa geçmişi oku.
orda bulabilirsin yazdıklarını.
ben şimdi çıkmalıyım.
haftaya karar vereceğiz bizde neler kullanacağımıza testlerden sonra.
hakkımızda hayırlısı olsun canım..
sıkma canını.
herşey olacağına varır...
sonra gelirsen görüşürüz topiğe..
burdan çok şey öğrenebilirsin..

kızlar günaydın
dün hocaya mail attık canlarım ilaçları kullanmak istemediğimizi söyledik.
çünkü biz baya oldu tedavi göreli 8 ayı geçiyo.
hocaya tedavi yeterliyse m.tese olabilirim yazdı eşim.
hocada tedaviniz yeterli bencede artık m.tese olmalısınız dedi.
21 şubat salı günü 7.30 da kabul ederseniz teseyi yaparız demiş.
bizde kabul ettik fakat nerede yapacağını yazmamış.
ücreti falan sorduk ama azönce baktım henüz cevap yazmamış.
inşallah sperm bulunur da bende sizlere güzel haberler verebilirim.
arkadaşıma kahvaltıya gidicem şimdi sonra tekrar girerim.
hadi bakalım ben kaçtım..

ALLAHHIM;Bu güzel cuma gününde,RAHMETİN gök yüzünden yağarken,Sana açılan elleri ve çekilen SALAVAT şerifleri boş çevirme.AMİN

görüşürüz inş.haberleşelim inş.sonuçlarımızı.

slm arkadaşım topiktemisin.sanırım ovitrelle iğne dokunmuş size.durumunuz neydi bu iğneyi kullandınız?bizdeelongo spermeted var.kaan hoca bu iğneyi verdi.kullanmak konusunda tereddütlüyüz.bilgilendirirsen beni sevinirim.

slm akadaşlar gnc ürünleri hakında bilgisi olan varmı?ben yeni takip etmeye başladım siteyi.3 yıldır azospermle savaşıyoruz.sitede okuduklarım beni umutlandırdı.

GNC ÜRÜNLERİ VARMIŞ SPERM GELİŞTİRMEK İÇİN .onu diyorum duyan bilen varrrrrr mı?nasıl?kullanan varmı ?memnun kalan varmı?

uzun süre gnc ürünlerini kullandık bi faydası olmadı belki sizlerde fayda sağlar

Allah hiç olmadık yerde bize öyle kapılar açarkı,her şeyin bittiğini düşündüğümüz bir anda umut güneşi birkez daha doğuverir. unutma karanlığın en çok olduğu zaman güneşin doğuşunun yaklaştığı andır. Allah ın slm ve rahmeti, mağfiret ve hidayeti hepimizin üstüne olsun inşAllah...hayırlı cumalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…