nasılsın zamancım uzun süredir kaşılaşamıyoruz nasıl gidiyor
canım benim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bu cuma dününün hatırına Rabbim yüzünü güldürsün .kızlar günaydın
dün hocaya mail attık canlarım ilaçları kullanmak istemediğimizi söyledik.
çünkü biz baya oldu tedavi göreli 8 ayı geçiyo.
hocaya tedavi yeterliyse m.tese olabilirim yazdı eşim.
hocada tedaviniz yeterli bencede artık m.tese olmalısınız dedi.
21 şubat salı günü 7.30 da kabul ederseniz teseyi yaparız demiş.
bizde kabul ettik fakat nerede yapacağını yazmamış.
ücreti falan sorduk ama azönce baktım henüz cevap yazmamış.
inşallah sperm bulunur da bende sizlere güzel haberler verebilirim.
arkadaşıma kahvaltıya gidicem şimdi sonra tekrar girerim.
hadi bakalım ben kaçtım..
uzun süre gnc ürünlerini kullandık bi faydası olmadı belki sizlerde fayda sağlar
çok şükür bacım iyiyim kaş bıyık yoluklayıp duruyorum işte öğleden sonra hacamata gidicez
Selamun aleyküm canlarım nasılsınız?zcu uzun zamandır göremiyorum seni iyisindir inşallah.zaman canım hadi hayırlısı inşallah hacamat işe yarar.hadisi şerifte üç şeyde şifa vardır
denilmiştir.
1-kUran-ı kerim'in herhangi bir ayeti
2-bal şerbeti
3-hacamat ve dağlamak
inşallah rabbimin şifasına mazhar olursunuz bende eşime yaptırmak istiyorum ama henüz gitmedik senden detaylı bilgiyi alırım sonra hayırlı cumalar
bacım bula biliyorsan m-sure nin gerceğini bul sonra nebi cicek var medine ve mekkede Efendimiz sav hz savaştığı ve ayagının bastığı yerlerde çıkor o yüzden adı nebi cicek ve hurma poleni oda medinede var bulabiliyorsan bunları bul hurma polenini laremin eşide kullandı onlarda çıktı bizde kullanıyoruz ama çıkış olmadı hurma polenini balla kullancak bala karıştırılcak nebi çicek ise keçi sütüne 1 tutam katıp kaynatılcak bunun haricinde aklıma bişey gelmiyor geldikçe derim haa bide havuç suyu var akşamları en son 1 bardak sıkıp içine saf zeytin yağı damlatıcak içicek sonra saf zeytin yağında bekletilmiş dağ inciri varzaman arkadaşım tavsiye edebileceğiniz bi ürün bitki nebileyim bişeyler var mı?
Selamun aleyküm canlarım nasılsınız?zcu uzun zamandır göremiyorum seni iyisindir inşallah.zaman canım hadi hayırlısı inşallah hacamat işe yarar.hadisi şerifte üç şeyde şifa vardır
denilmiştir.
1-kUran-ı kerim'in herhangi bir ayeti
2-bal şerbeti
3-hacamat ve dağlamak
inşallah rabbimin şifasına mazhar olursunuz bende eşime yaptırmak istiyorum ama henüz gitmedik senden detaylı bilgiyi alırım sonra hayırlı cumalar
evet canım sorunumuz genetik kaynaklı olunca bitmiyor... geçen senede bundan dolayı kürtaj olmuştum hayırlısı inşallah bu sefer kucağıma almak nasip olur... dua etmez olurmuyum hepiniz için ediyorum canım... Rabbim hayırlısıyla sizlerinde yüzünü güldürsün...
ben daha yeni bitirdim ya ben çok kıllıyım lazer yaptırcam aklıma koydum azcık kuyruğu doğrultalım ilk iş lazer epilasyon heriften bile kıllıyım yol yol bitmiyor hacamat ta bacım Efendimizin sünneti olan bir tedavi yöntemi malum yıllardır geçmeyen miğrenim var onun için gidiyouz gitmişken herifimede yaptırcaz sperm için bakalım gelince ayrıntılı anlatırımtamam kolay gelsin benimde ihtiyacım var işlerden yoluklayamıyorum.hacamat ne kız hiç duymadım.
iyiyim canım sen nasılsın. işte birkaç gündür gelmeye başladım depresyonu atlattım galiba.
hoşgeldin canım iyi olmuş depresyonu atlattığın çok bile ayrı kaldın bizlerden biliyorsun bizler zamanla yarışıyoruz biran önce tedaviye kaldığın yerden devam etmelisiniziyiyim canım sen nasılsın. Işte birkaç gündür gelmeye başladım depresyonu atlattım galiba.
biliyorum canım yazını okumuştum şifa olsun inşallah.benim arkadaşımın annesi ayağına basamıyordu ameliyatta fayda vermemişti en sonunda hacamat yaptırmış ayağından resmen irin akmış şimdi maşallah çok sağlıklı rabbim herkese şifa versin inşallahbacım bula biliyorsan m-sure nin gerceğini bul sonra nebi cicek var medine ve mekkede efendimiz sav hz savaştığı ve ayagının bastığı yerlerde çıkor o yüzden adı nebi cicek ve hurma poleni oda medinede var bulabiliyorsan bunları bul hurma polenini laremin eşide kullandı onlarda çıktı bizde kullanıyoruz ama çıkış olmadı hurma polenini balla kullancak bala karıştırılcak nebi çicek ise keçi sütüne 1 tutam katıp kaynatılcak bunun haricinde aklıma bişey gelmiyor geldikçe derim haa bide havuç suyu var akşamları en son 1 bardak sıkıp içine saf zeytin yağı damlatıcak içicek sonra saf zeytin yağında bekletilmiş dağ inciri var
bizde bugün gidicez ben miğren için herifte bu cocuk konusunda gidicez bakalım dönüşte ayrıntılı anlatırım
lazer epilasyonmu yaptıracaksın bende gitmiştim ama ben pek yüksek frekansta yaptıramıyordum tenim çok hassa olduğu için tanıyordu o yüzden fayda göremeiyordum bende yarıda bıraktım ama sana tavsiyem çok pahallı yerlere gitmene gerek yok promoskop paketi al.geçen gün bana mesaj gelmişti hastanede sınırsız tek bölge istediğin zaman gidiyorsun 1 sene içinde 89 tl .bu şekilde uygun bir hastanede yaptırabilirsin güzellik merkezinde yaptırmaben daha yeni bitirdim ya ben çok kıllıyım lazer yaptırcam aklıma koydum azcık kuyruğu doğrultalım ilk iş lazer epilasyon heriften bile kıllıyım yol yol bitmiyor hacamat ta bacım efendimizin sünneti olan bir tedavi yöntemi malum yıllardır geçmeyen miğrenim var onun için gidiyouz gitmişken herifimede yaptırcaz sperm için bakalım gelince ayrıntılı anlatırım
canım ya allah büyüktür napalım ağlayıp zırlayıp devam ediyoruz olucak inşallah zcu inanıyorum ezanlar okunuyor rabbim inşallah nasip edicek
lazer epilasyonmu yaptıracaksın bende gitmiştim ama ben pek yüksek frekansta yaptıramıyordum tenim çok hassa olduğu için tanıyordu o yüzden fayda göremeiyordum bende yarıda bıraktım ama sana tavsiyem çok pahallı yerlere gitmene gerek yok promoskop paketi al.geçen gün bana mesaj gelmişti hastanede sınırsız tek bölge istediğin zaman gidiyorsun 1 sene içinde 89 tl .bu şekilde uygun bir hastanede yaptırabilirsin güzellik merkezinde yaptırma
hmmm benim kız kardeşim yaptırıyor o benden daha beyaz kesinlikle acımıyor dedi 8 seans tün vücut 2bine yaptırıyor eger 8 seansta bitmezse bitene kadar ücretsiz yaptırıyor ama hastahaneyi düşünmemiştim hangi hastahane acaba birde kaç seans ta bitiyor acaba
ay bu gün benimde temizlik günüm(( kim uğraşcak şimdi )))
bacım bula biliyorsan m-sure nin gerceğini bul sonra nebi cicek var medine ve mekkede Efendimiz sav hz savaştığı ve ayagının bastığı yerlerde çıkor o yüzden adı nebi cicek ve hurma poleni oda medinede var bulabiliyorsan bunları bul hurma polenini laremin eşide kullandı onlarda çıktı bizde kullanıyoruz ama çıkış olmadı hurma polenini balla kullancak bala karıştırılcak nebi çicek ise keçi sütüne 1 tutam katıp kaynatılcak bunun haricinde aklıma bişey gelmiyor geldikçe derim haa bide havuç suyu var akşamları en son 1 bardak sıkıp içine saf zeytin yağı damlatıcak içicek sonra saf zeytin yağında bekletilmiş dağ inciri var
Allah razı olsun canım..hepimize şifa verir inş.bu sitede huzur buldum valla.için rahatladı en azından .aktarlarda bulunurmu bunlar....bi bakayım.larem nerden bulmuş bilgin var mı?
yok kız ben anca kaş bıyık aldım yoksa diger taraflara dalsam akşama kadar çıkamam işin içindenay bu gün benimde temizlik günüm(( kim uğraşcak şimdi )))
bacım bula biliyorsan m-sure nin gerceğini bul sonra nebi cicek var medine ve mekkede Efendimiz sav hz savaştığı ve ayagının bastığı yerlerde çıkor o yüzden adı nebi cicek ve hurma poleni oda medinede var bulabiliyorsan bunları bul hurma polenini laremin eşide kullandı onlarda çıktı bizde kullanıyoruz ama çıkış olmadı hurma polenini balla kullancak bala karıştırılcak nebi çicek ise keçi sütüne 1 tutam katıp kaynatılcak bunun haricinde aklıma bişey gelmiyor geldikçe derim haa bide havuç suyu var akşamları en son 1 bardak sıkıp içine saf zeytin yağı damlatıcak içicek sonra saf zeytin yağında bekletilmiş dağ inciri var
Allah razı olsun canım..hepimize şifa verir inş.bu sitede huzur buldum valla.için rahatladı en azından .aktarlarda bulunurmu bunlar....bi bakayım.larem nerden bulmuş bilgin var mı?
bacım laremlerde eşi umreye gidince hurma poleni almıştı hurma bahcesinden bizde umreye gidince ordan almıştık ama laremler nebi çicek kullanmadı şimdi nebi çicegi aktardan bulabilirmisin bilememde hurma poleni var nette araştır satan yeler var
boşşver ozaman canın istemiyosa yapma keyfine bak
ben canım istemezse yapmıyom bazen öyle bir aşka geliyorum ki evi kırklayacak oluyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?