Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayırlı cumalar herkese herşey inş. Hayırlı ve güzel olur bizim için
hayırlı cumalar canım .canım benim neden o kadar çok ağladın .hayatta hiç bir şey için kendini üzmeye değmez ağladığın zaman sadece deşarj oluyorsun ama bu sefer kendinede zarar vermişsin yapma birtanem kendine iyi bak gelecek olan bebişlerinin sansa ihtiyacı var.

Jklm seni gördüm en sonunda çooooooooooookkkkkkkkkkkkkk mutlu oldum dün rüyama girmiştin sana özel mesaj atacaktım inşallah güzel haberlerle gelmişsindir

bacılar herifim 3 civarı gelicek miş bakalım azcık tırsma durumları başladı canımda nasıl kebab çekti

canım benimde 8 seanstı 3 kere tek gittim tabi her bölge acımıyor .hospatilium du yanlış hatırlamıyorsam ama ihtiyacın olursa sana yine detaylı araştırabilirim.canım birşey daha hacamat yaptıracaksın ya biliyorsundur belki ama cinsel ilişki yasağıda var .bunu sormayı unutma olurmu şekerim

1 aydır ağlıyamıyordum zaten bende şaşırmıştım en sonunda doldum taştım işte hastane olaylarının uzaması vs beni yordu pskolojim çok bozuldu geçenlerde pskiyatrise gidecekdim eşim yatıştırdıda vazgeçtim neyse cnm Allah sağlık versin ne diyim görüşürüz ağlamadan olmuyo işte...

hacamattan sonra girilmiyor biliyorum sirke içmekte lazım biter bitmez
allah iyiliğini earsin kebap ne alaka yoksa hacamattan kaçıp kebap yemeğemi gitmek istiyorsun
kız bacım varya inan olsa yerimde yerim nasıl gözümde dönüyor azcık tırsmaya başladımacaba acıyormu belki çıkışta herifimle yeriz ama agır baharatlarda yasak amaaann nolcak ki kız yerim gider

zaman, yeşil, jklm, vck.. canlarım s.a.
hayırlı cumalar olsun inş. Rabbim mübarek cumanın yüzü suyu hürmetine hakkımızda hayırlı tüm dualarımızı kabul buyursun inş. isteyen herkese hayırlısıyla bebişini göndersin inş. amin..

Son düzenleme:
kız sende benim gibi et delisimisin arada bir et diye tutturuyorum zaten bütün yemekleri etli yaparım eşime etsiz yerinden veriyorum kızıyor gerçi o yiyordur çaktırmadan
Yok ya acımıyormuş sülük daha çok acıtıyormuş eşime koymuştuk damarlarının rengi açılmıştı.ama sen eşine yaptırt bakalım neresine yapacaklar biliyormusun

amin canım amin allah razı olsun ya sen kabuğundan çıkamadın birtürlü özledik ama seni bebişinde girmiş örtünün altına olmuyor ama saklanbaçmı oynuyorsunuz

amin canım amin allah razı olsun ya sen kabuğundan çıkamadın birtürlü özledik ama seni bebişinde girmiş örtünün altına olmuyor ama saklanbaçmı oynuyorsunuz

valla canımcım çıkamadım ben bitürlü..
kış uykusu mudur nedir yattığım.. o kadar çok uyuyorum ki duysanız şaşarsınız..
bebişimi değiştirmek istedim canım da.. beceremedim bitürlü

nasılsınız bakalım hatunlar? ne var ne yok? cansunida sen neden ağladın o kadar? kıyamam sana ben..

Son düzenleme:
aleyküm selam nasılsın seninde cuman müberek olsun

heee yaw bende eti severim aklıma düşsün gece bilem olsa kalkar azcık bişey kızartır yerim ama herif tam tersi sulu yemeğin içinde et olmıcak köftenin bile kıyması iyi çekilmiş olcak ağzına azcık bi parca değse bile yemez
bacım yaptıralımda bakalım neresine yapcaklar benim tahminim kasıklarına ve baldırlarına olabilir akşama anlatırım ayrıntılı olarak da kebab işi nolcak şimdi incecik lavaşın arasına adana kebab olcak bol soganlı of be dürüm değil dünya harikası resmen

canım seni merak ediyordum herşeyin yolunda gitmesine sevindim .Jkl bayadır gelmiyo topiğe ...kendine iyi bak kaç ay kaldı doğuma?

KIZLAR herkese yenıden merhaba,allah razı olsun benı soranlardan.evet uzun zamandır sıze yazamadım cunku nedenlerım coktu.FAKAT FARKLI DIUSUNENELER OLMUS HAKKIMDA.tarnsferden sonra kotu gunler yasadım.kanamalarım oldu.dusuk tehdıdıtım vardı genetıkten dolayı..gecen kı tup tedavım gıbı dusuk yasayacagımı sandık.ve doktorum sureklı yatmamı tel den ınternetten ,kokulu seylerden, dısarı cıkmaktan U zak kalmamaı ve sureklı yatmamı ıstedı..her ay hastanede yattım gunde 3 tane progesteron ve proluton ıceren ıgneler ve serumlar yedım...fakat kanamalar devam ettı....bebek ha dustü ha dusecek derken bugunlere geldık allah sukur ama bu kez de bebegımde sorun olustu karın bolgesınde... suyumu azaltacak bır problemmmıs ve erken doguma gıdebılırmısım.. 6 AYDIR HASTANE de ara ara yattım..zaten tarnsferden sonra ucretsız ızıne ayrıldım ve annemlere yerlestım.bır bardak bıle kaldırmmama gerektıgı ıcın esım annemlere getrdı benı esımden 8 saat uzaktayım ayda 1 gormeye gelıyr bızıacıkcası hala her hafta hastanedeyız ...haftada bır kontorllerım var...maddı ve manevı acıdan cok yıprandık tek maas da olunca ...gecen sene de yabmıstık tup bebekı bılıyrsnz epey zorlandık ama asla sıkayet etmıyrm sukurler olsun benımle bebegım..ıyı kotu bu durumda yız..haftaya tekrar kontroılum var....ıntenet annemlerde yok....dısarı da cıkmadım hastane dısında kızlar 6 aydr evdeyım...yatyrm yada uzanıyrm .ama olsun herseye deger bır duygu..haftaya bebegındekı sorun ıcın tekjrar gtcez....VCK canım ara ara ınternete gıren esımdır.ben sızlerı cok merak etmıstım ve zman zaman esımden bana okumasını ısytrdm benım pc de sıfrem kayıtlı...onuda zar zor yabtryrdm sevmez boyle seylerı benımle ılgılı de yaz dememe ragmen ıkna edemedım.sımdıde annemlere gelen mısafırın wınn ından gırıp yazdım sıze....o kaldıgı surece yazarım yıne....HAKKINIZI HELAL EDIN RABBIM SIZLEREDE DAHA RAHAT VE GUZEL ANNELEIKLER YASATSIN INSAALAH

aynen ben bende çok uyuyorum akşam 11 12 gibi yatıyorum sabah namaza kalkıp herifi gönderiyorum toplasanız 1 saat anca ayakta kalırım sonra gene yatıyorum öğlen 11 12 gibi kalkıp azcık etrafı topla yemek yap sonrada ikindi namazından sonra gene sızıp kalıyorum sonra kalkıp akşamı kıl yemek ye yatsıyı kıl yat günlük döngüm uyku aralarıan göre bazen diyorum kulalaramı çekmişim

canım ya ben bu et olayının abartıldığını düşünüyorum.. belki yanlıştır ama bence et insana güç verir.. özellikle erkeğe.. benim eşim hiç kısmıyo etini bu yüzden..
osmanlı mutfağında genelde etlidir yemekler.. e osmanlı tokadını biliri , türkün gücü dünyada nam salmış..

canım ALLAH yardımcın olsun.. hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş. sen dinlen gerekiyorsa da girme nete.. ilerde bebişini uyutup girersin inş. doktorlar ne diyorsa harfiyen uy canım.. Rabbim hayırlı evlat versin inş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…