aynen ben bende çok uyuyorum akşam 11 12 gibi yatıyorum sabah namaza kalkıp herifi gönderiyorum toplasanız 1 saat anca ayakta kalırım sonra gene yatıyorum öğlen 11 12 gibi kalkıp azcık etrafı topla yemek yap sonrada ikindi namazından sonra gene sızıp kalıyorum sonra kalkıp akşamı kıl yemek ye yatsıyı kıl yat günlük döngüm uyku aralarıan göre bazen diyorum kulalaramı çekmişim
canım benim seninle ilgili ne konuşulmuş bilmiyorum sen yazınca duydum ammmmaaaaaan kim ne demişse demiş boşver bunları şimdi bebiş nasıl sen nasılsın 6 ay olmuş bak bu kadar zorluklada olsun 6 ay olduya bunada şükür inşallah 3 ay daha sabret sonra bu yatmalarını arıcaksın uykusuz geceler bekliyo olucak seni inşallah bacım sağlıkla alcaksın kucagına cinsiyeti bellimi içimden kız gibi geldi ama bilmiyorum tabi tekmelerini hissetmeye başladınmı ayyy çok sevindim ya vaybe okadar oldu demek sanki daha bi kaç hafta olmuş gibi ömür ne çabuk geçiyorKIZLAR herkese yenıden merhaba,allah razı olsun benı soranlardan.evet uzun zamandır sıze yazamadım cunku nedenlerım coktu.FAKAT FARKLI DIUSUNENELER OLMUS HAKKIMDA.tarnsferden sonra kotu gunler yasadım.kanamalarım oldu.dusuk tehdıdıtım vardı genetıkten dolayı..gecen kı tup tedavım gıbı dusuk yasayacagımı sandık.ve doktorum sureklı yatmamı tel den ınternetten ,kokulu seylerden, dısarı cıkmaktan U zak kalmamaı ve sureklı yatmamı ıstedı..her ay hastanede yattım gunde 3 tane progesteron ve proluton ıceren ıgneler ve serumlar yedım...fakat kanamalar devam ettı....bebek ha dustü ha dusecek derken bugunlere geldık allah sukur ama bu kez de bebegımde sorun olustu karın bolgesınde... suyumu azaltacak bır problemmmıs ve erken doguma gıdebılırmısım.. 6 AYDIR HASTANE de ara ara yattım..zaten tarnsferden sonra ucretsız ızıne ayrıldım ve annemlere yerlestım.bır bardak bıle kaldırmmama gerektıgı ıcın esım annemlere getrdı benı esımden 8 saat uzaktayım ayda 1 gormeye gelıyr bızıacıkcası hala her hafta hastanedeyız ...haftada bır kontorllerım var...maddı ve manevı acıdan cok yıprandık tek maas da olunca ...gecen sene de yabmıstık tup bebekı bılıyrsnz epey zorlandık ama asla sıkayet etmıyrm sukurler olsun benımle bebegım..ıyı kotu bu durumda yız..haftaya tekrar kontroılum var....ıntenet annemlerde yok....dısarı da cıkmadım hastane dısında kızlar 6 aydr evdeyım...yatyrm yada uzanıyrm .ama olsun herseye deger bır duygu..haftaya bebegındekı sorun ıcın tekjrar gtcez....VCK canım ara ara ınternete gıren esımdır.ben sızlerı cok merak etmıstım ve zman zaman esımden bana okumasını ısytrdm benım pc de sıfrem kayıtlı...onuda zar zor yabtryrdm sevmez boyle seylerı benımle ılgılı de yaz dememe ragmen ıkna edemedım.sımdıde annemlere gelen mısafırın wınn ından gırıp yazdım sıze....o kaldıgı surece yazarım yıne....HAKKINIZI HELAL EDIN RABBIM SIZLEREDE DAHA RAHAT VE GUZEL ANNELEIKLER YASATSIN INSAALAH
bak ben sürekli böyleyim hele regli olcagım hafta sorma gitsin çok uyurum da sen yeni yeni böyleysen hamilemisin acaba sizdeki azo sebebi neydi bacım dikkatli ol bakcanım evvelsi gün bir yattım.. tam 15 saat arada kalkıp yemek yediğim namaz kıldığım zamanı saymıyorum bile.. ben bile şaştım insan bu kadar uyurmu? ben sürekli böyle değilimdir ama son bikaç gündür böyle.. sürekli uykum var..
canım ya ben bu et olayının abartıldığını düşünüyorum.. belki yanlıştır ama bence et insana güç verir.. özellikle erkeğe.. benim eşim hiç kısmıyo etini bu yüzden..
osmanlı mutfağında genelde etlidir yemekler.. e osmanlı tokadını biliri , türkün gücü dünyada nam salmış..
inan canım senin için çok sevindim sanki dün gördüğüm rüyamı anlattın bana inan bana şok içerisindeyim hatta rüyamda senin için rabbime dualar ediyordum inşallah rabbim bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip eder.inan senin yazını okudukça göz yaşlarımı tutamadım .biliyormusun bizim sorunda sizinle aynıymış 47xxyliymiş eşim inşallah bizde sizin gibi yenicez azoyu.gelincik hamile aynı zamanda cansuyumda hamileydi fakat boş gebelik yaşadı aldırmak zorunda kaldı inşallah rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin darısı hepimizin başına .senden gelecek güzel haberleri bekliyoruz canım allah bebeğini sana bağışlasın fırsat bulduk bize yaz olurmu canım tekrar allah'a emanet olun dualarımdasınızkızlar herkese yenıden merhaba,allah razı olsun benı soranlardan.evet uzun zamandır sıze yazamadım cunku nedenlerım coktu.fakat farklı dıusuneneler olmus hakkımda.tarnsferden sonra kotu gunler yasadım.kanamalarım oldu.dusuk tehdıdıtım vardı genetıkten dolayı..gecen kı tup tedavım gıbı dusuk yasayacagımı sandık.ve doktorum sureklı yatmamı tel den ınternetten ,kokulu seylerden, dısarı cıkmaktan u zak kalmamaı ve sureklı yatmamı ıstedı..her ay hastanede yattım gunde 3 tane progesteron ve proluton ıceren ıgneler ve serumlar yedım...fakat kanamalar devam ettı....bebek ha dustü ha dusecek derken bugunlere geldık allah sukur ama bu kez de bebegımde sorun olustu karın bolgesınde... Suyumu azaltacak bır problemmmıs ve erken doguma gıdebılırmısım.. 6 aydır hastane de ara ara yattım..zaten tarnsferden sonra ucretsız ızıne ayrıldım ve annemlere yerlestım.bır bardak bıle kaldırmmama gerektıgı ıcın esım annemlere getrdı benı esımden 8 saat uzaktayım ayda 1 gormeye gelıyr bızıacıkcası hala her hafta hastanedeyız ...haftada bır kontorllerım var...maddı ve manevı acıdan cok yıprandık tek maas da olunca ...gecen sene de yabmıstık tup bebekı bılıyrsnz epey zorlandık ama asla sıkayet etmıyrm sukurler olsun benımle bebegım..ıyı kotu bu durumda yız..haftaya tekrar kontroılum var....ıntenet annemlerde yok....dısarı da cıkmadım hastane dısında kızlar 6 aydr evdeyım...yatyrm yada uzanıyrm .ama olsun herseye deger bır duygu..haftaya bebegındekı sorun ıcın tekjrar gtcez....vck canım ara ara ınternete gıren esımdır.ben sızlerı cok merak etmıstım ve zman zaman esımden bana okumasını ısytrdm benım pc de sıfrem kayıtlı...onuda zar zor yabtryrdm sevmez boyle seylerı benımle ılgılı de yaz dememe ragmen ıkna edemedım.sımdıde annemlere gelen mısafırın wınn ından gırıp yazdım sıze....o kaldıgı surece yazarım yıne....hakkınızı helal edın rabbım sızlerede daha rahat ve guzel anneleıkler yasatsın ınsaalah
canım benim seninle ilgili ne konuşulmuş bilmiyorum sen yazınca duydum ammmmaaaaaan kim ne demişse demiş boşver bunları şimdi bebiş nasıl sen nasılsın 6 ay olmuş bak bu kadar zorluklada olsun 6 ay olduya bunada şükür inşallah 3 ay daha sabret sonra bu yatmalarını arıcaksın uykusuz geceler bekliyo olucak seni inşallah bacım sağlıkla alcaksın kucagına cinsiyeti bellimi içimden kız gibi geldi ama bilmiyorum tabi tekmelerini hissetmeye başladınmı ayyy çok sevindim ya vaybe okadar oldu demek sanki daha bi kaç hafta olmuş gibi ömür ne çabuk geçiyor
bak ben sürekli böyleyim hele regli olcagım hafta sorma gitsin çok uyurum da sen yeni yeni böyleysen hamilemisin acaba sizdeki azo sebebi neydi bacım dikkatli ol bak
aynen ben yerim severimde ama herifim hiç yemek ağzına bile sokmaz sulu yemek içinde parça et görsün tamam yada kıymayı annem dolmaya yada nebilim şte bişeylerin içine koysun herife söylemeyiz yoksa yemiyor tabi anlayıncada hemen bırakıyor benim herifim yurtta tiksinmiş ondan sonra böyle olmuş ama köfte kebab gibi kıymadan olanları yer
ZAMAN canım benım ya tatlı dıllı arkadasım evet senınle, sızılerle 3 yıldır tanısyrz ama sankı dun gıbı....guzel dıleklerın ıcın allah razı olsun ınsaalh rabbım sızlerede gstrsn...bebegım ERKEK ....tekmelıyr agırlastım ıyıce zaten ....herseyın hayırlısı sızlerı cok opyrm kader arkadaslerım ıyıkı varsnz.....KIZLAR BEN CIKIYRM ARA ARA GIRER BAKARIM COK OPRTUM SIZILERI
ZAMAN canım benım ya tatlı dıllı arkadasım evet senınle, sızılerle 3 yıldır tanısyrz ama sankı dun gıbı....guzel dıleklerın ıcın allah razı olsun ınsaalh rabbım sızlerede gstrsn...bebegım ERKEK ....tekmelıyr agırlastım ıyıce zaten ....herseyın hayırlısı sızlerı cok opyrm kader arkadaslerım ıyıkı varsnz.....KIZLAR BEN CIKIYRM ARA ARA GIRER BAKARIM COK OPRTUM SIZILERI
canım bizim azo sebebimiz belli değil henüz.. 1,5 yıldır biliyoruz eşimi daha yeni ikna ettim doktora gitmeye..
hamile olduğumu sanmıyorum canım.. keşke öyle olsa ama hiç sanmıyorum..
JKLM canım çok şükür sonunda ses verdin :))) Seni o kadar merak ettim ki anlatamam, acaba olmadımı demiştim, Rabbime şükürler olsun ki hamiş kalmışsın, inan nasıl sevindim anlatamam..hep tüp bebek bölümünde de yazmanı bekledim sonucu ama yazmamıştın, demekki nedenlerin varmış, aman dikkat et, Rabbim korusun sizi..Nasıl sevindim anlatamam ama..dün buraya yazdım, seni sormuştum bugün gelmişsin :) çok sevindim valla..bizde 7. aymızı doldurduk çok şükür, kızımız olacak inşAllah..Senin de bebeğine Rabbim tez zamanda şifa versin inşAllah bitanem..
bacım belli olmaz sen bana inan burda neler gördüm Allahım ya buraya kazık çaktım resmen artık banada bebiş ver benide hamile kılda bende gideyim böyle anlatıncada insan garip oluyor yıllardır burdayım neyse böyle olupta kendiliğinden hamile kalanlar oldu haberin olsun reeglin geçtimi bak şimdi merak ettim ay inşallah hamilesindir
yok canım daha 10 gün falan var regle.. dedim ya değilimdir ama yine de güzel duan için Rabbim razı olsun sana da hayırlısıyla sağlıklı bebişler versin inş. zamancım yaşın kaç bu arada ( ben 33 üm..) ben yaş geçiyo diye endişelerdeyim de..
saol bitanem, kızımız olacak inşAllah..Bu arada inşAllah sende hamişsindir..canım gözün aydın..Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.. cinsiyeti ne bebeğinin?
melisela
bugünün tatlı azo hamişlerinden bir anne dahabacım hamilelik nasıl gidiyor kızımız nasıl doguma ne kadar kaldı başladın mı hazırlıklara
saol bitanem, kızımız olacak inşAllah..Bu arada inşAllah sende hamişsindir..
zaman canımm..eskiler dönüyor evine :), JKLM'yi çok merak ediyordum, çok şükür hamişmiş..Nasıl sevindim anlatamam..bizimde çok şükür iyi gidiyor, 7 ayı doldurduk, nisan sonu doğum gözüküyor tabi kızım erken gelmezse :) hazırlık olarak çok fazla bişey almadım ya, bir kaç parça bişi aldım, yatak vs daha alınmadı bu ay alıcam inşAllah..birde ben doğumu Ankda yapacağım, ordan almayı düşünüyorum, gelecek ay artık doğum iznine ayrılacağım Allah nasip ederse..Heyecanlı bir süreç valla, Rabbim bunları yaşamayı herkese nasip etsin inşAllah..İnsan gerçekten değişiyor bir can taşırken..Allah'ım bu güzel duygudan hiçbir kardeşimi mahrum bırakmasın inşAllah..sen neler yapıyorsun görüşmeyeli? tedaviye falan devammı?
bende peşinden gelenlerdenim 27 olcam artık 17 şubatta ben 27 herif 29 yaşında ama ne hikmetse kuş gözü kadar içimdede bir gün hamile kalacagıma dair ümit yok
eşin niye gitmiyor dr a kaç yıllık evlisiniz azo sebebiniz belli olaydı barim ona göre ot çöp neyim yapardık yani yaş gelmiş annnaammm napcaz bazen diyorum olmazsa ilerde yumurta dondurim ilerde teknik neyim çıkarda kullanırız
saol bitanem, kızımız olacak inşAllah..Bu arada inşAllah sende hamişsindir..
zaman canımm..eskiler dönüyor evine :), JKLM'yi çok merak ediyordum, çok şükür hamişmiş..Nasıl sevindim anlatamam..bizimde çok şükür iyi gidiyor, 7 ayı doldurduk, nisan sonu doğum gözüküyor tabi kızım erken gelmezse :) hazırlık olarak çok fazla bişey almadım ya, bir kaç parça bişi aldım, yatak vs daha alınmadı bu ay alıcam inşAllah..birde ben doğumu Ankda yapacağım, ordan almayı düşünüyorum, gelecek ay artık doğum iznine ayrılacağım Allah nasip ederse..Heyecanlı bir süreç valla, Rabbim bunları yaşamayı herkese nasip etsin inşAllah..İnsan gerçekten değişiyor bir can taşırken..Allah'ım bu güzel duygudan hiçbir kardeşimi mahrum bırakmasın inşAllah..sen neler yapıyorsun görüşmeyeli? tedaviye falan devammı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?