Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım evvelsi gün bir yattım.. tam 15 saat arada kalkıp yemek yediğim namaz kıldığım zamanı saymıyorum bile.. ben bile şaştım insan bu kadar uyurmu? ben sürekli böyle değilimdir ama son bikaç gündür böyle.. sürekli uykum var..

Son düzenleme:
canım benim seninle ilgili ne konuşulmuş bilmiyorum sen yazınca duydum ammmmaaaaaan kim ne demişse demiş boşver bunları şimdi bebiş nasıl sen nasılsın 6 ay olmuş bak bu kadar zorluklada olsun 6 ay olduya bunada şükür inşallah 3 ay daha sabret sonra bu yatmalarını arıcaksın uykusuz geceler bekliyo olucak seni inşallah bacım sağlıkla alcaksın kucagına cinsiyeti bellimi içimden kız gibi geldi ama bilmiyorum tabi tekmelerini hissetmeye başladınmı ayyy çok sevindim ya vaybe okadar oldu demek sanki daha bi kaç hafta olmuş gibi ömür ne çabuk geçiyor

BEYAZ MELEK canım cok tesekkur ederım guzel dılaklerın ıcın....GELINCIK gozun aydın kader arkadasım ınsaalh devamı da sorunsuz guzel bır sekılde devam eder....MELISELA gozun aydın ınsaalh saglıcakla kucagına alırrsn bebısını....LEYLAK,NZMPL,ZCU ,VCK,SAYAMADIGIM dıger kader dostlarım nasılsınız rabbım cumaların hurmetıne duualrınızı dıleklerınızı kabul etsın ınsaalh

bak ben sürekli böyleyim hele regli olcagım hafta sorma gitsin çok uyurum da sen yeni yeni böyleysen hamilemisin acaba sizdeki azo sebebi neydi bacım dikkatli ol bak

aynen ben yerim severimde ama herifim hiç yemek ağzına bile sokmaz sulu yemek içinde parça et görsün tamam yada kıymayı annem dolmaya yada nebilim şte bişeylerin içine koysun herife söylemeyiz yoksa yemiyor tabi anlayıncada hemen bırakıyor benim herifim yurtta tiksinmiş ondan sonra böyle olmuş ama köfte kebab gibi kıymadan olanları yer

inan canım senin için çok sevindim sanki dün gördüğüm rüyamı anlattın bana inan bana şok içerisindeyim hatta rüyamda senin için rabbime dualar ediyordum inşallah rabbim bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip eder.inan senin yazını okudukça göz yaşlarımı tutamadım .biliyormusun bizim sorunda sizinle aynıymış 47xxyliymiş eşim inşallah bizde sizin gibi yenicez azoyu.gelincik hamile aynı zamanda cansuyumda hamileydi fakat boş gebelik yaşadı aldırmak zorunda kaldı inşallah rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin darısı hepimizin başına .senden gelecek güzel haberleri bekliyoruz canım allah bebeğini sana bağışlasın fırsat bulduk bize yaz olurmu canım tekrar allah'a emanet olun dualarımdasınız seni gerçekten çoooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk özledim arada bir gel olurmu

ZAMAN canım benım ya tatlı dıllı arkadasım evet senınle, sızılerle 3 yıldır tanısyrz ama sankı dun gıbı....guzel dıleklerın ıcın allah razı olsun ınsaalh rabbım sızlerede gstrsn...bebegım ERKEK ....tekmelıyr agırlastım ıyıce zaten ....herseyın hayırlısı sızlerı cok opyrm kader arkadaslerım ıyıkı varsnz.....KIZLAR BEN CIKIYRM ARA ARA GIRER BAKARIM COK OPRTUM SIZILERI

VCK COK TESEKKUR EDERIM CANIM BENIM BEN SANA VE DIGER rakadaslkara umut olym ınsaaalh bak bız o agır hastalıgı az da olsa yendık..sıra sende ...ınsaaalh sızlerede yasatsın guzel duuyguyu...

JKLM canım çok şükür sonunda ses verdin :))) Seni o kadar merak ettim ki anlatamam, acaba olmadımı demiştim, Rabbime şükürler olsun ki hamiş kalmışsın, inan nasıl sevindim anlatamam..hep tüp bebek bölümünde de yazmanı bekledim sonucu ama yazmamıştın, demekki nedenlerin varmış, aman dikkat et, Rabbim korusun sizi..Nasıl sevindim anlatamam ama..dün buraya yazdım, seni sormuştum bugün gelmişsin :) çok sevindim valla..bizde 7. aymızı doldurduk çok şükür, kızımız olacak inşAllah..Senin de bebeğine Rabbim tez zamanda şifa versin inşAllah bitanem..

canım bizim azo sebebimiz belli değil henüz.. 1,5 yıldır biliyoruz eşimi daha yeni ikna ettim doktora gitmeye..
hamile olduğumu sanmıyorum canım.. keşke öyle olsa ama hiç sanmıyorum..

çok sevindin bacım benim sağlıkla kucagına al inşallah banada dua et olurmu inşallah bizde yaşarız senin gibi oğluşumuza iyi bak annesi teyzeleri çok öpüyor onu Rabbim senide bebişinide korusun

biz de seni öpüyoruz canım.. oğlunu hayırlı sağlıklı, kolaylıkla dünyaya getirmek nasip etsin Rabbim canım.. Allah'a emanet ol..

canım bizim azo sebebimiz belli değil henüz.. 1,5 yıldır biliyoruz eşimi daha yeni ikna ettim doktora gitmeye..
hamile olduğumu sanmıyorum canım.. keşke öyle olsa ama hiç sanmıyorum..

bacım belli olmaz sen bana inan burda neler gördüm Allahım ya buraya kazık çaktım resmen artık banada bebiş ver benide hamile kılda bende gideyim böyle anlatıncada insan garip oluyor yıllardır burdayım neyse böyle olupta kendiliğinden hamile kalanlar oldu haberin olsun reeglin geçtimi bak şimdi merak ettim ay inşallah hamilesindir

canım gözün aydın.. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.. cinsiyeti ne bebeğinin?

yok canım daha 10 gün falan var regle.. dedim ya değilimdir ama yine de güzel duan için Rabbim razı olsun sana da hayırlısıyla sağlıklı bebişler versin inş. zamancım yaşın kaç bu arada ( ben 33 üm..) ben yaş geçiyo diye endişelerdeyim de..

melisela
bugünün tatlı azo hamişlerinden bir anne daha bacım hamilelik nasıl gidiyor kızımız nasıl doguma ne kadar kaldı başladın mı hazırlıklara

bende peşinden gelenlerdenim 27 olcam artık 17 şubatta ben 27 herif 29 yaşında ama ne hikmetse kuş gözü kadar içimdede bir gün hamile kalacagıma dair ümit yok
eşin niye gitmiyor dr a kaç yıllık evlisiniz azo sebebiniz belli olaydı barim ona göre ot çöp neyim yapardık yani yaş gelmiş annnaammm napcaz bazen diyorum olmazsa ilerde yumurta dondurim ilerde teknik neyim çıkarda kullanırız

canım gözün aydın.. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.. cinsiyeti ne bebeğinin?
saol bitanem, kızımız olacak inşAllah..Bu arada inşAllah sende hamişsindir..
melisela
bugünün tatlı azo hamişlerinden bir anne daha bacım hamilelik nasıl gidiyor kızımız nasıl doguma ne kadar kaldı başladın mı hazırlıklara

zaman canımm..eskiler dönüyor evine :), JKLM'yi çok merak ediyordum, çok şükür hamişmiş..Nasıl sevindim anlatamam..bizimde çok şükür iyi gidiyor, 7 ayı doldurduk, nisan sonu doğum gözüküyor tabi kızım erken gelmezse :) hazırlık olarak çok fazla bişey almadım ya, bir kaç parça bişi aldım, yatak vs daha alınmadı bu ay alıcam inşAllah..birde ben doğumu Ankda yapacağım, ordan almayı düşünüyorum, gelecek ay artık doğum iznine ayrılacağım Allah nasip ederse..Heyecanlı bir süreç valla, Rabbim bunları yaşamayı herkese nasip etsin inşAllah..İnsan gerçekten değişiyor bir can taşırken..Allah'ım bu güzel duygudan hiçbir kardeşimi mahrum bırakmasın inşAllah..sen neler yapıyorsun görüşmeyeli? tedaviye falan devammı?

yok be bacım aynen işte ben buraya kazık çaktım yeni gelenlere tavsiye vermek üzere kk beni işe aldı tedavi olrak artık her şey bitti malum kaan hocada emre beyde daha ugraşmayın eldeki tek testisde gider dedi bizde işte öyle bişey yok kök hücre tek umut oda ne zamana doğar belli değil bizim şafak karanlık ama çok şükür senin az kalmış bana dua et olurmu inşallah bizimde olur bebişe ve kendine iyi bak Allaha emanetsiniz

haklısın canım onu ben de düşünüyorum.. yumurta dondurma sperm dondurma kadar başarılı olmuyormuş ama olsun yine de bi şans..
3 yıllık evliyiz canım.. azo sebebi de dediğim gibi belli değil.. tek bildiğimiz hormonlar normaldi en son.. benim eşimin ailesinde baba tarafında üreme problemleri varmış hep erkeklerde.. ben genetikten şüpheleniyorum canım..
sen yaştan endişe etme.. keşke senin yaşında olsaydım..

canım güzel duaların için Allah razı olsun.. sen aklına geldikçe bize dua et.. hamilelerin duaları geçermiş.. Rabbim sana da nur topu gibi sağlıklı ve güzel bi kız nasip etsin, hayırlı evlat olsun inş. canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…