haklısın canım onu ben de düşünüyorum.. yumurta dondurma sperm dondurma kadar başarılı olmuyormuş ama olsun yine de bi şans..
3 yıllık evliyiz canım.. azo sebebi de dediğim gibi belli değil.. tek bildiğimiz hormonlar normaldi en son.. benim eşimin ailesinde baba tarafında üreme problemleri varmış hep erkeklerde.. ben genetikten şüpheleniyorum canım..
sen yaştan endişe etme.. keşke senin yaşında olsaydım..
yok be bacım aynen işte ben buraya kazık çaktım yeni gelenlere tavsiye vermek üzere kk beni işe aldıtedavi olrak artık her şey bitti malum kaan hocada emre beyde daha ugraşmayın eldeki tek testisde gider dedi bizde işte öyle bişey yok kök hücre tek umut oda ne zamana doğar belli değil bizim şafak karanlık ama çok şükür senin az kalmış bana dua et olurmu inşallah bizimde olur bebişe ve kendine iyi bak Allaha emanetsiniz
kendimi bildim bile daha doğrusu herifi tanıdım tanıyalı azo hayatımda 5 yıl oldu 22 yaşımdan beri azoyla ugraşıyorum birgün giderse hayatımda kacaman bir boşluk bırakırhormonlarınız normalsa okadar korkma en kötü mtesede çıkar benim herifinde erkekleri hep sorunluymuş babasının 5 yıl olmamış amcasının da bi okadar yıl olmamış sonra olmuş ama benim herif inmemiş testis 12 yaşında ameliyat olmuş ve tek testis var yaşın belki var ama umudunda var inşallah dra gitmeye başlayın olucak bak görürüsün
canım güzel duaların için Allah razı olsun.. sen aklına geldikçe bize dua et.. hamilelerin duaları geçermiş.. Rabbim sana da nur topu gibi sağlıklı ve güzel bi kız nasip etsin, hayırlı evlat olsun inş. canım..
amin canım allah razı olsun inşallah rabbim bizimde dualrımıza icabet eder bizde evlatlarımıza kavuşuruzbeyaz melek canım cok tesekkur ederım guzel dılaklerın ıcın....gelıncık gozun aydın kader arkadasım ınsaalh devamı da sorunsuz guzel bır sekılde devam eder....melısela gozun aydın ınsaalh saglıcakla kucagına alırrsn bebısını....leylak,nzmpl,zcu ,vck,sayamadıgım dıger kader dostlarım nasılsınız rabbım cumaların hurmetıne duualrınızı dıleklerınızı kabul etsın ınsaalh
canım ya allah bağışlasın sağlıkla sıhhatle kucağına aldığın günleri göstersin rabbim azoyu yenenlerin en fedakarı rabbim yolunuzu açık etsin oğluşun evinize nur huzru bereket getirsin inşallahzaman canım benım ya tatlı dıllı arkadasım evet senınle, sızılerle 3 yıldır tanısyrz ama sankı dun gıbı....guzel dıleklerın ıcın allah razı olsun ınsaalh rabbım sızlerede gstrsn...bebegım erkek ....tekmelıyr agırlastım ıyıce zaten ....herseyın hayırlısı sızlerı cok opyrm kader arkadaslerım ıyıkı varsnz.....kızlar ben cıkıyrm ara ara gırer bakarım cok oprtum sızılerı
canım gerçketen dedğin gibi umut oldun hemde ne umut rabbim umudunu mutluluğa çevirsin bu cuma günü ve hayırlı saatlerin hatırına.inşallah canım bende birgün burdan hamileyim dile ilan ederim dualarınızda yer almak umuduyla allah'a emnanet olun teyzesi minik azo mücahitini çok öpüyorvck cok tesekkur ederım canım benım ben sana ve dıger rakadaslkara umut olym ınsaaalh bak bız o agır hastalıgı az da olsa yendık..sıra sende ...ınsaaalh sızlerede yasatsın guzel duuyguyu...
canım benim seninde kızın oluyormuş rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah kız çocuk evin bereketiymiş bereketiyle evinizi şenlendirsin inşallah birtanem benide dualarınızda eksik etmeyin buna çok ihtiyacım varallah'ım hayırlısını verir inşallah..çıkmadık candan umut kesilmez, o kadar çok yeni şeyler çıkıyorki yeterki rabbim vesile kılsın..birgün inşallah senden de güzel haberler alırız, sende dualarını eksik etme bizden..
güle güle canım sakın kaçamak yapıp uyumayasıncanlarım önce namaz kılacağım sonra yemek yapmaya gideceğim.. Kendinize çok iyi bakın hepiniz..
aman canım kafna taktığın şeye bak benim arkadaşımın eşinde indirme ameliyatıda olmamış fakat şimdi sperm bulundu darısı başına .kız ne zaman gidiyorsunuzkendimi bildim bile daha doğrusu herifi tanıdım tanıyalı azo hayatımda 5 yıl oldu 22 yaşımdan beri azoyla ugraşıyorum birgün giderse hayatımda kacaman bir boşluk bırakırHormonlarınız normalsa okadar korkma en kötü mtesede çıkar benim herifinde erkekleri hep sorunluymuş babasının 5 yıl olmamış amcasının da bi okadar yıl olmamış sonra olmuş ama benim herif inmemiş testis 12 yaşında ameliyat olmuş ve tek testis var yaşın belki var ama umudunda var inşallah dra gitmeye başlayın olucak bak görürüsün
aman canım kafna taktığın şeye bak benim arkadaşımın eşinde indirme ameliyatıda olmamış fakat şimdi sperm bulundu darısı başına .kız ne zaman gidiyorsunuz
canım arkadaşımın eşinin inmemiş testis sorunu var.2 kere tüpbebek denedi tutmuştu ikizleri olacaktı fakat kendisinde miyom varmış onu aldırmadığı için bebek belli büyüklüğe gelince düşükle sonuçlanıyordu.bundan 6 ay önce miyomu aldırdı şimdi tekrar deniyecekler tabi sperm bulunursa ama sen umudunu hiç kaybetme o 18 senelik evli inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür.hacamat yaptıran arkadaşımda onlardı hatta banada telini verdi fatihte bir merkezmiş kadına kadın erkeğe erkek hacamat yapıyormuş.onlarda sperm çıktı darısı sizin başınıza hem yaşınızda küçük seni umutsuz görmek istemiyorum sanki 20 senelik evliymişsin gibi davranıyorsun.essahmı kız bacım nasıl bulunmuş kendiliğinden mi inmiş testisleri yoksa hala yukardamı anam bak şimdi mtesede mi çıktı yoksa normal yoldan mı çıktı eteklerim zil çadı gene
hazırlanıyorum bacım süslendim püslendim sanki hacamata değil düğüne gidiyorum herifi bekliyorum gelip alıcak beni 3 .15 gibi deydi gelirim diyede şu arkadaşından ayrıntılı bahset hele gurban
slm arkadaşım topiktemisin.sanırım ovitrelle iğne dokunmuş size.durumunuz neydi bu iğneyi kullandınız?bizdeelongo spermeted var.kaan hoca bu iğneyi verdi.kullanmak konusunda tereddütlüyüz.bilgilendirirsen beni sevinirim.
KIZLAR herkese yenıden merhaba,allah razı olsun benı soranlardan.evet uzun zamandır sıze yazamadım cunku nedenlerım coktu.FAKAT FARKLI DIUSUNENELER OLMUS HAKKIMDA.tarnsferden sonra kotu gunler yasadım.kanamalarım oldu.dusuk tehdıdıtım vardı genetıkten dolayı..gecen kı tup tedavım gıbı dusuk yasayacagımı sandık.ve doktorum sureklı yatmamı tel den ınternetten ,kokulu seylerden, dısarı cıkmaktan U zak kalmamaı ve sureklı yatmamı ıstedı..her ay hastanede yattım gunde 3 tane progesteron ve proluton ıceren ıgneler ve serumlar yedım...fakat kanamalar devam ettı....bebek ha dustü ha dusecek derken bugunlere geldık allah sukur ama bu kez de bebegımde sorun olustu karın bolgesınde... suyumu azaltacak bır problemmmıs ve erken doguma gıdebılırmısım.. 6 AYDIR HASTANE de ara ara yattım..zaten tarnsferden sonra ucretsız ızıne ayrıldım ve annemlere yerlestım.bır bardak bıle kaldırmmama gerektıgı ıcın esım annemlere getrdı benı esımden 8 saat uzaktayım ayda 1 gormeye gelıyr bızıacıkcası hala her hafta hastanedeyız ...haftada bır kontorllerım var...maddı ve manevı acıdan cok yıprandık tek maas da olunca ...gecen sene de yabmıstık tup bebekı bılıyrsnz epey zorlandık ama asla sıkayet etmıyrm sukurler olsun benımle bebegım..ıyı kotu bu durumda yız..haftaya tekrar kontroılum var....ıntenet annemlerde yok....dısarı da cıkmadım hastane dısında kızlar 6 aydr evdeyım...yatyrm yada uzanıyrm .ama olsun herseye deger bır duygu..haftaya bebegındekı sorun ıcın tekjrar gtcez....VCK canım ara ara ınternete gıren esımdır.ben sızlerı cok merak etmıstım ve zman zaman esımden bana okumasını ısytrdm benım pc de sıfrem kayıtlı...onuda zar zor yabtryrdm sevmez boyle seylerı benımle ılgılı de yaz dememe ragmen ıkna edemedım.sımdıde annemlere gelen mısafırın wınn ından gırıp yazdım sıze....o kaldıgı surece yazarım yıne....HAKKINIZI HELAL EDIN RABBIM SIZLEREDE DAHA RAHAT VE GUZEL ANNELEIKLER YASATSIN INSAALAH
KIZLAR herkese yenıden merhaba,allah razı olsun benı soranlardan.evet uzun zamandır sıze yazamadım cunku nedenlerım coktu.FAKAT FARKLI DIUSUNENELER OLMUS HAKKIMDA.tarnsferden sonra kotu gunler yasadım.kanamalarım oldu.dusuk tehdıdıtım vardı genetıkten dolayı..gecen kı tup tedavım gıbı dusuk yasayacagımı sandık.ve doktorum sureklı yatmamı tel den ınternetten ,kokulu seylerden, dısarı cıkmaktan U zak kalmamaı ve sureklı yatmamı ıstedı..her ay hastanede yattım gunde 3 tane progesteron ve proluton ıceren ıgneler ve serumlar yedım...fakat kanamalar devam ettı....bebek ha dustü ha dusecek derken bugunlere geldık allah sukur ama bu kez de bebegımde sorun olustu karın bolgesınde... suyumu azaltacak bır problemmmıs ve erken doguma gıdebılırmısım.. 6 AYDIR HASTANE de ara ara yattım..zaten tarnsferden sonra ucretsız ızıne ayrıldım ve annemlere yerlestım.bır bardak bıle kaldırmmama gerektıgı ıcın esım annemlere getrdı benı esımden 8 saat uzaktayım ayda 1 gormeye gelıyr bızıacıkcası hala her hafta hastanedeyız ...haftada bır kontorllerım var...maddı ve manevı acıdan cok yıprandık tek maas da olunca ...gecen sene de yabmıstık tup bebekı bılıyrsnz epey zorlandık ama asla sıkayet etmıyrm sukurler olsun benımle bebegım..ıyı kotu bu durumda yız..haftaya tekrar kontroılum var....ıntenet annemlerde yok....dısarı da cıkmadım hastane dısında kızlar 6 aydr evdeyım...yatyrm yada uzanıyrm .ama olsun herseye deger bır duygu..haftaya bebegındekı sorun ıcın tekjrar gtcez....VCK canım ara ara ınternete gıren esımdır.ben sızlerı cok merak etmıstım ve zman zaman esımden bana okumasını ısytrdm benım pc de sıfrem kayıtlı...onuda zar zor yabtryrdm sevmez boyle seylerı benımle ılgılı de yaz dememe ragmen ıkna edemedım.sımdıde annemlere gelen mısafırın wınn ından gırıp yazdım sıze....o kaldıgı surece yazarım yıne....HAKKINIZI HELAL EDIN RABBIM SIZLEREDE DAHA RAHAT VE GUZEL ANNELEIKLER YASATSIN INSAALAH
kizlar iyi aksamlar varmi baska guzel haberler gecmisi okuyamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?