Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kendimi bildim bile daha doğrusu herifi tanıdım tanıyalı azo hayatımda 5 yıl oldu 22 yaşımdan beri azoyla ugraşıyorum birgün giderse hayatımda kacaman bir boşluk bırakır hormonlarınız normalsa okadar korkma en kötü mtesede çıkar benim herifinde erkekleri hep sorunluymuş babasının 5 yıl olmamış amcasının da bi okadar yıl olmamış sonra olmuş ama benim herif inmemiş testis 12 yaşında ameliyat olmuş ve tek testis var yaşın belki var ama umudunda var inşallah dra gitmeye başlayın olucak bak görürüsün

Son düzenleme:

Allah'ım hayırlısını verir inşAllah..Çıkmadık candan umut kesilmez, o kadar çok yeni şeyler çıkıyorki yeterki Rabbim vesile kılsın..Birgün inşallah senden de güzel haberler alırız, sende dualarını eksik etme bizden..

inş. canım Allah razı olsun.. hayırlısı olsun ne diyelim.. Rabbim ol derse olacak.. önemli olan bizim değil, Rabbimizin ne istediği.. nasip ederse ne ala..
inş. senin eşine de Rabbim şifasını verir.. bu işler belli olmaz biliyorsun.. doktorlar olmaz derler ama Rabbim dilerse olur inş. canım..
aynen benim eşimin baba tarafı aynı dediğin gibi.. eşim tek çocuk zaten.. hayırlısı..

Allah razı olsun bitanem, dualarım sizinle..Allah'a emanet olun..kocaman öpüyorum sizi..

amin canım allah razı olsun inşallah rabbim bizimde dualrımıza icabet eder bizde evlatlarımıza kavuşuruz
canım ya allah bağışlasın sağlıkla sıhhatle kucağına aldığın günleri göstersin rabbim azoyu yenenlerin en fedakarı rabbim yolunuzu açık etsin oğluşun evinize nur huzru bereket getirsin inşallah
vck cok tesekkur ederım canım benım ben sana ve dıger rakadaslkara umut olym ınsaaalh bak bız o agır hastalıgı az da olsa yendık..sıra sende ...ınsaaalh sızlerede yasatsın guzel duuyguyu...
canım gerçketen dedğin gibi umut oldun hemde ne umut rabbim umudunu mutluluğa çevirsin bu cuma günü ve hayırlı saatlerin hatırına.inşallah canım bende birgün burdan hamileyim dile ilan ederim dualarınızda yer almak umuduyla allah'a emnanet olun teyzesi minik azo mücahitini çok öpüyor

canım benim seninde kızın oluyormuş rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah kız çocuk evin bereketiymiş bereketiyle evinizi şenlendirsin inşallah birtanem benide dualarınızda eksik etmeyin buna çok ihtiyacım var

aman canım kafna taktığın şeye bak benim arkadaşımın eşinde indirme ameliyatıda olmamış fakat şimdi sperm bulundu darısı başına .kız ne zaman gidiyorsunuz

aman canım kafna taktığın şeye bak benim arkadaşımın eşinde indirme ameliyatıda olmamış fakat şimdi sperm bulundu darısı başına .kız ne zaman gidiyorsunuz

essahmı kız bacım nasıl bulunmuş kendiliğinden mi inmiş testisleri yoksa hala yukardamı anam bak şimdi mtesede mi çıktı yoksa normal yoldan mı çıktı eteklerim zil çadı gene
hazırlanıyorum bacım süslendim püslendim sanki hacamata değil düğüne gidiyorum herifi bekliyorum gelip alıcak beni 3 .15 gibi deydi gelirim diyede şu arkadaşından ayrıntılı bahset hele gurban

kızlar ben yavaş yavaş çıkıyorum herifim aramış yoldaymış dönünce ayrıntılı anlatırım

MELISELA saol tatlım, rabbım senınde kızını kucagına aldrmayı nasıp etsın ınsaalh......

Hamile olan arkadslarimiz Allah o essiz duygunu bizlerede yasatin insAllah...sizede bebeklernizi salikla kucaginiza alin insAllah...Yalniz sizden tek ricam olucak belkide yazmisiniz ben kacirmis olabilirim oykunuzu yazarsaniz mesela esinizin kan sonuclari testis boyutlari hangi doktorda tetavi oldunuz micro tesenizi kim yapmis ve tetavinizi hangi merkezde yaptirmisiniz?kusura bakmiyin uzun oldu amma unutmuyun ki sizleri gordukce umudumuz daha artiyor...Allaha emanet olun

canım arkadaşımın eşinin inmemiş testis sorunu var.2 kere tüpbebek denedi tutmuştu ikizleri olacaktı fakat kendisinde miyom varmış onu aldırmadığı için bebek belli büyüklüğe gelince düşükle sonuçlanıyordu.bundan 6 ay önce miyomu aldırdı şimdi tekrar deniyecekler tabi sperm bulunursa ama sen umudunu hiç kaybetme o 18 senelik evli inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür.hacamat yaptıran arkadaşımda onlardı hatta banada telini verdi fatihte bir merkezmiş kadına kadın erkeğe erkek hacamat yapıyormuş.onlarda sperm çıktı darısı sizin başınıza hem yaşınızda küçük seni umutsuz görmek istemiyorum sanki 20 senelik evliymişsin gibi davranıyorsun.

slm canım.
eşim 1 aydır ovitrelle iğne kullanıyordu testislerde şişlik oluştu.
hocanın isteği üzerine beta hcg testi yaptırdık yüksek çıktı.
hocada tümörden şüphelendi ama şükürki değerler normale bindi.
ovitrelle iğne beta hcg yi yükseltiyo.
tedirgin olma lütfen herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir.
çünkü bu iğneyi kullanan o kadar çokki.
herkeste böyle bir sorun olsa doktorlar kimseye vermez.
ama dikkatli olmakta fayda var eğer testislerde şişlik olursa muhakkak ihmal etmeden
hocaya iletin.
stres yapmayın sakın sadece kullanırken dikkatli olun.
sonuçta ilaç yan etkileri olabilir sıkıntı yaratabilir.

topiğimiz çok sessiz kaldı ya çok sıkıldım eskidende okumaktan dert yanıyordum siz gelin söz birdaha sayfalar uçmuş diye söylenmiycem

canim benim hosgeldin seni cok merak ettim canim hep profiline girip bakiyordum olumsuz sonuc aldin ondan yazmiyorsun sandim...ama su an cok mutlu oldum hamilesin ve alti aylik olmus rabbim tamamina erdirsin canim
sIKINtili gecmis günlerin gecmis olsun canim insallah bu gunlerde gececek az kalmis ay ben cok mutlu oldum senin adina tekrar allah tamamina erdirsin canim benim

kizlar iyi aksamlar varmi baska guzel haberler gecmisi okuyamadim

canım ben senin hamile olduğunu bile bilmiyordum nasıl sevindim bilemessin Allahım sağ sağlim dogurup öpüp koklamayıda nasip etsin inan olumsuz sonuç alıp benim gibi uğramak istemediğini felan düşündüm çünkü bende uzun zamandır gelmiyordum Allahıma şükürler olsunki arkadaşlarımdan böyle güzel haberler alıyorum .ne hakkımız varki varsada sonuna kadar helal olsun. AMİN CANIM AMİN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…