Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi akşamlar arkadaşlar...yukarıda bahsetmişsiniz.aklıma düştü. benim yaşım 35 hatta 36.yumurtalarımı dondurtmak istiyorum.inş. spermlerimiz çıkacak olursa onlarla tüpbebek yaparız.netten baktım dondurulabiliyor.iyi bir merkez bulurum inş.
 
iyi akşamlar canım nasılsın bende hep düşünmüşümdür yumurta dondurma işlemini yarın birgün yaşımız geçmeden yaptırsak bari.ama bu sperm dondurma işlemi kadar basit değilmiş herkese yapmıyorlarmış sadece bildiğim kadarıyla kanser riski olanlara yapılıyor
 

şükür canım iyi diyelim iyi olalım.dondurmazlarmı ki inş gerek kalmaz..rabbim bir mucize verir hepimize amin.bu arada bizim kızlar uğramıyorlar merak ettim. bir selam yazın hiç olmazsa.
 
şükür canım iyi diyelim iyi olalım.dondurmazlarmı ki inş gerek kalmaz..rabbim bir mucize verir hepimize amin.bu arada bizim kızlar uğramıyorlar merak ettim. Bir selam yazın hiç olmazsa.
evet ya kimsecikler gelmiyor olsun biz yine bekleriz değilmi herkes kafayı dinlemek istiyor haklılarda bizde onlara alıştık onlarsız yapamıyoruz
 

Cnm kanser rmıştı olanlarla alakası yok onun.kaan hocanın hasta siyiz ve esim 1 ay sonra tese olucakkkkkk inşallah.Kaan hoca dedi ki sperm bulunursa dondurucaz dedi.ona göre benim 2 haftalık tup bebek ilaçlarım verilecek.yani bunun kanserle ne ilgisi var?
 
canım spermden bahsetmiyorum kadın yumurtasından bahsediyorum spermi donduruyorlar tabi.sen yanlış anladın birtanem
 

vck yumurta dondurma işleminden bahsediyor sperm dondurmadan değil
 
vck yumurta dondurma işleminden bahsediyor sperm dondurmadan değil
evet canım ben yanlış biliyorsam benide aydınlata bilirsiniz çünkü hep merak etmişimdir mesela eşlerimizi ameliyata almadan önce bizide hazırlıyorlar ya sperm çıkmayınca yumurtalar toplanmıyor ve bu kadına da sıkıntı veriyor hem madem bu kadar sıkıntı çekiyoruz bence dondurulmalı ve gelecekte belki kullanılır öyle değilmi.yanlışım varsa düzeltin canlarım
 
Bangi canım sen ne yapıyorsun kaan hocaya gidicekmisiniz eşin tekrar test yaptımı benim eşimde genetik problem var testis boyutu ufak o yüzden sordum
 

canım dondurulmuş spermle şans azalıyormuş bana öyle söyledi 2-3 tüp bebek merkezi. bizim henüz teşhis koyulmadı ama ben araştırdım taze spermle daha iyi sonuç alabiliriz diyor .
 
Bangi canım sen ne yapıyorsun kaan hocaya gidicekmisiniz eşin tekrar test yaptımı benim eşimde genetik problem var testis boyutu ufak o yüzden sordum

biz kısmetse yarın 2.testi yaptırcaz bakalım ne çıkacak. Tek bir testle yorum yapmıyorlar. Kaan hoca tıkanıklık olabilir demiş ameliyatla tıkanıklık açılırsa normal yolla olabilir ama hastayı görmesi gerekiyormuş randevu alabilirsiniz demiş. ben istanbula Emre beye gitmeyi düşünüyorum eğer bunda da çıkmazsa benim kadın doğum uzmanım İstanbula Memoriala gidin dedi.
 
canım dondurulmuş spermle şans azalıyormuş bana öyle söyledi 2-3 tüp bebek merkezi. Bizim henüz teşhis koyulmadı ama ben araştırdım taze spermle daha iyi sonuç alabiliriz diyor .
aman canım sperm bulunsunda hayırlısıyla ne yapalım artarsa dondurup tekrarda deneyebiliriz.canım dondurulmuşla deneyip bebeğine kavuşan çok kişi var hem eşlerimiz hergün ameliyat olamazlarki birkere çıkarsa inşallah çıkar tabi sonra onlarla tekrar deneme yapılıyor.sizinde hakkınızda hayırlısı olsun ama zaman kaybetmeden bir an önce tedaviye başlamakta fayda var
 
canım o testte meni miktarı ne kadar çıktı ona göre biliniyor tıkanıklık bir bak istersen 1 ml nin altında çıkınca tıkanıklık olduğu düşünülüyormuş.
 

tabi tabi zaten bana dedikleri öyle sperm 1-2 tane bulunma ihtimaline göre sizi hazırlarız fazla bulunursa da dondururuz sonra denersiniz dediler. Hani ben hazırlanmasam sperm bulunursa sonraki ay yapılmaz mı dedim olur ama riske atmayın dediler.
 
canım o testte meni miktarı ne kadar çıktı ona göre biliniyor tıkanıklık bir bak istersen 1 ml nin altında çıkınca tıkanıklık olduğu düşünülüyormuş.

total volum : 3cc yazıyor. O zaman tıkanıklık yoktur demi.
 
total volum : 3cc yazıyor. O zaman tıkanıklık yoktur demi.
bildiğim kadarıyla yokçünkü benim eşimde az çıkmıştı içeri kaçıyormuş yada tıkanıklık vardır demişti doktor tıkanıklık olunca miktarı az oluyor canım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…