aleyküm selam canım hoşgeldin iyiyiz sen nasılsınselam kızlar
Nasılsınız?
bildiğim kadarıyla yokçünkü benim eşimde az çıkmıştı içeri kaçıyormuş yada tıkanıklık vardır demişti doktor tıkanıklık olunca miktarı az oluyor canım
selam kızlar
nasılsınız?
aynen canım adı aynı ama derdi farklı buda benden azoya gelsinmaşallah bu azo da çeşit çeşit ya sinir.
gözün aydın canım çok sevindim bugün bir mutlu haber daha aldık jklm de hamile inşallah rabbim kucağınıza almayı nasip etsin yolun açık olsun allah'a emanet oluniyi akşamlar arkadaşlar , çok şükür değerim katlanmış bi rahat nefes aldık... Allah nasip ederse yarın kayseriye dönüyorum istanbulda son gecem...sizler nasılsınız geçmişe bakamadım herkes iyidir inşallah....
aleyküm selam canım hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın
merhaba iyiyiz sen nasılsın?
iyi akşamlar arkadaşlar , çok şükür değerim katlanmış bi rahat nefes aldık... Allah nasip ederse yarın kayseriye dönüyorum istanbulda son gecem...sizler nasılsınız geçmişe bakamadım herkes iyidir inşallah....
hadi hayırlısı canım rabbim yolunuzu açık etsin inşallah eşinde bolbol sperm bulunur ve bebeğine kavuşursunhb.bende iyiyim canım.
21 şubat m.tese tarihimiz biletlerimizi aldık bizde.
Inşallah sperm bulunurda rahat bir nefes alırız bizde.
Bende iyiyim canım.
Sen yeni üyelerdensin galiba aramıza hoşgeldin canım.
Gözün aydın canım çok şükür siz azo derdinden kurtuldunuz.
Darısı bizlerin başına inşallah.
Inşallah hamileliğin çok güzel rahat geçer sağlıklı sıhhatli bir bebişin olur inşallah..
Inşallah ikiz bebişlerin olurrr.
herzaman dualarımızdasın canım rabbim yolunu ve şansını açık etsin inşallahinşallah canım benim dualarınızı eksik etmeyin.
gözün aydın canım çok sevindim bugün bir mutlu haber daha aldık jklm de hamile inşallah rabbim kucağınıza almayı nasip etsin yolun açık olsun allah'a emanet olun
gözün aydın canım çok şükür siz azo derdinden kurtuldunuz.
darısı bizlerin başına inşallah.
inşallah hamileliğin çok güzel rahat geçer sağlıklı sıhhatli bir bebişin olur inşallah..
inşallah ikiz bebişlerin olurrr.
bizim 53 tane spermimiz var.onların 3ü hızlı gerisi ölü hareketsiz yani.düne kadar 1 milyon spermimiz var sanıyorduk ona üzülüyordum meğer milyon dğeil taneymiş.ben şimdi ne kürü yaparsam yapayım ne olur ki ne değişir boşuna kocama işkence napcam ben.bugün psikolojimde sıfır.bir ömür boyu bu acıyı içimde hissetcekmiyim ben ya
canım benim üzülme allah büyüktür bakarsın o üç siperm üç tatlı sağlıklı bebek olur olumlu düşünmeye çalış ben daha siperm varmı yokmu onu bile bilmiyorum bizde mikro tese yapıcaz çarşamba günü ölüyorum heycandan çıkmayacak diye çok korkuyorum , birbirimize çok dua edelim ... bu arada nick in çok olumsuz unutma güzel gören güzül düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır .. allaha sığın canım o rahman dır rahimdir :)
desteğin için çok teşekkür ederim canım.elimde değil okadar karamsarımki.bizede azospermi dediler.inşlh sizinde bol sperm bulunur.ben kür falan yapıyodum napsam devammı etsek bıraksakmı bilmiyorumki.tüp bebek şansım yokki şuanda.en az 1 milyon olmalı heralde.tam bilgimde yok.bir hafta önce öğrendik durumumuzu.8 aydır korunmuyorduk her ay hamileyim sanıyodum.meğer sperm yokmuş.en azından yaza kadar bekliyim diyorum.tüp bebek merkezleriyle hiç görüşmedim.belki bizi kabul etmezler bile.spermler yıkanıyomuş falan bizim zaten 3 tane yıkanınca onlarda gider.neyle olcak tüp bebek.
desteğin için çok teşekkür ederim canım.elimde değil okadar karamsarımki.bizede azospermi dediler.inşlh sizinde bol sperm bulunur.ben kür falan yapıyodum napsam devammı etsek bıraksakmı bilmiyorumki.tüp bebek şansım yokki şuanda.en az 1 milyon olmalı heralde.tam bilgimde yok.bir hafta önce öğrendik durumumuzu.8 aydır korunmuyorduk her ay hamileyim sanıyodum.meğer sperm yokmuş.en azından yaza kadar bekliyim diyorum.tüp bebek merkezleriyle hiç görüşmedim.belki bizi kabul etmezler bile.spermler yıkanıyomuş falan bizim zaten 3 tane yıkanınca onlarda gider.neyle olcak tüp bebek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?