Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi akşamlar arkadaşlar , çok şükür değerim katlanmış bi rahat nefes aldık... Allah nasip ederse yarın kayseriye dönüyorum istanbulda son gecem...sizler nasılsınız geçmişe bakamadım herkes iyidir inşallah....

gözün aydın canım çok sevindim bugün bir mutlu haber daha aldık jklm de hamile inşallah rabbim kucağınıza almayı nasip etsin yolun açık olsun allah'a emanet olun

aleyküm selam canım hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın

hb.bende iyiyim canım.
21 şubat m.tese tarihimiz biletlerimizi aldık bizde.
inşallah sperm bulunurda rahat bir nefes alırız bizde.

merhaba iyiyiz sen nasılsın?

bende iyiyim canım.
sen yeni üyelerdensin galiba aramıza hoşgeldin canım.

gözün aydın canım çok şükür siz azo derdinden kurtuldunuz.
darısı bizlerin başına inşallah.
inşallah hamileliğin çok güzel rahat geçer sağlıklı sıhhatli bir bebişin olur inşallah..
inşallah ikiz bebişlerin olurrr.

hadi hayırlısı canım rabbim yolunuzu açık etsin inşallah eşinde bolbol sperm bulunur ve bebeğine kavuşursun

bizim 53 tane spermimiz var.onların 3ü hızlı gerisi ölü hareketsiz yani.düne kadar 1 milyon spermimiz var sanıyorduk ona üzülüyordum meğer milyon dğeil taneymiş.ben şimdi ne kürü yaparsam yapayım ne olur ki ne değişir boşuna kocama işkence napcam ben.bugün psikolojimde sıfır.bir ömür boyu bu acıyı içimde hissetcekmiyim ben ya

gözün aydın canım çok sevindim bugün bir mutlu haber daha aldık jklm de hamile inşallah rabbim kucağınıza almayı nasip etsin yolun açık olsun allah'a emanet olun

evet canım jklm hamileymiş çok ama çok sevindim hamileliğide ilerlemiş bayağı maşallah darısı bize inşallah sağlıcakla kucağına alsın...

cervancım çok sağol canım darısı başınıza inşallah sizlerde kurtulacaksınız azo dan ben inanıyorum canım...Rabbim yeterki sağlık versin...

canım benim üzülme allah büyüktür bakarsın o üç siperm üç tatlı sağlıklı bebek olur olumlu düşünmeye çalış ben daha siperm varmı yokmu onu bile bilmiyorum bizde mikro tese yapıcaz çarşamba günü ölüyorum heycandan çıkmayacak diye çok korkuyorum , birbirimize çok dua edelim ... bu arada nick in çok olumsuz unutma güzel gören güzül düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır .. allaha sığın canım o rahman dır rahimdir :)

desteğin için çok teşekkür ederim canım.elimde değil okadar karamsarımki.bizede azospermi dediler.inşlh sizinde bol sperm bulunur.ben kür falan yapıyodum napsam devammı etsek bıraksakmı bilmiyorumki.tüp bebek şansım yokki şuanda.en az 1 milyon olmalı heralde.tam bilgimde yok.bir hafta önce öğrendik durumumuzu.8 aydır korunmuyorduk her ay hamileyim sanıyodum.meğer sperm yokmuş.en azından yaza kadar bekliyim diyorum.tüp bebek merkezleriyle hiç görüşmedim.belki bizi kabul etmezler bile.spermler yıkanıyomuş falan bizim zaten 3 tane yıkanınca onlarda gider.neyle olcak tüp bebek.

desteğin için çok teşekkür ederim canım.elimde değil okadar karamsarımki.bizede azospermi dediler.inşlh sizinde bol sperm bulunur.ben kür falan yapıyodum napsam devammı etsek bıraksakmı bilmiyorumki.tüp bebek şansım yokki şuanda.en az 1 milyon olmalı heralde.tam bilgimde yok.bir hafta önce öğrendik durumumuzu.8 aydır korunmuyorduk her ay hamileyim sanıyodum.meğer sperm yokmuş.en azından yaza kadar bekliyim diyorum.tüp bebek merkezleriyle hiç görüşmedim.belki bizi kabul etmezler bile.spermler yıkanıyomuş falan bizim zaten 3 tane yıkanınca onlarda gider.neyle olcak tüp bebek.

:
enfal cim merhaba...hoşgeldin canım yenilerdensin sanırım.mikrotese niz nerde olacak kim yapacak? inş. bolca bulunurda bebeğine kavuşursunuz.olmıyacak diye düşünme olumsuzlukları çağırmayalım şimdi. inş. olacak.sonuç bir çıksın ona göre canım.

Son düzenleme:

canım merhaba sende hoşgeldin..bu kadar mutsuz olunmazki demi amaüstelik sperm var.biz 1 taneye bile can atıyoruz.daha yenisiniz inş. olucak.biz elimizden geleni yapıcaz dualara sığınıcaz herşey ALLLAH ın takdiri.nickini mutlu yap ki inş. mutlu olasın.

bence pes etme mücadele et kürleri bırakma bal polen arısütü çinko takviyesi yap ceviz fındık fıstık incir kaysı nohut bunlara devam et en azından altı ay daha yap sonra git tüp bebek merkezine ..bu bizim imtihanımız ne yi çok istersek neyi çok seversek allah onunla imtihan ediyor ,,, kendine meşgul olcaka bişeyler bul ve bir süreliğine unutmaya çalış canım zor ama dene :)belki umursamadığımız zaman müjdeli haberi alırız :) inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…